Idomu

Pradėjo Salomeja, gruodžio 15, 2015, 21:18:31

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

Salomeja

Sveiki, labai prasyciau jusu nuomones, ir pagalbos..
Atsitiko toks dalykas, likau namuose viena, tarp 4kambariu...ejau is vieno kambario i kita, isjunkti sviesa. Ir kai ejau apsvaigo galva, tuomet isgirdau kad kaskokios durys suurzge, labai issigandau nezinojau ka daryti, isbegau i laiptine, ir buvau koki 10minuciu, pradejau verkti, bet ejo mano kaimyne tai sugrizau atgal namo visa issigandusi ir nubegau greit i kambari susirieciau i kamuoliuka, lovos kampe. Grizo mama, jai papasakojau jinai pasake kad man pasivaideno, nuramino mane, ir pasak jos nesu ipratus buti viena namuose, ir issigandau labai.
Bet as girdziu tokius idomius garsus, kad kaip yra lauko durys...atsigulus i lova girdziu, kad uz spynos kaskas uzkliuva...matau tokius blankius seselius sunku paaiskint..
Dabar internete ziurejau kas tai galetu buti, pasak mokslininku, tai sukuria musu fantazija kuria issivaizduojame, ir kai musu akys pavarksta mes tai regim, zodziu kazkas panasaus visko detaliau nepasakysiu. Gal kam yra taip nutike? Man labai butu idomu suzinoti...prasau padekit.
Atsiprasau uz klaidas labai skubejau!  :-\

TinSoldier

Tavo mama teisi :)
Nesi pratusi viena būti namuose, kiek įsibauginusi/nerami būni, o tuomet ir pradedi pastebėti dalykus, kurie visomet yra, bet į kuriuos paprastai neatkreipi dėmesio. Juk ir naktį, tyloje kartais galbūt pasirodo, jog vis kažkas pradeda bruzdėti, krutėti, girdėtis neaiškūs ir gąsdinantis garsai? Bet tik dėl paaštrėjusių pojūčių ir paaštrėjusios vaizduotės, kaip pati sakei :)

Tuomet kiekvienas garselis ir šešėlis tampa baisiu dirgikliu + vaizduotė viską sustiprina. O vėliau įsibaugini, pradedi galvoti apie tai, kas įvyko ir taip dar labiau sau įkalbi, jog atsitiko kažkas baisaus. Kai iš tiesų nieko ypatingo neįvyko.

CitataGal kam yra taip nutike?
Manau, kad labai daug kam yra taip nutikę :) Būtų sunku surast žmonių, kurie bent vienu gyvenimo momentu nebūtų prisigalvoję, kad tamsoje slypi kažkas negero, kad vienam likus kažkas baisaus dedasi ir t.t. ir pan. Aš ir pats atsimenu, kad kažkada seniai seniai vienas likęs namuose bijodavau kitą kambarį pereit :D Ėjimas į tualetą irgi būdavo velniškas iššūkis, kadangi reikdavo išeiti iš "saugios vietelės" savo lovoj, savo kambary, ir pereiti kitą. O tas, likus vienam, kažkodėl "elgdavosi" ir atrodydavo visai kitaip, nei esant ir kitiems žmonėms :D

Žodžiu, viskas gerai ten pas tave, tikrai išgyvensi :))

SPACE

hm, kas tu pagal horoskopa? kokio dydzio miestas? gatveje kiek zmoniu?

tadasas99

Papildant tinsoldier minti, visi esame patyre situacija kuomet vieni tamsoje jauciame kazka uz nugaros, bet cia nieko anomalisko, cia tik pasamones isdaigos, amzinai jos nekankins

.L.U.T.H.O.R.

99 proc nieko anomališko :)

Creative

Citata iš: tadasas99  gruodžio 18, 2015, 17:16:07Papildant tinsoldier minti, visi esame patyre situacija kuomet vieni tamsoje jauciame kazka uz nugaros, bet cia nieko anomalisko, cia tik pasamones isdaigos, amzinai jos nekankins
Čia kaip eini gatve ir staiga atsisuki nes kažkas netaip ir pamatai, kad žmogus į tave žiūri, pagauni jo žvilgsnį.

Aukštyn