Anomalija.lt

Paranormalūs reiškiniai => Parapsichologija => Parapsichologija => Temą pradėjo: Nymertas liepos 23, 2014, 00:09:45

Antraštė: Pranašas iš ateities
Parašė: Nymertas liepos 23, 2014, 00:09:45
Sveiki, turiu neiprasta varda ir nemoku gerai Lietuviškai todėl stengsiuosi kiek geriau rašyt jūsų gimtąją kalbą. Esu,žmogus iš šito gyvenimo kuris, gali matyt kas bus toliau. Nesu joks ateitės žmogus. Tik matau, kas bus ateiti 100 metų į prieki. Tai patyriau , kuomet audringa diena šalia manęs trenkė žaibas, tas 4 dienas jaučiau galvos skausmą. Po kurio laiko buvo viskas gerai, iki kol nepaliečiau žmogaus rankos ir nešovė tiesiai į akis visą jo ateitis. Užspaudė smilkinius tarsi kažkas spaustu man jos. Esu ne Lietuvis, bet gyvenu Lietuvoj daug metu. Nesu koks durnelis, ar koks šiaip dėmėsio ieškotojas, noriu tiesiog kažkam tai pasakyt, su kažkuo tai pasidalint. Grįžtant prie temos,su dienom vis stiprėjo mano jėgos matyt , kas bus toliau. Dabar puikiai tai galiu matyt kas bus, kai paliečiu susijusi daiktą  ar kokia nuotrauką. Savo tikros asmenybės neskleisiu būsiu Nymertas ne Lietuvis, metų taip , pat nesakysiu. Tik galiu pasakyt esu šio metu ne Lietuvoje. Tad, ar jeigu yra kažko norinčiu sužinoti, ar kažko paklaust klauskit. Gal atsiras ir tokiu pačiu žmonių kurie sugeba matyt viską į prieki?
Antraštė: Pranašas iš ateitės
Parašė: Benamis liepos 23, 2014, 00:18:35
Tikiuosi (nors ka as cia... ;D) cia ne provokacine tema, nes adminai irgi turi savo aiskiaregi:

Citata iš: Anomalija  balandžio 28, 2014, 19:47:58
Provokacijos forume

Atsižvelgiant į tai, kad forume padažnėjo provokacijos kuriant panašias temas kaip:

http://anomalija.lt/forum/index.php?topic=2933.0

arba

http://anomalija.lt/forum/index.php?topic=2703.0

ir pan. Atsirado naujas terminas - "Provokacinė tema". Tokių temų tikslas yra vienas: sukelti neigiamą reakciją ir kurstymą. Provokacinių temų autoriai bus baninami be galimybės užeiti į forumą.

Į tokius klausimus kaip: "O kodėl ta tema provokacinė, o šita ne?" arba "Iš kur jus žinote, gal ten tikrai Dievas rašo" ir pan. atsakome iš anksto - Anomalija.lt dirba patyręs provokacinių temų ekstrasensas, todėl sunkumų nuspręsti ar tema yra provokacinė ar ne - tikrai nebus :)


cia tik toks pastebejimas-ispejimas :)

Griztant prie tavo asmenybes:

1) Is kur zinai arba kaip supratai, kad sugebi pamatyti ateiti tik 100 metu i prieki?

CitataDabar puikiai tai galiu matyt kas bus, kai paliečiu susijusi daiktą  ar kokia nuotrauką.


2) Jeigu palieti nuotrauka per monitoriu, kas tada?

CitataTad, ar jeigu yra kažko norinčiu sužinoti, ar kažko paklaust klauskit.


3) Jeigu noreciau suzinoti apie savo ateiti, kaip man galetum ja papasakoti? T.y. ko reiketu?

4) Nepaminejai kokia ateiti matai: ar globalia ar tik asmenine (t.y. tik kokreciu zmoniu).
Antraštė: Pranašas iš ateitės
Parašė: Nymertas liepos 23, 2014, 00:31:55


Griztant prie tavo asmenybes:

Citata1) Is kur zinai arba kaip supratai, kad sugebi pamatyti ateiti tik 100 metu i prieki?


Nesu tas kuris kažką provokoja nera kam ir bepasakyt kad tai sugebu nes niekas ir netikės.
Žinau iš to , kad stengdamas pažiūrėt ar toliau bus kažkas iš to žmogaus gyvybės egzistavimo aš nieko nematau tai leidžia suprast , kad daugiau negaliu nieko pamatyt arba neišlavinta mano mąstymas iki tiek , kad galėčiau matyt toli toli.


Citata2) Jeigu palieti nuotrauka per monitoriu, kas tada?

Per monitoriu,įmanomas dalykas bet labai sunkus, nes tai trugdo susikaupt einanti energija iš prietaiso. Bet sugebu tai padaryt..[/quote]


Citata3) Jeigu noreciau suzinoti apie savo ateiti, kaip man galetum ja papasakoti? T.y. ko reiketu?


Susijusio daikto su tavim, nuotraukos, rūbo, kažkokio daikto kuri dažnai naudoji.

Citata4) Nepaminejai kokia ateiti matai: ar globalia ar tik asmenine (t.y. tik kokreciu zmoniu).


Tiek Globalia tiek Asmenine..

Antraštė: Pranašas iš ateitės
Parašė: Benamis liepos 23, 2014, 00:38:02
Citata iš: Nymertas  liepos 23, 2014, 00:31:55
Žinau iš to , kad stengdamas pažiūrėt ar toliau bus kažkas iš to žmogaus gyvybės egzistavimo aš nieko nematau tai leidžia suprast , kad daugiau negaliu nieko pamatyt arba neišlavinta mano mąstymas iki tiek , kad galėčiau matyt toli toli.


Tai pvz. kokius dalykus sugebi pamatyti? Parasyk, kad galetume susidaryti aiskesni vaizda: ar gebi iziureti kiekviena zmogaus laukianti ivyki, ar matai tik svarbiausius ivykius kaip tarkime mirtis, arba nelaimingas atsitikimas ir t.t.

CitataSusijusio daikto su tavim, nuotraukos, rūbo, kažkokio daikto kuri dažnai naudoji.


Atsiusciau ir i uzsieni, bet abejoju, kad pateiksi savo adresa, todel sios tavo gabumo patikrinti kaip ir neimanoma, teisingai suprantu? :)

CitataTiek Globalia tiek Asmenine..


Kaip matai arba kada (ar ka darant) globalius ivykius, jeigu ateiti matai tik tada kai prisilieti prie zmogaus ar to zmogaus daikto? Jeigu pvz. noreciau suzinoti Lietuvos ateiti, arba kuo baigsis Rusijos-Ukrainos konfliktas? :)
Antraštė: Pranašas iš ateitės
Parašė: Nymertas liepos 23, 2014, 00:47:13


CitataTai pvz. kokius dalykus sugebi pamatyti? Parasyk, kad galetume susidaryti aiskesni vaizda: ar gebi iziureti kiekviena zmogaus laukianti ivyki, ar matai tik svarbiausius ivykius kaip tarkime mirtis, arba nelaimingas atsitikimas ir t.t.


Sugebu matyt , to žmogaus veiksmus, gyvenimo eiliškumą, kuo jis taps , kas bus, kas laukia jo. Mirti, nelaimingus atsitikimus taip pat matau tik negaliu pasakyt kada jie bus nes nei laiko nei nieko nematau, gal dėl to kad likimas toks ir jo pakeist negalima nežinau to..



CitataAtsiusciau ir i uzsieni, bet abejoju, kad pateiksi savo adresa, todel sios tavo gabumo patikrinti kaip ir neimanoma, teisingai suprantu? :)


Aš greit būsiu Lietuvoje. Įmanomą vykstančiais dalykais pasauli ar dar kokiais kitais dalykais.



CitataKaip matai arba kada (ar ka darant) globalius ivykius, jeigu ateiti matai tik tada kai prisilieti prie zmogaus ar to zmogaus daikto? Jeigu pvz. noreciau suzinoti Lietuvos ateiti, arba kuo baigsis Rusijos-Ukrainos konfliktas? :)

Kai paliečiu žmogaus peti arba ranką. Tai pat jo daiktą kuris būna dažnai su jo, ar rūbus kurios dažnai dėvi, nes kiek žinau būna energija įsiskverbus į jos. Galiu tiek Lietuvos ateiti pasakyt tiek Rusijos ir Ukrainos baigti.. Tik nenoriu labai kažko sukiršit
Antraštė: Pranašas iš ateitės
Parašė: Benamis liepos 23, 2014, 01:03:33
Ar nors vienas ivykis issipilde? Nes pats supranti, kad visa tai ka tu pasakoji, gali buti tik tavo fantazijos vaisius. Dar idomiau, kad tu gali net nesuprasti, kad visa tai net pats to nenoredamas gali prifantazuoti :)

Be to, jeigu matai globalia ateiti, turetum moketi atskirti laiko periodus is ivairiu atributu. Nekalbu apie tikslia data, taciau is pvz. matomu automobiliu gatvese manau galima nuspeti ar tai netolima ateitis (+/- 10 metu) ar tolima (jeigu markiu jau negali atspeti). Automobilius pateikiau kaip pvz. nezinau ka tu matai.

Kadangi cia anomaliju forumas, tai ir tema nera trinama, taciau pats supranti, kad realiai irodyti savo sugebejimu tu negali :) Nors zinute brukstelk kai Lietuvoje busi. Galiu tau palikti koki nors savo daikta, ar nusiusti kur nurodysi. Jeigu specifini ivyki nuspesi (kuris nutiktu netolimoje ateityje) tai bent anomalijoje apie tai pranesciau ;D

CitataGaliu tiek Lietuvos ateiti pasakyt tiek Rusijos ir Ukrainos baigti


Jeigu norint pamatyti zmogaus ateiti tau reikia paliesti ji arba jo daikta, ka turi liesti jeigu nori pamatyti tarkime JAV ar Ukrainos ateiti? :)

CitataTik nenoriu labai kažko sukiršit


Skelk. Koks cia kirsinimas bus. Tai neturetu buti labai tolima ateitis - tad nors sioki toki bendra vaizda apie tave galesim ateityje susidaryti :)
Antraštė: Pranašas iš ateitės
Parašė: Nymertas liepos 23, 2014, 01:15:37

CitataAr nors vienas ivykis issipilde? Nes pats supranti, kad visa tai ka tu pasakoji, gali buti tik tavo fantazijos vaisius. Dar idomiau, kad tu gali net nesuprasti, kad visa tai net pats to nenoredamas gali prifantazuoti :)

Be to, jeigu matai globalia ateiti, turetum moketi atskirti laiko periodus is ivairiu atributu. Nekalbu apie tikslia data, taciau is pvz. matomu automobiliu gatvese manau galima nuspeti ar tai netolima ateitis (+/- 10 metu) ar tolima (jeigu markiu jau negali atspeti). Automobilius pateikiau kaip pvz. nezinau ka tu matai.


Pildosi. Aš to pats nenoriu ir nesuprantu kodėl taip yra. Nesu tas kuris užsiimtu tokiais dalykais. Bet jei vykstai ką galiu tai ko gi ne. Tai laiką matau kokios mašinos, miesto architektinius pokyčius ir daugybe kitu dalyku kurie nusako ar tai 10 ar tai 15 metu ar daugiau bet tisklios datos negaliu pasakyt.

CitataKadangi cia anomaliju forumas, tai ir tema nera trinama, taciau pats supranti, kad realiai irodyti savo sugebejimu tu negali :) Nors zinute brukstelk kai Lietuvoje busi. Galiu tau palikti koki nors savo daikta, ar nusiusti kur nurodysi. Jeigu specifini ivyki nuspesi (kuris nutiktu netolimoje ateityje) tai bent anomalijoje apie tai pranesciau ;D


Aš tik noriu sužinoti kodėl man tai vyksta. Ir visuomet užsimerkus akyse matose žalios piktos akys. Na aš nesuprantu to..Gal ir durnai skamba bet kodėl taip yra nežinau..

CitataGaliu tiek Lietuvos ateiti pasakyt tiek Rusijos ir Ukrainos baigti


CitataJeigu norint pamatyti zmogaus ateiti tau reikia paliesti ji arba jo daikta, ka turi liesti jeigu nori pamatyti tarkime JAV ar Ukrainos ateiti? :)

Užtenka laikrašti paimt nuotrauką ar tiek žmogaus kuris susijes ar tiek įvykio ta baigti..

CitataTik nenoriu labai kažko sukiršit


CitataSkelk. Koks cia kirsinimas bus. Tai neturetu buti labai tolima ateitis - tad nors sioki toki bendra vaizda apie tave galesim ateityje susidaryti :)

Greitu metu 1-2men begyje. Rusija sukiršins dar labiau Tiek ES šalis tiek Jav. V.Putinas bus įspaustas į kampą. Ukrainoje po geru 4-3 menesiu bus vėl lakstantis vaikai. Teroristai vadinamai separatistai iš Ukrainos pasitrauks irgi. Taip Ukraina švęs savo pergale. Bet Tai bus nepabaiga. Rusija užsipuls tas šalis kurios jai kišo pagalius į ratus. Nieko rimto nebus tiesiog politiniai skandalai.
Kiek teko matyt dar galimas vienas teroro išpuolis ar tai susija bus tai nežinau greitu metu.. 1men begyje. Ne toks didelis kaip buvo bet vistiek..nežinau pasakau tai ką matau..
Antraštė: Pranašas iš ateitės
Parašė: Teroras liepos 23, 2014, 01:27:03
Labai jau abstrakciai viska rasai :-\ Kur tas teroro ispuolis bus?

CitataPer monitoriu,įmanomas dalykas bet labai sunkus, nes tai trugdo susikaupt einanti energija iš prietaiso. Bet sugebu tai padaryt..


Tai as tau savo foto ryt. i PM atsiusiu, sugebesi ka nors papasakoti? 8)
Antraštė: Pranašas iš ateitės
Parašė: Nymertas liepos 23, 2014, 01:34:15
CitataLabai jau abstrakciai viska rasai :-\ Kur tas teroro ispuolis bus?

Negaliu pasakyt kur tiksliai, bet gal ir tai nebus susije su Rusija-Ukraina , gal būt tai Izraelio bėdos bus. Bet kad matau tai tai matau..Jei galėčiau pasakyt kur tai bus pasakyčiau , kad tam sustrugdyt bet..

CitataPer monitoriu,įmanomas dalykas bet labai sunkus, nes tai trugdo susikaupt einanti energija iš prietaiso. Bet sugebu tai padaryt..


CitataTai as tau savo foto ryt. i PM atsiusiu, sugebesi ka nors papasakoti? 8)

Be problemų, pabandyt galima visada :)
Antraštė: Pranašas iš ateitės
Parašė: Nymertas liepos 23, 2014, 15:18:28
Citata iš: Nymertas  liepos 23, 2014, 01:34:15
CitataLabai jau abstrakciai viska rasai :-\ Kur tas teroro ispuolis bus?

Negaliu pasakyt kur tiksliai, bet gal ir tai nebus susije su Rusija-Ukraina , gal būt tai Izraelio bėdos bus. Bet kad matau tai tai matau..Jei galėčiau pasakyt kur tai bus pasakyčiau , kad tam sustrugdyt bet..

CitataPer monitoriu,įmanomas dalykas bet labai sunkus, nes tai trugdo susikaupt einanti energija iš prietaiso. Bet sugebu tai padaryt..


CitataTai as tau savo foto ryt. i PM atsiusiu, sugebesi ka nors papasakoti? 8)

Be problemų, pabandyt galima visada :)


http://www.15min.lt/naujiena/aktualu/karo-zona/teroristai-numuse-du-ukrainieciu-lektuvus-784-442264?cf=df

Kaip ir sakiau apie teroro atvėjus. Jų dar bus daugiau...
Antraštė: Pranašas iš ateitės
Parašė: Benamis liepos 23, 2014, 15:34:14
Kaip ir teroras minejo, labai abstrakciai viska rasai. Kai pasaulyje vyksta tokie dalykai as irgi galiu parasyti:

Per pastarasias kelias dienas, Ukrainoje bus nuzudyti zmones.

ir as tikrai pataikysiu.

Jeigu kaip tu rasei, sugebi izvelgti automobilius, architekturinius pastatus ir t.t. Tai turi matyti ir kokio tipo tas taroro atvejis bus: ar savizudys sprogdintojas, ar detonuota bomba, ar numustas lektuvas ir t.t.

Parasyk ka nors detaliau, o ne abstrakciomis frazemis :)
Antraštė: Pranašas iš ateitės
Parašė: paragraf 78 liepos 23, 2014, 15:40:54
@Nymertas (http://anomalija.lt/forum/index.php?action=profile;u=1821) nerašyk dviejų pranešimų vienas paskui kitą. Jei nori kažką papildyti, naudokis mygtuku "keisti"
Antraštė: Pranašas iš ateitės
Parašė: Nymertas liepos 23, 2014, 16:05:58
Citata iš: Benamis  liepos 23, 2014, 15:34:14
Kaip ir teroras minejo, labai abstrakciai viska rasai. Kai pasaulyje vyksta tokie dalykai as irgi galiu parasyti:

Per pastarasias kelias dienas, Ukrainoje bus nuzudyti zmones.

ir as tikrai pataikysiu.

Jeigu kaip tu rasei, sugebi izvelgti automobilius, architekturinius pastatus ir t.t. Tai turi matyti ir kokio tipo tas taroro atvejis bus: ar savizudys sprogdintojas, ar detonuota bomba, ar numustas lektuvas ir t.t.

Parasyk ka nors detaliau, o ne abstrakciomis frazemis :)


Na matau , kad bus sprogimai, lyg bombos lyg raketos paleistos. Bet ir matau daug ginkluotu žmoniu su karine technika. Dar vienas Rusu išpuolis matomas kuris sukiršins pasauli ir kentės nekalti žmonės. Matau lyg būtų daug žmoniu vienoj vietoj. Nematau nieko tikslaus... Tik matau daug kur Rusija. tai bus manau labiau teroristu ir kariškiu susiremimas didelis kuris gali išeit iki šalių kareiviu susiremimą.. Matau , kad tai bus Ukrainoje , matau tiek Ukrainos pastatus vėliavas , žmones. Lyg pagal pranešimus apie 50-80~ žmonių nukentės. per vasaros laiką. Matau tas pačias Buk raketas panaudotas. Matau tiek Rusu gabenama tehcnika į Ukrainos ribas. V.Putinas paskelbs sankcijas europai kuri nesutiks su joms ir grąsins karu Rusai Europai. Nieko daugiau smulkaus neįžvelgiu , gal nesugebu gal neįmanomą. Bet matau tai ką mintyse rodo..
dėjai apie tai ką sakiau nutiko būtent dabar.. Taivane nugriuvio lektuvas. žuvo 51 asmuo , kaip ir sakiau 50-80 bet negaunu tokiu dalyku kokiu laiku tai bus ar tai kokioj tikslio vietoj.. Arba per daug sukrauta vien apie Ukrainos ir Izraelio dalykus arba neišlavintas regėjimas. Bet tai dar neviskas, dar matau 1 lektuvo keleivini nukritima per 1men laiko. daugiau nežinau negaliu pasakyt matau tik nedideli lektuva. Taip pat kaip ir sakiau laukia kariniai veiksmai.
Antraštė: Pranašas iš ateitės
Parašė: Teroras liepos 23, 2014, 17:54:39
http://www.delfi.lt/news/daily/world/taivane-suduzo-keleivinis-lektuvas.d?id=65370742

Bet taip miglotai rasai, kad tas zmoniu skaicius nezinia kam priskiriamas: ar tai Ukrainos karui, ar lektuvo katastrofai. Be to, jeigu tai Taivanas, tai kodel tau nekliuvo tas dalykas, kad zmones rytietisku bruozu?

Dar reikia patikrinti kada jis nukrito, nes Lietuvos ziniasklaida su pranesimais gali veluoti ir dienom.

Butu labai gerai jeigu surasytum savo vizijas panasiu budu:

- A
- B
- C
- ...

tada butu zymiau patogiau analizuoti - nes dabar viskas susukta, supinta, padarytas tekste chaosas ir nieko neina suprast. Pritempt galima aisku lengvai :)
Antraštė: Pranašas iš ateitės
Parašė: Nymertas liepos 23, 2014, 18:31:23
Citata iš: Teroras  liepos 23, 2014, 17:54:39
http://www.delfi.lt/news/daily/world/taivane-suduzo-keleivinis-lektuvas.d?id=65370742

Bet taip miglotai rasai, kad tas zmoniu skaicius nezinia kam priskiriamas: ar tai Ukrainos karui, ar lektuvo katastrofai. Be to, jeigu tai Taivanas, tai kodel tau nekliuvo tas dalykas, kad zmones rytietisku bruozu?

Dar reikia patikrinti kada jis nukrito, nes Lietuvos ziniasklaida su pranesimais gali veluoti ir dienom.

Butu labai gerai jeigu surasytum savo vizijas panasiu budu:

- A
- B
- C
- ...

tada butu zymiau patogiau analizuoti - nes dabar viskas susukta, supinta, padarytas tekste chaosas ir nieko neina suprast. Pritempt galima aisku lengvai :)


nu aš nematau visko kaip per video klipa padaryta iš eilės ir visu smulkmenu o tamsiame vaizde matau dalykus kurie sukasi lyg butu 3 min. video pagreitintas vaizdais iki 1 minutės , viska sunku sugaudyti. Ir rašiau prieš tai. Kad gali būt su Ukraina su Rusija ar Izraelio ar dar kur susija. Stengiuosi daugiau kažko , bet sunku tiesiog per laikraščio nuotraukas kai viskas sukasi aplink. Reik kokiu daiktu tada aiškiau galėčiau apaiškint.
Antraštė: Pranašas iš ateities
Parašė: 001 liepos 23, 2014, 19:32:34
Gerai būtų jeigu gramatikos, orakule, išmoktum.
Jeigu galima, tai ir aš norėčiau tavo žinias išbandyti. ::)

Kokia bus 10 metų į priekį Lietuvos ateitis situacijoje su homoseksualių žmonių toleravimu? Gal jau bus leidžiama įsivaikinti bei įteisinti santuoką?
Antraštė: Pranašas iš ateities
Parašė: do liepos 24, 2014, 15:04:24
tu 001 baik sykį
ko čia puoli žmogų
niu,ką skaičiau,tai galiu patvirtint-vakar nukrito lėktuvas taivane,nei menesio neprireikė
dabar apie prietaiso trukdymą matyti ateitį
neteisybė,drįstu manyti,kompiuteris puikiai perduoda energijas, visai lengva kokiam čate užstrigdyt kompiuterius esančių vartotojų,todėl drąsiai imkis benamio nuotraukos ir pasakyk kada jis turės savo namus
prašyčiau ir man tarti kokį sakinį ateičiai,mikliai drožiu keisti profilio foto į savo tikrąją
paskui vėl išimsiu,nes ne kurie net žviegė iš juoko pamatę mano profilį su lapės kailiu :P
tu man parodyk ką moki,o aš jau tau parodysiu ką turiu :P
tam skaičiui nesakyk nieko,jis nenusipelnė
Antraštė: Pranašas iš ateities
Parašė: 001 liepos 24, 2014, 15:16:03
Nepuolu, tiesiog įtartina, kad žmogus nemoka gramatikos paprastos, tai arba tikrai iš užsienio kokio ar kaip ten, arba kvailioja kažkas.
Tiesiog galvojau išreikšiu savo abejones, bet pasirodo puolu žmogų. :P
Antraštė: Pranašas iš ateities
Parašė: do liepos 24, 2014, 15:20:40
sakau tau
iš šalies geriau matyt ;D
laukiam žinių apie savo ateitį,nes globalių spėlionių jau per akis
taigi,pranaše,užprogramuok mus teigiamiems įvykiams,idant atneštume žmonijai dar didesnės naudos ,siekdami išpranašautų tikslų
svarbiausia tai benamiui namai būtų......
Antraštė: Pranašas iš ateities
Parašė: Raganius liepos 24, 2014, 15:29:20
Jeigu tai tiesa, tada stiprybės tau :) didelė atsakomybė turint tokią galią, jei nuspręsi padėti žmonėms aišku.
Antraštė: Pranašas iš ateities
Parašė: do liepos 24, 2014, 18:04:50

viešpatie,kiek aš lauksiu jo prognozių savo ateičiai,įsikėkusi tą nuotrauką į profilį??????
ai,yra geresnis būdas nuotraukoms
mielas pranaše,pažvelk į šią nuorodą,į do foto ir apreikšk kas laukia ateity?
https://plus.google.com/u/0/photos/116253592926241101353/albums/5894855265174731137?cfem=1&authkey=CITBpP_0-IWzcA
ką gali žinot,žmogau,gal nebeturiu ateities :P
įlėksiu su savo šluota į kokį medį
Antraštė: Pranašas iš ateities
Parašė: Nymertas liepos 24, 2014, 23:36:43
Citata iš: Raganius  liepos 24, 2014, 15:29:20
Jeigu tai tiesa, tada stiprybės tau :) didelė atsakomybė turint tokią galią, jei nuspręsi padėti žmonėms aišku.


Jums dar yrodimu reik ? aš pats nežinau kodėl tai matau ir kodėl tai įvyksta. o dėl klaidu atleiskit nesu grynai Lietuvis daug metu ne Leituvoj todėl nepykit. Kas norit iš nuotrauku tai parašykit žinute man pabandysiu kažką įdomaus pasakyt.. P.s. Kiek žinau laukia Norvegijoj teroro išpuolis , labiau panašu į bombą ar kažką panašaus... irgi  kažkur 1-2-3 sav begyje..
@Benamis (http://anomalija.lt/forum/index.php?action=profile;u=4)  dar yrodymu kažkokiu reik? sakiau apie nelaimes kurios įvyks ir kur daugiau nei 50-80 žmoniu gyvybiu nusineš ir apie Lektuvo nelaimęs. + pridėk savo nuotrauką į pm pabandysiu kažką įdomaus pasakyt +
Do taip pat pridėk į pm nuotrauką savo
Antraštė: Pranašas iš ateities
Parašė: Synkas liepos 25, 2014, 01:15:22
nezinau... :) man atrodo, arba cia sio tinklapio koks administratorius, savininkas ar pan. kuria tokias istorijas tam, kad pritrauktu lankytoju.. arba rimtai kazkoks zmogus, kuris iesko demesio.. :) pamenu buvo tas kuris is ateities atvykes...  sake kiek pamenu 2014m nieko neivyks.. mhm.. kokie konfliktai, per sia savaite kiek lektuvu su zmonemis nukrito (kuri viena numuso dar).. nepasakojo apie konflikta, nes tuo metu kaip rase, net nezinojo niekas, kad bus taip.. taigi, net negalejo apie tai ir papasakot/fantazuot t.t.

dabar vel, kai visur rusija rusija, tai mato dabar vien ja visur sis zmogus. beveik tas pats kaip su ten tuo is ateities.. (nebuvo mat jokiu svarbiu  ivykiu)

bet nebent patikeciau jeigu issipildytu/butu teisingai pateikta istikruju jei:

-tarkim atsisiusciau foto ir pasakytum kuom as uzsiimu ar pan.
-issipildytu sis teiginys:

CitataKiek žinau laukia Norvegijoj teroro išpuolis , labiau panašu į bombą ar kažką panašaus... irgi  kažkur 1-2-3 sav begyje..
Antraštė: Pranašas iš ateities
Parašė: Ignas1992 liepos 25, 2014, 08:23:19
Nesu priešiškai nusiteikęs prieš šitą asmenį, bet tiesiog esu skeptikas pranašystėse, būrimuose ir panašiuose ateities dalykuose. Aišku įdomiausia būtų sužinot tai ar prasidės karas tarp Rusijos ir ES+NATO, nes dabar matomos tik kalbos, o ne veiksmai. Žinoma tai spėjimas 50-50 nes jis gali būt ir gali nebūt, todėl yra galimybė, jog bus atspėta. Ar šis žmogus tikrai pranašas manau laukt ilgai nereikės, nes vis dėl to jis pasakė, jog 1-3 sav laikotarpyje kažkas nutiks Norvegijoj. Todėl neužilgo sužinosim ar tai tiesa.
Antraštė: Pranašas iš ateities
Parašė: do liepos 25, 2014, 08:53:29
neatmetu jokių teiginių ar žmonių prisistatymų,nes pati ne viską galiu jums pasisakyti vien todėl,kad būtų neigiančių ir išjuokiančių komentarų,o aplamai man ir nereikia,kad jūs žinotumėte kažką,ką aš suprantu
falšą atpažinsiu,pranaše,
jau dabar suklydai,sakydamas ,kad kompiuteris trukdo pasiekti info
kompiuteris perduoda netgi sustiprintą info,koncentruotą ,tiksliau
tai va.........na kokią tau pm siūsti?įdėjau tau nuorodą į do goglės pliusą, na pažvelk ir pasakyk,ten ne viena foto,aišku,iš jų suprasi,do yra ragana,bet kaip ir visi -tik žmogus,savo gebėjimus siekia tikrinti kitų žmonių pojūčiais,laukia pritarimų ar paneigimų,tai padeda augti
dafaj,varyk ką matai mano personalijoje
o turėtum matyti labai daug
nes kam daug duota,iš to daug ir pareikalauta
rašyk man kad ir viešai,šioje temoje
Antraštė: Pranašas iš ateities
Parašė: Vytautas liepos 25, 2014, 09:18:59
Apie ateitį niekas nieko negali pasakyti nes jos dar paprasčiausiai nebuvo. Iš kitos pusės net kūrėjai nežino kokius sprendimus priims konkretus žmogus. Atitinkamai ir niekaip neįtakoja žmogaus sprendimų. Darykit kaip norit  :). Seniau šitoj vietoj buvo kitaip nes šis pasaulis buvo valdomas kito pasaulio o kai kurie žmonės galėjo prieiti prie "planavimo" informacijos. Taip kad viskas yra tik spėjimai. Niekas nedraudžia spėlioti pvz kitą sekmadieni bus geras oras ar lis. Maža to čia dar kažką gali padėti kompiuterinis modeliavimas. Na o valstybių ar žmonių veiksmuose ką nors nuspėti beviltiška. Bus konkreti situacija bus konkretus veiksmas.
Antraštė: Pranašas iš ateities
Parašė: do liepos 25, 2014, 09:43:52
vytautui noriu prieštarauti,vistik yra praeitis,kuri įtakoja žmogaus ateitį,tai yra vykdyti veiksmai ir sprendimai,kurie yra ateities pasekmė
žmogaus loginis mąstymas trukdo pažvelgti į tikrąjį variantą,logika diktuoja keletą sprendimų,kurie visupmet klaidingi,o štai pažvelgti ir pamatyti netrukdomam loginio mąstymo-yra labai sudėtinga,nes tai susiiję su tavimi,o objektyvi nuomonė praverstų
kaip tu mėgsti sakyti,kad dabartiniai sprendimai yra ateities atspindys,na čia aš savais žodžiais persakiau tavo mokymus
Antraštė: Pranašas iš ateities
Parašė: Vytautas liepos 25, 2014, 10:23:16
Priežastis -pasekmė atskiras dalykas. Žmogus to gali ir nepastebėti. Niekas jam nedraudžia klysti ir nesimokyti iš klaidų. Pastebėt priežasties pasekmės ryšį pakankamai subtilu. Net nežinai kokiu pavidalu, forma pasireikš pasekmė. Gavus per galvą tenka stipriai susimąstyti kodėl. Bet ateities vis tiek dar nebuvo ir nežinia kokia ji bus. Šiaip man asmeniškai įdomu stebėti kaip į mano kokius nors veiksmus "įpinama" ir kiti palankūs sutapimai. Sprendi vieną problemą o išsisprendžia kokios dvi. Man atrodo reikia mažiau domėtis ateitimi o stebėti esamą vykstantį gyvenimą. Jokiais mokymais neužsiimu.  :) Čia apsilankiau pas rusus vkontakte panašiuose pokalbiuose. Bet jie ten užsiciklinę visokiuose privarotuose. Vienas adeptas mane kažkaip "išvalė" dykai :). Suprantama efekto nuo to jokio. Čia jei kam įdomu ir suprantat rusiškai http://vk.com/mymagicgroup . Nežinau ar suveiks neprisiregistravus. Bet išsiregistravus veikia.  :)
Antraštė: Pranašas iš ateities
Parašė: do liepos 25, 2014, 11:19:47
ar būtina tikėtis gauti per galvą//?
paskutinius trejus metus esu džiuginama, jau pripratau ramiai ir patogiai gyventi,per galvą visai nenoriu,nebent visai galvą nuneštų,nieko prieš
tu laikaisi įsikibes teorijos,pamiršti,kad yra dar ir variacijos,vadinamos netikėtumais
štai tas pranašas gal būt ir gali įžvelgti
mane tu juk pažįsti,nesu aiškiaregė,nematau vaizdų,bet tu žinai daugiau nei kiti čionai esantys
sakyk kaip nori,o ateitis yra ir ji eina nesustodama,didelius įvykius,fatališkus ar labai svarbius pokyčius galima žinoti,tfu-matyti,
žinoma ne tai,ką tu valgysi po metų,bet pvz,ar aplamai tu turėsi valgio,
Antraštė: Pranašas iš ateities
Parašė: Synkas liepos 25, 2014, 11:41:44
jau nebejuokinga....

http://www.delfi.lt/news/daily/world/nurode-kas-rengia-teroro-ispuoli-norvegijoje.d?id=65385206

bet... daugiau pagooglinus, ima aisketi, kad apie ta teroro akta uzsimenama vakar ryte gal anksciau.. visi rase. o sis asmuo parase 11val vakaro apie tai. tad kaip ir minejau preitam poste, jokios ateities cia nedaro.. seka ivikius, ir jau mano kad taip bus :) kaip ir su ten tuo is ateities atkeliavusiu "jokiu svarbiu ivykiu 2014m nebus"
Antraštė: Pranašas iš ateities
Parašė: do liepos 25, 2014, 12:07:10
nesiparyk,išrišim,tik nepataikau prisijungti,kai būna ir jis prisijunges,iš kelių postų negalima spresti kas vyksta,
visada palikim galimybę pasirodyti žmogui visa,ką jis gali
Antraštė: Pranašas iš ateities
Parašė: Nymertas liepos 25, 2014, 12:08:08
Citata iš: Synkas  liepos 25, 2014, 11:41:44
jau nebejuokinga....

http://www.delfi.lt/news/daily/world/nurode-kas-rengia-teroro-ispuoli-norvegijoje.d?id=65385206

bet... daugiau pagooglinus, ima aisketi, kad apie ta teroro akta uzsimenama vakar ryte gal anksciau.. visi rase. o sis asmuo parase 11val vakaro apie tai. tad kaip ir minejau preitam poste, jokios ateities cia nedaro.. seka ivikius, ir jau mano kad taip bus :) kaip ir su ten tuo is ateities atkeliavusiu "jokiu svarbiu ivykiu 2014m nebus"

na aš apie teroro išpuoli jau seniau užsiminęs buvau bet nežinojau kurioj vietoj tai įvyks. Tik vakar pamačiaš Norvegija ir jos veliavas. Galvosit , kad viska perskaičiau bet dėja pats dabar tik šita nuorada pamačiau..vakar prisijungiau vėliau nes neturiu galymibes jungtis anksti todėl parašiau. Sakot tai spėjimas..na jos kada atspėjot apie 2lektuvu nukritimus ir  teroro akta per kelias dienas? Ora spėt viskas kitai. Jus dar galėsit menesio eigoje pamatyt ką sakiau apie Rusu ir Ukrainos politika.
Do. Na man per interneta ir kompiterio ekrano sunku kažką pasakyt ne dėl to , kad silpna energija bet dėl to kad neišlavinęs esu šito matymo. Nes man visas vaizdas iš 5min tarkim virsta 1minute ir sukas sumaišyti įvykiai galvoje. Ir tai sunku atrinkt viską. Aš ne atėjau jums įrodyt nieko aš atėjau , surast panašių žmonių ir paklaust patarimš bei kurie nori pasakyt jų ateiti galiu kiek pajegiu..neskaitau nei tu laikraščiu lietuvišku nei nieko o pats esu toli nuo Lietuvos..
Antraštė: Pranašas iš ateities
Parašė: do liepos 25, 2014, 12:15:01
hmmmmm,ką gi
tu atėjai surasti panašių į save,tu nori lavinti ir mokytis naudoti savo galias,tai ir lavink,do pabus tavo triušis,eik į googlę,rasi su manimi nuotraukų,varyk,koks įvykis bus do gyvenime šį mėnesį
kiekvienas talentas reikalauja darbo,darbo,darbo,nes kitaip paprasčiausiai žūsta
pirmyn ir mes tau padėsim,į pašaipūnus nekreipk domės,dalis vartotojų tave palaiko,
suklysi-neteisim,tu mokykis ,kas gi kitas tave palaikys jei ne anomalija ;D
Antraštė: Pranašas iš ateities
Parašė: massuer liepos 25, 2014, 18:07:36
Čia sakai kaip būna. Man reikia, pasakyt įdomu tada tau klausimą, apie Lietuvą pasakok ka tu gali pasakyt ateity. Dabar
Antraštė: Pranašas iš ateities
Parašė: omcikas liepos 25, 2014, 23:39:09
Citata iš: Synkas  liepos 25, 2014, 01:15:22
nezinau... :) man atrodo, arba cia sio tinklapio koks administratorius, savininkas ar pan. kuria tokias istorijas tam, kad pritrauktu lankytoju.. arba rimtai kazkoks zmogus, kuris iesko demesio.. :) pamenu buvo tas kuris is ateities atvykes...  sake kiek pamenu 2014m nieko neivyks.. mhm.. kokie konfliktai, per sia savaite kiek lektuvu su zmonemis nukrito (kuri viena numuso dar).. nepasakojo apie konflikta, nes tuo metu kaip rase, net nezinojo niekas, kad bus taip.. taigi, net negalejo apie tai ir papasakot/fantazuot t.t.

dabar vel, kai visur rusija rusija, tai mato dabar vien ja visur sis zmogus. beveik tas pats kaip su ten tuo is ateities.. (nebuvo mat jokiu svarbiu  ivykiu)


CitataKiek žinau laukia Norvegijoj teroro išpuolis , labiau panašu į bombą ar kažką panašaus... irgi  kažkur 1-2-3 sav begyje..



Šeip jei tolimoje ateityje ko paklaustum kas įvyko 2014m tai dauguma patrauktų pečiais tai kas įvyko Ukrainoj PASAULINIU mastu po 50 ir daugiau metų visiškai niekam nebus įdomu, na nebent patys ukrainiečiai tai atmins. Kiekvieną dieną žūsta kariniuose konfliktuose žmones, kone kas savaite kokiam pasaulio kampe teroristai susisprogdina, bet žiniasklaida net ne apie visus juos parašo, Gazos ruože pasišaudymas raketomis irgi nėra kažkas naujo netikėto, vien per pastarasias savaites Lietuvoj nukrito 2 lėktuvai.. Žodžiu žvelgiant globaliai per 2014 kolkas tikrai neįvyko nieko kas ateities kartoms įsirėžtų į atmintį. O tai kas nutiko Ukrainoj tai ir liečia daugiausiai tik pačia ukraina. Po kokiu 50metų kur nors anglijoje istorijos besimokantys vaikai apie tai geriausiu atveju ras parašyta kelių sakinių pasakojimą.
Antraštė: Pranašas iš ateities
Parašė: Sharikovas liepos 26, 2014, 00:21:58
Omcikai, cia Anomalijoj yra pilieciu kurie isitikine, kad Ukrainos konfliktas toks svarbus, jog Amerika pradetu trecia pasaulini kara :). Tiesiog daugelis zmoniu ziuredami zinias nesusigaudo kur yra melas ir propaganda ir nesugeba adekvaciai vertinti situacijos, o paskui tokie naujai iskepti "geopolitikai" garsiausiai reiskiasi viesojoj erdvej, taip apmulkindami dar saujele, ateiti matanciu mazvaikiu.
Antraštė: Pranašas iš ateities
Parašė: Benamis liepos 26, 2014, 01:27:34
Citata iš: omcikas  liepos 25, 2014, 23:39:09
Šeip jei tolimoje ateityje ko paklaustum kas įvyko 2014m tai dauguma patrauktų pečiais tai kas įvyko Ukrainoj PASAULINIU mastu po 50 ir daugiau metų visiškai niekam nebus įdomu, na nebent patys ukrainiečiai tai atmins. <...>


Uzpliusuociau, bet pasiekiau limita, tai tiesiog zodinis pliusas tau :) Norejau i ta posta panasu atsakyma rasyti, bet patingejau :) Puikus irodymas, kaip zmones "suzombinami". Jie galvoja, kad Ukrainos konfliktas, tai kazkas "globalaus" apie ka ir po 100 metu kalbes kitos kartos.
Antraštė: Pranašas iš ateities
Parašė: Ignas1992 liepos 26, 2014, 07:09:44
Citata iš: omcikas  liepos 25, 2014, 23:39:09
Citata iš: Synkas  liepos 25, 2014, 01:15:22
nezinau... :) man atrodo, arba cia sio tinklapio koks administratorius, savininkas ar pan. kuria tokias istorijas tam, kad pritrauktu lankytoju.. arba rimtai kazkoks zmogus, kuris iesko demesio.. :) pamenu buvo tas kuris is ateities atvykes...  sake kiek pamenu 2014m nieko neivyks.. mhm.. kokie konfliktai, per sia savaite kiek lektuvu su zmonemis nukrito (kuri viena numuso dar).. nepasakojo apie konflikta, nes tuo metu kaip rase, net nezinojo niekas, kad bus taip.. taigi, net negalejo apie tai ir papasakot/fantazuot t.t.

dabar vel, kai visur rusija rusija, tai mato dabar vien ja visur sis zmogus. beveik tas pats kaip su ten tuo is ateities.. (nebuvo mat jokiu svarbiu  ivykiu)


CitataKiek žinau laukia Norvegijoj teroro išpuolis , labiau panašu į bombą ar kažką panašaus... irgi  kažkur 1-2-3 sav begyje..



Šeip jei tolimoje ateityje ko paklaustum kas įvyko 2014m tai dauguma patrauktų pečiais tai kas įvyko Ukrainoj PASAULINIU mastu po 50 ir daugiau metų visiškai niekam nebus įdomu, na nebent patys ukrainiečiai tai atmins. Kiekvieną dieną žūsta kariniuose konfliktuose žmones, kone kas savaite kokiam pasaulio kampe teroristai susisprogdina, bet žiniasklaida net ne apie visus juos parašo, Gazos ruože pasišaudymas raketomis irgi nėra kažkas naujo netikėto, vien per pastarasias savaites Lietuvoj nukrito 2 lėktuvai.. Žodžiu žvelgiant globaliai per 2014 kolkas tikrai neįvyko nieko kas ateities kartoms įsirėžtų į atmintį. O tai kas nutiko Ukrainoj tai ir liečia daugiausiai tik pačia ukraina. Po kokiu 50metų kur nors anglijoje istorijos besimokantys vaikai apie tai geriausiu atveju ras parašyta kelių sakinių pasakojimą.


Na aš šiaip norėčiau paprieštaraut. Vis dėl to nuo II Pasaulinio Karo kažkuri valstybė savavališkai perbraižė valstybių sienas. Abejoju ar reiktų taip supaprastint šitą konfliktą. Taip jie vyksta visur ir gal net rimtesni nei dabar Ukrainoj, bet vis dėl to jie vyksta Europoj. O Europos šalys laikomos labiausiai išsivysčiusiomis šalimis, todėl niekas negalėjo pagalvot, kad čia galėtų prasidėt kažkas panašaus kaip musulmonų kraštuose ar Afrikoj
Antraštė: Pranašas iš ateities
Parašė: Teroras liepos 26, 2014, 15:20:48
Ir kas ta perbraizyma pripazino? Vienintele Rusija? Tiesiog maitina mus ziniasklaida siais ivykiais, todel ir atrodo, kad cia kazkas tokio neitiketino. Stai tau Europos (kaip tu minejai ne musulmonu krastuose ir ne Afrikoje) sarasiukas: http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_conflicts_in_Europe#20th_century - daug konfliktu prisimintum jeigu taves dabar paklaustu? Abejoju.
Antraštė: Pranašas iš ateities
Parašė: Synkas liepos 26, 2014, 18:52:56
Citata iš: Benamis  liepos 26, 2014, 01:27:34
Uzpliusuociau, bet pasiekiau limita, tai tiesiog zodinis pliusas tau :) Norejau i ta posta panasu atsakyma rasyti, bet patingejau :) Puikus irodymas, kaip zmones "suzombinami". Jie galvoja, kad Ukrainos konfliktas, tai kazkas "globalaus" apie ka ir po 100 metu kalbes kitos kartos.

jeigu jie nekalbes, tai kodel siandien apie saltaji kara sneka vis dar? juk per saltaji kara, vakarai irgi buvo kaip ir siandien konfrontacijoj su rusija... gal pasiskaitykit idemiau kaip raso spauda, tai didziausia kontfrontacija nuo saltojo karo pabaigos. galbut niekas ir nesnekes globaliai kas buvo tarp rusijos ir tos ukrainos, bet snekes kad buvo kazkokia konfrontacija. ir beto, velniai zino kas dar gali ivykti per ukrainos ir rusijos konflikta, kai duodami ginklai i kaire ir i desinia. pavyzdys yra tas atsitikimas su lektuvu. tad gana kvaila sakyti kolkas kad niekas nemines po 100m arba mines, nes dar jokiu ten paliaubu nera, ir dar daug kas gali ivykti ir t.t.


+as turejau omenyje ne TIK konflikta tarp rusijos ir ukrainos, bet ir tarp rusijos ir vakaru.

bet jei mane uzsipuolet del to "kuris atvyko is ateities", tai pasakiau teisybe. kaip negali buti vienas is svarbesniu ivykiu 2014m? o gal svarbus ivykis laikomas koks branduolinis karas ar pan 2014m.? :) +anas sake esas lietuvis, nuo nepasirasymo vilniuje ir kilo konfliktai ukrainoje. tad lietuva kazkuo cia svarbi, ir turetu bent lietuvos istorijos vadoveliuose apie tai rasyti ateityje manau.. tai jei jis lietuvis, tai kaip gali nezinoti bent kazko? kad ir ne lietuvis, bet jei lietuviskai snekejo, kazka apie lietuvos praeiti turejo zinot.

p.s su tuo ir baigiu offtopa. ;)
Antraštė: Pranašas iš ateities
Parašė: do liepos 26, 2014, 20:30:31
jau baiminuosi,kad beviltiškai laukiu prognozės benamiui ir savo personai,o jūs čia aiškinatės tarptautinius santykius
nejaugi tas žmogus suabejojo savo galia....
Antraštė: Pranašas iš ateities
Parašė: Vulkanas liepos 26, 2014, 20:52:54
Na gerai tada kas laukia Rusijos prezidento Putino, o ir be to ar man išpranašautum ateitį
Antraštė: Pranašas iš ateities
Parašė: Vytautas liepos 26, 2014, 21:21:57
Citata iš: Vulkanas  liepos 26, 2014, 20:52:54
Na gerai tada kas laukia Rusijos prezidento Putino, o ir be to ar man išpranašautum ateitį

Putinas, atėjus laikui, numirs kaip ir visi  :) Spėjimas garantuotas ir tikslus. Beja pačiam nutiks taip pat.  :) Ne taip svarbu kaip gyvensi iki to momento.  :) Svarbu gerai maitintis ir mažiau sukti smegenis.  :)
Antraštė: Pranašas iš ateities
Parašė: Ignas1992 liepos 26, 2014, 21:39:41
Citata iš: Teroras  liepos 26, 2014, 15:20:48
Ir kas ta perbraizyma pripazino? Vienintele Rusija? Tiesiog maitina mus ziniasklaida siais ivykiais, todel ir atrodo, kad cia kazkas tokio neitiketino. Stai tau Europos (kaip tu minejai ne musulmonu krastuose ir ne Afrikoje) sarasiukas: http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_conflicts_in_Europe#20th_century - daug konfliktu prisimintum jeigu taves dabar paklaustu? Abejoju.

Gal Krymo aneksiją ir pripažino tik pati Rusija + jai prijaučiančios šalys. Bet nejaugi tiki, kad Ukrainai pavyks ją susigrąžint? Abejoju. O kalbant apie pačius konfliktus, tai po II Pasaulinio Karo tokio lygio konfliktų tikrai daug nebuvo.
Antraštė: Pranašas iš ateities
Parašė: normalus.kubilius liepos 27, 2014, 14:56:09
Man tai juokinga daros kai cia politologai diskutuoja ir mano zinantis kaip bus ir apskirtai galvojantis kad zino kas vyksta pasaulyje... (rofl)  Jus nieko nenutuokiat, tik sukuriat dar daugiau dezinformacijos prisiskaite 15min, delfio ar dar kokios smegenu skalbykles...  Labai gaila, bet tai tik irodo kad tos skalbykles puikiai veikia.  Tikriausiai patys suvokiat, kad yra zmones labai galingi kaip naftos magnatai ir t.t. kurie viska jau suplanave kaip bus, be ju zinios niekas nevyksta.  Istorija kartojasi, o zmonija baigia perzengti plonyte raudona linija. Nothing personal it's just business. Labai gaila isklaidyt jusu sapaliones, bet nuo karo mus galetu isgelbet tik stebuklas, kuris greiciausiai neivyks, nes zmones yra tik vienu lygmeniu protingesni uz bezdziones, kaip labaratorijos ziurkes.  O to suvokimas, butu priartejimas prie aukstesnio lygmens. peace
Antraštė: Pranašas iš ateities
Parašė: Benamis liepos 27, 2014, 14:56:42
Baigiam off-topa.
Antraštė: Pranašas iš ateities
Parašė: Nymertas liepos 28, 2014, 00:26:29
Citata iš: Benamis  liepos 27, 2014, 14:56:42
Baigiam off-topa.


ištrynkite tema šita jei galite. @Benamis (http://anomalija.lt/forum/index.php?action=profile;u=4)
Antraštė: Pranašas iš ateities
Parašė: Benamis liepos 28, 2014, 00:52:05
Tema autoriaus prasymu rakinu (forume jos netrinamos).