Gyvenimas po mirties egzistuoja. Aš jį mačiau.

Pradėjo Tadas_S, sausio 16, 2015, 00:26:50

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

SLF

Yra ir zmoniu itikeja, kad yra angelai ir dievai, bet tik todel, kad labai sureiksmina savo buvima.

As nenoriu but netinkamai suprasta, dvasinis, vidinis pasaulis ok, viskas labai tvarkoj, bet kas yra tikras pasaulis manau niekas nezino, nes to netikrumo tiek, kad sunku atskirti kas tikra, kas ne.
Ir tikrai nenoreciau brautis i kazkieno asmeninius potyrius ir juos neigti, bet manau kartais mes neadekvaciai vertiname juos. Mes siurbiam informacija ta kuri pateisina musu tiesa ir nesigilinam placiau.

Tik nesupykit ant manes, diskusija gerai, kaip ir nuomoniu skirtumas. As jokiais butais nedurninu tu, kurie turi kita nuomone, man tik idomu, gal kazka naujo suzinosiu:)

klajunas

Citata iš: SLF  vasario 21, 2016, 17:03:55Ir tikrai nenoreciau brautis i kazkieno asmeninius potyrius ir juos neigti, bet manau kartais mes neadekvaciai vertiname juos. Mes siurbiam informacija ta kuri pateisina musu tiesa ir nesigilinam placiau.
Reikalas tas ir yra, kad informacijos siurbti iš niekur nereikia, nes pats žmogus yra informacija. Nes čia tik per didelis savęs sutapatinimas su žodžiais arba garsais, o tuo pačiu ir kitų. Tai ne informacija, bet pasaulis.

Mano sąmonėje yra du pasauliai ir aš juos laikau lygiaverčiais, kaip tyrinėjamos fizinės vizijos, lygiai taip pat galima tyrinėti ir dvasines vizijas ir kurti teorijas apie tai, koks yra jų pagrindas. Kodėl galima spėlioti, kad iš Big Bang atsirado kūno vaizdas, bet kai tokią teoriją bando sukurti apie dvasią, tai šitas dvasinis Big Bang atrodo kaip kažkokia keistenybė.

Šitas apribojimas dirbtinis, ir iš žmogaus bandoma pavogti jo savastį, pasaulį apribojant kūno vaizdų pasauliu.

time

Citata iš: SLF  vasario 21, 2016, 17:03:55Yra ir zmoniu itikeja, kad yra angelai ir dievai, bet tik todel, kad labai sureiksmina savo buvima.
Priklausys nuo suvokimo. Kiekvienam gali netyčia suvokus kitokią realybę nei mes įsivaizduojam pasirodyti, angelai, demonai, betkas.

Viskas priklauso nuo minčių, suvokimo ir supratimo.

Tie kas nesuvokia kaip atrodo angelai, demonai - jie negali to pamatyti, nes jie netiki. Tie kurie tiki - jie gali pamatyti, netgi tai, kad dabar yra apokalipsė ir aplink vaikščioja zombiai.

Dauguma yra skeptikai - netiki, bet - taip yra neskeptikams.

Reikia gerai įvaldyti suvokimo ir tikėjimo lygį ir pamatysit tai ko norit.

Vytautas

Citata iš: time  vasario 21, 2016, 20:27:31Reikia gerai įvaldyti suvokimo ir tikėjimo lygį ir pamatysit tai ko norit.
Pamatyti tai galima ką nori tik klausimas ar tai egzistuoja ar tik vaizduotės padarinys. :) Ar savo suvokimą nuvarysi psichotropinių priemonių pagalba į kažkur ar persistengsi meditacijoje. Bet tai nereiškia kad jei matei baltosios karštligės apimtas baltus arklius ar velnius kad jie egzistuoja ten kur matei ir ką matei. Patikimiausias šio pasaulio suvokimas vis dėl to su nepakitusia sąmone kas yra normali kasdienė būsena.  Tai užtikrina saugesnį ir adekvatų egzistavimą. :) Beja tikėjimas taip pat savo sąmonės patikėjimas svetimai informacijai neturint jokios savos praktinės patirties. O po to įjungi vaizduotę ir gauni kuo tiki. Bet vėl tai nereiškia kad tai egzistuoja natūroje. :)


time

#64
vasario 21, 2016, 20:52:08 Redagavimas: vasario 21, 2016, 21:17:14 by time
Citata iš: Vytautas  vasario 21, 2016, 20:40:19Ar savo suvokimą nuvarysi psichotropinių priemonių pagalba į kažkur ar persistengsi meditacijoje.
Priklausys ir ar turi įsitikinimų, kažkam esi skeptikas.

SLF

Peter Popoff teigia, kad jis nusileides i zeme angelas gyditi zmoniu. Tukstanciai patikejusiu  jo galia isgyditi krauna jam turtus. Ir nesvarbu, kad James Randi deka jis buvo isaiskinas kaip sarlatanas ir tai parodyta per nacionaline televizija, bet iki siol jis puikiai mulkina zmones ir niekas nepasikete. O tai bjauru, nes pasinaudoti palauzto zmogaus naivumu ir beviltiskumu labai paprasta.

O as labai laimingas zmogus, gal del to man nereikia papildomu gyvenimu:) Man reik tiesos, kol tiesa neirodyta, tol man ji netiesa ir liks.


Truputi of topic reik grysti prie temos:)

klajunas

Na o toks Richard Dawkins tvirtina, kad jis atėjęs iš beždžionių, kad žmogus yra tik biocheminių reakcijų maišas, rašo knygas klaidindamas žmones ir krauna sau ir kitiems savo sektoje pinigus kaip ir tavo paminėtas "šarlatanas".

Apie angelus nieko nežinau, bet žinau, kad žmogus yra įsikūnijusi siela, kuri gyvena ne vieną gyvenimą ir kad jo galimybės daug didesnės nei tvirtina tie, kurie meldžiasi Niutono mechanikai.

Reikia ne laukti kol kažkas įrodys, bet įsirodyti sau, o įsirodymas susijęs tiesiogiai su sąmonės suvokimo plėtimu. Neišplėtus sąmonės, neįmanoma nieko suvokti ir juo labiau - įsirodyti.

Man irgi reikia tiesos, bet aš tiesos su primetamomis grandinėmis netapatinu.

SLF

Isikunijusi siela, gyvenanti daug gyvenimu skamba kaip didele baime suvokti, kad esi tik kosmoso dalis, dulke. Ateini i gyvenima, tad buk geras nugyvenk ji saziningai ir nuveik kazka naudingo siaip planetai ar bent nesisteng jos galutinai sunaikint. Zeme puikiai apseitu ir be sielu, angelu, zmoniu.

Mano samone man patinka, nes mano tikslas kazdien tapti geresniu sau ir kitiem.

Kol mano ir tavo nuomones zalos aplinkai ir aplinkiniam nedaro, tol mes vienoj valty.

Atsiprasau jei tai kazka izede ar supykde:)

Vytautas

Citata iš: time  vasario 21, 2016, 20:52:08Priklausys ir ar turi įsitikinimų, kažkam esi skeptikas
Visi mano įsitikinimai paremti asmenine praktine patirtimi. Yra kai kurie dalykai kurių praktiškai patirti, patikrinti nėra galimybių tuomet jie lieka atviri. Tiesiog galima versija. Ne esu nei skeptikas nei optimistas. Tiesiog daug ko nežinau.

Nei   Peter Popoff, nei Richard Dawkins nežino tiesos tik skelbia savo supratimo versijas kaip ir daugelis kitų. Tikiuosi su laiku tiesa "išryškės" savaime. O dabar neverta savo galvos apkrauti visokiomis versijomis arba kaip mokslas sako hipotezėmis. :) Tiesiog ramiai gyvenkit kasdienį gyvenimą. Pavasaris ateina. Bus gražu. :) O Lietuvoje orai kaip visuomet idealūs. Kūrėjų vaikų šalyje kitaip būti negali. :)

Su įsikūnijimais, kaip aš sakau saviškėje versijoje, jie kai kam yra kai kam nėra. Bet gyvenam čia ir dabar apie tai nieko nežinodami. Akivaizdu kad visi vienodai mirštam reiškia šiam pasaulyje lygūs. O kas ir kaip bus po to niekas nežino nepriklausomai nuo religijų apsimetimų tarsi jos kažką žino.


klajunas

Citata iš: SLF  vasario 22, 2016, 10:10:45Mano samone man patinka, nes mano tikslas kazdien tapti geresniu sau ir kitiem.
Tame ir dalykas, kad man mano sąmonė irgi patinka, bet yra sektų, kurios bando įrodinėti, kad tokia sąmonė nenormali ir kad normalūs tik jie vieni. Aš niekam nieko neįrodinėju ir nesakau, kad būtinai privaloma keisti savo sąmonę. Aš tik atsakau tiems, kurie pretenduoja valdyti kitų įsitikinimus, įsivaizduodami, kad turi teisę spręsti už kitus.

Tokie žmonės siekia, kad pats sau nepatiktum ir priimtum tik jų skleidžiamus kliedesius.

Aišku, gaila kad yra žmonių, kurie turi viena akimi mažiau, bet jeigu tai jų pačių pasirinkimas, tai jų reikalas. Bet "skeptikai" tuo neapsiramina ir nori papildomą akį atimti ir iš tų, kurie ją turi.

Man patinka mano sąmonė ir man nereikia jokių pseudomokslinių versijų. Nes žinojimas šiose versijose yra aklas. To dar betrūko, kad akli pradėtų mokyti reginčius.

SLF

Tikru skeptiku tikslas neirodineti kaip tau gyventi ar kritikuoti tavo gyvenimo buda, o atskleisti netiesa apie tuos kurie issijuose meluoja ir is to pelnosi.

Kalbu apie tuos kurie teigia, kad turi antgamtiniu ir paranormaliu galiu, burejus, magus, homeopatinius vaistus parduodancius, save laikancius angelais ir gydancius rankos prisilietimu, kalbancius su sielomis ir pan.

James Randi - Illiuzionistas, skeptikas, tyrejas, rasytojas. Per 60 m. dirbes magu ir metes si uzsiemima uzsimojo tirti paranormalius ir antgamtinius reiskinius. Ikure edukacini fonda tik tam, kad sviestu ir irodytu faktais apie tu reiskiniu nebuvima arba buvima melagingais. Nuo 1996m. organizacija siulo 1 milijono doleriu priza, tam kuris irodys turys antgamtiniu ar paranormaliu galiu sutartomis salygomis. Jau 20 m. kaip niekas neislaike paprasciausiu testu ir prizas liko dulketi nepaliestas. Taip pat dideli demesi skyre svietimui apie homeopatinius vaistus, ju neveiksmingumui ir zmoniu bukinima pirkti tas nesamones.

Jei idomu James randi draugai sukure apie ji dokumenti filma "An Honest Liar"
https://www.youtube.com/watch?v=s9ZWaS_FjNU

Vytautas

Citata iš: SLF  vasario 22, 2016, 13:03:19Jau 20 m. kaip niekas neislaike paprasciausiu testu ir prizas liko dulketi nepaliestas.
Su įrodymo galimybe praktiškai beviltiška. Tiesiog ne nuo žmogaus noro čia kas priklauso. Situacija valdoma iš anapus ir bandymas parodyti kad kažką gali tiesiog visuomet bus nesėkmingas. Jai tau kažką parodė tai nereiškia kad tai skirta ir kitiems. Mačiau pakankamai daug keistų situacijų. Na ir kas. Net šalia esantys nieko nesuprato. Jiems neskirta. :) Aišku laikas eina ir turiu viltį kad šis pasaulis bus keičiamas. Atitinkami gali atsirasti tam tikrų "parodymų" suvokiamų visiems. Bet čia kol kas tik mano pasvarstymai. :)

Na o mulkint tai žmonės mulkina kas tik netingi. Pvz lyg ir aišku kas yra telefoniniai sukčiai bet jie klesti nors visiems viskas lyg ir aišku. Žmonių naivumui nėra ribų. Nors tai gan piktybiškas žaidimas su žmogaus psichologija.


SLF

#72
vasario 22, 2016, 13:41:02 Redagavimas: vasario 22, 2016, 13:51:59 by SLF
Per 20 m. aplankius zymiausius pasaulio ekstrasensus jau gali susidaryti ispudi kliedesiai ar tiesa. Reikia gerbti tokius zmones kaip James Randi, kas geriau nei vienas geriausiu illiuzionistu pasaulyje gali geriau suprasti kaip veikia triukai ir kaip gali apmulkinti kita. Jis gali parodyti toki triuka, kad atrodys kaip stebuklas, nes manai, kad tai neimanoma:)

Kuo labiau zmogus palauztas, tuo lengviau ji apmulkinti, nes jis patikes bet kuo, kad tik isigydytu vezi ar pasikalbetu su mirusios dukters siela, kurios kuno taip ir nerado. O is ekstrasenso gauni tik beverte vilti ir tuscia pinigine.


Apie 3 aki as nelabai ka turiu pasakyti, nes per mazai pas mane ziniu, todel nesu susidariusi jokios nuomones.

Vytautas

Citata iš: SLF  vasario 22, 2016, 13:41:02O is ekstrasenso gauni tik beverte vilti ir tuscia pinigine.
Na mano prosenelė buvo vienintelė kaimo "gydytoja" lietuviškai gal būtų žiniuonė kokio 20 km spinduliu. Be to oficiali medicina buvo labai brangi eiliniams kaimiečiams ir neprieinama.  Pagrinde gydė žolelėmis. Bet mokėjo ir visokių užkalbėjimų. Už savo paslaugas niekada neėmė jokių pinigų ar šiaip dovanų. Tai daryti tiesiog griežtai negalima. Ir išgydė tikrai daug žmonių ir gyvūnų. Be to namuose gyvūnai iš viso kol buvo gyva prosenelė ir vėliau senelis nesirgdavo. Aišku gaila kad neatsirado kas perimtų tas žinias nes visi žiūrėjo į tai "moksliškai". Be to tai finansine prasme nuostoliai o ne nauda. :)


klajunas

Citata iš: SLF  vasario 22, 2016, 13:03:19Ikure edukacini fonda tik tam, kad sviestu ir irodytu faktais apie tu reiskiniu nebuvima arba buvima melagingais. Nuo 1996m. organizacija siulo 1 milijono doleriu priza, tam kuris irodys turys antgamtiniu ar paranormaliu galiu sutartomis salygomis. Jau 20 m. kaip niekas neislaike paprasciausiu testu ir prizas liko dulketi nepaliestas. Taip pat dideli demesi skyre svietimui apie homeopatinius vaistus, ju neveiksmingumui ir zmoniu bukinima pirkti tas nesamones.
Šitie demaskuotojai patys yra melagiai, nes jų tikslas yra surinkti visus gebėjimus turinčius žmones ir su jais susidoroti, nes tokie gebėjimai leidžiami tik aukščiausiai kastai. Todėl joks protingas žmogus su tokiais Sistemos agentais neprasideda, nes taip pradedamas naikinti jų gyvenimas. Tai yra tik bandymas surinkti naivius reginčiuosius į vieną vietą ir padaryti juos savo vergais.

Todėl tokių sugebėjimų taip kvailai niekas niekam nedemonstruoja, nes iškyla pavojus gyvybei, jeigu jis iš tikro ką nors sugeba. O melagiai visi yra Sistemos agentūra, kuri dirba su psichotronine technika. T.y., jie yra pajungti prie valstybės organizacijos duomenų bazių ir gauna informaciją iš ten, tai naudodami pinigų ištraukimui. O jeigu reikia tai viešai "apsijuokia" tam, kad diskredituotų visą bendruomenę, o mulkius toliau melžtų Sistemos naudai.

Reikia nustoti gyventi naivių iliuzijų pasaulyje, kurį į sąmones įdiegusi valstybės propaganda. Argumentas kad kokio tai jauko vadinamo "prizu" nepasiėmė yra lame. Visi tikri genijai slepiasi arba jie yra mafijos vergai.

Aukštyn