Iš gyvenimo pasitraukė puikus komikas

Pradėjo Skunk, balandžio 18, 2013, 15:16:24

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

Skunk

Ketvirtadienį iš gyvenimo pasitraukė aktorius ir laidų vedėjas Vytautas Šapranauskas, šią žinią patvirtino policijos pareigūnai. Rytoj, balandžio 19-ąją, aktoriui būtų suėję penkiasdešimt penkeri metai. Portalui balsas.lt Policijos departamento Komunikacijos skyriaus vyriausioji specialistė Lina Nemeikaitė patvirtino, kad pranešimą apie nelaimę policija gavo šiandien popiet, 14:15 val. Šiuo metu įvykio vietoje Vilniaus mieste dirba pareigūnai. Pirminė versija kol kas dar nėra įvardyta, daugiau detalių pareigūnai žadėjo pateikti vėliau. Atrakinus butą, aktoriaus kūnas buvo rastas vonioje. Pirminiais duomenimis, aktorius pasikorė. „Labai mylėjome ir gerbėme Vytautą, visada palaikėme ir rėmėme šį talentingą menininką. Nepaprastai liūdną dieną reiškiame nuoširdžią užuojautą mūsų kolegos Vytauto Šapranausko artimiesiems ir bendražygiams. Tai didžiulė netektis visai Lietuvai. Kol kas sunku susitaikyti su mintimi, kad šio žmogaus nebėra", - užuojautą išreiškė TV3 televizijos generalinė direktorė Laura Blaževičiūtė. Visiems žinomas veidas V. Šapranauskas - Lietuvos teatro ir kino aktorius, televizijos laidų vedėjas, humoristas. Aktorius buvo aktyvus televizijos veidas, vedė daug pramoginių laidų: „Šapro šou", „TV šeškas", „Puikusis šou", TV3 „Šok su manimi", „Chorų karai", „Auksiniai svogūnai" ir kt. Talentų šou „Lietuvos talentai", „X Faktorius" žiuri narys. Vaidino televizijos seriale „Moterys meluoja geriau", spektakliuose „Trys seserys", „Vilnius-Dakaras", „Nuodėmių miestas", „Mano žmonos vyras" ir kt. Aštuonerius metus gyveno su aktore Rimante Valiukaite, o nuo 2008 m. palaiko santykius su populiarios grupės „ŠarkA" (buv. YVA) nare Ieva Stasiulevičiūte, kuri buvo jo asistentė TV3 laidoje „Puikusis šou". Buvusi sutuoktinė - Daiva Šapranauskienė, su kuria susilaukė sūnaus Gyčio ir dukters Judrės. Santuoką su ja oficialiai nutraukė 2012 m. rugsėjį.
www.balsas.lt
:(

Iron Tara

OPA. Mano bendragimis.. Kaži kas jam čia taip ramybės nedavė.

Skunk

Taip jau būna, kad komikai tik atrodo, kad jie linksmi, o kaip yra iš tiesų, tik jie patys žino.

paragraf 78

Na va įrodymas, kad šlovė ir pinigai nesuteikia žmogui laimės.

la.benas

Kokaino padaugino, ir "susimąstė" apie gyvenimą. Kitokio paaiškinimo aš nerandu. Turtingas, visų gerbiamas, turi šeima, namus, tai kokio velnio reikėjo nusižudyti? Nemėgau aš šito žmogaus, bet visgi žmogaus. O koks žmogus bebūtų, jį reikia gerbti. Taigi, užuojauta visiems jo šeimos nariams, ir sėkmės pačiam Šapranauskui, kad ir kur jis dabar yra.

preacher

Dažniausiai žmonės kurie daug juokauja ir naudoja humorą, pastebėjau nėra laimingi, depresyvus ir kitokių problemų turintys asmenis, taip bando užslėpti visa savo skausmą, žiūrėti į gyvenimą per humoro prizmę nėra išeitis, Vytauto pavyzdys tai puikiai atspindi.

paragraf 78

Apskritai, man kažkaip keista, kai žmonės padaro svarbia vieno individo mirtį. Kuo Šapras ypatingesnis už kokį bomžą kuris mirė gatvėje? Kam reikia askaluoti ant visos Lietuvos jo mirties detales? Na gyveno palaidą gyvenimą, dėl to prarado egzistencijos prasmę ir pasikorė. Na ir ką? O visi dabar liūdi, sako va koks didis žmogus buvo. Kažkaip neadekvačiai čia žmonės reaguoja.

TinSoldier

#7
balandžio 18, 2013, 16:51:11 Redagavimas: balandžio 18, 2013, 16:56:30 by TinSoldier
Citata iš: paragraf 78  balandžio 18, 2013, 16:44:07
Apskritai, man kažkaip keista, kai žmonės padaro svarbia vieno individo mirtį. Kuo Šapras ypatingesnis už kokį bomžą kuris mirė gatvėje? Kam reikia askaluoti ant visos Lietuvos jo mirties detales? Na gyveno palaidą gyvenimą, dėl to prarado egzistencijos prasmę ir pasikorė. Na ir ką? O visi dabar liūdi, sako va koks didis žmogus buvo. Kažkaip neadekvačiai čia žmonės reaguoja.


Nes Šapranauskas buvo žinomas, todėl svarbus žmonėms. Vienas pagrindinių faktorių, lemiančių, kuris žmogus mums patinka - artumas. Kuo dažniau žmogų matai, kuo dažniau su juo bendrauji - tuo labiau jis tau gali patikti, tuo svarbesnis jis darosi.

Telikai, internetai ir pan., iškreipė tą artumą tiek, kad susipažinti su žmogumi net nebereikia - jis vis tiek gali tapti labai svarbus tūkstančiams.

Dar ypač, jei miršta gerbiamas menininkas, pakeitęs didelės dalies žmonių gyvenimus, turėjęs ką pasakyti, turėjęs ką sukurti, turėjęs kažkokią įtaką žmonėms. Šapranausko tokiu niekada nelaikiau - asmeniškai man jis yra labiausiai pervertintas lietuvos šoumenas. Tačiau galiu įsivaizduoti, kad kai kuriems jo vaidinami spektakliai, kūriniai, personažai ar tiesiog vedamos laidos galėjo padaryti kokią įtaką.

Todėl šito žmogaus mirtis yra visuomenės interesas. O bomžo mirtis yra tik jo aplinkinių interesas.

EDIT: Išvedžiodamas iš tavo žinutės, galėčiau sakyti: kodėl popiežiaus mirčiai medijos teikė daugiau dėmesio, nei eilinio bomžo?

2Pacas

Labai gaila jo, kaip ir sakiau manau jis sirgo depresija ir neatlaike,pasidave..Paragraf istrink ta mano tema kur sukuriau, jai imanoma.Nepastebejau kad jau yra toke.

paragraf 78

#9
balandžio 18, 2013, 17:16:44 Redagavimas: balandžio 18, 2013, 17:18:50 by paragraf 78
Na aš išvis prieš askalavimą žmogaus mirties viešai, kas jis bebūtų: popiežius, šoumenas, bomžas, šventasis.

Pacai, nerandu tos tavo temos, kur tu ją įkėlei?

A.C.A.B

Šiaip gaila žmogaus, nors juo, kaip aktoriumi ar humoristu, niekada ir nesižavėjau.

TinSoldier

Paragraf, laisvai gali visai neatsakinėti, jei per daug asmeniška, bet man įdomu.

Citata iš: paragraf 78  balandžio 18, 2013, 16:44:07
Na gyveno palaidą gyvenimą, dėl to prarado egzistencijos prasmę ir pasikorė.


Manau, kad žmonės pasikaria ir egzistencijos prasmes praranda ne dėl palaido gyvenimo, tačiau dėl palaidų minčių. Kai minčių daug, kai jos sudėtingos, chaosas galvoje priveda prie sąmoningų savižudybių (neturiu galvoje impulsyvių: mane paliko, tai db staigiai šoku nuo tilto). Sutvarkius gyvenimą į lentynėles, gyvenant 'tvarkingai', žmogus netampa mažiau sudėtingas. Mintys vis tiek persekioja.

Ir pamenu, jog seniau esi sakęs, kad sirgai depresija ir pan. Žodžiu, buvo sudėtingas gyvenimo laikotarpis. Dabar gyveni/stengiesi gyventi tvarkingai. Ar gali visiškai nuoširdžiai pasakyti, kad dėl to dabar esi laimingas, kad esi galvoje tvarkingas, kad nekyla egzistencinių abejonių?

Nes aš, vis dėl to, manau, kad ne gyvenimo būdas, o mintys stumiančios į tokį gyvenimo būdą, priveda prie šitokių veiksmų.

paragraf 78

#12
balandžio 18, 2013, 18:07:37 Redagavimas: balandžio 18, 2013, 18:14:21 by paragraf 78
Tai manyčiau susiję, jei tavo gyvenime nėra tvarkos tai ir mintyse jos nebus.

O kas dėl viešų mirties detalių atskleidimų, tai sakyčiau tai gali paveikti jautresnės psichikos žmones ir gali ką nors paskatinti pasekti jo pėdomis. Suprantu, kai mirštama sava mirtimi, bet savižudybių tai tikrai nereiktų viešai aprašinėti.

TinSoldier


xsistemax

Nusižudė-vadinas turėjo tam priežasčių,nereikėtų smerkti nei vieno,savanoriškai pasitraukusio iš gyvenimo.Jau kuris laikas visuose interviu su Šapranausku matėsi,kad žmogus prislėgtas,jo mintys kažkur klajoja,kažkas neduoda jam ramybės.Net jo vedamose laidose jautėsi,jog juokaujama tik dėl to,jog auditorija iš jo to laukia.Gal pusmetis,gal daugiau.Neatsirado,kas jam padėtų,o ir pats pagalbos neprašė.
Patinka kam jis ar ne,niekas nepaneigs,kad tai buvo talentingas žmogus.Ir labai jautrus,nors tai ir maskavo ciniškais pareiškimais.
Savižudybė yra labai sava mirtis,paragraf.Smurtinė nesava.

Aukštyn