Reptiloidai tarp mūsų.

Pradėjo Trance, kovo 29, 2014, 12:45:59

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

Trance

https://www.youtube.com/watch?v=cPR51T-XvFc teorijos ir pasakojimai apie reptiloidus, video rusų kalba. :)

idenmeyou

Na nežinau. Rusų panašiose laidose, jie sugeba rasti ateivių ar sąmokslo teorijų vos ne kiekviename įvykyje ar žmoguje. Šitam video jau, kaip ir kitur tradiciškai priskiriami reptilodai prie iliuminati.

Benamis

Tai, kad net ne rusu cia samokslo teorija. Sia teorija (na, jos uzuomazga) labiausiai paplatino britu konspirologas Davidas Icke :)

Ma Deuce

kaip galima tiketi situo fufliaku? taigi cia del reitingu laida, geltonos spaudos analogas video formate, o kazkas priima uz gryna piniga! kritiskiau ziurekite.

idenmeyou

Pirminė teorija ne rusų, bet daugumoje laidų ir savo išvadas išmastė. Rusai pagrinde tokias mažai įtikimas laidas ir gamina.

Supera

Bet pripažinkit, rusų dokumentika apie paranormalius dalykus tokia gerai susukta, įtikinamai skamba :D moka žmonės perteikt info su emocija :D

idenmeyou

Emocionalumo rusams tikrai netrūksta, kad pasakoja jie įsijautę tai tikrai pritariu :)

Rotting.Christ

rusai istoriškai įpratę nesąmones kalbėti xDD

Raganius

Na, Kubiliau, galėtumėte čia viešai prisistatyti kas jūs toks ęsate...

Rotting.Christ

Tik po Jūsų, pone Tomaševski.

Benamis

Baikite blevyzgas.

gytia

kai kam mes ateiviai atrodom...nezinosi is kur ir kokia jusu siela,gal reptoidas jusus siela,juos lengva atskirt,kas turi vidine nuojauta tai mato(jaucia juos) o as puikiai matau juos :)

Rotting.Christ

Citata iš: gytia  liepos 17, 2014, 21:27:28
kai kam mes ateiviai atrodom...nezinosi is kur ir kokia jusu siela,gal reptoidas jusus siela,juos lengva atskirt,kas turi vidine nuojauta tai mato(jaucia juos) o as puikiai matau juos :)

susitikim, pasakysi kurios rūšies ateivis esu.

paragraf 78

Na va ir Okawos mokymo žiupsnelio susilaukėme, įdomu, kur pasisuks diskusija

Creative

#14
gegužės 19, 2019, 19:59:24 Redagavimas: gegužės 19, 2019, 20:26:43 by Creative
Trumpa reptiloidų istorija:
Kai buvo karalystės, prie dvaro sudarė dauguma aristokratų, kurie dauguma buvo veidmainiai, kitaip sakoma gyvatynas, arba serpentarijus (vieta kurioje laikomos gyvatės nuodams gauti, odai ir kiaušiniams). Taip kad šiais laikais mistika kaip tasais gyvatynas virto reptiloidais jugi irgi prie šaltakraujų giminės siejasi. Gal greičiausiai tai gyvačių vyriška giminė.

Taigi išvada:
Reptiloidai - tai veidmainiai.

Aukštyn