Kaimyna uzvalde piktoji dvasia

Pradėjo Monikute, rugsėjo 21, 2017, 17:22:43

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

kiskis

Citata iš: Benamis  rugsėjo 21, 2017, 22:17:07Kazkaip mums nekilo tuomet minciu, kad jis apsestas... Girtas zmogus nera apsestas zmogus.
O tai kodel kodel stiprus alkoholinis gerimas vadinasi spiritas? Spirit - dvasia...

.L.U.T.H.O.R.

Temą pravaliau, net jei ir trolis, kam tiek teršt, visiems 10% įspėjimo :)


Dėl pačios temos visiškai sutinku su @Benamis :)


Citata iš: Linas Esu  rugsėjo 21, 2017, 18:40:53@Legionas , gal žinos
Jei į bažnyčia nebijot ait, tai neapsėsta. Apsisaugojimui mažiau gert alkoholio ir dažniau atlikinėt išpažintį.

Monikute

Citata iš: Benamis  rugsėjo 21, 2017, 22:17:07Jeigu tai ne trolio tema, tuomet nesuprantu kodel autore nepagalvoja, kad kaimynas tiesiog buvo girtas ir jau nesuvoke ka daro? Kaip tokia mintis?

Reali situacija is gyvenimo:

Baliavojom sodyboje, visi buvo uztektinai prisigere. Mano draugas miegojo kartu su panele, kuri jam patiko. Nakti atsikele, issitrauke savo pasididziavima, ramiai apslapino savo simpatija ir atsigule toliau miegoti. Jis net nesuprato ka daro ir dar ilgai negalejo patiketi, kad tai ivyko.

Kazkaip mums nekilo tuomet minciu, kad jis apsestas... Girtas zmogus nera apsestas zmogus.
jis paslaptingai manes vengia po tos nakties, nes tik as viena is viso kaimo sakau apie pikta dvasia. Galbut nujaucia kad as zinau. Sakoma kad piktos dvasios jaucia stiprius zmones.

Monikute

Citata iš: Legionas  rugsėjo 21, 2017, 22:28:02Temą pravaliau, net jei ir trolis, kam tiek teršt, visiems 10% įspėjimo :)


Dėl pačios temos visiškai sutinku su @Benamis :)


Jei į bažnyčia nebijot ait, tai neapsėsta. Apsisaugojimui mažiau gert alkoholio ir dažniau atlikinėt išpažintį.
tai vat kad bijo. anksciau eidavom kartu, o dabar kiek su vyru kvieciam kartu eit i baznycia, tiek nesutinka. buvo minciu kad gal ja nepatogu kad man pimpalu per skruosta muse, bet vyras irgi kviete vienas nueiti i baznycia irig nesutiko.

.L.U.T.H.O.R.

Citata iš: Monikute  rugsėjo 21, 2017, 22:40:44tai vat kad bijo. anksciau eidavom kartu, o dabar kiek su vyru kvieciam kartu eit i baznycia, tiek nesutinka. buvo minciu kad gal ja nepatogu kad man pimpalu per skruosta muse, bet vyras irgi kviete vienas nueiti i baznycia irig nesutiko.
Jeigu seniau vaikščiodavo į bažnyčią, gal dabar tiesiog jaučiasi smarkiai nusidėjęs ir nenori ar nedrįsta ten rodytis. Apsėdimas čia pačioj paskutinėj vietoj turėtų būti :)

kiskis

Nu jei tik taip dvasios piktumas pasireiskia, tai galima pakentet, randu gi neliko. :) Ir policija nepatikes, kad pimpalu prilupo.

Monikute

Citata iš: Legionas  rugsėjo 21, 2017, 22:50:18Jeigu seniau vaikščiodavo į bažnyčią, gal dabar tiesiog jaučiasi smarkiai nusidėjęs ir nenori ar nedrįsta ten rodytis. Apsėdimas čia pačioj paskutinėj vietoj turėtų būti :)
del visa ko paprasiau kunigo kad kita karta ji sventu vandeniu aplaistytu kai pamatys. PAti lengvai ir drasiai uzeinu i baznycia. aciu, nuraminot.

kiskis

Numatau problema... jei vel lupsit, tai piktasis vel gali ilyst i kaimyna, galima bandyt paprasyt kunigelio svento vandens flakonelio, tai kai palupsit, tada nepastebimai apslakstykit kaimyna...
Bet va vel problema, o jei piktasis igys imuniteta (nezinau ar taip buna, cia jau reik su rimtesniais pvz Legionu pasitart), tada liks tik doze didint sv vandens, kito kelio nebematau, arba liautis lupt.

Teroras

Citata iš: Monikute  rugsėjo 21, 2017, 22:40:44tai vat kad bijo. anksciau eidavom kartu, o dabar kiek su vyru kvieciam kartu eit i baznycia, tiek nesutinka.
Jeigu as prisigerciau, ir savo pimpalu padauzyciau per skruosta merginai, o veliau ji mane kviestu kartu nueiti i baznycia, tai as irgi ko gero atsisakyciau :D

Naujoka2

Mano kaimynas sako kad apsedo jo visa kaire kuno puse, jis vis kazka raso ant rankos ir sako sau tai netikra, net nezinau kaip reaguoti i tai, i bacnycia nusivezti? prasau padeti

Aukštyn