Reikia patarimo

Pradėjo coliuke, birželio 21, 2012, 19:27:37

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

coliuke

sveiki,
Sorry uz visiska offtopika, bet noreciau patarimo, o gal paguodos nezinau.... :-\
Tai va problema tokia-  siemet baigiau mokslus, nesunkiai gavau darba pagal specialybe bet siek tiek kitokia specializacija...bet nuo pat pradziu maciau ir dabar matau kad darbas ne man, nesiseka, kolegos jau daug reikalauja o as ju lukesciu negaliu pateisinti.... :( na dirbu tik 3cias mėnesis tai žinoma kad neturiu tiek patirties kiek jie...zodziu darbas nesiseka, nemielas, kiekvienas rytas lyg einant i katorga...ka darytumet - mesti darba ir ieskotis kito ar bandyti ir kankintis toliau? :-\

Phoenix

Kiekvienas turi daryti tai, kas jam prie širdies  :) jeigu tame darbe nematai sau perspektyvų, tau jis nepatinka, tai nesikankink. Darbas tau neįdomus, tai gal ir tą specialybę įgijai ne pagal savo tikruosius poreikius ir pašaukimą?

Benamis

O as siulyciau dar padirbeti. Nes nezinia ar tikrai tau darbas ne prie sirdies, ar cia tiesiog tavo nesamoningas noras surasti priezasti kodel turetum sio darbo atsisakyti (tiesiog gali buti, kad dar nesusibendravai su kolektyvu, neperpratai darbo specifikos ir pns.).

Mesti darba visuomet suspesi :)

coliuke

Specialybe pasirinkau tikrai pagal savo poreikius ir t.t bet mano specialybe plati ir dabar dirbu tokioj sferoj kad matau kad cia ne man...esu praktikavusis kitoje savo specialybes srityje ir viskas buvo puiku, tik deja darbo joje neradau...bet dabar jau galvoju kad geriau bet koks kitas darbas nei sis...nors dar sneka kartais ir sveikas protas, kad siais laikais sunku darba susirasti, o dar posakis nuo Vilko - ant meskos ramybes neduoda  :)

.L.U.T.H.O.R.

Sveikas protas ramybės neduoda taip sakant :D ką galvoji tą ir trauki. Tai jei matai, kad ten ne tau tai pradėk kitos darbo vietos ieškotis.

omcikas

#5
birželio 21, 2012, 20:24:29 Redagavimas: birželio 21, 2012, 20:30:21 by omcikas
O as jeigu man taip nutiktu visgi ieskociau kazko kito jei tik proga pasitaikytu.. anksciau dirbau gamybinej imonej ..kadangi atlygis netenkino tai nusprendziau siekt aukstesniu pareigu tuoj pacioj srity  gamybinej imonei.. zodziu 1 metus buvau padejeju .. ir vis nesusiklostydavo ,kad is padejejo kilstelciau iki normalaus darbuotojo .. tai priimdavo kazka nauja jau su didele patirtim tai dar kazkas.. zodziu perejau dirbt kitur ta paty darba ir vos tik pradejau dirbt tai ka rodos norejau (su sudetingais irengimais) pradejo smarkiai nesisekt.. kad ir ka dariau ,kad ir kaip stengiausi, netgi uzsirasinejau visas smulkmenas,kad nebutu ateiti jokiu sutrikimu irengimai stojo del ivairiausiu priezasciu atsirasdavo gedimu, kokiu man niekad nera pasitaike dirbant padejeju su tais paciais irengimais... netgi jei pavaduodavau kazka kas pietauja is nezinia kur visokiausiu problemu islysdavo.. is darbo gryzes sunkiai uzmigdavau, nes sukosi mintys apie darba ir su juo susijusias problemas.. jau po keliu menesiu darbo supratau,jog as kazkur ne ten kur man deretu buti.. galu gale imone bankrutavo.. ir nors as ir manau ,jog sugebeciau dirbt toki darba tas visas nesekmes priemiau ,kaip zenkla,jog pasirinkau netinkama kelia( nors skeptikas sitoj vietoj galetu pasakyti, jog jei esi netikes tai nereikia kaltint darbo   ;D )... tiesa buvusiam darbe sutikau dabartine savo zmona , o tai yra lb gerai :)
jeigu sutrumpint visa sita rasliava tai - jeigu dabartiniam darbe jauties nelaiminga, jautiesi, kad esi kazkur ne ten kur tau deretu , darbe atrodo,jog viskas nesiseka, vadinas tu tikrai esi netinkamoj vietoj ir anksciau ar veliau vistiek teks keist darba vienu ar kitu budu.. Bet tai tik mano nuomone.

OKULTISTE

Aš likčiau tame darbe, bet stengčiausi nepražiopsoti, jei pasitaikytų geresnis pasiūlymas...

.L.U.T.H.O.R.

omcikas, bankrutavo, nes visa įranga kiniška buvo ir gesdavo :D

omcikas

iranga vokiska buvo  :D o imone bankrutavo, nes krize uzklupo kaip tik tuo metu, kai imone buvo daugiausiai prisiemusi paskolu, priemus daug nauju zmoniu, o be to buves direktorius norejo subankrotint imone ir pats perpirkt, bet kakis jam gavosi... na zodziu yra kaip yra, cia su tema nesusije..   dabar vel ieskau darbo ,nes nors dabrtinis darbas visai ramus be streso, bet visiskai neperspektyvus.. bet jau cia vel off topic  :)   

rainiukee

3 mėnesiai jau tam tikras laiko tarpas, jau turėjai pagauti esmę kaip ir kas tame darbe... Jei jau tikrai kasdiena ten ,,katorga'' tai aš ieškočiaus kito darbo.

coliuke

patiko omciko atsakymas  ;) as irgi visas smulkmenas rasausi, visko klausineju...bet regis sis darbas niekaip prie manes nelimpa, jei ne viena problema islenda, tai kita...nu ir nzn ar taip  galima issireiksti bet jauciuosi ten netinkamo charakterio besanti....as irgi pagalvodavau kad gal cia as zioplavota kokia, bet tai kad kitoje srityje kai atlikau praktika man sekesi visai neblogai leidzia papriestarauti  :)

.L.U.T.H.O.R.

Ar per praktiką griežtai prižiūrėjo tave? Būna į praktikantus atlaidžiai žiūri, už tai atrodo, kad neblogai sekas. O nueina į rimtesnį darbą ir po to verkia, kad nesiseka.

coliuke

Pakankamai rimtai kad net maste mane paimti i darba, po baigimo  ;) deja tam darbdaviui reikalai biski blogai susikloste ir negalejo manes priimt, o gaila man ten butu patike dirbt, i praktika eidavau su malonumu... ::)

OKULTISTE

Aš irgi tikėjausi, kad dirbsiu ten, kur atlikau praktiką, bet irgi taip susiklostė...

coliuke

Citata iš: OKULTISTE  birželio 22, 2012, 00:25:35
Aš irgi tikėjausi, kad dirbsiu ten, kur atlikau praktiką, bet irgi taip susiklostė...

mes likimo drauges  ;)  :)

Aukštyn