Aiškiaregystė - jos paslaptys ir pavojai

Pradėjo Creative, gegužės 24, 2019, 16:25:18

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

Creative

gegužės 24, 2019, 16:25:18 Redagavimas: gegužės 24, 2019, 17:32:19 by Creative
Yra du aiškiaregystės būdai: sąmoninga aiškiaregystė ir diskretinė.

Sąmoninga aiškiaregystė sutinkama gana retai. Tai žmogaus sąmonės gebėjimas, kurios dėka žmogus aiškiai mato, jaučia ir gauna informaciją minties būdu apie konkrečią situaciją laike. Tai nutinka kada žmogus sąmoningai nusiunčia savo astralinį fantomą į kelionę netik erdvėje, bet ir konkrečiame laike. Kaip rašo, šia technika naudoja tik pašvęstieji, nes atsiskyrus nuo kūno, galima į jį negrįžti.

Diskretinė aiškiaregystė sutinkama dažnai. Tai nutinka, kada žmogui atsitiktinai atskleidžiama kažkokia tai informacija, kartais sapnais, ar vaizdiniais, bet jis negali to iškviesti pagal savo norą. Tokiu atveju savo gebėjimus galima išvystyti specialisto kontroliuojamam.

Perspėjimas
Yra daugybė pavojų, kurie gali nutikti žmogui naudojančiam aiškiaregystę. Visų pirma, tai pavojus psichikos pakitimo. Kaip taisyklė, žmonės, kurie nesąmoningai neria į pakitusią sąmonės būklę, keičia realybę vaizdiniais iš ateities, ar praeities, kas priveda prie užsidarymo, depresijos, psichozių ir pilnų atsiribojimu nuo aplinkinio pasaulio.


Toliau skaitykite rusų kalba:
https://nlo-mir.ru/isnovidea/jasnovidenie-ego-sekrety-i-opasnosti.html

vilem4

  Nuostabus straipsnis,daug grazios informacijos.Didelis aciu,Creative.Taip,tai yra vienas is budu lavinti treciaja aki.Kiek laiko reiktu atidaryti treciajai akiai?

Creative

Neįsivaizduoju kiek reikia laiko. Greičiausiai visą gyvenimą yra tobulinami įgūdžiai.

Nesinori plėstis bet buvo man toks atvejis, kad aš "vaizduotėje" persikėliau pas vieną įžymų facebukinį youtuberį na ir ką padariau buvo paslaptis, tačiau sekantis jo video man parodė kad mane išgirdo, nes visiškai kitoks buvo video, skyrėsi nuo kitų, kuom - nepasakysiu, tai savanaudiška paslaptis, nes pati nustebus buvau.


Ir dar vienas įvykis irgi persikėliau, bet jis taip debtėlėjo į mane taip, kad supratau, kad tuo daugiau neužsiimti, tuo labiau kad daug energijos ryja toks sąmoningas persikėlimas pas kitą žmogų. Ir taip jis atrašė kad tas buvo tikra, taip kad jokių abejonių neturiu ir šiaip nepraktikuoju, nes iš ties daug jėgų ryja ir ką norėjau sužinojau, taip kad tikslo toliau taip daryt nebuvo.

Aukštyn