Žemėje privalo likti tik milijardas žmonių

Pradėjo Benamis, balandžio 28, 2012, 15:47:35

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

idenmeyou

Apie tai jau buvau girdėjęs. Iš esmės turėtume visi suprasti kuo daugiau šioje planetoje gyvens žmonių tuo daugiau visko mums trūks, bus ir badaujančių ir elgetaujančių kur kas daugiau. O, kad nebūtų šių trūkumų savo maiste išvysime dar daugiau dirbtinų produktų, tad jei dabar žmonės skundžiasi, kad nėra sveiko maisto, aplink visur GMO, tai tebūnie užtenka jiems kantrybės skųstis ateityje, nes gyventojų pagal viską tikrai turėtų daugėti.

Jei ir vykdoma kažkokia slapta politika kaip sumažinti gyventojų skaičių iki vieno milijardo, tai nelabai tikiu, kad ji gali pasitvirtinti. Taip esame veikiami elektromagnetinių prietaisų spinduliuote, bet neužmirškime, kad ir elitas naudoja mobiliuosius telefonus, tad dozę gauna ir jie. Tad abejoju, kad jų plane būtų nurodyta naikinti elitą. Žinoma kaip bebūtų neturtingieji valgo prasčiau, kai kurie ir dirba prie kenksminų sąlygų. Kai kur yra teigiama, kad vėžys, aids yra sukeltos specialiai, bet ir mirštant nuo šių ligų žmonių skaičius visvien auga.

Mano nuomone sumažinti iki milijardo pastangos būtų nevykusios, net bent pasaulio galingieji dirbtiniu būdų sukeltų kažkokią didžiulę pasaulinę katastrofą.

lukasijus1998

Įdomiai čia įdomiai. Bet nemanau, kad toks dalykas realus yra...

do

 :D
čia tokia mūsų laikų pranašė rašo

0   
* 7 PlejadieteLina   (šiandien 11:33)
Labukas VISIEMS!
Skaiciau, skaiciau... Perskaiciau tuos, kurie man reikalingi, geri straipsniai. Man reikalingiausi, geriausi straipsniai yra REMEMBER, kur kalba Grupe. Geri straipsniai ''Kalba su Angelu, zmogiskajame apvalkale'', - zenklai, piesiniai, simboliai, jie reikalingi, bet... kad jie veiktu, zmogus turi ne vien juos nesioti ar deti kur nors, o turi i tai ir ideti SAVO PASTANGU, kad jie veiktu! (Ta esu pries 15 - a metu isbandziusi pati, tad zinau).
''Kalba su Angelu, zmogiskajame apvalkale'' ypac yra geri trys pirmieji straipsniai! Juose kazkiek pasakojama, apie pati Su - Kurima. Kiek as pati prisimenu (tai prisiminti, man ypac padejo gautas Mokymas pas Samanus Sibire), Su - Kurime dalyvavo ne tik pora Dievu - Kureju (ta pora, tai Liepsnos Dvynes), bet buvo (om) nemaza Grupe. (Kaip pavyzdi, galiu duoti namo statyba: kaip namo statyboje dalyvauja grupe statytoju, pradedant nuo planuotoju, architektu, murininku ir pan., taip vyko ir Su - Kurimas).

Geris ir Blogis. Taip yra Sukurta, taip BUVO IR BUS! Toks yra Kurejas, tokie Kuriniai, toks TOBULEJIMAS, grizimas atgal i Kureja. Jeigu ne Tamsa - Blogis, Sviesos - Gerio NEBUTU IMANOMA PAMATYTI. O tai reiskai, kad nepatyre Blogio, netaptume Gerais Zmonemis! GYVENIMAS - KOVA!

Ukraina. Tai zinojau seniau, tai zinau dabar. Kokia ateitis? Europos nebeliks. Rusija puls salis, viena po kitos. Lietuva jiems duos didziuli atkirti, bus pralietas kraujas. Zmonijai iskils Treciojo Pasaulinio karo gresme. Gali buti panaudotas atominis ginklas. Taip turi buti! Planeta ir Zmonija valysis. Daugelis Zmoniu paliks Planeta. 2028 gyvens maziau nei milijardas Zmoniu. Aukso Amzius prasides 2035 - iais metais.
Negalima vertinti jokiu ivykiu, negalima skirstyti i - Gerus ir Blogus -. Reikia PASITIKETI SAVIMI IR DIEVO VALIA. Ir uz kiekviena ivyki, ir gera ir bloga - REIKIA PADEKOTI.

MEILE - AUKSCIAUSIASIS KOSMOSO DESNIS. VISUR EIKIME SU MEILE, VISADA KLAUSYKIME SAVOS SIRDIES, TADA VISKAS BUS GERAI. LINKIU VISIEMS AUKSCIAUSIOSIOS GEROVES !!! iki
[Atsakyti]
taigi,mažiau nei milijardas ;D
vytautai ,tu žinai šitą mūsų exsrasensę

Vytautas

Žinau  :) . Bet į visus tuos dalykus žiūriu visiškai skeptiškai. Nėra absoliučiai jokių įrodymų kad tai kaip nors egzistuotų. Nėra jokios prasmės tais klausimais domėtis.  :)

Aukštyn