Po mirties - tamsa?

Pradėjo a.t.sielis, vasario 22, 2016, 17:34:59

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

time

#30
vasario 27, 2016, 20:10:12 Redagavimas: vasario 27, 2016, 20:19:10 by time
Citata iš: Vytautas  vasario 27, 2016, 19:45:36Kiek kas pažįsta tį gyvenimą juslių pagalba  tiek pakanka. Jei juslės pradeda šlubuoti tai arba kiti padeda arba toks individas paprasčiausiai standartiškai miršta. Nieko čia gudraus nėra.
Turėjau omenyje, kad kiekvienas neturi nei laiko, neigalių apdoroti visatos informaciją.

Citata iš: Vytautas  vasario 27, 2016, 19:45:36Jei turi mintyje rytietišką mediciną tai taip ji kažką koreguoti gali nes jos patirtis kur kas didesnė nei mūsiškės klasikinės. Bet kiek kas bandė galų gale vis tiek teko pasinaudoti klasikine. O šiaip kūnas neišvengiamai sensta ir genda. Šiame pasaulyje viskas sensta ir žūsta. Tokia tvarka iš esmės. Ir nėra ko ieškoti sliekų kur jų nėra.
Klasikinė yra dirbtinė ir irgi veikia. Bet, kas nori natūraliai išsigydyti - nešvaisto pinigų ir nesikelia šalutinių poveikių dėl dirbtinių vaistų poveikio. Dauguma vaistų pagrindu pagaminti - veikti tuos taškus, bet jie vienkryptiško veikimo, kol veikia vienas procesas, neveikia kiti procesai ir nustelbia kitus reikalingus veikti procesus - gaunasi šalutiniai poveikiai, nes faktiškai kiti funciniatoriai yra "užšaldomi" veikia tik vienam, kuris skauda, iš kurio kyla problema.

Citata iš: Vytautas  vasario 27, 2016, 19:45:36Tiesiog savaime atsirado iš pirminės sriubos.
Ne, ją sukūrė Dievas.

Vytautas

Citata iš: time  vasario 27, 2016, 20:10:12Ne, ją sukūrė Dievas.
Tai kas trukdo tam kas sukūrė keisti nes dabar mažumėle bardakas? Jei iš "sriubos"  tai keisti kaip ir nėra kam. Išvirė bloga "sriuba" tokia ir lieka. :)


time

#32
vasario 28, 2016, 15:04:37 Redagavimas: vasario 28, 2016, 15:20:22 by time
Citata iš: Vytautas  vasario 28, 2016, 14:51:18Tai kas trukdo tam kas sukūrė keisti nes dabar mažumėle bardakas?
Viskas yra tobula, nereikia prisisvajoti. Nėra nieko už to ir mažų mažiausiai apie tai galvosi bus tik geriau... Visa sistema kurioje yra žmogus yra primityvi ir per paprasta, tačiau žmogus neprimityvus.

Kaip sakau, per paprasta.

Vytautas

Citata iš: time  vasario 28, 2016, 15:04:37Viskas yra tobula, nereikia prisisvajoti.
Na jei chaose sugebi įžiūrėti harmoniją tai esi labai pastabus. Man tai čia normaliai betvarkė nes žinau galimos tvarkos versiją ir tikiuosi jos išpildymo materialioje realybėje. :)


time

#34
vasario 28, 2016, 17:31:48 Redagavimas: vasario 28, 2016, 17:33:42 by time
Citata iš: Vytautas  vasario 28, 2016, 16:33:27Na jei chaose sugebi įžiūrėti harmoniją tai esi labai pastabus. Man tai čia normaliai betvarkė nes žinau galimos tvarkos versiją ir tikiuosi jos išpildymo materialioje realybėje. 
Patarčiau neskaidyti tikrovių į atskiras dalis. Viskas yra tobulai sujungta, bandydamas atskirai aiškintis kiekvienos dalies paskirtį - švaistai laiką - visas suvokimas yra apjungtas ir viskas vienu metu vyksta.

Jeigu tikrai manai, kad darai gerai, apmąstyk neskeptiškai.

Aš nepraradau entuziazmo tirinėti suvokimo, realybės skaidydamas į dalis ir kiekviena pamažu nagrinėdamas. Tik neseniai atėjo suvokimas, kad viskas yra apjungta, tik keli žmonės atskirti nuo apjungimo, tačiau tiems tikriems, visada kišamas vaizdas susidaryti klaidingą nuomonę - nes jie mąsto, suvokia kitaip nei kiti, jie turi individualų suvokimą, kurį gali betkuris iš netikrų pasisavinti - kaip savo. Informacija yra vogiama šviesos greičiu - jau yra ši technika įvaldyta.

Visa tai yra ryšiai iš prarajos - tikri ryšiai - vedantys nesuvokti tiesos.

Artėjantis amžius taps negailestingu amžiumi, tikri - kentės - turės išgyventi "atbūti" už visus likusius lygiai taip pat, tačiau viskas bus tikrajame sudėta ir jis to nesupras.

Magnetas esi tu - kenti, vadinasi pritraukei į save kitus žmones - jie tave naikina - nukreipinėja... JIe yra garsai (vėjas). Tai yra fenomenas iš praeities.


Vytautas

Citata iš: time  vasario 28, 2016, 17:31:48Magnetas esi tu - kenti
O tai čia kur ta mano kančia kad man viskas gerai, net puikiai? :)


time

Citata iš: Vytautas  vasario 28, 2016, 18:23:13O tai čia kur ta mano kančia kad man viskas gerai, net puikiai? :)
Tu suvoki kančią tik kiek tau patinka suvokti šios sąvokos pasaiškinimą dalinai. Visas - grynas paaiškinimas ''kas yra kančia?'' - yra gyvenime. Visa gyvenimo būsena yra kančia ir beprasmybė kažko imtis ir kažko naujo suprasti. Viskas darosi niūru, neįdomu. Kas nors pasakys, kažką naujo - tau nepatiks tiesa, nes tu turi ir savo nuomonę.

Tu nieko nebesieki, tu sustojai ties skeptišku požiūriu, ties visu likusiu pasauliu - nebepastebi, kad jis sujungtas ir tobulas. Tau rūpi atskiros dalys, kuriomis egzistuoji, kuriomis pateisini savo egzistavimą ir tavo aukščiausias tikslas numirti nieko nepadarius.

Suvoksi kažkada, kad klydai.

Vytautas

Citata iš: time  vasario 28, 2016, 19:06:37Visas - grynas paaiškinimas ''kas yra kančia?'' - yra gyvenime.
Tai kad čia jau pats visiškas pesimistas. :) Gyvenimas yra puikus ir jokia kančia. Ateina pavasaris. Iš viso fantastika. Nuostabiai malonu stebėti gamtos budimą. Tik nepatinka stebėti kai kokį žvirblį ėda vanagas. Ir atitinkamai analogiškus atvejus.

Citata iš: time  vasario 28, 2016, 19:06:37Tu nieko nebesieki
Šiam gyvenime pasiekiau sau nesuvokiamo maksimumo. Tiksliau mes abu su siela tai padarėme. :) Esu be galo laimingas ir net didžiuojuosi kad mes esam patys kiečiausi. :) Šiaip priklauso nes esam patys seniausi šioje žemėje. Na būtume ne mes būtų kažkas kitas tai padaręs iš 7 milijonų žmonių originalų. Na dar liko keletas smulkmenų bet tai jau tikrai tik smulkmenos. Ir baigęs šitą paskutinę misiją priimu naujas pareigas jau ne žmogaus pavidale. Kur kas įdomiau tos naujos funkcijos nei čia likę darbai. Bet juos panašu teks atlikti. :) Taip kad jokio sustojimo nėra. :) Tiesiog įdomios nesuvokiamos žmogaus pavidalui perspektyvos. :)




time

Citata iš: Vytautas  vasario 28, 2016, 19:31:52Tai kad čia jau pats visiškas pesimistas.
Nekiek pesimistas, bet "nutrūktgalvis", besiblaškanti siela, nerandanti vietos. Galbūt perdaug pasišvenčiau gyventi ne savo gyvenimą, o šiaip esu ribotas svajotojas ir fantazuotojas. Ir mintyse galiu daug nuveikti.

Citata iš: Vytautas  vasario 28, 2016, 19:31:52Tik nepatinka stebėti kai kokį žvirblį ėda vanagas. Ir atitinkamai analogiškus atvejus.
Pasaulis yra neteisingas.

Vytautas

#39
vasario 28, 2016, 20:59:19 Redagavimas: vasario 28, 2016, 21:01:41 by Vytautas
Citata iš: time  vasario 28, 2016, 20:45:57besiblaškanti siela
Ieškojimas geras dalykas nes kitaip nėra judėjimo pirmyn ir šiaip kad ir neįveikiamų, bei nesuvokiamų problemų sprendimo. Pakankamai įdomu kai atsiduri visiškoje nežinioje ir dar tame reikia priiminėti sprendimus kuriems neturi jokio žemiško paaiškinimo. Kaip ir pasiilgau tokio nesuvokiamo adrenalino. :) Šiaip sėkmės ir tau ieškoti. Ką gali žinoti kas laukia rytoj. :)


time

#40
vasario 28, 2016, 22:21:54 Redagavimas: vasario 29, 2016, 03:08:06 by time
Edit
Citata iš: Vytautas  vasario 28, 2016, 20:59:19Ieškojimas geras dalykas nes kitaip nėra judėjimo pirmyn ir šiaip kad ir neįveikiamų, bei nesuvokiamų problemų sprendimo.
Sprendimas yra užkoduotas (Dievo kūrimo kalba) ir nežinomas, neiškylantis į dienos šviesą. Galima žinoti visą sprendimą, atsakymus, kurių reikia, kokių tikėtis, bet ši informacija yra nematoma, ji iškyla tik ateityje. Visa tai nutinka atsitiktiniems asmenims, kurie išsibalansavę iš dienos ir nakties nuovokos, tokie žmonės paprastai eina miegoti vėlai, jie yra alternatyvios informacijos mėgėjai. Viskas kas alternatyvu yra išsigelbėjimas, kadangi alternatyvus užiėmimas, suvokimas, yra judantis - nepastovus. Tačiau, tai ką vėliau tenka patirti, jau gyvenant pasyvų, neįdomų gyvenimą - tampa kančiomis - veda link neigiamo suvokimo.

Per miegus ekspermentavau, ekspermentuoju - kadangi supratau, kad tai vienintelis kelias iškreipti ateitį, nes antraip neturiu galių pakeisti ateities įvykių sekos. Tačiau laikas esantis sapnuose duotas yra mažas - 30 sekundžių ir per jas reikia spėti, antraip užsidaro vartai kanors pakeisti. Pats principas, kad suprasti, kaip orientuotis laike, neprarandant nuovokos yra svarbus dalykas, antraip viskas negailestingai trinama atsibudus. Viskas gali būti vykdoma nesuvokiant - tačiau suvokiant dalinai. Svarbiausia, kad vienaip ar kitaip viskas yra surišta su keliais skaičiais (ypatingai 2 ; 3 ; 5 ; 8 ), tačiau ne dvejetainiu kodu.   

Šis realybės pasaulis nėra nei mirties pasaulis, nei kas - aš randu, kad tai sapno pasaulis. Visa realybė yra surišta su sapno pasauliu ir tai supratau kai ekspermentavau su OBE. Vienintelis dalykas jungiantis realybę su sapnu yra suvokimas atėjęs dėl garsų kurie transliuojami žemo dažnio bangomis iš kosmoso. Niekada negalima žinoti, kad jie ateis. Garsai visada yra, išgirdus garsą jis lieka 30 sekunžių, per kurias gali įvykti ateities sapnas sujungtas su realybe - todėl viskas iš pradžių yra sapne - o vėliau klonuojasi tikrovėje. Ateitis - kuri ateina yra ne niekas - bet garsas ir reali dabartis, kuri atsilieka nuo tikrosios dabarties valandų delsimu.

Ekspermentuoti su tuom yra labai pavojinga, nes ateityje (tikrojoje dabartyje) galima žūti - tada viskas automatiškai susinaikins, dabartis vykstanti miego metu pasireikš žemiška mirtimi (tai reiškia, kad galima mirti). Visas šis reikalas nesustabdomas ir kartais nenorint vyksta ir kaskart vis pavojingiau tai atlikti, nes einama į nežinia.

Edit
Gali būti, kad tai palydovų siunčiamas signalas, visa kas atsilieka nuo tikrovės ir sapno yra garso signalas ateinantis iš atvirojo kosmoso. Delsimas signalo atėjimo ir žemės judėjimo yra nemažas, viskas reliatyvu - todėl gaunami signalo gavimo niuansai. Todėl galioja laiko kelionės technologija signalo perdavimui ir delsimui koreguoti.

Aukštyn