Anomalija.lt

Paranormalūs reiškiniai => Praktiniai užsiėmimai => Ekstrasensorika => Temą pradėjo: Vytautas rugpjūčio 08, 2014, 10:16:25

Antraštė: Švytuoklė
Parašė: Vytautas rugpjūčio 08, 2014, 10:16:25
Nutariau išsamiai aprašyti naudojimosi švytuokle praktiką.
Švytuoklė tai veido ilgio siūlas su pririštu kokiu nors svareliu. Šiuo metu neturi jokios reikšmės medžiagos. Iš kitos pusės jų įmantrumas beprasmis. Nereikalingas joks papildomas švytuoklės valymas ar aukojimas jai. Tiesiog pasigamini, imi ir naudojiesi. Svarbiausiai tai absoliučiai individuali priemonė. Naudojimasis vienumoje ir niekam nerodymas. Tai labai logiška nes jei darai poveikį pats tai lygiai taip pat gali padaryti ir pašalinis asmuo. Galiausiai bus neaišku kieno rezultatai. Taip kad švytuojantys prieš klientą būrėjai yra šarlatanai. Kai su švytuokle naudotis prieš du metus buvo labai problematiška naudojausi gan keista švytuokle. Paties išsirautas dantis ir labai senas nepirktas siūlas. Prieš tai pabandžiau su auksiniu žiedu bet gavosi kažkokios pievos. Kaip dabar suprantu to ir reikėjo tikėtis. Tiesiog viskas buvo persmelkta keistomis energijomis ir ryšiais. Dabar to nėra.
Kaip naudotis? Pirmiausiai "standi" pozicija. Tai yra ranka laikanti švytuoklės siūlo galą priglausta prie kaktos o alkūnė tvirtai atremta į stalą. Svarelis nukreiptas į kitos rankos delną. Tik taip ir niekaip kitaip. Internete matau visokių variantų su popieriaus lapu. Bet tai neteisinga ir beprasmiška. Taip patogiai ir standžiai įsitaisius seka suderinimas. Tiesiog sugalvojat kokia kryptimi bus  pvz atsakymas "taip" ir minčių, akių pagalba priverčiate atitinkamai svyruoti. Lygiai taip pat su "ne". Variantui "nežinau" tenka naudoti sukimą pagal arba prieš laikrodžio rodyklę. Galima dar įsivesti variantą "negaliu atsakyti" arba jį naudoti vietoj "nežinau". Tokiu būdu suderinimas baigtas. Toliau seka esminis klausimas "ar aš bendrauju su savo siela?". Tiesiog švytuoklės valdymą reikia perduoti anapusinei būtybei. Čia ir iškyla tolimesnio veikimo ar neveikimo niuansas ir esminis skirtumas tarp žmonių. Vieni gauna teigiamą atsakymą ir gali naudotis švytuokle bei gauti normaliai neprieinamą informaciją. Kiti gavę neigiamą atsakymą švytuoklę tiesiog gali išmesti. Aišku nereiktų panikuoti ir pabandyti keletą kartų. Visko gali pasitaikyti. Bet jei jūs galit gaut į tą patį klausimą vieną kartą teigiamą kitą kartą neigiamą atsakymą reiškia patys valdot švytuoklę. Taip man yra nutikę bent pora kartų. Savotiškai anos pusės energiją "užgožiu" savąja. Bet bent paskutiniais metais to nepasitaikė. Toliau seka taisyklės kas galima kas ne. Kažkada buvo geri laikai kai nebuvo jokių apribojimų  :). Bet tada buvo kiti nepatogumai. Dabar jums nepavyks sužinoti ateities. Labai logiška nes jos dar nebuvo. Taip pat nepavyks sužinoti ką daryti konkrečiu atveju. Normaliai gausit atsakymą  "daryk ką nori". Norint gauti informacija apie kitus žmonės teks labai paprastai pasižadėti "pasižadu gautą informaciją apie kitu žmonės naudotis tik sau asmeniškai". Kad ir sužinosit artimo žmogaus ligą jūs jam nieko negalėsit sakyti, nes jis gali pasiimti švytuoklę ir pats sužinoti apie savo ligą ir dėl visa pikta kreiptis į medikus. Tiesiog tai kito žmogaus asmeninis reikalas. Suprantam negalima naudoti švytuoklės jokiems žaidimams. Geriausias atvejas pačioje pradžioje aptarti kas galima kas ne. Kas galima? Be problemų kapstytis po praeitį. Bet gausit informacijos tik tiek kiek esat seni įsikūnijimų prasme. Galima domėtis savo sveikata, koks tinkamiausias maistas. Kritiškais atvejais galima pasidomėti esama informacija kurios nėra kaip patikrinti žemiškais būdais bet tai jums labai svarbu. Slidus čia klausimas, bet galima bandyti. Pvz mano situacija. Pasibaigė techninė apžiūra. Nepastebėjau. Ar važiuot pas meistrus ar tiesiai į apžiūrą. Klausiu ar mašina techniškai tvarkinga. Atsakymas "taip". Ir galiausiai  iš tikro pasirodo viskas tvarkinga. Bet su tokiais dalykais nereikia piktnaudžiauti. Ir jie slidūs. Tokiais atvejais pasiklausiu "ar klausimas buvo korektiškas?".
Esmę aprašiau. Nebent iš kitų praktinės patirties būna kad pradžiai degina delną. Bet perspektyvoje susitvarko. Prisijungti prie ko nors išskyrus savo sielą nepavyks. Seniau čia ir buvo didžioji problema. Na aš asmeniškai dažniau prisijunginėju užduodamas klausimą "ar aš bendrauju su pirmapradėmis minčių sankaupomis". Tiesiog turiu du ryšio kanalus, ir antrajam nėra žodžio "nežinau".  Na čia tokia išskirtinė privilegija.  :) Jai kas neaišku klauskit. Šiaip viskas patikrinta praktiškai ne tik mano. Niekam jokių problemų nekilo. Ar tuo naudotis ar ne grynai jūsų asmeninis reikalas. Tai nėra kažkas reikalingo. Puikiai galima apsieiti ir be švytuoklės.  :)
Antraštė: Švytuoklė
Parašė: Vytautas rugpjūčio 09, 2014, 13:09:30
Ateinu į savo remonto kamabarėlį o švytuoklė stovi piestu http://youtu.be/KBTFskVCNCQ
Jūsų nuomonė  :)
Antraštė: Švytuoklė
Parašė: Whitenblack rugpjūčio 09, 2014, 13:53:47
Vaizdelis atitinkantis forumo pavadinimą ir vis labiau verčiantis mane abėjoti , kad bendravai su savo siela. Tačiau , jei ten ištikrųjų yra ji , galbūt taip bando pranešti tau kažką svarbaus? :)
Antraštė: Švytuoklė
Parašė: SunsetTK rugpjūčio 09, 2014, 14:14:23
išjunk pc pirmiau, kad dingtų elektromagnetinis krūvis nuo siūlo, tada nukris, kai išsimagnetins
Antraštė: Švytuoklė
Parašė: Vytautas rugpjūčio 09, 2014, 15:34:13
Tas kompas bent kokius metus ten stovi neveikiantis  :) Elektros nematė būdamas pas mane.  :)
Antraštė: Švytuoklė
Parašė: Teroras rugpjūčio 09, 2014, 16:05:55
Man tik iskylo vienas klausimas: kaip suprantu svytuokle tavo lyg pagrindinis irankis, taip? Kokio velnio ji daro ant grindu? As toki artima sau daikta laikyciau kur nors pvz. ant stalo, dezuteje ar pan.

Kas liecia video tai tikrai idomiai viskas atrodo. Net nezinau ka ir manyti.
Antraštė: Švytuoklė
Parašė: Vytautas rugpjūčio 09, 2014, 17:04:13
Švytuoklė paprasčiausias daiktas. Jokio skirtumo kur ji guli. Svarbu toliau nuo kitų akių. O po visokias dėžutes visi mėgsta landžioti  :). Na ką jei norit sužinoti kaip yra iš tiesų imat švytuoklę ir mano nurodytu būdu aiškinatės kaip čia yra. Informacija vieša. Jokių apribojimų tikrinimui. Tiesiog puiki proga pasipraktikuoti. Informaciniuose laukuose "įrašyta" tikra informacija. Jūsų sielos kas jas turit gali prisijungti prie tos informacijos ir jums pateikti atsakymą. Normaliai aš nieko negaliu sumeluoti.  :) Na kiti gal savais būdais tai atkapstys.  :) Žodžiu puiki galimybė padirbėti praktiškai ir realiai patikrinti švytuoklės tikslumą. Beja iš nuotraukos ir video matosi kad tas kompas net neturi maitinimo. Švytuoklę pasigaminti kaip matot poros minučių reikalas. Visiškai neturi reikšmės kokia ji.
Antraštė: Švytuoklė
Parašė: Teroras rugpjūčio 09, 2014, 17:07:36
Nieko nesakau, taciau tiesiog keista vieta pasirinkta svytuoklei laikyti ir tiek :) Aisku kiek zmoniu tiek nuomoniu.

Cia pirmas kartas buvo kai svytuokle taip apie save "pranese"?
Antraštė: Švytuoklė
Parašė: Vytautas rugpjūčio 09, 2014, 18:12:29
Citata iš: Teroras  rugpjūčio 09, 2014, 17:07:36
Nieko nesakau, taciau tiesiog keista vieta pasirinkta svytuoklei laikyti ir tiek :) Aisku kiek zmoniu tiek nuomoniu.

Cia pirmas kartas buvo kai svytuokle taip apie save "pranese"?

Na minėjau kad turėjau reikalų su rusų adeptais. Bet jūsų tiesą turit išsiaiškinti patys.  :) Kai kažkas pateiks savo aiškinimosi rezultatus galima ir privačiai pateiksiu tikslų atsakymą. :)
Antraštė: Švytuoklė
Parašė: Sleeping_angel rugpjūčio 09, 2014, 21:22:02
Citata iš: Vytautas  rugpjūčio 08, 2014, 10:16:25
Švytuoklė tai veido ilgio siūlas su pririštu kokiu nors svareliu.
<....>
Kaip naudotis? Pirmiausiai "standi" pozicija. Tai yra ranka laikanti švytuoklės siūlo galą priglausta prie kaktos o alkūnė tvirtai atremta į stalą. Svarelis nukreiptas į kitos rankos delną. Tik taip ir niekaip kitaip.


Kažkas čia nesiriša. Jei veido ilgio siūlas, tai naudotis laikant ties kakta labai nepatogu.
Beje, ar negali būti taip, kad švytuoklė sutiks atsakyti į klausimus apie ateitį? :) Ar jos "taip", reikš, kad ji meluoja?
Antraštė: Švytuoklė
Parašė: paragraf 78 rugpjūčio 09, 2014, 21:47:03
Citata iš: Vytautas  rugpjūčio 09, 2014, 15:34:13
Tas kompas bent kokius metus ten stovi neveikiantis  :) Elektros nematė būdamas pas mane.  :)


Elektros prietaisai net ir neįjungti geba generuoti elektromagnetinį lauką.
Kitas dalykas, kad siūlas randasi prie lovos ar kas ten tokio. Žodžiu pasėdėjus ant tokio daikto, jis irgi gali generuoti elektromagnetinį lauką. Mes dažnai darydavome vaikystėje, kai mokyklinės uniformos būdavo dar, tos mėlynos. Atsisėdi ant kokio fotelio, pasitrini gerai į jį su sėdimąja uniformos dalimi ir tada fotelis pritraukdavo visokius siūlus, o ir pats ką nors palietęs gaudavai kibirkštį. Žodžiu, labai tikėtina, jog pasėdėjus, pasitrynus į tą lovą/fotelį/ar kas tai bebūtų pamatei kaip veikia fizika.
Atrodo žinoma įspūdingai, bet nėra neįtikėtina.
Beje, siūlas atrodo kad yra šilkinis, ar ne?
Antraštė: Švytuoklė
Parašė: Jonas_ rugpjūčio 09, 2014, 22:14:57
Pats esu fizikas, į elektrostatinį krūvį čia visai nepanašu. Tačiau skaitant, o dabar ir matant ką daro švytuokle, susidariau įspūdį, kad bendraujama toli gražu ne su savo siela. Jeigu ir bendraujama, tai su kažkuo, kas tik dedasi siela. Manau tai lengvai gali būti viena iš tamsesnės pusės būtybių.

O ar temos autorius bandė interpretuoti ką reiškia toks švytuoklės "elgesys"? Nes man rodos, ji tarsi nori, kad jus vėl ją į savo rankas paimtumete.
Antraštė: Švytuoklė
Parašė: omcikas rugpjūčio 09, 2014, 22:22:40
tas siūlas atrodo taip įdomiai perlinkes lyg būtų pririštas ant kokio valo.. Nieko nekaltinu klastote tiesiog pastebėjimas toks.
Antraštė: Švytuoklė
Parašė: paragraf 78 rugpjūčio 09, 2014, 22:27:08
Na kad panašu, mums fizikos mokytoja per pamokas tokius dalykus rodydavo. Irgi siūlas ore kabodavo be vargo.
Bet aišku, tu gi fizikas, Jonai, tau geriau žinoti :)
Antraštė: Švytuoklė
Parašė: Vytautas rugpjūčio 09, 2014, 22:38:00
Citata iš: Sleeping_angel  rugpjūčio 09, 2014, 21:22:02
Kažkas čia nesiriša. Jei veido ilgio siūlas, tai naudotis laikant ties kakta labai nepatogu.
Beje, ar negali būti taip, kad švytuoklė sutiks atsakyti į klausimus apie ateitį? :) Ar jos "taip", reikš, kad ji meluoja?

Tas siūlo ilgis nėra kritiškas. Tiesiog galima prisitaikyti sau patogų ilgį. Bet man tas per veido ilgį kaip tik. Čia savotiškai priklauso nuo rankos ilgio. Dėl ateities iš kitų patirties esu girdėjęs kad bando atsakinėti apie ateitį bet galiausiai pastringa, sustingsta. Įsijungia kažkoks stabdis. Tiesiog veikia apribojimai. Situacija maždaug tokia kad jūsų vienintelis tikras vyras ar žmona po ilgo išsiskyrimo užmezga ryšį su jumis. Aukoja viską kad tik tą ryšį palaikyti. Tiesiog reikia pasinaudoti kitų patirtimi ir neprovokuoti dėl ateities. Aš pats gavinėjau informaciją apie ateitį bet ji neįvyko nes paprasčiausiai kūrėjai panaikino cikliškumą. Sielos suprantama negali žinoti kūrėjų planų. Todėl net apytiksliai negali žinoti planuojamos ateities. Anksčiau viskas buvo kitaip. Viskas vyko pagal planą. Dabar niekas nežino kaip jūs pasielgsit konkrečiu atveju. Ir niekas neužsiima jūsų valdymu. Anksčiau kiekvienas veikė tarsi pagal programą.
Kas liečia dėl to fotelio dalies tai ant jo niekada nebuvo sėdima. Paskutiniu laiku ten numestos neveikiančios kompo motininės plokštės. O tas kompas tik su motinine plokšte ir be nieko daugiau. Jei kokie elektros krūviai ir buvo seniai nusėdo.
Jonas užsiminė apie pavojų jo tikrai nėra  :). Reikia čia Druwio manau greitai išspręstų problemą.  :) Iš mano pusės nėra jokių veiksmų. Tiesiog atėjau ir taip radau, nors palikau tvarkingai ant žemės kaip visuomet.
Antraštė: Švytuoklė
Parašė: SunsetTK rugpjūčio 09, 2014, 23:16:56
Arba, nuo elektromagnetinio krūvio, susidariusio kur nors šalia siūlo; nuo fotelio kaip buvo minėta arba tikrai bendrauji su kažkuo, kas tik apsimeta tavo siela, prisistatyti gali bet kuo, nors ir šv. Petru :)
Antraštė: Švytuoklė
Parašė: Sirius spalio 16, 2014, 08:36:23
Nutariau maksimaliai sutrumpinti Vytauto aprašyto naudojimosi švytuokle praktiką.
Ir šiek tiek pataisyti.

1.Švytuoklė tai 17-25 Cm ilgio siūlas su pririštu daiktu.

2.Siūlo gale pritaisyti akmenėli patinkanti, o priekyje Kūgio formos mūsų pagrindinį įrankį.

3.Pataisysiu , kaip švytuoklei atsineši, taip tu atsineši savo sielai, jei nori švytuoklei aukok smilkalą arba laikyk gražioj erdvėj, tiesiog kaip prižiūri išorei, taip prižiūri ir viduje.

4.Tai individuali priemonė. Naudotis vienumoje ir niekam nerodyti.   

5.Truputi pataisysiu. Asmeniškai niekada nelaikiau prie galvos , išsirinkdavau tuometine rankos geriausia pozicija ir leidi daryti magija, viskas P.S ( Gali, kad ir atsistojęs einant gatve žiūrėti.) :) Ir tai yra teisinga ir nebeprasmiška.
Pas kiekviena žmogų yra vidiniai blokai, tai jam atitinkami ir rankos pozos, kad leistu tekėti energijai.

Naudojimas
6.Tikrini, ''taip'' ''ne'' Švytuoklės kryptis.

7.Toliau lieka bendravimas su savo AŠ. Užduoti Klausimą Jam. Sveikas - Vardenis , Pavardenis. Ar galiu bendrauti aš su savim artimiau. Siedi ramiai ir lauki, kol švytuoklė automatiškai pradės sukinėtis į įvairias pusęs, tada užduodi klausimą, bet kokį klausima kuriam žinai atsakymą. Savęs neklausk, pats pajausk atsakymą. Jei klausi paties savęs ar aš kalbos su savimi, kvailiui aišku, kad ir bendrauji su savu aš visada.

8.Taisyklės.
8.1. Nežinosi ateitės
8.2. Ką man veikti?
8.3. Kitų žmonių informacija, naudoti savo asmeniniais tikslais.
Paaiškinimas : Žmogus vėžininkas, negali jam sakyt, kad serga.

Visų kitų švytuoklės įstatymų tvarka neribojima.

9.Ilgai praktikuodami, gausit Upgrade, turėsit daugiau žinių šaltinių.

Naudojimasis yra asmeninis reikalas. Nieko mes nepriverčiam :)

Tikiuosi šitas trumpas aprašymas apie švytuoklės valdymą, padės skaitytojams labiau prisitraukti prie Vytauto temos, nes žmonės nelinkę skaityti daug, o čia viskas trumpai ir aiškiai :)
Antraštė: Švytuoklė
Parašė: Vytautas spalio 16, 2014, 09:33:22
Sutrumpinimas geras dalykas  :) Bet iš tikro esminiai momentai yra:
1. Tvirta pozicija ir būtinas priglaudimas prie galvos siūlo galą laikančios rankos.
2. Būtinas klausimas "ar aš bendrauju su savo siela". Tai prisijungimo raktas prie anapusinio kanalo.  Kitu atveju tai tik paties savęs beprasmis klausinėjimas.
3. Jokio viešumo ir gautos informacijos viešo skelbimo.
4. Jokių valymų, smilkalų ir panašių dalykų. Tai neduoda jokio efekto ir neturi jokios reikšmės.  Tiesiog imi ir naudojiesi.
Trumpinat išmesti esmę negerai  :)
Antraštė: Švytuoklė
Parašė: .L.U.T.H.O.R. gegužės 28, 2015, 22:11:54
Kilo man čia tokia mintis. Jeigu tarkim ir švytuoklė tik ideomotoriniai judesiai. Tai tarkim, jei žmogus praranda atmintį(laikinai tarkim) ir tada savęs klausinėja dalykų kuriuos seniau žinojo bet dabar nepamena naudodamasis švytuokle. Koks būtų rezultatas? Juk tie prisiminimai kažkur yra tik neprieinami sąmoningam protui.
Antraštė: Švytuoklė
Parašė: TinSoldier gegužės 28, 2015, 22:51:21
Citata iš: Druwis  gegužės 28, 2015, 22:11:54
Kilo man čia tokia mintis. Jeigu tarkim ir švytuoklė tik ideomotoriniai judesiai. Tai tarkim, jei žmogus praranda atmintį(laikinai tarkim) ir tada savęs klausinėja dalykų kuriuos seniau žinojo bet dabar nepamena naudodamasis švytuokle. Koks būtų rezultatas? Juk tie prisiminimai kažkur yra tik neprieinami sąmoningam protui.


Labai įdomi idėja :)
Pabandžiau paieškoti panašių eksperimentų, bet lyg ir nieko neradau. O gaila :/

Bet šiaip abejočiau, kad taip suveiktų. Nebent užhipnatizavus žmogų. Bet, jeigu jau užhipnatizuoji, tai kam jau ta švytuoklė ir bereikalinga :D Nors atmintis ir būtų prarasta, sąmonė vis tiek visu pajėgumu veiktų. Ir, jeigu ji nėra nutildyta/prislopinta, būtinai kištųsi į atsakymus.

Bent jau aš, kiek esu bandęs užduoti kokį klausimą švytuoklei (ar pan.), nelabai galiu išvengti vidinio dialogo, pasvarstymų, nuomonės, spėjimų ir t.t. Tai bet kokia į sąmonę atplaukusi mintis gali paveikti tuos ideomotorinius judesius. Ir būtų beveik neįmanoma sužinoti, ar švytuoklė kažkaip pajudinta dėl iš pasąmonės kylančių senų atsiminimų, ar dėl dabarties minčių (kurios taip pat gali pasąmonę paveikti, tuo pačiu ir judėsius).

Bet, aišku, be eksperimento to neįmanoma žinoti, greičiausiai :/