Neigiamų reputacijos taškų panaikinimas

Pradėjo Anomalija, gruodžio 21, 2013, 00:11:03

« ankstesnis - sekantis »

Ar reikia panaikinti neigiamus reputacijos taškus forume?

Taip, reikia.
Ne, nereikia.
Man vienodai.
Kita(pasiūlymai komentaruose)
Žemyn

czech-kuolis

Jo, arba galima sugalvoti paslaugą - reikėtų nusipirkti minusų kreditus, naudojantis telefono sąskaita. Tarkim, 5 minusai = 10 litų. Kai norėtum dėti minusą, tau atsiųstų smsu kodą, tu dėdamas minusą jį suvedi, ir esi uždėjęs minusą, o iš sąskaitoje lieka tik 4 minusai.
Už gautus pinigus administracija įsipareigotų labiausiai numinusuotiems dalyviams padovanoti maisto papildų, streso kamuoliukų ir nosinaičių. Aš taip manau.

Kas dar idėjų?

Asasinas

#121
gruodžio 27, 2013, 17:48:49 Redagavimas: gruodžio 27, 2013, 17:50:39 by Asasinas
Citata iš: puodukas  gruodžio 27, 2013, 17:05:20
o jei kas deda minusą-turėtų paaukoti vieną savo pliusą.


Tada reiktų padaryti VIP paslaugą ir leisti už realius pinigus dasipirkti pliusų. Ir pirkėjui gerai ir anomalijos išlaikymui kažkiek prisideda. Mielai pirkčiau.

Va czech-kuolis kažką panašaus jau parašė.

eternal.bliss

#122
gruodžio 27, 2013, 17:49:19 Redagavimas: gruodžio 27, 2013, 17:51:09 by eternal.bliss
Kaip sakant gatvėje gali gauti į galvą nes netaip pasižiūrėjai.   ;D
1 prieš 5 gezus- demokratija, ligybė, dorybė  ;D

O jūs nesuprantat, kad sarkazmas NERA ARGUMENTAS.  ;D

Benamis

Citata iš: czech-kuolis  gruodžio 27, 2013, 17:47:34
Kas dar idėjų?


As turiu ideja baigti rasyti tokio tipo zinutes.

varpainis

"post" pakeiciam i reputacija ir tampa aisku ko cia visi verkia del tu minusu  ;D
Seip dar ideja pakeisti forumo pavadinima i "emo.lt"

Benamis

+10% ispejimo uz floodinim'a. Atsibodo sarkazmus ir kitus off-topus trinti. Jeigu neturite pasiulymu tai gal geriau apskritai nieko nerasyti?

varpainis

#126
gruodžio 27, 2013, 18:10:34 Redagavimas: gruodžio 27, 2013, 18:19:43 by Benamis
Katik apipjaustei mano virtualia varpa ??? Damesk dar 10 proc ispejimo jei nori, bet, kad cia visi perdetai jautrus kitokiai nuomonei ar sarkazmui tai faktas.

Benamis:
Dameciau.

Gal iki 30 padidinam? :D

Benamis:
Nera uz ka didinti :)

Asasinas

Jei jau prakalbau apie VIP paslaugas, tai būtų galima padaryti kokį premium vartotoją. Pavyzdžiui toks vartotojas mėnesiui kainuotų 20lt, o pranašumai, pavyzdžiui galėtų būti tokie, kad niekas jam minusų negalės uždėti, bus koks nors spec. statusas ir dar kokie nors niekučiai šudučiai.

Iš atskirų paslaugų galėtų būt, pvz "karma protection", 1 diena - 1 litas ir niekas tą dieną negalėtų tau uždėt pliuso ar minuso. Čia visokio briedo galima prigalvot, bet aš pirkčiau tokius dalykus. Kaip sakiau, ir pirkėjui gerai, ir anomalija užkala.

Kas dėl Benamio varpų pjaustymo, tai jo, anomalijos adminai per daug perdėti. Turiu +6 metų moderavimo patirtį ir niekada neteko matyti moderatoriaus, dedančio įspėjimą už nosies pasikrapštymą.

2Pacas

#128
gruodžio 27, 2013, 18:17:34 Redagavimas: gruodžio 27, 2013, 18:19:15 by 2Pacas
Sunys loja, o karavanas vaziuoja toliau. :)

Benamis

Tai gal visi imeskim memu ir "juokingu" paveiksleliu i tema, o veliau stebekimes kodel gaunam ispejimus? Suprantu viena, kita karta pajuokauti galima, bet kas per daug tas nesveika. Ne humoro tema man rodos? O jeigu kas istisai juokauti nori tam yra off-topas.

_Anonimas_

Citata iš: Master  gruodžio 27, 2013, 17:10:20
Ech...Mariau, mūsų dabartinę valdžią dauguma išrinko... Hitleris irgi kiek pamenu į valdžią demokratiniu būdu atėjo... :D


Na, sutinku, kad gal demokratija ne visada geriausias sprendimas ir dabar ne pati geriausia valdžia, bet dažniausiai tie renkantieji ir išrenka tuos, kurie, jų manymu, atstovauja jų interesus geriausiai. Ne visada lūkesčiai išsipildo, bet negalime remtis kažkokiomis emocijomis ar vienetiniais atvejais sprendžiant tokius dalykus.
O Hitleris ir padarė tai, ko jį rinkusieji norėjo:
vokiečiai nemėgo žydų - problema išspręsta
Vokietijos ekonomika kybojo ant plauko - problema išspręsta
prarasta daug buvusių vokiečių žemių - problema išspręsta
buvo pamintas vokiečių orumas per I pasaulinį karą - problema išspręsta parodant savo milžinišką karinį potencialą ir tautos ryžtą II pasauliniame kare (nors galiausiai ir nesėkmingai)
Todėl nereikia čia ironizuoti, kad niekas nežinojo kas kaip bus. Žydai niekada už Hitlerį ir nebalsavo, nes jis žadėjo ne jų, o vokiečių tautos suklestėjimą. Ko vokiečiai norėjo, tą Hitleris ir darė. Ir daugelis jų, tiesą sakant, buvo laimingi.
Čia gal visa ši istorija ir ne į temą, tiesiog noriu pasakyti, jog nereikia remtis tokiais vienetiniais pavyzdžiais, nes jie gali būti labai paviršutiniški. Kaip Čerčilis sakė: "Democracy is the worst form of government, except for all those other forms that have been tried from time to time." Todėl manau ir šioje diskusijoje nieko geriau už demokratiją nesugalvosime.

Asasinas

Sorry, you have reached a 24h limit of karma changes. You can change only 1 times in 24 h.
Next karma change will be available on 1.

Kaip čia suprast? Čia tipo updeitas jau padarytas kažkoks?

.L.U.T.H.O.R.

Citata iš: Benamis  gruodžio 21, 2013, 16:48:05
Dabar skaiciau senas naujienas, tai suzinojau, kad per viena para dalyvis apskritai gali ivertinti (tiek teigiamai tiek neigiamai) iki 10 kartu zinutes.



Buvo rašyta. Apie limitą būtų pranešta, manau.

Asasinas

Tai kad parašyta "can change only 1 times", jei būtų 10 kartų, tai gal ir būtų "10 times". Ar čia jau šungrybius pjaunu?

.L.U.T.H.O.R.

Gali būt kad klaida. Retas atvejis, kad kas limitą pasiektų tai taip dažnai nesusiduriama.

Aukštyn