Astraliniai išėjimai, kurių visai nenoriu ir nepraktikuoju

Pradėjo rainiukee, birželio 17, 2012, 03:37:12

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

Benamis

Citata iš: Safyra  rugsėjo 10, 2015, 18:03:11Nepažįstami žmonės. Susitikimas atsitiktinis. Paskutinį kart kalbėjome, kad būtų smagu susitikti realiame gyvenime. Ar jums taip irgi būna?
As nemoku iseiti i astrala. Kazkada bandziau, skaiciau, bet taip ir nepavyko.

Sakyk ar nebandei astrale paklausti is kur jie? Kokie ju vardai, pavardes, ka gyvenime veikia?

Safyra

Tuo metu pasinėriau į tai ką matau. Didžiulis miestas saloje. paklausiau kur mes, o jos pasakė - čia Mauricijus. Bandžiau įsidėmėt kiekvieną detalę.
O tai, kad tau nepavyko manau, kad net ir gerai. Nes man tai ne tik smagus pasiskraidymas po namus ar kelionė į egzotišką šalį. Yra ir kita medalio pusė.

ryouku

Visada yra kita pusė. Tai dualybė.

Driades

O kokia toji kita pusė?

Visažinis

Citata iš: Safyra  rugsėjo 10, 2015, 18:03:11Nepažįstami žmonės. Susitikimas atsitiktinis. Paskutinį kart kalbėjome, kad būtų smagu susitikti realiame gyvenime. Ar jums taip irgi būna?
Aš tavo vietoje bent jau paklausčiau kažkokių tų žmonių kontaktų: telefono numerio, Facebook paskyros ID ar pan. Tada galėtum padaryti eksperimentą: parašyti tiems žmonėms realybėje ir sužinoti ar tai buvo tikrai jie. Arba apskritai įsitikinti, kad jie egzistuoja mūsų pasaulyje, o nėra tarkim iš kokios alternatyvios Visatos :)

Safyra

Na taip reiks paklaust kitą kartą:-), o dabar tikiuosi, kad kuris nors iš jūsų prisipažins:-)

Safyra

Dar norėjau paklaust. Gal kas nors matė kur nors tokį simbolį ir žino ką jis reiškia? Kadangi nemoku čia įkelti paveikslėlio pabandysiu kaip nors aprašyti. Tai būtų taip: tarkim 1 cm į šiaurės rytus, tada 2 cm žemyn  ir dar 1 cm į šiaurės rytus (atrodo kaip du suglausti vienetukai vienas apverstas aukštyn kojom, kitas ne), o nuo vertikalaus brūkšnio vidurio 1 cm į rytus. Tikiuosi kas nors suprato ką čia prirašiau :-)

Benamis

Citata iš: Safyra  rugsėjo 11, 2015, 20:09:35Tikiuosi kas nors suprato ką čia prirašiau :-)
Labai abejoju. Paspausk ant "ATSAKYTI" (melynas mygtukas). Atsiverusiame lange rasi "Attachments and other options" paspausk ir ten rasi laukeli kuriame galesi prisegti nuotrauka su tavo simboliu.

Kas liecia astralines keliones, palauk kol gris @rainiukee - ji turi didele patirti.

Safyra


Safyra

Dar sveiki. Norėčiau pasidalinti savo nesąmoningu sapnu, kurį ką tik sapnavau. Gal kas turit komentarų.
Sapnavau, kad atsiduriu kažkokiam viešbutyje, gal viloj. Stoviu koridoriuje ir bandau suprasti kur atsidūriau. Prie manęs prieina nepažįstama man moteris ir džiaugsmingai man apreiškia, kad labai gražiai atrodau ir paskubėčiau ruoštis. Galvoju, nieko sau, ko čia dabar turiu gražiai atrodyti ir pažiūrėjau į save pasilenkus. Stoviu su vestuvine suknele. Supratau, kad nieko nesuprantu ir įėjau į šalia manęs buvusį pravirą kambarį. Jame stovėjo didžiulis veidrodis. Pažiūriu į veidrodį ir varge JAME  PAMAČIAU NE SAVE, o man nepažįstamą merginą. Ne mano veidas ir ne mano plaukai ir apsirengus vestuvine suknele. Pradėjau apžiūrinėti ją veidrodyje, kai išgirdau kieme garsus. Priėjau prie veidrodžio ir pamačiau, kad kažkas atvažiavo. Tada išgirdau žingsnius už nugaros ir atsisukus pamačiau, kad ta mergina, kuri ką tik buvau aš eina link durų. Likau stovėti prie praviro lango. Matau, kaip ta mergina, kuri buvau aš išbėga į kiemą pasitikti svečių. Šalia vidinio kiemo durų palei sieną sukrautos malkos keliomis eilėmis ir labai aukštomis eilėmis iki pat gana aukštai esančio balkono apačios. Ji atsiremia į jas ir malkos vista tiesiai ant jos. Tuo metu aš tarsi nusileidžiu tiesiai iš ten kur stovėjau antrame aukšte į kiemą ir žiūriu kaip kyla panika. Kažkas rėkia, bando atkraustyti malkas, o jos net nesimato. Tuo metu jaučiau ją kaip save. Girdėjau ir visu savo kūnu jaučiau jos silpstantį kvėpavimą ir širdies plakimą. Tas jausmas buvo siaubingas. Norėjosi jai, kaip nors padėti pasakyti jai palauk, tave tuoj ištrauks, viskas bus gerai. Ir tuo metu jos širdis sustoja. Mano galvoje tyla ir tuo momentu jausmas toks, tarsi mane pagavo viesulas. staigus skridimo jausmas tarsi didžiuliu greičiu lėkčiau tuneliu. šis jausmas truko kelias sekundes ir aš atsiduriu kažkokiam tarsi tunelyje, tik jis neturi aiškių sienų. Vaizdas kažkodėl juodai baltas ir tarsi pusiau rūke. Jame daugiau žmonių, o aš puolu ieškoti jos, tam, kad sustabdyti ir parsivesti atgal. Blaškausi ten, nežinau jos vardo ir negaliu jos rasti. Ir tada pradedu rėkti neik palauk, grįžkim atgal ir tuo momentu nuo įtampos pabudau. Žiauriai bjaurus jausmas. Kelios dienos prieš akis vaizdai, kuriuos mačiau sapne tarsi tikrovėje. Ypač keista buvo jausti jos kvėpavimą ir širdies plakimą.
Gal kas galit pakomentuot?

.L.U.T.H.O.R.


Safyra

Mačiau tokį vieno "pasivaikščiojimo" metu. :-\

meme

Citata iš: rainiukee  rugsėjo 06, 2015, 19:54:29Sveiki, prisijungiau vėl nes kažkas keisto dar kartą šiąnaktį nutiko. Prieš tai įvykis, gal kaip ir Druwis sakė buvo 1-2 iš mano pateiktų variantų, t.y. arba keistas sapnas arba astralas, perėjęs į tokį.
Bet ką šiąnakt patyriau pribloškė visai... Ar gali būti, kad sapnas pereitų į astralą?
Taip žinoma, iš sapno visada smagiau išeiti į astralą, nes nejauti tų nemalonių vibracijų (vieniem stipresnės, kitiem silpnesnės).

Beje, kai kurie pasakojat savo istorijas kaip siaubo filmus, lyg kažkas paliečia ar išgąsdina ar dar kas. Negi nei vienas neesate susidūrę su pusdieviais ir demonais? :))) Tai tikrai susidursite, nes astrale jų apstu. Tų astralo lygmenų taip pat yra apstu. Tiesiog toliau nei mėnulis nuskriskite...

Iš dalies truputį keista vadinti 'astralu', sakyčiau, kad čia tas pats pasaulis kuriame dabar visi skaitote šias raides, tik įsivaizduokite, kad staiga jūsų šis kūnas, fizinis, įgavo dar kelis pojūčių mechanizmus ir dėka to jūs matote ir jaučiate kur kas daugiau nei iki šiol. Bet pasaulis nepasikeitė staiga į "astralinį" ar kokį kitą. Viskas vyksta tame pačiame Kosmose. Mes neesame atskirti. tik dauguma miega ir tiek...

Bet garantuot galiu, kad egzistuojate be šių fizinių kūnų, na tikėti aišku neverta, reikia tikrinti. Labai trūksta lietuvių bendruomenėms praktikos. labai daug kalba, filosofuoja, aptarinėja, bet mažai kas praktikuoja stipriai. Turiu omeny, ne valandą ryte ir valandą vakare, bet visą dieną, stipriai, ką beveiktum, prisimeni, kad esi.. pradžių pradžia... arba stebi kvėpavimą nuolat, arba geriau trumpais stipriais tarpais, sukaupiant visą valią geriau 1 minutę stebėti kvėpavima ir tik kvėpavimą, nei 15 minučių stebėti kvėpavimą iš kurių 12 minučių bus blaškymasis po mintis :D

TinSoldier

Citata iš: meme  spalio 27, 2015, 21:16:21Bet garantuot galiu, kad egzistuojate be šių fizinių kūnų, na tikėti aišku neverta, reikia tikrinti. <...>
Manau, teisingai sakai. Ir, jeigu jau pats siūlai... :D
Norėčiau patikrinti tokiu būdu, kuris man atrodytų pats patikimiausias. Iš tavo žinutės suprantu, kad pats klajoji astraliniame lygmenyje. Tad ar sutiktum padaryti nesudėtingą eksperimentą, kurio metu galėtum pamatyti/pajusti/sužinoti kažką, ko fiziškai niekaip nesužinotum?

T.y., aplankyti mane ar kažką ir pamatyti tai, ką iš anksto būtume susitarę?

Benamis

TinSoldieri man rodos darem eksperimenta forume su rainiukee, kai jos papraseme neziurint padeti viena korta aukstai ant spintos, o kai pateks i astrala pakilti ir paziureti kokia tai korta. Tada ji pripazino, kad eksperimentas neisdege (nepamenu ar mate kita korta, ar apskritai negalejo jos iziureti)...

Aukštyn