Anomalija.lt

Paranormalūs reiškiniai => Jūsų istorijos ir liudijimai => Susidūrimai su ateiviais/NSO => Temą pradėjo: paragraf 78 liepos 24, 2015, 09:02:47

Antraštė: Išnykstanti šviesa danguje
Parašė: paragraf 78 liepos 24, 2015, 09:02:47
Vakar išėjau į balkoną pasižvalgyti po naktinį dangų. Matau labai ryški žvaigždė, pagalvojau kad gal koks Jupiteris. Po kelių minučių žvaigždė nei iš šio nei iš to pradėjo blėsti ir per kokias 15 sekundžių išnyko visai. Vėliau atėjus į balkoną jos irgi nebuvo.
Buvo šiek tiek debesuota, tai galvoju kad gal koks debesėlis ją uždengė. Nors, bent jau vizualiai, toje vietoje debesų nesimatė.
Kaip manote kas čia galėjo būti?
Antraštė: Išnykstanti šviesa danguje
Parašė: Glow liepos 24, 2015, 14:54:13
Labai panašu į kinišką žibintą. Pats turiu pora nuotraukų su keistais objektais, bet jie ant tiek maži, kad neina suprasti kas ten.
Antraštė: Išnykstanti šviesa danguje
Parašė: paragraf 78 liepos 24, 2015, 16:39:53
Gal, nors man nelabai į aną panašus, nes vėjas buvo pakankamai didelis, o anas nejudėjo.
Aš pats manau, kad tai galėjo būti žvaigždė, kurią uždengė koks nežymus debesėlis, nes naktiniame danguje jie kartais nėra pastebimi
Antraštė: Išnykstanti šviesa danguje
Parašė: Synkas liepos 24, 2015, 22:25:19
Pries 3-4men mazdaug, gal ziema ar pavasari, isejau suni lauk isleisti pasiganyti, ir pats pasivaikscioti :) is pradziu nieko nepastebejau, pareinu ziuriu tiesiai kazkokia ryski kaip zvaigzde. Nu galvoju nieko ipatingo, dangus buvo giedras ir net menulis buvo pilnatis, tai sviesu netgi buvo. Paziuriu vel, ziuriu pradejo gesti ta "zvaigzde". Ir taip po truputi geso, bet veliau vel pasirode, nors ne taip ryskiai. As atsistojau ant kelio nes tada vel pradejo gesti, kol isviso uzgeso :)

Kazkur cia forume dar rasiau i kazkokia tema apie tai, lygtai kaip zmogus pamate palydova temoje :)
Antraštė: Išnykstanti šviesa danguje
Parašė: Owldies666 liepos 24, 2015, 23:21:22
Jei buvo debesuota, tai tikrai turėjo būti koks nors didelis debesis. Įdomu, koks laikas maždaug buvo. Jei buvo pakankamai šviesu, turėjo matytis debesys, kurie paprastai būna tamsesni už dangaus skliautą. O jei jie buvo šviesūs ir reti, tai turėjo greitai nuslinkti, o žvaigždė vėl pasimatyti. Man irgi yra tekę matyti labai ryškų žiburį danguje, bet esu įsitikinus, kad tai buvo kokia nors planeta ir ji neišnyko man prieš akis, naktis buvo giedra.
Antraštė: Išnykstanti šviesa danguje
Parašė: paragraf 78 liepos 26, 2015, 21:29:41
Buvo po 23 val. Šiaip balti debesys gali ir nesimatyti sutemus.
Antraštė: Išnykstanti šviesa danguje
Parašė: Creative liepos 26, 2015, 22:32:54
Aš irgi stebėjau tokį reiškinį neperseniausiai. Stoviu lauke staiga žiūriu į dangų ir matau 4 žvaigždes, kurios neturėjo ten būti, teisingu kampu kaba žiūriu žiūriu ir viena po kita pradėjo nykti kol visos išnyko. Nežinau dėl vėjo todėl negaliu pasakyti kad tai žibintai nes kabėjo vietoje.
Antraštė: Išnykstanti šviesa danguje
Parašė: eshter gruodžio 28, 2015, 23:04:22
O mano matyti judantys. Buvo taip :  Ukmerge. 2015.06.28. Tai yra naktis is sestadienio i sekmadieni. Jau po dvylikos. Kaip ir nauja diena. Taigi mazdaug 00:15. Su tevuku ziurim tv. Jis isejo i lauka parukyt. Atejo sako maciau kazka keisto skrendant. Sakau ko nepakvietei. Jis man: kol issitraukiau telefona - dingo. Atejo ir rodo man blankia foto. Ten issiliejes vaizdas. Paskui sako. Kazkas skrido keistai. Jis issitraukes telefona bande fotkint o tas objektas staigiai 90 laipsniu pakeites krypti nuskriejo. Na as kambary visa tai isgirdes nelabai kreipiau demesi. BET....po geru 20 min. As einu i lauka. Ziureiu i menuli. Paskui pastebiu dangui skrendant vidutinio ryskumo zvaigzdes (pagal danguje matomas) objekta. Jis judejo is pietu i siaure. Paskui po keliolikos sekundziu greitis didejo. Jis skrido. Po to pamazu kai buvu mazdaug virs manes pradejo pulsuoti, tai yra prigesdavo iki vos matomo ir vel paryskedavo. Taip jis skrido dar toliau. Kai jau as apsisukau 180 laipsniu jis pristabde. Beveik sustojo. Pamaciau raudona blyksni. Aisku blyksnis buvo matomas bet nedidesnis kaip danguje esanciu zvaikgzdziu. Skrido toliau ir dingo. Po keliu sekundziu ji pastebejau pulsuojant ir skrendant jau i rytus. Jis skrido toliau. Visa tai truko mazdaug minute. Staiga prisiminiau ka papasakojo tevas ir nuejau i langa pabarbent pakviest ji, sakau - ateik as irgi matau kazka skrendant. Kai jis atejo, as ziurejau i ta vieta kur as ji maciau paskutinta karta, bet nieko jau nemaciau. Teva pakviesti uztrukau gal 7 sekundes, paejau kokius 5 metrus prie lango. . . . .  . .. po kokios puses minutes objekta pamaciau mazdaug tone vietoje kur jis pakeites krypti pradejo skristi i rytus. Dabar jis skrido toliau i siaure. Blanko ir galu gale dingo. Beje tai tikrai nebuvo palydovas nei metrologijos nei pozicionavimo.
Antraštė: Išnykstanti šviesa danguje
Parašė: f0gsum1 gegužės 23, 2016, 02:48:49
Aciu Dievui, maniau, kad as vienas maciau, iskart sorry, nes rasau per telefona. Taigi 20 diena, penktad ieini vakare, Horizonte pamaciau lyg trikampi ir virsutine "zvaigzde", kuri sviete ryskiau nei siaurine, letai pajudejo I desine puse ir isbleso, siandien vakare 22 diena, apie 22:45 pamaciau jau pietu Horizonte ta pati objekta, taciau jis judejo I kaire puse, aukstis gal atomosferos. Sutapimas tas, kad lyg zinodamas paziuredavau kur reikia, tuo metu su manimi buves asmuo nespejo pamatyti. Paragrafai lyg zinodamas atejau cia ieskot Liudininku, bet nesitikejau is taves isgirsti...
Antraštė: Išnykstanti šviesa danguje
Parašė: KJP balandžio 22, 2017, 15:10:50
Citata iš: Glow  liepos 24, 2015, 14:54:13Labai panašu į kinišką žibintą. Pats turiu pora nuotraukų su keistais objektais, bet jie ant tiek maži, kad neina suprasti kas ten.
Visada kai tik kažkas, kažką danguje pamato, tai galvoje, kad ten žibintai, bet taigi jie vietoje nestovi, vistiek nuo vėjo kažkiek juda.
Antraštė: Išnykstanti šviesa danguje
Parašė: eshter rugpjūčio 22, 2017, 22:34:15
Aš ukmergėje naktį gal 3 valandą išėjau parūkyt. Na iš rytų į vakarus mačiau skrido šviesulys daug didesnis nei ryškiausios dangui matomos žvaigždės.  Naktį atrodė kad skrido žemai ir gan netoli.