Nepaaiškinama mano istorija.

Pradėjo Vid3L, sausio 16, 2015, 18:14:33

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

Vid3L

Sveiki, nežinau nuo ko pradėt.Man šį kartą kyla labai daug klausimų tai gal jūs galit kažkuo padėt.Žodžiu aš pradėjau Naudotis švytuokle jau 3 diena, ir susapnavau 2 kartus iš eilės labai blogus sapnus(pradėjus naudotis švytuokle).Vieną kartą jog mane gaudė didelis juodas šuo, o 2 sapnas irgi labai panašus, tik ,kad juodas šuo pradėjo draskyti baltą šunį.Aš pasiziurėjau reikšme, parašyta jog juodas šuo reiškia didele nelaimę, o baltas atvirkščiai.Ar gali čia būt koks ženklas dėl nelaimės  ir susije su švytuokle? nes sapnuot tokius sapnus po kelis kartus, būtent tokiu metu išties keista...

petut

labas. Nesiblaškyk ir nepanikuok

Vid3L

Nepanikuoju.

idenmeyou

Patarimas nepasitikėk sapnininkais  ;D Tikint tokiais dalykais greitai pradeda sirgt įvairias prietarais ir baimėmis, geriau bandyk išstudijuoti savo sapnus, dažnai sapnas gali parodyti tai kas užslėpta tavo viduje, gal netgi tau pačiam to nežinant ar ignoruojant.

Vid3L

Na taip, gali ir neteisybe rašyti, bet vistiek tokia keista įvykių seka, kelias dienas juodus šunis sapnuot, ir dar ,kad baltą šunį drasko ir ta švytuoklė nu man tai keista, bet aišku tas sapnas nieko nesudarys ir niekas nepasikeis galbūt.

Amadeus

Nenaudok švytuoklės kelias dienas ir pažiūrėk, ką tada sapnuosi. Arba atsimink, ką veikiei pastarasias dienas, gal įstrigo koks įvykis ir dabar jis sapne tau kartojasi. Bent jau man ne kartą buvę, kad kažokia įsimintinesnė diena gyvenime ir susapnuoji tos dienos fragmentus.

Vid3L

Sapnai lyg ir susitvarkė.bet švytuoklė kažko nebeveikia.

Aukštyn