Sveiki, aš iš ateities

Pradėjo Bailey, sausio 15, 2014, 12:22:06

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

Bailey

Matau daug teorijų sugalvojote kas aš esu. Bet jų nekomentuosiu, tuo labiau nebandysiu įtikinti Jus, kad aš iš tikrųjų esu iš 2077 m. Atsakau į likusius klausimus.

Citata iš: Benamis  sausio 16, 2014, 01:35:09
Bailey, tu turi suprasti, kad musu laikais (jeigu mes darome prielaida, kad tu is tiesu esi keliautojas laiku), neimanoma rasyti su tokiu IP. Tiesiog neimanoma. Cia kazkas ne taip. Arba tu meluoji, kad jokio nulauzimo nebuvo arba as nezinau...


Aš dar kartą atsakau, kad nežinau kodėl mano IP rodo ne taip kaip turėtų rodyti. Jeigu jums bus nuo to geriau tai tikrinkit tą IP adresą. Su IP niekada nebuvau susidūręs, nes mano laike jų nėra. Kiekvienas elementas kuris jungiasi prie tinklo registruojamas tuo žmogaus vardu ir pavardė kuris jį įsigijo + žmogaus unikalus ID. Mūsų tinkle nėra anonimiškumo, kiekvienas atsakingas už savo veiksmus ir žodžius.

Citata
Kaip pasikeis pasaulio žemėlapis?


Jeigu klausimas yra apie klimato atšilimą ir jo įtaka pasaulio žemėlapiui tai galiu pasakyti, kad jis buvo sustabdytas dar 2040 metais, todėl realiai jokių didesnių permainų nėra. Jau keli dešimtmečiai stebimas laipsniškas Antarktidos žemyno didėjimas, todėl tikimasi, kad už kelių šimtų metų mūsų planetoje bus dar daugiau naudingo žemės ploto.

Citata
Tai... Ar yra ateivių žemėje?


Bent jau iki 2077 metų niekas šių teiginių neįrodė, kad jie vaikšto šalimais mūsų. Kaip jau minėjau per tą laiką apskritai buvo tik vienas vienpusis kontaktas su jais ir išslaptintais archyvais. Ties tuo viskas ir pasibaigė. Mano laikais mokslininkai jau nebeieško ateivių egzistavimo įrodymų kosmose, o yra susikoncentravę ties kosmoso tuneliais į kitas potencialiai žemės gyvybei tinkamas planetas.

Citata
1.Ar ateiviai pripažinti kaip tikri?


Kaip jau sakiau savo ankstesnėje ir šioje žinuteje nežemiečiai yra pripažinti ir tai yra lygiai toks pats faktas kaip ir mūsų žvaigždės egzistavimas.

Citata
2.Gal kaip tik jie suteikė technologijas keliavimui laiku(na bent pagrindus)


Ne, iš nežemiečių žmonija negavo jokių žinių kurie padetų vystytis cvilizacijai. Gal ateityje ir bus gauta kokia nors informacija, bet mano laikais tokios nebuvo. O jeigu ir buvo tai jį užslaptinta ir apie ją žino tik aukšto rango žmonės.

Citata
Kiek (jeigu iš viso ) yra naujų valstybiu,kiek dingo senu.


Kaip jau sakiau yra Aljansai, mano laikais niekas nesako važiuoju į Lietuvą ar į JAV. Dėl tikslių valstybių skaičių kurios sudaro aljansus negaliu atsakyti nes nežinau o patikrinti ateities informacijos 2014 metais neturiu galimybes.

Citata
Ar kanapės įteisintos?ar tabakas uždraustas?


Nuo 2045 metų pasaulyje uždraustas bet koks rūkymas. Tabakas kaip ir rūkamo pavidalo kanapės yra uždraustos - tai nelegalios prekės.

Citata
Kiek žemėje tavo laike yra gyventojų?


13 mlrd.

Citata
Ar atsisakyta iškastinio kuro ir kokia energijos rūšis naudojama?


Iškastinis kūras pasibaigė dar prieš ~50 metus. 2060 metais buvo uždaryta paskutinė pasaulyje veikiusi III generacijos branduolinė jėgainė. Didžiausi gyvenamieji centrai pasaulyje naudoja saulės energija.

Citata
Ar atsirado naujesnių susisiekimo priemonių?


Didžiausia ir kol kas saugiausia susisiekimo priemonė jungia Europos aljansus su JAV ir Kanados aljansu. Parašysiu taip, kad suprastum: tai greitas povandeninis metro kuris jungia JAV su Europa. Statybos vyko daugiau nei du dešimtmečius nuo ~2055.

Mačiau čia temoje buvo ir daug nusišnekėjimų kas liečia chaoso teoriją arba tuos pačius paralelinius pasaulius, bet apie tai kitą kartą parašysiu.

nereikalinga

Kaip Norvegija laikosi ?

Teroras

Atvykeli, cia jus portalus nieko nenutuokiantiems zmonems atidarot: http://anomalija.lt/2011/06/carlzo-asmoro-pedsakas/? ;D

Marius

Taip ''keliautojas'' ir neatsakė,koks tikslas visa tai mum pasakot...ech...

Benamis

Citata iš: Master  sausio 15, 2014, 20:03:18
Chm... Kyla įtarimas... Galbūt net žinočiau koks žmogus galėtų čia šitaip žaisti...


Apie kuri dalyvi galvoji? Tiesiog as irgi turiu varianta, tai idomu ar apie ta pati zmogu galvojam :)

la.benas

#110
sausio 16, 2014, 15:54:26 Redagavimas: sausio 16, 2014, 16:50:43 by la.benas
1. O kaip reikalai su nusikalstamumu, ir ypač terorizmu?
2. Ar žmonės jau moka keliauti tarp žvaigždžių?
3. Kada paprasti žmonės sužinos apie nežemiečius(jei gali, pasakyk datą)? Nors labiau domina kaip buvo apie pranešta.
4. Kas žmonėms žinoma apie gyvenimą po mirties?

Ačiū iš anksto.

P.S nesikartok, jei jau buvai atsakęs

Teroras

Taigi jau atsake i 2 ir 3 klausimus zmogus... I 3 tai tikrai.

prancuzas

Bailey, gaila kad esi ne lietuvoje, gal gali pasakyti kur esi? :D Su tikslumu kokiu tau galima atskleisti. Ta prasme kokiame žemyne arba valstybėje?

Lapino šešėlis

Citata iš: Bailey  sausio 16, 2014, 14:39:19
Mačiau čia temoje buvo ir daug nusišnekėjimų kas liečia chaoso teoriją arba tuos pačius paralelinius pasaulius, bet apie tai kitą kartą parašysiu.


Kadangi buvau vienas jų, matyt šis sakinys liečia bent nedidelę dalį mano parašytų žinučių. Neapsimetinėsiu neklystančiumi genijumi, galų gale kai kurios šiandieninės mūsų kosminės žinios daugiau remiasi prielaidomis nei faktais, tad būtų įdomu jei apšviestumėte kaip yra iš tikrųjų.

Kita vertus, grįšiu prie asmenybės.

Taip, visiškai pritariu Chronos pastebėjimui, jog iš keleto žinučių neįmanoma nustatyti koks tas žmogus yra iš tikrųjų, bet sprendžiu apie jį iš to ką matau.

Šiandien, net tarp (pavyzdys) artimų šalių, pvz. nuvykus į Vokietiją (ar vokiečiams atvykus pas mus), mes matome skirtumus. Galbūt jie nežymūs, iš pirmo žvilgsnio ne visada pasakytum ypač jei žmogus nesireiškia, bet vis tiek įmanoma pažinti užsienietį.

Skiriasi mąstymas, kultūra, išsilavinimas, įpročiai, bendraujant šie skirtumai dažnu atveju pasirodo kaip diena nuo nakties palyginus su tuo, ką pažįstame mes. Ypač jei tai rytietiški ar pietų kraštai.

Bailey, prisistato, kaip nesantis lietuvis, tačiau jis puikiai valdo lietuvių kalbą, DABARTINĘ lietuvių kalbą (prieš 60 metų ji skyrėsi nuo dabartinės, reiškia bus kažkiek pakitusi ir ateity) ir bendrauja lyg neturėtų jokių sunkumų sklandžiai dėstyti mintis. Nejau ateityje sustoja ir kultūrinis progresas?

Taip, be jokios abejonės jam padeda technologijos ir visa kita. Bet tuomet kam tiek pastangų, kad tiesiog tam, kad "praleisti laisvalaikį".

Šiame pokalbyje pasigendu esminių dalykų, kurie labai retai kada akcentuojami fantastiniuose apsakymuose ir todėl jie visuomet ir lieka fantastiniais. Trūksta ŽMOGAUS. Bailey tekste yra viskas užpildyta: technologijos, kelionės, istorija. Bet nėra jokios idėjos, jokios filosofijos. Šiandien mes esame tokie kokie esame, ne tik todėl, kad sėkmingai išmokome panaudoti išradimus, bet todėl, kad visuomet jautėme įkvėpimą kurti, daryti siekti, mes mokėjome stebėtis.

Dar net toks pasakymas: "...čia temoje buvo ir daug nusišnekėjimų kas liečia chaoso teoriją...", tas pavartojimas žodžio "nusišnekėjimas", tarsi grįžę laiku atgal mes ateitume pas ką nors į namus ir sakytume kaip jie nusišneka kalbėdami apie savo pasaulio supratimą.

Nusišnekam, nes nežinom tiesos. O ta tiesa kurią žinom, mums yra tikra ir apčiuopiama.

Galbūt mano lūpomis kalba ir didelis nusivylimas ateities pasauliu koks jis yra pavaizdotas ir įsijungė čia savotiški gynybos mechanizmai, bet kita vertus, ar jums atrodo pakankamai adekvatus toks žmogaus iš ateities elgesys? laisvalaikiu dėstyti medžiagą apie ateitį praeities žmonėms. Ypač tas laisvalaikiu... Jei priežastis būtų koks nors ateities gyventojų parengtas socialinis eksperimentas, būtų suprantamiau...

Ma Deuce

Citata iš: Benamis  sausio 16, 2014, 13:39:15
Man tai zinot kas juokingiausia? Kad nors kaikurie cia vis raso, jog tai nesamone, reklaminis triukas, trollinimas, bet visvien aktyviai sedi temoje, ja skaito, maza to dar ir komentuoja ;D Cia toks paradoksas gaunasi... Jeigu zmogus mato, kad tema netikra, zmogus meluoja, tai tiesiog eini sau i kitas temas ir nekvarsini sau galvos. O cia paraso: trollas! Reklaminis triukas! Bet visvien akies krasteliu vis tema perzvelgia :D Vien tai, kad per para tema daugiau nei 1000 kartu perskaityta daug ka sako.


tai man pvz patinka ir WWE, nors zinau kad ten vaidinimas ir ka? Aiskiaregi tu ch*javas, as visai nesuku galvos del sitos temos ir i sita puslapi ateinu karta i menesi, kad pasijuokti is komentaru ar temu, gerai pakelia nuotaika :D
tipo man dabar nebeateiti i sita tema ar kaip? kai po kokios savaites demaskuosit si triuka suprasit kokie kvailiai buvot, kad mitot sudu, kuri pyle Bailey, tariamas keliautojas :D

Teroras

Citata iš: Ma Deuce  sausio 16, 2014, 16:22:20
Aiskiaregi tu ch*javas, as visai nesuku galvos del sitos temos ir i sita puslapi ateinu karta i menesi, kad pasijuokti is komentaru ar temu, gerai pakelia nuotaika :D
tipo man dabar nebeateiti i sita tema ar kaip?


Tai, kad tu vien per sita menesi jau daugiau nei 3 kartus atejai :) Be to pasijuokti galima ir tiesiog skaitant, o tu maza to, kad cia lankaisi tikrai ne karta per menesi, tai dar ir paskyra turi ir net temose komentuoji ;D

paragraf 78

Citata iš: Ma Deuce  sausio 16, 2014, 16:22:20
Aiskiaregi tu ch*javas


Prašau temose nesikeiti ir ypač nekeiksnoti kitų. Kitus panašius išsišokimus lydės įspėjimo taškai.
Diskutuokime gražiai

Vytautas

Na mano supratimu ateities dar nebuvo ir iš jos neįmanoma atkeliauti bet pliusas iš manęs už šaunų kažkokį keistą variantą dar ir su technologiniais triukais nesvarbu kas tai būtų. Tikrai gerai suorganizuota. Kas liečia kažkokius baisius skirtumus 50m bėgyje tai jų gali ir nebūti. Man 56 bet prisiminus vaikystę kai namuose kaime dar nebuvo elektros o spragsėjo balana arba žvakė ir dabar žmonės kažkaip esminiai nepasikeitė. Net kalba nepasikeitė nei kiek. Per mažas laiko tarpas. kad ir telefonas buvo laidinis tapo mobilus bet vis tiek telefonas ne kažkas kita. Visumoje tie pokyčiai ne tokie jau ir tragiški gali būti. Tiesiog per stipriai fantazuojam.  :)

Teroras

Citata iš: Lapino šešėlis  sausio 16, 2014, 16:21:56
Jei priežastis būtų koks nors ateities gyventojų parengtas socialinis eksperimentas, būtų suprantamiau...


O mes galime buti tikri, kad taip nera?

Lapino šešėlis

Citata iš: Teroras  sausio 16, 2014, 16:45:01
O mes galime buti tikri, kad taip nera?


Negalime... Bet aš esu įsitikinęs, kad Bailey žodžiuose yra daug netiesos. O ar yra bent kiek tiesos, į tai atsakyti ko gero daug sudėtingiau...

Suprantu, kad galbūt mano išsakyti tariamai turintys būti asmenybės pokyčiai skamba pernelyg dramatiškai, galbūt ir peržengiu ribą vienoje ar kitoje vietoje. Bet tiesiog egzistuoja tam tikri dėsningumai. Bailey istorijoje yra keletas punktų kurie neatitinka tikrovės, o kadangi tokia istorija turi turėti beprotiškai stiprų pamatą, automatiškai ji tampa nelabai patikima...

Aukštyn