"Scrying" veidrodis

Pradėjo Master, balandžio 10, 2013, 20:09:40

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

Master

"Scrying" veidrodis
Juodas veidrodis taip pat žinomas kaip magiškas veidrodis. Tai įrankis kuriuo galima numatyti praeities, dabarties ir ateities įvykius. Gali atskleisti vartotojo paslėptas žinias, aiškiaregystės sugebėjimus, taip pat gali būti naudojamas kaip portalas. Naudinga priemonė susisiekti su demonais, dvasiomis, gauti atsakymus į klausimus. Tobulėti ir atskleisti pasąmonėje nugramzdintas mintis.

Veidrodžio naudojimo taisyklės:
1.Veidrodžio paviršius visuomet turi būti švarus, geriausia valyti alkoholiu ir švariu skudurėliu.
2. Niekada nenaudokite ne pagal paskirtį.
3. Neleiskite niekam kitam žvelgti į jo paviršių. Išimtis yra, jeigu tai naudojama per grupinį ritualą. Laikyti jį šilko maišelyje kai jis nenaudojamas.
4. Vieta, kurioje naudojamas veidrodis turi būti švari.
5.  Dirbant su veidrodžiu užgesinti visus pašalinius šviesos šaltinius, išskyrus žvakę.
7. Patirtį rašyti į žurnalą

Veidrodžio kūrimas
Reikės:
Nuotraukos rėmelio,
aerozolinių juodų dažų,
pilno mėnulio (tuo metu yra valdoma 3 akis ir psichika)- Tai nėra būtina, bet tai faktorius siekiant geresnių rezultatų.
Išimti iš rėmelio stiklą ir kelis kartus nupurkšti aerozoliniais dažais. Nupurškus pirmąjį  sluoksnį palaukti kol jis nudžius, tada  procedūra pakartoti dar kelis kartus. Kai esate užtikrintas, kad stiklas nudžiuvęs, įdėti jį į rėmelį.
Norėdami matyti :
Tai labai svarbus pratimas, norint išmokti žiūrėti per "scrying" veidrodį. Tai padės jūsų vizualinei vaizduotei, kuri leis jūsų psichinėms ir fizinėmis akims matyti kartu. Tai sustiprins jūsų aiškiaregystės sugebėjimus. Atsisėskite priešais veidrodį ir įsivaizduokite daiktus ant jo paviršiaus, viena po kito. Jūs turite pasistengti pamatyti daiktus aiškiai veidrodyje, tarsi jie ten būtų ištikrųjų.  Pradžioje pabandykite įsivaizduoti paprastas figūras arba spalvas. Pasistenkite vaizdą išlaikyti 1 minutę, tada pereikite prie kitos figūros. Pavyzdžiu: įsivaizduokite raudoną apskritimą, mėlyną trikampį ir pan. Geriausia pratimą daryti kasdien po 15 min. Iki kol pilnai jį įvaldysite.
Šis pratimas yra vertas pastangų, kadangi tai suteikia jums magišką drausmę, o vizualizacijoms suteikia aiškumo ir patogumo.

Norėdami jį naudoti:
Kad pradėtumėte sesiją turite įeiti į transą ir įsivaizduoti veidrodį kaip juodą skysta vandenį arba degutą. Nustatyti žvilgsnį į veidrodį  . Teks būti kantriems jeigu norite pasiekti rezultatų. Pradžioje visi mato debesis, tai normalus ir teigiamas ženklas. Su patirtimi ir atkaklumu vaizdas pereis į vizijas, o tai įvyks atsitiktinai. Užtruks laiko, kol galėsite įtraukti visus  5 jutimus. Kai veidrodis nenaudojamas jį reikia laikyti šilke (maišelyje arba bent jau susukta  į šilką, pridengta juo), saugioje vietoje, kad išlaikytumėte energiją ir kiti jos nepaveiktu.

Ritualas
Pirmiausia reikia nuspręsti, ko norite pasiekti naudojant veidrodį.  Tada pasiruošti darbo vietą.
Kai būsite pasirengę, užmerkite akis ir atsipalaiduokite, pajuskite kiekvieną savo kūno dalelę, jauskite kaip dingsta įtampa. Įsivaizduokite, kad esate rate, kuris jus saugo ir jūs galite kontroliuoti viska, kas jame. Kvėpuokite giliai, ritmiškai, lėtai. Jauskite kaip patenkate į transą, jūs esate apsuptas šviesos, laikas ir materialus pasaulis jums nebeegzistuoja. Tyliai pašaukite savo darbo globėja, dvasios gida ar ką kita, kas jums priimtiniau. Dar karta prisiminkite savo darbo tikslą.  Atverkite akis ir žvelkite į veidrodį.  Atpalaiduokite savo sufokusuotas akis, tačiau išlikite budrūs. Po kurio laiko kai veidrodžio paviršius pradės keistis, jūs pamatysite tamsų rūką. Kai jūsų vidinės akys prasivers, kelionė į veidrodį prasidės. Prisiminkite, kad vidine akimi matote per vaizduotę. Baigę kelionę užsimerkite ir racionaliai permąstykite viską ką patyrėte, užsirašykite į žurnalą.
Veidrodį įkrauti galima dvejopai, tai priklauso nuo to, kam naudosite veidrodį.

Jeigu kviečiate demoną
Demonas galės jus paliesti, bendrauti daugiau asmeniniu lygiu. Vizijos gali pradėti egzistuoti už veidrodžio ribų.
Energiją reikės papildyti dažnai. Jūs turėsite pastatyti savo veidrodį mėnulio šviesoje, kad būtu įsisavinta mėnulio energija. Kad tai padarytumėte turite kvėpuoti mėnulio energija į savo širdies čakrą ir iškvėpti per rankas į veidrodį. Jeigu esate atviras jūs pajusite, kada veidrodis bus pilnas energijos, ir kada jį vėl reiks papildyti. Veidrodis turi būti naudojamas naktį. Geriausia per jaunatį arba per pilnatį, gali būti išimčių priklausomai nuo ritualo.


Veidrodžio įkrovimas su šviesa.
Šis metodas skirtas gydimo, savęs tobulinimo darbams. Taip pat galite šviesą imti iš tam tikrų spalvų, kurios skleidžia vibracijas, galite išrinkti spalvą, kad ir kokia ji bebūtu. Įsivaizduokite ir pajuskite, kad jos energiją perduodate veidrodžiui.
Veidrodžio įkrovimas šviesa yra paprastas, bet galingas procesas. Tai turėtu būti daroma dažnai, ypač prieš naudojant veidrodį, kad būtumėte užtikrintas, jog matote teisingas vizijas, susijungti su pozytyvia energija ir nepatirti trukdžių. Pirmiausia jūs turite įsivaizduoti, baltą šviesą per karūninę čakrą tekančią žemyn jūsų kūnu. Kūnas tampa laisvas ir pripildytas šviesos. Nepamirškite kvėpuoti pilnai, giliai, ir ritmiškai. Dabar atsistokite prieš veidrodį ir nukreipkite savo delnus link jo. Įsivaizduokite, kad viduje esanti šviesa teka į jūsų rankas,  o jūs suformuojate baltos šviesos kamuolį. Matykite ir jauskite aiškiai tai savo vaizduotėje. Kai būsite pasirengęs, perduokite visą "energija" veidrodžiui. Žvelkite kaip veidrodis įsiurbia šviesą. Šis procesas turi būti kartojamas tol, kol pajusite, kad veidrodis pasikrovęs.
Na, tai kas iš jūsų naudoja tokį veidrodį?  :D

RoxiO

Kaip tokį veidrodį pasidaryti/gauti? :)

Glow

Citata iš: RoxiO  balandžio 10, 2013, 20:42:01
Kaip tokį veidrodį pasidaryti/gauti? :)


"Veidrodžio kūrimas
Reikės:
Nuotraukos rėmelio,
aerozolinių juodų dažų,
pilno mėnulio (tuo metu yra valdoma 3 akis ir psichika)- Tai nėra būtina, bet tai faktorius siekiant geresnių rezultatų.
Išimti iš rėmelio stiklą ir kelis kartus nupurkšti aerozoliniais dažais. Nupurškus pirmąjį  sluoksnį palaukti kol jis nudžius, tada  procedūra pakartoti dar kelis kartus. Kai esate užtikrintas, kad stiklas nudžiuvęs, įdėti jį į rėmelį."

RoxiO

Oj. Pražiopsojau tą vietą. My bad.

Master

Citata iš: RoxiO  balandžio 10, 2013, 20:42:01
Kaip tokį veidrodį pasidaryti/gauti? :)

Galima taip pat pirkti internetu (bet po kolkas lietuviškose elektroninėse parduotuvėse jų nemačiau) :)

RoxiO

Citata iš: Master  balandžio 10, 2013, 20:58:50
Galima taip pat pirkti internetu (bet po kolkas lietuviškose elektroninėse parduotuvėse jų nemačiau) :)


Gal būt Anomalijos shop'as nuspręs pardavinėti tai. ;)

eternal.bliss

Nepatariu niekams su šituo dalyku eksperimentuoti.

PusiauŽmogus

Citata iš: eternal.bliss  balandžio 10, 2013, 21:21:53
Nepatariu niekams su šituo dalyku eksperimentuoti.

Papasakok kodėl. Bandei pats? Kažką girdėjai? Plačiau, labai įdomu. :)

Anomalija

Master +10 rep. taškų ;)

la.benas

Jėzau, kokie baisūs veidrodžiai išeina :( Atšoko visi norai juo pasinaudot, kai paveikslėlius pamačiau :D

Benamis

Citata iš: la.benas  balandžio 10, 2013, 21:48:19
Jėzau, kokie baisūs veidrodžiai išeina :( Atšoko visi norai juo pasinaudot, kai paveikslėlius pamačiau :D


Baisus kuria prasme? :D

la.benas

Nu baisus ir tiek :D Juodas toks, demonais ir apskritai visais baubais persismelkęs :D

Master

#12
balandžio 10, 2013, 22:01:52 Redagavimas: balandžio 10, 2013, 22:03:41 by Master
:D Šeip tai tik pirmas įspūdis. Ir gal todėl, kad išskyriau demonų kvietimą. Šeip psichologai įdomiai apie tai kalba. Kad žiūrint į jį išplaukia pasąmonėje glūdintys vaizdai. O juos galima interpretuoti. Beje tie vaizdai susidaro, kai akys bando surasti pražystamas formas (tik aišku reikia žiūrėti kelias valandas :( ) Va o kažkur dar skaičiau, kad žiūrėjimas į tokį veidrodį lavina 3 akį (gali pradėti matyti auras) tik daug darbo su tuo reikia.

eternal.bliss

PusiauŽmogus- Jisai nieko teigiamo neduoda. Administracija neturėtų leisti tokių dalykų, čia taspats kas parašyčiau kaip nitroglicerino pasigaminti, ar narkotikų. Jie nėra stabilųs, didžiaja dalimi degradaciniai metodai, sužalojantys jaunų žmonių psichiką bei gyvenimą.
Dirbant su pasamone reikia nusimanyti ką darai, nes pasamonė įtakoja tavo veiksmus, tykėjimus, ir joje imesta informacija išlieka žymiai ilgiau negu sąmonėje. Gali daug greičiau sudirbti viską.
Apie visus kitus durnus žaidimus net nekalbu jie grynai degradaciniai.

Beto įdomu ar administracija skaito įstatymus, kokią medžiagą leidžiama talpinti ir kokia neleidžiama, nes kiakurios medžiagos tokios kaip narkotikų gaminimas, tiek ir kaikurie okultistiniai dalykai nėra leidžiami talpinti į svetaines, su lt galūne svetainėms lengviau pritaikyti nuobaudas. Tad pasiskaitykit.  :)

Master

Enternal.bliss :D Bet asmeninės patirties visgi neturi. Ir argumentas toks sausas. Man nepatinka nes tai yra blogai.. (kažkas tokio) prašau argumentuok pilnai, nes manau, ne tik man būtų įdomu išgirsti. Va ir visuomenei priedo pasitarnausi.

Aukštyn