Kad gyvenimas nenueitų veltui :)

Pradėjo Master, balandžio 19, 2013, 21:04:01

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

Master

Pradėsiu nuo to, kad tema šiek tiek šiurpinanti (na, bent jau namiškiai pabala, kai pradedu kalbėti tokiomis temomis). Visgi, manau, kad ji labai aktuali. Psichologai išskiria keletą žmogaus savijautos stadijų, kai jis sužino, kad netrukus mirs. Viena iš tų stadijų yra gailėjimasis dėl neįvykdytų darbų. Vat, aplamai pastebėjau, kad žmonės taupo gyvenimą. Būna gera proga išpildyti kokį troškimą, o jie ima ir atsitraukia arba randa priežasčių kodėl dabar to negali padaryti. Svajonės taip ir lieka svajonėmis. Kažkuriuo metu buvau apsėsta tokių minčių ir užsivedžiau knygutę, kurioje surašiau visas į galva šovusias idėjas, kurias turėčiau įgyvendinti. (Išsekus vaizduotei pasinaudojau google).
Tai va, siūlau čia krauti visas idėjas, dalykus kuriuos būtina padaryti iki sulaukiant garbingo amžiaus. (Bijau, kad tema bus nevykusi, bet ech....)

Taigi pradėsiu,
+Išsiūsti žinutę butelyje,
+Sukurti savo šeimos medį,
+Sukurti savo interneto svetainę,
+Vienam praleisti naktį name, kuriame vaidenasi,
+Parašyti romaną,
+Išspręsti rubiką kubiką (misija neįmanoma),
+Perduoti šeimos palikimą,
+Sudalyvauti protesto demonstracijoje,
+Mėnesį laiko gyventi be elektros,
... Na ką teskite  :D

paragraf 78

Citata iš: Master  balandžio 19, 2013, 21:04:01
+Išspręsti rubiką kubiką (misija neįmanoma),


Rubiko kubiką gali sudėti bet kas kas išmoksta reikiamas kombinacijas :) youtube pilna vaizdelių kaip tai reikia daryti. Mano vienas pažįstamas iš youtube išmoko kaip reikia jį surinkti ir dabar tai gali padaryti užsimerkęs

la.benas

P
Citata iš: Master  balandžio 19, 2013, 21:04:01
+Sukurti savo interneto svetainę,


Nulaužti interneto svetainę!

Aukštyn