Atrakinus duris su mirusiojo raktais - mirsta vyriausias seimos narys

Pradėjo Vardenis, rugsėjo 11, 2015, 00:53:42

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

Vardenis

Sveiki,turiu toki klausima.Bureja yra minejusi,jog po tevo mirties butinai ismesciau jo asmeninius raktus kuriais jis naudojosi,nes nebegalima ju naudoti,kadangi panaudojus mirs vyriausias seimos narys.Turiu omeny raktus nuo musu namu.Esate kas nors ka nors apie tai girdeje?
Keisti žinutę

.L.U.T.H.O.R.

#1
rugsėjo 11, 2015, 02:32:45 Redagavimas: rugsėjo 11, 2015, 02:35:50 by Druwis
Prietarai :) Žinau ne vienus žmones, kurie naudojasi mirusiųjų tėvų raktais ir nieko. Pats gyvenu bute, kur tėvai mirę, o raktai šarvinių durų nesimėto, kad taip lengvai pakeisti :)

Vardenis

Na tai galioja tik mirusio zmogaus asmeniniams raktams,jei raktais iki jo mirties naudojosi visa seima tai negalioja.Zinai zmoniu kurie atrakino duris butent su mirusio zmogaus asmeniniu raktu ir toj seimoj greitu metu niekas nemire?

Benamis

Zinau ivairiu prietaru, bet apie tai pirma karta gyvenime girdziu.

paragraf 78

Aš po tėvo mirties pasiėmiau jo raktus ir naudojau nes saviškius pamečiau, kol nepakeitėme spynos :) visi gyvi sveiki. Beje, šeimoje mūsų šeimoje visi sveiki, nors praėjo jau 15 metų.
Keista kad žmonės tokiais prietarais pasitiki

TinSoldier

Kaip pikta, kai tokiu žmogui jautriu metu būrėjos prišneka šitokių suknistų nesąmonių. Kai ir taip netekties skausmą tenka iškęsti, ta kalė dar prigasdina, jeigu neatliksi debiliškų vos ne ritualų, tavo šeimoj dar kitas žmogus mirs.

Nuoširdžiai nekenčiu tokių bjaurybių :)

paragraf 78

Išties baisu. Reikia tikėtis jog jos visos degs pragare (na arba bent jau inkvizicijos laužuose) :D :D

P.S. tuoj pasipils pikti komentarai

.L.U.T.H.O.R.

Citata iš: Vardenis  rugsėjo 11, 2015, 11:33:37Na tai galioja tik mirusio zmogaus asmeniniams raktams,jei raktais iki jo mirties naudojosi visa seima tai negalioja.Zinai zmoniu kurie atrakino duris butent su mirusio zmogaus asmeniniu raktu ir toj seimoj greitu metu niekas nemire?
Žinau :) Niekas nemirė :) Pribūrė tau ta būrėja.

Aukštyn