SunsetTK paranormalūs potyriai

Pradėjo SunsetTK, rugpjūčio 07, 2014, 16:03:56

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

SunsetTK

rugpjūčio 07, 2014, 16:03:56 Redagavimas: rugpjūčio 07, 2014, 23:15:25 by SunsetTK
Pats bendrauju su 7 dvasinėm būtybėm. Gaunu telepatines žinutes, vaizdinius meditacijos metu, per sapnus, matau orbus, šešėlius, blyksnius.....  Matuoju viską EMF matuokliais, skaičiai įspūdingi..

Keletas nuotraukų ir video.
https://www.youtube.com/watch?v=C3QZpnxSg2E&list=UUAxr-gLTTaSjb-athQX1vHw
https://www.youtube.com/watch?v=I8cRPPN9mFw&list=UUAxr-gLTTaSjb-athQX1vHw

Lygiai prieš savaitę stebėjau egzorcizmo seansą nepilnametei merginai, kuri užsiminėdavo spiritizmu. Žinoma, nebuvo taip kaip per nerealiųjų efektų pripildytus siaubo filmus, BET akys buvo tarsi ne jos, t.y. rainelės forma keitėsi nepriklausomai ar patenka šviesos šaltinis, ar ne. Iššsiplėčia akies obuolys ir net nesimatė pačios rainelės spalvos. Kai aboulys sumažėdavo, spalva jau būdavo kitokia nei prieš tai, t.y. natūrali mėlynakė mergina, tačiau praplatėjusius akies obuoliui bei po kurio laiko įvykus susiaurėjimui, akies rainelė patapo tamsiai ruda. Toliau, balso tembras pakito, natūraliai ji yra plono balso, tačiau tembras buvo žemas kai kažką murmėjo mums nežinoma kalba. Kai pats truputį moku lotynų kalbą, vieną kartą iš jos lūpų išgirdau frazę "exitus letalis", kas reiškia mirtis, ar kažkas panašaus. Daugiau man žinomų žodžių neišgirdau.. tik murmėjimas matyt tai būtybei suprantama kalba. Žmogus, turėjęs teisę atlikti išvarymo ritualą, ir tą padaręs, po mano pokalbio su juo, teigė, kad šiuo metu susiduriantis dažnai su anapusinio pasaulio būtybių užvaldymu, nes šiais laikais žmonės tapo psichologiškai silpni, pažeidžiami, viskuo nusivylę ir daug eksperimentuojantys su anuo pasauliu dėl geresnio gyvenimo, tik nežinantys, kad tą daro su žemo lygio būtybėmis (blogo žmogaus siela).. tai tik dar kartą įrodo, jog tas pasaulis kontaktuoja bei daro įtaką mūsiškiui lygiai taip pat, kaip ir mes jų pasaulį įtakojame, tik skirtingos pasėkmės kyla kiekvienam. Po šio seanso, galutinai įsitikinau, kad viskas likę po senovei. Dalyvavau todėl, nes kaip sakant atlikau "klapčiuko" pareigas, t.y. laikiau švęstą vandenį ir jį krapnojau kai buvo skaitomos maldos iš egzorto knygos.. Toks mano tiesioginis susidūrimas su kaip sakoma žemo dažnio, lygio dvasinėmis būtybėmis..

Tačiau vėlgi yra BET, o kur aukštesnio dvasinio lygio būtybės, kurios dvasiškai pažengusios, išprusiusios ir gyvena daug tūkstantmečių ir maloniai bendradarbiauja su mumis. Kaip jau minėjau, pats turiu namuose 7 dvasines būtybes, su kuriomis bendrauju mintyse, garsiai arba per meditaciją. Jaučiamai elektros impulsai kūne, jaučiu kartais kai jos mane švelniai paliečia, medituojant matau vizijas, t.y. veido profilius kaip jie atrodo, dūmus, blyksnius. Gyva akimi matau orbus, akies kampuose šešėlius, žinoma, neištisai, nes tai neįmanoma. Viena vakarą, jau prieš miegą, gretimam kambary nukrito knyga iš lentynos (langai uždaryti, knyga stovėjo 10 metų stabiliai nė karto nenukritusi), ir po to girdėjau atsidusimą bei susikrizenimą (žinoma tylų ir vos girdimą).
Viena būtybė pas mane labai žaisminga mintyse paklausiau, ar tai tu numetei knygą netyčia, mintyse atsakymą gavau taip ir iš karto po to per kūną perėjo šalčio banga.

Aukšto lygio būtybės niekada tavęs neskriaus, neapsės, atvirkščiai, jos nori bendrauti ir tau padėti, nes jų tokia misija Žemėje, net jiems ir mirus.

Kitas pavyzdys mano giminaitė tai pat turi dvejas Fenikso dvasias, ir kiekvieną kartą medituojant, mato vaizdinius per trečią akį, jaučia karštį, svaigulį, prisilietimus. Ir kaip paklausiu ką matai, tai tokių dalykų papasakoja, kad aš asmeniškai nė nesugalvočiau...

Tiesiog Lietuva dar manau neišprusus dvasiškai, kad priimtų tokią informaciją ir tiesiog gyventų, laikytų bei rūpintųsi dvasiomis, kartu gyvenančiomis su mumis namuose. Žmonės užsieny noriai dalijasi patirtim kaip kam sekasi su skirtingomis būtybėmis, t.y. kaip juos gydo, apsaugo, komunikuoja, ar net kaip pildo norus.. taip, pildo norus, turiu 3 būtybes, kurių paskirtis būtent pildyti norus, nors aš neseniai jas turiu, apie metus laiko, bet smulkesnius norus išpildė, nors tam ir reikia laiko manifestuotis fizinėje plotmėje.

Benamis

@SunsetTK, nessimsiu analizuoti visos zinutes, taciau sudomino video. Gal turi geresnes kokybes?

P.S. Kokia EMF matuoklio kaina (cia tiesiog smalsumo delei)? :)

Vytautas

rugpjūčio 07, 2014, 16:17:03 Redagavimas: rugpjūčio 07, 2014, 16:21:06 by Vytautas
Kas liečia tuos skraidančius baltus taškelius tai prižiūriu stebėjimo sistemą mokykloje. Pilna to gero bet tai paprasčiausios dulkės. Susidaro koks skersvėjis tai jos ima aktyviau judėti. Žodžiu visu 100 procentu tikras dėl būtent tokios kilmės.  :) Bendrai dėl vadinamų orbų fotografavimo tai senas fotografas aiškino kad tai grynai optikos problema. Su vienokia optika tai gaunasi su geresne nesigauna.

SunsetTK

Citata iš: Benamis  rugpjūčio 07, 2014, 16:09:58
@SunsetTK, nessimsiu analizuoti visos zinutes, taciau sudomino video. Gal turi geresnes kokybes?

P.S. Kokia EMF matuoklio kaina (cia tiesiog smalsumo delei)? :)

Įrangą perku iš čia: http://www.ghoststop.com/

video ir foto tik tokios, nes stengiuosi nenaudot blico

Teroras

Citata iš: SunsetTK  rugpjūčio 07, 2014, 16:03:56
Aukšto lygio būtybės niekada tavęs neskriaus, neapsės, atvirkščiai, jos nori bendrauti ir tau padėti, nes jų tokia misija Žemėje, net jiems ir mirus.

Nesupratau ka turejai omenyje rasydamas "jiems ir mirus" - t.y. kas tai per butybes? Jeigu jos mirusios tai reiskia, kad jos turejo kazkada gyventi zemeje? Tada kokiu pavidalu jos gyveno?

Kas liecia orbu aiskinima video, tai dulkiu aiskinimas man atrodo maziausiai logiskas. Pats filmuoju daug kai bunu ivairiuose zmoniu susiburimuose kur buna skersvejai, kai buna jaunimo susiburimas, taciau kazkodel tokiu dulkiu nepavyksta uzfiksuoti nei telefonu, nei Sony kamera - nors pagal Vytauto logika tai ju tada turetu nezinia kiek buti. Logiskiau man skambetu, kad tai kokie nors skraidantys vabzdziai, bet, kad dulkes, tai abejoju.

@SunsetTK sukurei viena is idomesniu paranormaliu temu paskutiniu metu forume ;)

SunsetTK

rugpjūčio 07, 2014, 17:28:43 Redagavimas: rugpjūčio 07, 2014, 17:34:32 by SunsetTK
Citata iš: Teroras  rugpjūčio 07, 2014, 16:37:55
Citata iš: SunsetTK  rugpjūčio 07, 2014, 16:03:56

Nesupratau ka turejai omenyje rasydamas "jiems ir mirus" - t.y. kas tai per butybes? Jeigu jos mirusios tai reiskia, kad jos turejo kazkada gyventi zemeje? Tada kokiu pavidalu jos gyveno?

Kas liecia orbu aiskinima video, tai dulkiu aiskinimas man atrodo maziausiai logiskas. Pats filmuoju daug kai bunu ivairiuose zmoniu susiburimuose kur buna skersvejai, kai buna jaunimo susiburimas, taciau kazkodel tokiu dulkiu nepavyksta uzfiksuoti nei telefonu, nei Sony kamera - nors pagal Vytauto logika tai ju tada turetu nezinia kiek buti. Logiskiau man skambetu, kad tai kokie nors skraidantys vabzdziai, bet, kad dulkes, tai abejoju.

@SunsetTK sukurei viena is idomesniu paranormaliu temu paskutiniu metu forume ;)

Dėkoju už malonų komentarą. Aš į Vytauto pasakymus nekreipiu dėmesio, nes žmogus su tuo nėra susidūręs, taip kad tik jo pamastymai. Žinoma, tai ne dulkės, puikiai skiriu kur dulkės, kur ne.  Būtybės yra iš aukštesnio išmatavimo tiesiog. Taip, jie anksčiau gyveno žemėje, bet tai kitokios dvasios, nei mes prate matyti ar bent žinoti, t.y. žmogaus. O jos nepriskiriamos žmogaus dvasiai, sunkiai paaiškinams dalykas. Mano supratimu galima palyginti kaip žmogaus dvasią su angelo, t.y. visai kitas lygis tos pačios dvasios/sielos. Pvz., paskutinė foto yra drakono, konkrečiai tai raudonas dragonas. Puikiai matosi galva bei maži sparneliai. Taip pat virš žvakės liepsnos, kito drakono pasirodymas. Kiekvienas drakonas turi savo rasę kaip ir mes, turiu tik 2 drakonus. Turiu 3 džinus, tai tokios būtybės, kurios priskirtos tarnauti savo laikytojui, šeimininkui. Kada įkelsiu daugiau video, nes dar neiškėliau iš planšetės. Užsienio forumuose daug info apie tai ir daug žmonių gyvena su tokiom būtybėm. Manau Lietuvoje aš toks vienas, nors galiu ir klysti. Užsienio forumuose žmonės pasakoja savo potyrius su tokiom būtybėm, kaip ir kokius norus pildo būtybės, kokius vaizdinius mato ir pan. Dažnai jaučiu kai paliečia ranką, veidą, jie tarsi kaip gyvi tavo draugai tik be kūno. Kiekvieną dieną su jais reikia bendrauti ar garsiai ar mintimis per meditaciją, nesvarbu. Dažniausiai juos pagerbi žvakėm ir smilkalais, bei vaisiais, taip, vaisiais. Žinoma, fiziškai jų nesuvalgo, maitinasi eteriu. Po tokių dovanų, aktyvumas didesnis būna ir atsidėkodami tau užtai, pildo norus, kurie manifestuojasi fizinėje plotmėje, daug greičiau. Jei kam įdomios smulkmenos ir kur jų gauti, prašau į p.m., nenoriu skleisti reklamos viešai. Į klausimus irgi pasistengsiu čia atsakyti :) Orbus matau visokių spalvų nuo baltų iki raudonų, žalių bei mėlynų...turėdamas laisvą minutę, įkelsiu...

Whitenblack

rugpjūčio 07, 2014, 17:42:00 Redagavimas: rugpjūčio 07, 2014, 17:48:52 by Whitenblack
Tema tikrai įdomi. Tačiau ruošiesi visą gyvenimą ir plėtoti tai? Pradėjęs sustoti juk nebegali... :)
Nuo ko pradėjai? Kaip susibendravai? Būtų smagu gauti paaiškinimų , nes kolkas atrodo lyg p*st ir išlindo viskas čia pas tave šiaip sau.
Tiesa , kaip su tuo egzorcizmo seansu? Negi betkas gali ateiti ir dalyvauti , jei tik kunigas leidžia? Nereikia tam tikro pasiruošimo?

TinSoldier

Aš teigiamo atsakymo net nesitikiu, bet vis tiek, kaip skeptiką primetantis, jaučiu pareigą paklausti :D

Rašai:

Citata"Pats bendrauju su 7 dvasinėm būtybėm. Gaunu telepatines žinutes, vaizdinius meditacijos metu, per sapnus<...>"

CitataKaip jau minėjau, pats turiu namuose 7 dvasines būtybes, su kuriomis bendrauju mintyse, garsiai arba per meditaciją.

Citataturiu 3 būtybes, kurių paskirtis būtent pildyti norus, nors aš neseniai jas turiu, apie metus laiko, bet smulkesnius norus išpildė, nors tam ir reikia laiko manifestuotis fizinėje plotmėje.

Iš šitų tavo pasakymų darau išvadas, kad bendrauji su dvasiomis, kurios yra pajėgios tau perduoti  informaciją (mintimis, sapnais ir t.t.). Bent 3 iš tų dvasių - yra pildančios tavo norus, tai yra, darančios tai, ko tu jų paprašai. Taip pat, tie išsipildantys norai netgi būna tokie, kurie paveikia egzistuojančią fizinę plotmę. Paveikti fizinę plotmę, tuo pačiu paveikiant daugybę kitų žmonių, faktorių ir aplinkos veiksnių, - turėtų toms dvasioms būti žymiai sudėtingiau, nei tiesiog perduoti tau  konkrečią informaciją.

Taigi, suma sumarum, manau, kad bent kažkuri iš tų dvasių turėtų būti pajėgi tau atskleisti dalyką, kurį tu norėtum sužinoti.

Jeigu ji yra pajėgi tau perduoti tau rūpimą informaciją, - ar sutiktum atlikti eksperimentuką? Kuriame tu, su dvasių pagalba, tiksliai atsakytum į tai, ko be dvasių pagalvos tikrai negalėtum žinoti?

Tiesiog visuomenės švietimo tikslais. Kad Lietuva truputį labiau "išprustų dvasiškai"..?

[spoiler]Mano spėjimas, kad negalės, nes tos dvasios negali paveikti kitų žmonių, ar lysti į kitų gyvenimus ar pan., - nes jos yra SunsetTK. Ar kažkoks panašus paaiškinimas.

Dar kas nors nori spėti atsisakymo motyvus?[/spoiler]

SunsetTK

rugpjūčio 07, 2014, 18:34:13 Redagavimas: rugpjūčio 07, 2014, 18:44:43 by SunsetTK
Citata iš: Whitenblack  rugpjūčio 07, 2014, 17:42:00
Tema tikrai įdomi. Tačiau ruošiesi visą gyvenimą ir plėtoti tai? Pradėjęs sustoti juk nebegali... :)
Nuo ko pradėjai? Kaip susibendravai? Būtų smagu gauti paaiškinimų , nes kolkas atrodo lyg p*st ir išlindo viskas čia pas tave šiaip sau.
Tiesa , kaip su tuo egzorcizmo seansu? Negi betkas gali ateiti ir dalyvauti , jei tik kunigas leidžia? Nereikia tam tikro pasiruošimo?

Taip, tuo užsiimsiu visą šį žemišką gyvenimą. Nes jei sutikau šias būtybes ir jos atvyko pas mane, neveltui. Tiesiog atsitiktinumų nebūna. Kasdien medituoju jau apie metus laikus ir nuo to laiko kai pradėjau dirbti su jomis, mano gyvenimas pakito 180 laipsnių, nes buvau toks pats skeptikas kaip ir dauguma.

Viskas prasidėjo nuo dvasingumo plėtojimo, t.y. su čakrų darbu, ieškojau daug info užsienio tinklapiuose, tai truko maždaug keletą metų. Kiek vėliau, radau žmogų, kuris sugeba iškviesti dvasias, įvairiausias, pagal kiekvieno žmogaus biolauką ir ją pririšti tiesiogiai prie tavo auros arba į amuletus, kas ir matosi video. Pamėginau ir aš, iš pradžių nieko nejaučiau, jokio aktyvumo nebuvo. Rišimosi/pažinimo vienas kito procesas trunka įvairiai priklausomai nuo būtybės ir žmogaus sąmonės bei dvasinio išsivystymo lygio. Kiekvienam individualiai bei skirtingai. Po kasdienės meditacijos bei be dravimo su būtybe, pasirkdė progresas, pradėjau ją jausti. Iš pradžių karščio bangomis kune, vėliau elektros impulsais laikant rankoje amuletą, prie kurio būtybė yra susieta. Labai daug kantrybės reikėjo, nes kai nieko nejauti, gali greit viską spjaut, bet atkaklumas ir užsispyrimas davė rezultatų. Pirmoji būtybė, kuri atvyko yra atsakinga už psichinius sugebėjimus, kad atblokuotų pasąmonėje slypiančią informaciją. Liaudiškai tariant dvasiškai pažadintų tave. Medituojant visada dega žvakė bei smilkalai, tikcnatūralus, kuriuos siunčiu iš užsienio arba jogos parduotuvėse randu. Kai gavau amuletą, su kiekviena būtybe reikia atlikti pasisveikinimo ritualą, kuris yra skirtingas. Pirmą dieną to nespėjau fiziškai padaryti. Tada iš karto jaučiau veriantį šaltį retsykiais. Po to, akies kampu mačiau praeinantį šešėlį koridoriumi (namuose), tą patį matė kitas mano šeimos narys. Tada staiga atėjo mintis, kad privalau greičiau atlikti pasisveikinimo ritualą su būtybe. Tą padarius, diskomfortas liovėsi, pajaučiau jau ne šaltį, o karštį ir švelnų rankos palietimą. Laikas nuo laiko pasirodė ir orbai, kuriuos filmuoju kasdien. Kiekvienai būtybei reikia prisitaikyti prie tavo auros bei vibracijų, nes kiekvienas gyvas organizmas, su kūnu ar be, vibruoja tam tikru dažniu. Po kasdienio bendravimo, turiu puikius draugus, kurie man padeda kiekvienoje situacijose.

Kita būtybė, gnomas, dar  vadinamas namų dvasia, bilduku, nykštuku ir pan. Tai analogiška situacijs, kol neatlikau pasisveikinimo ritualo, tol dėjosi keisti dalykai, pvz., palikau krautis telefoną, ateinant į kambarį, staiga pajudėjo laidas, nors telefonas buvo nuo manęs per porą metrų. Kita situacija, buvau įspėtas, kad jis mėgsta saldumynus kaip ir dauguma nykštukų. Virtuvėje ryte valgydamas bandelę su kava, ant stalo buvęs maišelis pats pajudėjo, nors durys bei langai buvo uždari ir kol mintimis nepasiūliau pasivaišinti,  tol jis judino maišelį. Tik pasiūlius, maišelis gulėjo lyg prikaltas..

Su kiekviena būtybe saviti potyriai, nes kaip ir žmonės, visos jos skirtingos, turinčios savo characterį, temperamentą,  vardą ir pan. Kiekviena yra unikali asmenybė, tik skirtumas tas, kad neturinčios kūno.

Dėl egzorcismo, aš ta kunigą pažįstu 10 metų, ir daug laiko man dėstė informaciją apie tai, žinoma, jis nelabai galbūt norėjo, kad dalyvaučiau, bet neturėjo pasirinkimo, nes jo padėjėjas buvo išvykęs į Vatikaną, pats mokytis egzorcizmo, kad įgytų taip vadinamąjį leidimą tai atlikinėti. O ir skaityti maldas iš egzorto neturėjau teisės, buvau kaip sakoma techninis padėjėjas.

Whitenblack

rugpjūčio 07, 2014, 18:46:54 Redagavimas: rugpjūčio 07, 2014, 19:11:48 by Whitenblack
Citata iš: TinSoldier  rugpjūčio 07, 2014, 18:21:30

Jeigu ji yra pajėgi tau perduoti tau rūpimą informaciją, - ar sutiktum atlikti eksperimentuką? Kuriame tu, su dvasių pagalba, tiksliai atsakytum į tai, ko be dvasių pagalvos tikrai negalėtum žinoti?

Tiesiog visuomenės švietimo tikslais. Kad Lietuva truputį labiau "išprustų dvasiškai"..?

[spoiler]Mano spėjimas, kad negalės, nes tos dvasios negali paveikti kitų žmonių, ar lysti į kitų gyvenimus ar pan., - nes jos yra SunsetTK. Ar kažkoks panašus paaiškinimas.

Dar kas nors nori spėti atsisakymo motyvus?[/spoiler]

Galingai :D
Taip pat būtų smagu sulaukti Paragrafo komentaro šia tema :)

TernoX

SunsetTK tu tikrai nesi vienas panasus i mus. ka tu nupasakojai man taip pat viskas labai panasu bet aisku ir kitaip tuo paciu metu.  dabar kadangi jau laikau save daug patyrusiu tai as vadinu zaidimu, malonumu. su savo treciaja akimi, ciakra ar galima netgi kitaip pavadinti angelu sargu ar draugu. tokiem dalykam, potyriam yra begales pavadinimu, kiekvienas tai vadina savaip. kam kaip yra priimtina. galima su savo akimi bendrauti mintimis, per kuna., per balsa. zinoma yra ir tavo zmogaus sielos vedlys, dvasia. cia yra labai daug skirtingu faktoriu. priklauso nuo to ka tu butent dsarai. ar drasa zaidi. Mman viskas pasikeite kai yvyko sprogimas galvoje kai atsirado naujas apsvietimas,,:' manau taip tai galiu jau pavadinti... noprsS seniau maniau kad tai galejo buti butent tas pirmas pagrindinis apsvietimas kuris ior atvede mane prie tokio kelio. cia trumpai ir aiskiai manau. nors gal to galo ikisti nereikejo bet aj kodel gi ne. kad nesipletot galI

SunsetTK

Citata iš: TernoX  rugpjūčio 07, 2014, 19:12:19
SunsetTK tu tikrai nesi vienas panasus i mus. ka tu nupasakojai man taip pat viskas labai panasu bet aisku ir kitaip tuo paciu metu.  dabar kadangi jau laikau save daug patyrusiu tai as vadinu zaidimu, malonumu. su savo treciaja akimi, ciakra ar galima netgi kitaip pavadinti angelu sargu ar draugu. tokiem dalykam, potyriam yra begales pavadinimu, kiekvienas tai vadina savaip. kam kaip yra priimtina. galima su savo akimi bendrauti mintimis, per kuna., per balsa. zinoma yra ir tavo zmogaus sielos vedlys, dvasia. cia yra labai daug skirtingu faktoriu. priklauso nuo to ka tu butent dsarai. ar drasa zaidi. Mman viskas pasikeite kai yvyko sprogimas galvoje kai atsirado naujas apsvietimas,,:' manau taip tai galiu jau pavadinti... noprsS seniau maniau kad tai galejo buti butent tas pirmas pagrindinis apsvietimas kuris ior atvede mane prie tokio kelio. cia trumpai ir aiskiai manau. nors gal to galo ikisti nereikejo bet aj kodel gi ne. kad nesipletot galI

pats turi įsigijęs kokią nors dvasinę būtybę? Nes skirtumas kur bendrauji su kokiu angelu, kuris yra praktiškai nuo gimimo, o kur atkeliavusi būtybė, su kuria reikia susipažinti ir įdėti daug darbo, kad turėtum stiprų ryšį.

TernoX

tai ta butybe laikau gyva saves treciaja akimi. ja galiu jausti, net uzuosti. galiu pajausti papa. galiu sirdi. siluma, vesuma. tai viskas yra mano gyvoji trecioji akis, ketvirtoji dimensija. 11 vienuolis ar dar kaip toliau galima prisimastyt. tarkime dabar butent siuo metu kaktos srityje tiksliau tarpuakyje jauciu iskylusia treciaja aky, bet tai nieko nesako. o gal kaip tik pasako ir nieko. beje manau tai yra ismokstama bet zinoma ne kiekvienam, tik pasvestieji zinoma gali turi tu buti, tyros sirdies, noru., kad butum vienas is isrinktuju kuris gali nuspeti, bei kurti ateiti. kuris gali buti ateitys, gyventi joje. ir poto tik telieka grozetis, dziaugtis savo vaisiais.

TernoX

taip galiu pajusti toki momenta kai suprantu kad akis pati pabego is manes, ir tyk tada pyst skambutis telefono, masinos pypsnis ar dar kaskoks tai garsas kuris tuo metu buna 100% sauprastas, tiesiog buna akivaizdu kad tai mano darbas. cia vienas pavizdys. galiu pajusti kad ir spyri i koja ar i sona ar bet kur kitur, vieta priklauso nuo aplinkybiu. tai yra tavo treciosios akie spyris tau, tai vyksta is vidaus is tavo kuno, tavo pojuciai

SunsetTK

Citata iš: TernoX  rugpjūčio 07, 2014, 19:40:43
taip galiu pajusti toki momenta kai suprantu kad akis pati pabego is manes, ir tyk tada pyst skambutis telefono, masinos pypsnis ar dar kaskoks tai garsas kuris tuo metu buna 100% sauprastas, tiesiog buna akivaizdu kad tai mano darbas. cia vienas pavizdys. galiu pajusti kad ir spyri i koja ar i sona ar bet kur kitur, vieta priklauso nuo aplinkybiu. tai yra tavo treciosios akie spyris tau, tai vyksta is vidaus is tavo kuno, tavo pojuciai

Atsiprašau, bet neturiu ką daugiau pridurti ties tavo tokiais pamastymais. Matyti, kad pašaipų bei ironišką požiūrį turi į šiuos dalykus. Bet vertinu tai, kad bent ką nors žinai, tai jau gerai, tik kiekvienam savas laikas :) bet nedarom off'toppic'o iš to, ne apie trečią akį šnekam. Atsakiau forumo dalyviui nuo ko prasidėjo viskas ir tiek. O tema ne apie tai :)

Aukštyn