NASA patvirtino, kad Marso nuotraukoje uzfiksuotas NSO

Pradėjo Teroras, sausio 12, 2015, 22:13:06

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

Vitus

Citata iš: Vytautas  kovo 13, 2016, 17:08:38Na anapusinis pasaulis man sako kad Marse marsaeigis ir Curiosity funkcionuoja ir yra ten kur sakoma. Dėl nuotraukų pateikimo čia jau aišku be cenzūros neapsieinama. Bet va kad žmonės buvo mėnulyje sakoma kad tai fiziškai neįmanoma. Tiesiog žmogui nutolus 700km nuo žemės tiesiog miršta. Toks keistas ryšys. Ir TKS tuo tarpu sėkmingai funkcionuoja 400km aukštyje. O toliau visi tik kėsinasi ir reklamuojasi skristi bet realybėje niekas keistai nebando. :)
Vytautai,
kam tau tos žinios iš "anapusinio pasaulio", kodėl nepasikliauni "šiapusinio pasaulio" žiniomis? :)

Pilotuojami kosminiai aparatai skraido nuo 300 iki 500 km atstumu nuo žemės. Tai juosta, kurioje radiacija dar nėra didelė ir ne per daug tanki atmosfera. Žemiau 300 km tanki atmosfera stabdo kosminius aparatus ir jie pamažu krenta į žemę, todėl nuolat reikia įjunginėti variklius ir suteikti papildomą greitį, kad išsilaikyti toje pačioje orbitoje. Aukščiau 500 km yra išsidėsčiusios "radiacinės juostos". Atmosfera ten jau labai reta ir ji neapsaugo nuo radiacijos. Net toje pakankamai saugioje juostoje kosmonautai per metus gauna apie 10 Berų radiacijos dozę. Todėl ilgiau kaip metus kosminėse stotyse jie nedirba. Ilgiausiai kosmose lakstęs žmogus yra prabuvęs ten apie 1,5 metų.

Būsimasis žmonių skrydis į Marsą yra planuojamas tik į vieną pusę. Viena iš priežasčių yra ta, kad per tokią ilgą kelionę kosmonautai gautų labai didelę radiacijos dozę. Kelionė į Marsą ir atgal užimtų apie du metus. Gerai neatsimenu, bet atrodo, kad po tokios kelionės iš 12 kosmonautų liktų tik 10. Du iš jų mirtų. O ir Marse žmonės galės gyventi tik giliai užsikasę uolienose, nes radiacinis fonas ten yra žymiai didesnis nei Žemėje. Sakyčiau, visiškai neromantiškas gyvenimo būdas - tūnoti bunkeryje po žeme ir tik retkarčiais išlįsti į paviršių :)

Šaulys

#31
gegužės 04, 2016, 15:46:17 Redagavimas: gegužės 04, 2016, 15:48:30 by Šaulys
Netikiu greitoms kelionems I Marsa. Bent placiajai populiacijai, kuriu 2 is 10 numirtu nuo radiacijos. Mano ziniomis yra technologija I Marsa pakliuti per maziau nei menesi. Klausimas kas ja naudojasi. Kaip apie Van Aleno Belt's problemele. Sakoma, kad zmogus praskrides pro juos jaustusi kaip iskepes mikrobangu krosneleje?
Beje visai neseniai atrastas dar vienas radiacinis sluoksnis apie kuri anksciau nezinota. Ar ne keista Menulio pestiesiems?
2 didziausi argumentai kuriuos trenkia I akis "netikintiesiems" - 1. rusai, 2. veidrodelis menulyje.
Atsakysiu paprastai - 1. veidrodeli nutrenkti I menuli paprasta ir be zmogaus. jei reikia. (velgi as to bandymo nemaciau - kas matuoja; ir lazerio nemaciau ir mielai paziureciau. Rusu palydovai ir visureigiai buvo nusileide Menulyje. Taigi vieno "milzinisko" argumento nera? Nekalbu apie tona menulio akmens kurio niekas nemate. 2. Rusai kelia su raketomis amerikiecius I kosmosa. Nesvarbu ka mum sako kas kariauja ir kas ne. bet siandienai rusu ir amerikieciu kosmines komandos gyvena kartu ir kartu atlieka bandymus su bendra iranga. Ten gi pasislept nera kur. Ka jums tai sako. O gi ta kad jie nera ir niekada nebuvo priesai tiek kad vieni kitu nepalaikytu. Taip kaip Gagarino atveju. Amerikietis buvo kosmose pirmas. ne rusas, bet ar rusas apie tai rekia?
Zmonem reikia dumu I akis reikia, kad jie augtu darbininkais o ne svajotojais.

Šaulys

Ech nutraukiau pokalbi. Tiesiog uzsiskaiciau. Geriau buciau neisikises. Taigi su tom sielom. As galvoju kurejas yra visur ir vusada. Ne visai tikras del Vytauto kai kuriu pasakymu. Jie persipyne su zmogiskais matavimais. Vienok nepulciau piriestarauti. Kaip sakoma su kunigu nesipykstama. O Vytautas, rodos dar arciau. Zmogaus buvimas uz 7000 ar 700 ar dar toliau bus isaiskintas viena diena bet kuriuo atveju. nes sustabdyti bus sunku. Tuomet ir suzinosim ar Vytauto tiesa. As kiek mane internetas sugadines, maciau idomu interviu su kosmonautu isskridusiu Huble teleskopa taisyti (toliausia orbita) Jis prisimena Radijacines zonos pakrasti kaip snaiges pries akis. Nei vienas I Menuli neskrides astronautas to nemate. Nenoriu ilgainiui prie to sustoti.
Marso visureigiai.... Menulio keliones... As zinot neturiu su tuo problemu.
Sedam ir pakalbam apie tai.
Jei tie dalykai yra ivyke ir vyksta, kur pateikti irodymai? Kodel pateikti irodymai labia panasus (ir yra) padirbimas. Ko gero ne daug kas zino, kad nuotraukos is Marso yra darytos ne NASA?
Man pateikit tikrus duomenis ir as tikiu viskuo ka matau. Kokia bebutu istorija.
Gal Vytauto informaciniai saltiniai ir neklysta, bet mes nieko iki siol nematem.
As esu pateikes 45 lapu darba (hipotezes vertima) irodanti kad visa kas mums parodyta yra fotografuota zemeje. Aisku, ne visi darbai lengva patalpinti tinklapyje ir as nei kiek neturiu pries tai, bet as vienam kitam komentare paminiu detales is to darbo.

NSO66

Kad tu NSO visokiu pilna cigaru formos ,cilindru ,leksciu ,cia gal net ne viena ateiviu rusys yra :D

Linas Esu

#34
vasario 09, 2017, 14:59:17 Redagavimas: vasario 09, 2017, 15:05:07 by Linas Esu
Citata iš: Šaulys  gegužės 10, 2016, 15:29:48Ech nutraukiau pokalbi. Tiesiog uzsiskaiciau. Geriau buciau neisikises. Taigi su tom sielom. As galvoju kurejas yra visur ir vusada. Ne visai tikras del Vytauto kai kuriu pasakymu. Jie persipyne su zmogiskais matavimais. Vienok nepulciau piriestarauti. Kaip sakoma su kunigu nesipykstama. O Vytautas, rodos dar arciau. Zmogaus buvimas uz 7000 ar 700 ar dar toliau bus isaiskintas viena diena bet kuriuo atveju. nes sustabdyti bus sunku. Tuomet ir suzinosim ar Vytauto tiesa. As kiek mane internetas sugadines, maciau idomu interviu su kosmonautu isskridusiu Huble teleskopa taisyti (toliausia orbita) Jis prisimena Radijacines zonos pakrasti kaip snaiges pries akis. Nei vienas I Menuli neskrides astronautas to nemate. Nenoriu ilgainiui prie to sustoti.
Marso visureigiai.... Menulio keliones... As zinot neturiu su tuo problemu.
Sedam ir pakalbam apie tai.
Jei tie dalykai yra ivyke ir vyksta, kur pateikti irodymai? Kodel pateikti irodymai labia panasus (ir yra) padirbimas. Ko gero ne daug kas zino, kad nuotraukos is Marso yra darytos ne NASA?
Man pateikit tikrus duomenis ir as tikiu viskuo ka matau. Kokia bebutu istorija.
Gal Vytauto informaciniai saltiniai ir neklysta, bet mes nieko iki siol nematem.
As esu pateikes 45 lapu darba (hipotezes vertima) irodanti kad visa kas mums parodyta yra fotografuota zemeje. Aisku, ne visi darbai lengva patalpinti tinklapyje ir as nei kiek neturiu pries tai, bet as vienam kitam komentare paminiu detales is to darbo.
Kokių tu įrodymų nori apie mėnulio keliones ? apie marsą ? nelabai suprantu tavo pozicijos .

Tu labai primeni tą kuris prašo bet nieko pats nedaro jog iššiaiškinti , nori diskutuoti bet pats nepateiki nei šaltinių nei argumentų tik išsakai savo nuomonė bei iškeli begales hipotezių . Internete gali rasti labai daug info nuo a iki z , kaip skrido į mėnulį , kaip jame nusileido , kaip grįžo ir t.t.  . Kelionės į menulį yra faktas . Krūvos mokslinių straipsnių . Mokslininkų komentarai , video , audio , fiziniai daiktai ir t.t.

Jeigu esi linkęs į konspiracijų teorijas susidursi su problema , kurią turi dažnas . Įrodymų rinkimas ir argumentai . Nori įrodyti jog mėnulyje niekas nebuvo nusileidęs , argumentuok ir pateik įrodymų . Tik prieš rašant ką nors pasitikrink savo informaciją ir sekantį kartą pateik šaltinius . Kontraversiška neargumentuota nuomonė reikšminga tik fanatikams . Polemizuoti kas kaip kodėl daroma labai lengva .


Aukštyn