Koks metų laikas tau labiausiai patinka ir kodėl?

Pradėjo paragraf 78, rugsėjo 07, 2012, 20:06:12

« ankstesnis - sekantis »

Man labiausiai patinka

Pavasaris
Vasara
Žiema
Ruduo
Žemyn

Sleeping_angel

Labiausiai patinka pavasaris, kai žydi medžiai. Nerealus kvapas ir vaizdas :)

ninastra

#31
vasario 25, 2014, 18:05:41 Redagavimas: vasario 25, 2014, 18:07:16 by ninastra
Labiausiai mėgstu vasarą. Kadangi galiu būti visą dieną gamtoje, niekur nereikia skubėti ar daryti. :) Galbūt ne tinginiauti, bambą išvertus, tačiau pramogauti kaip nori. :) Ilgai išsimiegoti, daug skaityti įvairios literatūros.  Ir tiesiog gyventi. :)


Tačiau:
Ruduo man patinka dėl tų gražių rudeninių lapų, kurie nusidažo įvairiausiomis spalvomis.
Žiema, nes žiemą kai labai daug prisninga, atrodo kaip pasaka. Ir geriausias metų laikas pasivaikščioti miške. (dėl erkių ir pan.)
Pavasaris - nes tada ne tik gamta atbunda bet jaučiamas ir emocinis atsigavimas. :)


P.S. Pavasaris dar dėl vyšnių ir obelų žydėjimo:)

Emilija

Aš dievinu žiemą! Kodėl? Nes tai yra pat nuostabiausias dalykas! Tas baltas, spindintis sniegas lyg iš pasakos, tas malonus šaltukas, Tas žiemos stilius šiltos striukės, batai, kepurės, o ką dar kalbėt apie nuostabiausią šventę metuose KALĖDAS!!! Kalėdinės kepurės, viršeliai, dainos kurios niekada nepasensta, eglutės, papuošimai, lemputės, spindantis sniegas lyg iš pasakos, dovanos, girlendos, kalėdiniai filmai, bei žinoma kalėdinė dvasia!

paragraf 78

Nekenčiu vasaros... greičiau jau ji praeitų... hrrr

domisrim

Man visi metų laikai patinka.. bet mažiausiai pavasaris, ypač ankstybas nes nekenčiu tų visų kliošių, balų, lietaus. Vasara patinka, nes būna labai daug nuotykių su draugais, nereikia į mokyklą ir panašiai, bet nepernešu karščių, ir visų kitų panašių dalykų. Žiema man patinka labiausiai, nes man labai gražu kai sninga, visur balta, gamta tarsi mirus. Patinka, kai sėdi šiltai namie, žiūri kokį gerą filmą arba skaitai knygą, o už lango siaučia tokia baisi pūga. Tada būna jauku. Ruduo irgi patinka, vien dėl to, kad medžių lapai būna spalvoti.

Tadas

Daugiausia man ruduo patinka nes nebuna tokiu saulietu dienu kaip per vasara. Per rudens dienas galima kaska gero nuveikt nes netaip saule degina,beje labai megstu tokias dienas kaip nebuna lietaus bei saules dazniausiai rudeni taip ir buna del ir patinka man ruduo.

klevolapas

Citata iš: likehsvilius  rugsėjo 08, 2012, 10:33:18
Žiema. Jos metu man patinka sniegas, atrodo ramu... Ypac grazu kai sninga ir taip ramus metu laikas.


Analogiska :)

massuer

Ruduo, nes daug depresuojančių šiuo metu laiku.

TinSoldier

Citata iš: massuer  rugpjūčio 26, 2014, 20:01:43
Ruduo, nes daug depresuojančių šiuo metu laiku.


Taaaaip... Nėra nieko geriau, nei pasivaikščiojimas ramia rudens gatvele, kai nuo stogų krenta užsidepresavę savižudžiai. Mhm.. Romantika...

a.t.sielis

Ruduo, nes tai brandos, ramybės, gilių ir sodrių atspalvių metas

sleephaker

#40
rugsėjo 19, 2014, 21:06:52 Redagavimas: rugsėjo 19, 2014, 21:09:28 by sleephaker
Man patinka vasara ir vėlyvas pavasaris. Patinka kai dienos ilgėja, oras šiltėja, pagaliau nereikia šiltų rūbų, naktys yra šiltos ir galima eiti pasivaikščioti tokiu oru. Taip pat dievinu maudynes jūroje, deginimąsi paplūdimyje. Vasarą kiekvieną dieną dėviu vis kitą suknelę, galiu save parodyti visu gražumu, nes per žiemą tenka nešioti džinsus. Ruduo iš viso nesusipratimas, kai tenka klampoti po purvynus, pučia vėjas ir dar lietus tuo pačiu lija. Net skėčio neišeina išsiskleisti. Be to liūdna kai paukščiai išskrenda. Dar epidemijos visokios prasideda. Žodžiu, nuo rudens iki pavasario tai sloga, tai gripas, tai sinusitas. Vasarą kai karšta jokios ligos nekamuoja.

Dainele

Man irgi patinka ziema arba pavasaris. Vasaros as nekenciu !

paragraf 78

Kaip sekasi vasaroti?

P.S. nekenčiu vasaros...

Ego

Siulymai keisti pavadinima.
Kokiu metu laiku geriausiai jautiesi?
Kodel yra metu laikai?



kiskis

#44
sausio 10, 2017, 17:14:53 Redagavimas: sausio 10, 2017, 17:22:27 by kiskis
Visi patika. Nepastebejau savo savijautos  priklausomybes nuo metu laiku.  Yra todel , kad mes sukames apie Saule, o dienos laikai rytas diena vakaras naktis, kad apie asi. Cia tiksliau atsakymas  i klausima "kaip yra", o "kodel" o gal ju ir nera?

Aukštyn