Anomalija.lt

Paranormalūs reiškiniai => Praktiniai užsiėmimai => Parapsichologija => Temą pradėjo: Teroras gegužės 20, 2013, 19:06:24

Antraštė: PSI rato sukimas
Parašė: Teroras gegužės 20, 2013, 19:06:24
Jei norite išmokti telekinezės, reikės mokintis ne vieną mėnesį ir ne du. Tai trunka labai ilgai. Gali būti, kad truks net kelis metus. Tačiau pirmiausiai turite save įtikinti, kad jūs galite to išmokti.

Telekinezės galių turi visi, tik reikia patikėti, kad jūs galite jomis pasinaudoti. Pirmiausia jūs turite kiekvieną dieną sau kartoti po kelis kartus: "Aš turiu telekinezės galių ir galiu jomis pasinaudoti".
Kai jau esate įsitikinę, kad galite pradėti mokintis telekinezę, pradėkite nuo psi rato.

Matot paveikslėlį, pagal kurį reikia išlankstyti psi ratą (paveiksleli prisegu).
Pradedantiems geriausia jį pasidaryti iš folijos, nes lengviau mokytis, o vėliau galite pabandyti ir su popierium. Lengviau sukti yra 6,25cm psi ratą.

Kai pasidarai psi ratą, į trintuką įsmeik adatą, ir ant smailiojo [aštriojo] galo uždėk psi ratą. Netoli jo padėk ranką ir suk jį, t.y. įsivaizduok, kad iš tavo rankų sklindanti energija arba vėjas suka ji. Geriausia jeigu namuose butų sandariai uždaryti langai ir durys.

Sėdint nebūti labai prisilenkus prie psi rato, kad jo nejudintų kvėpavimas. Vienu kartu be pertraukos galima praktikuoti iki 40min, nes kitaip gali kilti psichinių sutrikimų. Jeigu praktikuojate vėlai vakare, geriausia būtų atsibudus ryte nepraktikuoti bent jau 5 valandas. Per naktį pasąmonė stengiasi iššifruoti vizualizacijas.

Info nuripinta is magiskagalia.freeforums.org :)
Antraštė: PSI rato sukimas
Parašė: NEXO vasario 11, 2014, 16:37:19
jei tai išmoksti tai ištiktūju gali per pamokas panervinti klasiokus ar tai lapus numetinėti :DD
Antraštė: PSI rato sukimas
Parašė: lukas11xxf vasario 22, 2014, 02:42:17
Butu gerai, jei prie aprasymo ar ku nors parasyt, kad uzsidegt stiklaini ant rato, nes kitaip nuo musu rankos silumos juda