Jusu vizualines vizijos,regejimai,zenklai ir t.t.

Pradėjo Justinas Herbsman, rugsėjo 16, 2012, 22:50:30

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

time

#90
sausio 28, 2016, 19:36:41 Redagavimas: sausio 28, 2016, 22:53:45 by time
Hipnotizuojantis video mp4 formatu, naudojamas kaip gydymo priemonė nuo prasto regėjimo, suteikia ekstrasensorinių susikaupimo galių, galite pradėti matyti kiek ryškiau, nei prieš tai.

Pažiūrėjus šį video apie 2 val. pagerėja regėjimas, galite pradėti matyti ryškesnėmis spalvomis daiktus, galite daugiau susikoncentruoti ties detalėmis, ties objektais.
Tačiau hipnozė turi trūkumų, jūs galite pasidaryti: labai apsvaigę, nejautrūs muzikai ir garsams, pavargę, irzlūs, pikti, galite jaustis kiek įsitempę.
Neveikia, jei nėra žiūrima 2 val. ir daugiau.

Geriausia hipnozė veikia, kai klausoma kartu muzika, dar geriau jei per ausines.


anonimas777

sveiki kaip suprati pvz jau pusiau miegantis bunu ir dar mastau apie kokius daiktus ar taip kanors ar zmones ir tik speju usimerkt pradedu matyt ka is pradziu masciau paskui galvoju reik pamegint gal pasivaideno ar kas bet pamasciau kad esu su seimas savo usimerkiu ir matau vaizda lyg ten buciau su jais kaip suprasti sita dalyka

time

Citata iš: anonimas777  kovo 01, 2016, 00:57:26pusiau miegantis bunu
Miegantis, ar ne miegantis visiškai? Nes paprastai užsimerkus gali užsifiksuoti tik vienas momentas, bet kad būtų viskas apie ką galvojama, nelabai norisi tikėti. Nebent čia sapnavai.

.L.U.T.H.O.R.

Yra toks dalykas kaip hipnagoginė būsena, tarp būdravimo ir miego, tai joje būdamas gali laisvai pradėt savo sapną kurt ir į jį įeit.

time

#94
kovo 01, 2016, 15:07:18 Redagavimas: kovo 01, 2016, 15:18:44 by time
Citata iš: Legionas  kovo 01, 2016, 05:47:52Yra toks dalykas kaip hipnagoginė būsena, tarp būdravimo ir miego, tai joje būdamas gali laisvai pradėt savo sapną kurt ir į jį įeit.
Tai tik taip manoma, o vėliau paaiškėja, kad tai buvo sapnas sapne (dream within a dream), arba tiesiog sapnas. Viskas kas atrodo realistiška gali būti susimuliuota pagrindiniu sapno metu. O atsibudus gali būti priskiriamos reikšmės atitinkamos numanomai situacijai. Bet situacija gilinamasi paprastai tik po sapno, o sapnuojamas sapnas nežinant jokios teorijos ar fakto, kas tai per sapnas.

Tik noriu pasakyti, kad nebūtinai sapnas gali atitikiti mokslo aiškinimą apie jį. Nes nežinant, kokio tipo pagal mokslo aiškinimą sapnas sapnuojamas negalima jo ir atpažinti ir priimti kaip gryną pasitikėjimo šaltinį. Kada nėra žinoma, negali būti ir tikima. Todėl, maža tikimybė, kad įvyktų tokios būsenos, kurių suvokimas negalėtų apdoroti.

Neapdorojimai ir nežinomi suvokimai yra ištrinami.

.L.U.T.H.O.R.

Nemanoma, o taip yra :) Ir ne vieną kartą pačio daryta :)

time

#96
kovo 01, 2016, 16:29:08 Redagavimas: kovo 01, 2016, 17:57:43 by time
Citata iš: Legionas  kovo 01, 2016, 16:21:49Nemanoma, o taip yra :) Ir ne vieną kartą pačio daryta :)
Ten buvau ne aš.

Dvidešimt Trys

#97
gegužės 02, 2016, 11:08:59 Redagavimas: gegužės 02, 2016, 11:10:41 by Dvidešimt Trys
Buvo koks 2 mėnesių laikotarpis, kai diena iš dienos arba vizijos apie kitas planetas ir kosmose sukurtas kolonizacijas arba vizijas panašias į NDE, technologiškai aukšto išsivystymo lygio planetos, galėjau ir kitokias vizijas kuo ryškiausiai matyti, užsimerki ir matai kito žmogaus akimis, į detales nesileisiu nes visko daug buvę, bet sistemai nepatiko tai tai bam ir užblokavo visą malonumą... o tuo tarpu ir tam tikri energetiniai taškai buvo sustiprėję ar tai būtų čakros ar kas kita, trečios akies čakra aktyvi buvo, tiesa sakant kai labai aktyvi ir veikia tada aplinkui esančius žmones labai lengva paveikt, aplink jie elgias labai emociškai/jautriai esant stipresniai energetikai, kaip velniui koks kryžius :D

Citata iš: time  sausio 28, 2016, 19:36:41Geriausia hipnozė veikia, kai klausoma kartu muzika, dar geriau jei per ausines.
Nuoroda Private padaryta, gal žinai kur tokį pat rasti arba bent panašų? Sudomino visai :)

time

Citata iš: Dvidešimt Trys  gegužės 02, 2016, 11:08:59Nuoroda Private padaryta, gal žinai kur tokį pat rasti arba bent panašų? Sudomino visai
Nieko panašaus nesurasi čia (nes žmonės tuom nesidomi). Čia viskas paiimta iš sapno, tik kažkodėl manau, kad nesaugu taip daryti ir tai teikti kitiems, kaip saugų veiksmingą metodą. Ir mano netaktiškas žingsnis yra atrasti veiksmingus metodus iš kurių tikėjimas pavirsta į žinojimą. Mano filosofinė kryptis kuriama nauja, kurioje viskas viskas praktiškai veiksminga ir tam taikomos egzistencijos palaikymo procesų korekcijos.

Šiaip niekas neužsiima sapnų nagrinėjimu, ir konteksto traukimu iš sapnų.

Šiaip manau, išmėginti gali. https://www.youtube.com/watch?v=3SY9B0D0v0I

Man tai suveikė, kaip kiekvieno objekto apvedžiojimas papildoma linija ir viskas daug ryškiau matėsi nei prieš tai. Dariau dėl regėjimo pataisymo ryškesniu. Pats jį žiūrėjau apie 6 valandas ir tikrai pajutau poveikį, nes žinojau, kad jis veikia. Žinoti galima išmokti per tikėjimą ir būtent tai noriu užfiskuoti priimti kaip tikrą ir veiksmingą metodą, kuris veikia šioje realybėje.

Citata iš: Dvidešimt Trys  gegužės 02, 2016, 11:08:59Buvo koks 2 mėnesių laikotarpis, kai diena iš dienos arba vizijos apie kitas planetas ir kosmose sukurtas kolonizacijas arba vizijas panašias į NDE, technologiškai aukšto išsivystymo lygio planetos, galėjau ir kitokias vizijas kuo ryškiausiai matyti, užsimerki ir matai kito žmogaus akimis, į detales nesileisiu nes visko daug buvę, bet sistemai nepatiko tai tai bam ir užblokavo visą malonumą... o tuo tarpu ir tam tikri energetiniai taškai buvo sustiprėję ar tai būtų čakros ar kas kita, trečios akies čakra aktyvi buvo, tiesa sakant kai labai aktyvi ir veikia tada aplinkui esančius žmones labai lengva paveikt, aplink jie elgias labai emociškai/jautriai esant stipresniai energetikai, kaip velniui koks kryžius
Labai įdomu. Paprastai tokiu laikotarpiu neabejotinai daugiausia dėmesio skiriama būtent tam. Man teko tokį principą išbandyti irgi veikia, tai neabejoju, kad ir tau suveikė.

KiPractice

keista, man tai medituojant atrodo kad as kylu, ir atrodo kad i kosmosa.... (pagal mqno manymus, po truputi  lendu i transo busena (transentendine))

Paprikas

Sveiki, ieškojau "Google" paieškose kažko panašaus apie "vizijas" "ateities matymą", ieškojau tinkamų atsakymų, tiksliau, logiškų paaiškinimų, radau šią svetainę, skaitydamas visus komentarus pastebėjau kad kažkiek ir atitinka mano būsenai tokie komentarai, bet apima jausmas kad verčiau kreiptis pas daktarus ar psichologą, dar nei karto per gyvenimą nesa tokių dalykų buvę, dabar jau 3-4 mėnesiai kartojasi tik skirtingos vizijos. Manau nereikia aiškinti ką reiškia ir kas yra Deja Vu, man labai dažnai kartodavosi tas ypač vaikystėj, būdamas 4-8 metų. Bet savaime tas jausmas automatiškai dingo, bet neperseniausiai prasidėjo vėl, tik šį kartą su vizijomis, apima labai didelis jausmas, jog prisimenu viską iš praeito gyvenimo, toks jausmas, kad gyvenau tą patį gyvenimą ir jis kartojasi, kelis kartus esą buve, kad regėjau trumpą neaiškia viziją jog kažkas sudužo (stiklo šukės), bet nesupratau kas vyksta, vizija buvo miglota ir neaiški, ir net gi per nelyg trumpa (2-3sec.), po minutęs ar dviejų nuėjau į virtuvę atsigerti vandens, paėmiau stiklinę įsipyliau vandens ir stiklinė išsprūdo iš rankos ir sudužo. Ir labai daug tokių vizijų esą buvę, bet neatkreipiu niekad dėmesio, toks jausmas, kad protas pradėjo suktis nuo televizijos, kompiuterio ar telefono. Bet šiandien sėdėdamas laiptinėj, regėjau dar vieną viziją nuo kurios net oda pašiurpo, ji taipogi buvo labai trumpa (2-3sec.), bet stengiausi susikaupt ir bandyt išsiaiškint kas tai buvo, bet neišėjo, regėjau labai juodą viziją, buvo daug juodos spalvos, buvo rūkas, jausmas panašus užsimerkus matyt tamsa, tik trūksta rūko, rūkas buvo šiek tiek šviesesnis ir pastebėjau juoda šešėlį nesupratau kas įvyko.. Bet labai nesusireikšminau, tik tiek kad labai paveikė sveiką protą.. Eidamas lauke, užsimerkiau, nežinau kodėl, nežinau kas nutiko, bet užsimerkiau keliom sekundėm ir aiškiau praregėjau viziją, tai buvo nemoku paaiškint "Giltinė", bet vizijoj visai skirtingai matėsi nei televizijose (animaciniuose filmukuose, filmuose, ar siaubo filmuose), grįžęs namo stengiausi kuo greičiau rast tinkamą atsakymą.. Neturėjau kur daugiau kreiptis, radau man atitinkančia svetainę, tikiuosi sulaukti atsakymo, bet matau tema labai sena. Ir bijau dėl vieno dalyko, ryt man labai svarbi diena. Baisu kad nenutiktų kas nors blogo.


Ačiū.

Creative

#101
gegužės 24, 2019, 00:05:46 Redagavimas: gegužės 24, 2019, 01:29:49 by Creative
Negąsdink giltinės, nes ji gali išsigąsti.  :)

Kaip ir minėjai pabandyk padaryti pertrauką nuo vizualinės medžiagos - kompiuterio, filmų, telefono, interneto, gal porą mėnesių, žiūrėkis pagal save, gal praeis.

Yra hipotėzė, kad tai tavo pasąmonės darinys iš psichologinės pusės. Iš paranormalios pusės tu gan tiksliai viską surašei kaip kad atspėji ateitį ir pnš, kaip ir ekstrasensoriniai(aiškiaregystės) gebėjimai (arba jų atmaina). Taigi tie gebėjimai nelabai prieštarauja pasąmonės sąvokai, tik kad jie (psichologai) nesureikšmina tai, kad netrūgdytų tau gyventi. Jei trūgdo gali kreiptis, gal kokiu raminamųjų išrašys, na arba ką nors stipresnio, nors nežinia ar padės, kad nepasigautum dar baisesnes problemos nuo tų vaistų. Ir dar yra tikimybė kad tu matai iš aplinkos gautą ir suvirškintą info, na apibendrinta čia tiksliau apie giltinę, apie "ateitį" psichologai pasakys, kad tu suskaičiavai visą iš aplinkos gaunamą info į kuria galbūt neatkreipei dėmesį ar nesureikšminai ir gavosi rezultatas, iš paranormalios pusės tu regi netolimą ateiitį, ir kita pusė gali būti "save išpildanti pranašystė", kuris teisingai nežinau.

Taigi spręsti visgi tau ką daryti toliau.

Gal kiti irgi ką nors pasiūlys.

violetpink1

Klausimą ar kreiptis į gydytojus ar ne, turėtumėt spręsti jūs pats, o ne kiti asmenys; taip pat ir ne šio projekto dalyviai ir net ne administratoriai.
Šis klausimas sprendžiamas pirmiausia atsakant sau į šį klausimą: ar tos vizijos jums trukdo gyventi?
Jei trukdo - tuomet logiška (pabrėžiu - "logiška"; dar nereiškia, jog tai galutinis argumentas...) ieškoti išeities, o iš tų išeičių viena yra gydymas.
Jei netrukdo - tuomet nereikėtų ir to įvardinti kaip problemos.
Bet kokiu atveju, jei nekenkiate savo ir aplinkinių saugumui - spręsti jums ir tik jums.  :)
Va, aš pasakiau, jog girdžiu balsus 2014 metais, ir gavau psichiatrinį gydymą, o atsisakyti tuomet negalėjau nes neturėjau valios ir buvau stiprioje įtakoje tam tikrų įvykių, kurie vyko mano aplinkoje, reiškia - psichologiškai silpnas.
Balsai beveik liovėsi dar prieš gulant į ligoninę, o joje baigėsi visai.
Diagnozė ir vaistai liko.
Gerai, bent, kad esamų vaistų poveikis atitinka mano ir mano aplinkinių lūkesčius, neslopina, nes jei slopintų, būtų tik blogiau - į ligoninę guldė mane panašios, nuslopusios psichikos.
Jei jūs labai pasakositės apie savo vizijas aplinkiniams, galite sulaukti panašaus likimo, arba panašios karmos, kaip dabar populiaru sakyti.  :)
Tad jei nevargina, netrukdo ir nėra kitų žalingų pasekmių - gal tiesiog verta toliau gyventi su tuo?..
Spręsti jums.

Creative

Čia išverčiau apie aiškiaregystę truputį:

https://anomalija.lt/forum/index.php?topic=5397.0

Toliau gali pažiūrėti tame rusų forume daugiau naudodamasis paieškos formą.

Creative

#104
kovo 13, 2020, 23:07:49 Redagavimas: kovo 13, 2020, 23:15:25 by Creative
Peržiūrėjus kažkiek paveiksliukų internete, užsimerkus pradedu matyti vaizdus visiškai nesusijusius su tais paveiksliukais, arba susiję tik emociškai (yra tokia tikimybė), kaip kad peržiūrėjus žiniatinklį pradėjau regėti, kaip per kažkokią patalpą pradeda bėgti purvinas vanduo ir  paskui patalpa pradėjo judėti i šonus kaip laive ir vanduo irgi po grindis plėtėsi į tą pusę, o paskui sustojo patalpos bangavimas į šalis ir vanduo pradėjo kilti daug maž tolygiai.

Keista tai kad aš žiūrėjau paveiksliukus, o mano regėjime - filmas, be manęs, aš tik stebėtojas be jokių galimybių įsikišti, nes jei įsikišiu, viskas išsikraipsto ir dingsta ryškumas ir vaizdas, dingsta realumo pojūtis.

Sau leidžiu pajuokauti: nereikia net televizoriaus, tereikia užsimerkti ir vuolia tu jau žiūri filmus kaip televizorių. Čia panašiai kaip "vaizdai" prieš miegą, kai dar nei budrauji nei miegi, o jau matai kažką. Tik čia "pažengusi" forma- nereikia net sulaukti miego meto.

p.s: vanduo daug nepakilo, tik bandė užtvindyti grindis ir nustojau tai regėti.

p.p.s: dabar pagalvojau, kai perskaičiau, kad tai panašu į kokį titaniką  :-\  bet tuo metu apie tai net negalvojau ir visai atrodė nesusiję, tik kažkokia tai patalpa su neaiškais baldais ir juodas vanduo tekantis per grindis, manau, tai galėjo būti bet kas, netik titanikas.

p.p.p.s: tuose regėjimuose svarbus yra matomo vaizdo sukeliamas pojūtis (reikšmės pojūtis). Bent jau aš taip manau, man taip atrodo.

Aukštyn