Neatpažintas skraidantis objektas

Pradėjo Anomalija, rugpjūčio 27, 2011, 18:48:41

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

Mekabciel

Citata iš: Benamis  gegužės 20, 2016, 01:07:04:) Aiskumas...

Zinoma butu smagu perskaityti isvadas, kad Visata nesiplecia, bet gal tiek to. Man uztenka...
O kame, kur ji be taves plecias? Pati sau, kazkokioje erdveje, apie kuria niekas nezino?


Benamis

Cia jau link filosofavimo linkstama. Nemegstu to daryti. Gal kitas nores pratesti, tai tiesiog atskirsiu tema.

akaris

Nežinau kas buvo prieš viskam atsirandant, bet aš esu čia ir esu dalelė viso to kas čia yra. Jeigu paimti, kad viskas atsirado iš vieno tai viskas ir yra viena tik išplėstinėj formoj. Todėl nekeista, kad mokslininkai teigia, kad yra quantinis susietumas. Kad ir paimti, bet koki daigta egzistuojanti, žole, medžius, žmogu saule, dangu, viskas atsirado iš vieno. Argi nekeista suvokti, kad tu egzistuoji nors galėtu taves ir nebūti. Gal mums tiesiog reikėtu pasirūpinti vienas kitu, nebūtina daryti didžių darbų, kad būtum didis, kasdieniam gyvenime darykime tai ka ir taip kiekvienas suvokiam kas yra teisinga. O galaktikos broliai vistiek viena diena pasirodys dienos šviesoje. Saugokim savo gražia žemele, kur esam gime.

Linas Esu

Citata iš: UFO2  gegužės 19, 2016, 17:51:12Viska pasako apollo kosmoso astranautai ,kuriem buvo isakyta ,jokiu budu neprabilt apie nezemiska civilizacija sutikta menulyje ,taciau matet ,kaip apollo dalyviai senatveje pries mirti pradejo sneket ,vienas is apollo dalyviu Edgar Mitchell likus 5metam iki jo mirties pasake tiesiai sviesiai ,mes esam  ne vieni ,ateivius pats maciau savo akimis,tik viskas yra slepiama nuo visuomenes? Kuo tiketi? Kuris tikras astronautas pats pabuvojo menulyje sutikes nezemiskas civilizacijas ,ir kazkokiais tiket beviltiskais skeptikais kurie net nebuvo pakile auksciau zemes orbitos? :D turekit proto ,ne vienas apollo dalyvis yra pareiskes kad neesam vieni ,kaip kad valdzia bando nuslopinti ir paneigti bet koki fakta...
Mitchellas nėra matęs savo akimis jokių ateivių , nėra nė vieno interviu kuriame jis tai teigtų .

Linas Esu

Citata iš: akaris  vasario 25, 2017, 01:10:33Nežinau kas buvo prieš viskam atsirandant, bet aš esu čia ir esu dalelė viso to kas čia yra. Jeigu paimti, kad viskas atsirado iš vieno tai viskas ir yra viena tik išplėstinėj formoj. Todėl nekeista, kad mokslininkai teigia, kad yra quantinis susietumas. Kad ir paimti, bet koki daigta egzistuojanti, žole, medžius, žmogu saule, dangu, viskas atsirado iš vieno. Argi nekeista suvokti, kad tu egzistuoji nors galėtu taves ir nebūti. Gal mums tiesiog reikėtu pasirūpinti vienas kitu, nebūtina daryti didžių darbų, kad būtum didis, kasdieniam gyvenime darykime tai ka ir taip kiekvienas suvokiam kas yra teisinga. O galaktikos broliai vistiek viena diena pasirodys dienos šviesoje. Saugokim savo gražia žemele, kur esam gime.
Ką reiškia quantinis susietumas ? :D

Mekabciel

Gal derės prie bendros temos.
Necenzūrinė leksika.
Kodėl rusų negrobia ateiviai


Trumpai tariant tik sotus arba nuobodžiai gyvenantis žmogus kurs istorijas.

Komentaras.
В России :
- меня похитили инопланетяне
- ты д*лба*б?


vytra

Citata iš: Mekabciel  gegužės 18, 2017, 19:31:10
Kodėl rusų negrobia ateiviai?
- Didžioji "pagrobtųjų" dalis turi galingų problemų su sąmone/vaizduote/sapnais, o tai būdinga tik negirtiems ir negeriantiems "alcho goliko".

p.s.
.. Lietuvoje irgi negrobia, nes aplenkėme Rusiją ne tik su Krepšiniu, bet ir su Wodka (liet. vandenėliu).

:)

Mekabciel

Citata iš: vytra  gegužės 19, 2017, 10:06:01- Didžioji "pagrobtųjų" dalis turi galingų problemų su sąmone/vaizduote/sapnais, o tai būdinga tik negirtiems ir negeriantiems "alcho goliko".

Sutinku, tas veikia. ;)

Bet šiaip Rusijoje yra pakankamai nemažai išvystyta sapnų tema. Ateivių "pagrobimams" net eksperimentus atlikinėjo.

vytra


Mekabciel


elteide

Citata iš: vytra  gegužės 19, 2017, 10:06:01p.s.
.. Lietuvoje irgi negrobia, nes aplenkėme Rusiją ne tik su Krepšiniu, bet ir su Wodka (liet. vandenėliu).

:)

pasirodo... :)

Skeletonas

#56
birželio 08, 2017, 14:15:32 Redagavimas: birželio 08, 2017, 15:07:23 by Benamis
Citata iš: Benamis  gegužės 19, 2016, 19:30:24Jis tvirtino, kad ateiviai ne tik egzistuoja, taciau ir lanko Zeme. Taip pat tvirtino, kad tai zino ir JAV vyriausybe.
Bet kam "jiem" tiesiog lankyti žemę? Koks ju tikslas čia buveti? Niekas nera irodyta, lika tik spėlioti...

Benamis

Citata iš: Skeletonas  birželio 08, 2017, 14:15:32Bet kam "jiem" tiesiog lankyti žemę? Koks ju tikslas čia buveti? Niekas nera irodyta, lika tik spėlioti...
O kam mes lankom Menuli? Norim aplankyt Marsa? Kam mes lankom pvz. atokiausias Zemes vietas, studijuojam ir narpliojam kaip gyvena civilizacijos nemaciusios gentys?

Skeletonas

Gal jūs ir teisus. Šeip ar taip niekuom tikėti neimanoma( bent man ) kol nepamatau savom akim.

vytra

Citata iš: Skeletonas  birželio 09, 2017, 15:10:10.. kol nepamatau savom akim.
- pasikartosiu dar n-tąjį kartą: savom akim Jūs matote iliuziją!

:)

Aukštyn