Keisti nutikimai naktimis

Pradėjo meska, sausio 02, 2015, 22:48:29

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

meska

Aš norėčiau paklausti jūsų nuomonės apie tai kaip pradeda naktimis vaidentis. Nes aš  ilgai nemiegu naktimis ir buvo toks nutikimas kad mano kambaryje apie 1h nakties pradėjo dėtis keisti dalykai kambaryje.
Staiga atsidarė spintos durys, siena pradėjo traškėti. Tada taiga viskas nutilo. Po keleto minučių aš pasijaučiau taip lyg kažkas mane stebėtų. Atsidariau langą ir atsisėdau ant palangės. Ir staiga pamačiau juodą siuljetą greitai judantį link manes. Greitai šokau atgal į vidų ir uždariau langą. Ir kaip kažkada sakė močiutė jog visos dvasios kurios pasirodo naktį dingsta 6h ryto. Na o aš visa drebėdama lovoje negalėjau pajudėti iš tos baimės ir tiesiog laukiau ryto...
Ką manote apie tai? Tai buvo holiucinacijos ar kažkas kito?

Birka Miau Miau

Na, panelyte, pirmiausia pasitrink savo sveikatą. Supranti, gali būti ir taip, kad tikros haliucinacijos čia buvo. O tokiu atveju kaip ir viskas aišku.

Tačiau nevaidinsiu tūlo ir užkietėjusio skeptiko ir pamėginsiu paaiškinti, kas gali būti plačiau čia. Visai realu, jog tu esi jautresnės psichoenergetikos žmogus, dėl ko gali pajausti dvasias, kai jos būna iš tiesų suaktyvėjusios. Tokiu atveju tu neturėtum bijoti to, kas vyksta, o priimti visa tai kaip normalų paranormalų reiškinį, t.y. jeigu jau gimei jausti tokius dalykus, tai susitaikyk su tuo, o ne bijok to. Būtent baimė tave gali labiausiai ir sužaloti.

meska

sausio 03, 2015, 01:25:07 Redagavimas: sausio 03, 2015, 01:31:51 by meska
Labai ačiū už patarimą :) Bet tikrai naktį būti vienai vistiek kažkiek baugoka :( bet aš nuo vaikystės prisimenu patį baugiausią nutikimą kai buvau viena namie ir mane  kažkas buvo pačiupę už kojos... Nuo tada ir stengiuosi su niekuo panašaus nesusidurti.

czech-kuolis

Džiaukis, kad labai drovus ir neužtikrintas vaiduoklis pasitaikė. Kitas būtų tą patį langą atsidaręs, šitam matyt pritrūko drąsos.

meska

Na ir džiaugiuosi, nes buvo panašus  nutikimas kai mano močiutė kuri jau yra mirusi man per sapną pasakė "tik nedaryk durų'' ir kažkas iškarto pasibeldė. Bet aš tiesiog paklausiau močiutės ir nedariau durų. Na o apie šį sapną pasiteiravusi sužinojau tai kad mane močiutė saugo.

meska

Gal kas žinot būdą kaip tai sustabdyti? Nes man tikrai yra baisoka, o dar gyvenu viena bute... :(

Benamis

Citata iš: meska  sausio 04, 2015, 20:48:16
Gal kas žinot būdą kaip tai sustabdyti? Nes man tikrai yra baisoka, o dar gyvenu viena bute... :(

Daznai tai kartojasi?

meska

kaip užeina... Bet tokie dalykai nesidėjo jau daugiau nei pusę metų..
O dabar dažnai jaučiuosi taip lyg kažkas mane stebtų.

meska

Ir daiktai dingsta arba atsiranda kitame kambaryje...

.L.U.T.H.O.R.

Įdomiai, bet ką čia stabdyt, jeigu pusę metų nesidėjo? Jausmas, kad kažkas stebi gali būti ir proto padarinys.

Benamis

Tokiais atvejais (jeigu tai kartojasi daznai) mes forume siulome pastatyti nakciai kamera (gali buti tiesiog kamera nuo telefono) ir irasineti kas dedasi. Yra programeles, kad kameros isijungia tik tada kai juntamas judesys ir panasiai.

Tokiu budu galesi pati isitikinti ar tu nesi padarinys viso to kas dedasi. Tarkim daznai zmones lunatikuoja to nezinodami ir per miegus patys nunesa daiktus i kita vieta ir pan.

Jeigu man kazkas panasaus butu tikrai rasciau is ko pasiskolinti kelias kameras ir nakciai palikti jas kambaryje.

meska

Na dėl kamerų taip galiu pasiskolinti. Buvo  daug panašių nutikimų kaip:
grįžusi po prosenelės  laidotuvių namo jaučiausi taip kad ji stovėtų už manęs..
Po prosenelės mirties praėjus nemažai laiko mano mama pradėjo kalbėtis viena. Užtikau ją kalbančią su savimi ir mosikuojančią rankomis lyg su kažkuo aiškintųsi.
Ar tai negalėtų būti kaip nors susiję?

paragraf 78

Tai kad jauti kažkieno buvimo pojūtį ir visi kiti reiškiniai, gali būti dėl to, kad užsiciklinai ties ta mintimi. Kai žmogų pagauna kokia mintis ar idėja, jis visuomet įžvelgia ryšius tarp įvykių, nutikimų, elgsenos ir t.t. Tuo metu jis nesąmoningai sukuria ryšius tarp įvykių kurie normaliomis sąlygomis net nebūtų pastebėti kaip ypatingi. Tarkime tas mamos kalbėjimas su savimi, na kas čia ypatingo? Žmonės laiks nuo laiko kalbasi su savimi kai būna vieni, tada ir rankom gestikuliuoja ir t.t. Daiktai - na čia žinoma gali būti tai ką minėjo kiti, t.y. lunatikavimas, tačiau gali būti ir paprasčiausiai kad tu tiesiog nepameni kaip pati pernešei tuos daiktus. Tai irgi dažnai nutinka. Tai kad dabar vaizduotė įsiaudrinusi tu sukuri mistinį ryšį.
O pojūtis kad kažkas šalia taip pat gali kilti dėl įsiaudrinusios vaizduotės

P.S. nerašyk dviejų pranešimų vienas paskui kitą. jei nori kažką papildyti, naudok funkciją "keisti"

Benamis

Citata iš: meska  sausio 05, 2015, 01:42:52
Po prosenelės mirties praėjus nemažai laiko mano mama pradėjo kalbėtis viena. Užtikau ją kalbančią su savimi ir mosikuojančią rankomis lyg su kažkuo aiškintųsi.

Jeigu tarkim tavo mama pries tai su savimi nekalbejo, tai bent jau as tavo vietoje paklausciau jos su kuo ji kalba ar ka daro.

Ezekiel

sausio 05, 2015, 10:46:06 Redagavimas: sausio 05, 2015, 10:48:29 by Ezekiel
Jei vidurnaktį staiga atsikeldavau (neaišku ko pažadintas) stebėdavau keistus dalykus, pvz. oranžinės šviesos moters vaiduoklį, kamuolius, taisyklingos geometrijos darinius, visokius humanoidus ir ateivius, kai kuriuos bandžiau sugriebti, bet šie atsitraukdavo ar pradingdavo :o Aišku mano vizijos daugiau priminė hologramas. Tavo situacijoje tai daugiau medžiaginės apraiškos.

Aukštyn