Sveiki, aš iš ateities

Pradėjo Bailey, sausio 15, 2014, 12:22:06

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

prancuzas

#150
sausio 16, 2014, 21:56:21 Redagavimas: sausio 16, 2014, 22:17:37 by prancuzas
CitataCitata iš: prancuzas on Šiandien19:34:56
P.s. jeigu čia feikas, tai iš visų senbūvių ir aplamai visų komentarų jis gaudo kaifą.
Citata100 procentų, kad feikas (tuo labiau, kad ir pilnatis prasidėjo), bet juk taip malonu laukti stebuklo :)

Tai turbūt ir supranti, kad jį pamalonini ;)

Šaunu kad iškelta iš temo filosofija apie 100% žinojimą. Manau, kad visus apmastymus-pamastymus reikia iškelti į atskirą temą "Sveiki, aš iš ateities-Tyrimas" ar kažkas tokio, kad liktų vien postai su klausimais ir keliauninko atsakymai. Negadinkim gero forumo vardo (kaip pats Bailey sakė dėl to jį ir pasirinko) ir būkit tvarkingi. Čia tam kad išpešt iš jo daugiau atsakymų.

Ezekiel

#151
sausio 16, 2014, 22:12:55 Redagavimas: sausio 16, 2014, 22:17:00 by Ezekiel
O kaip tų keliauji į savo laiką? Ar dar ketini grįžti? Kažkokių dabar neegzituojačių dalykų gali parsitempti iš ateities, gauti įrangos tarnybai, smulkmenas galima būtų pateikti kaip įrodymą, kad net nebaustų.

Citata iš: Bailey  sausio 16, 2014, 14:39:19

Ar kanapės įteisintos?ar tabakas uždraustas?

Nuo 2045 metų pasaulyje uždraustas bet koks rūkymas. Tabakas kaip ir rūkamo pavidalo kanapės yra uždraustos - tai nelegalios prekės.


Dvelkia totalitarizmu ir dar globaliu. Vykstant liberalizacijai narkotikų vartojimas turėtų būti dekriminalizuojamas kaip tai jau dabar vyksta daugelyje šalių. Portugalijoje, Čekoslovakijoje, Olandijoje kanapių vartojimas leistas ne šiaip sau, o dėl to kad mažina žmonių degeneracija. Vėl uždrausti būtų kvailystė. Taigi čia prigavau tave meluojant ar NWO sąmokslo teorija yra tikra.


Bailey

Atsakinėti į klausimus darosi vis sudėtingiau, tiek daug neigiamų žinučių...

Citata
O kaip reikalai su nusikalstamumu, ir ypač terorizmu?


Nusikalstamumas kaip žmonių žudymas ar prievartavimai pamažu netenka prasmęs. Nužudyti mano laike žmogų galima tik vienų būdų - kai jam pažeidžiami smegenys (50% ir daugiau), tada jau niekaip individualybės medikai išgelbėti negali. Visais kitais atvėjais jokių problemų nėra. Atauginamos galūnes, deguonies trūkumas irgi neturi jokios reikšmės, kartais perskaitom apie atvėjus kai medikai žmogų surenka po gabalėlius, aišku tada kai kaip minėjau nepažeistos smegenys. Prievartavimai liovėsi jau prieš gerus 10 metų, na kartais pasitaiko pavieniai atvėjai, bet labai retai. Liovėsi todėl, nes žmonės visus kuniškus malonumus nuo sekso iki viso kūno masažo gali gauti tiesiog sedėdami savo kambaryje ir nieko fiziškai nedarydami vaizdatorių arba smegenų elektrodų dėka. Apie juos rašiau ansčiau todėl nesikartosiu. Esmė tame, kad tu nieko nedarai o tiesiog sėdi ant sofos bet jauti visus pojučius tarsi tau darytų viso kūno masaža. Jauti raumenų trukčiojimus, prisilietimus ir t.t. nors ir niekas tau to fiziškai nedaro.

Silpstant religijos įtakai didžiausi mūsų laikų teroristai yra krikščionių, musulmonū bei induistų fanatikai. Atskiros šių tikinčiųjų grupelės mėgsta daryti galingus sprogimus tose vietose kur švenčia liberalistai (nac. gėjų dienos ir t.t.). Sprogimus stengiasi daryti kuo didesnius, kad jau nebūtų jokių šansų išgelbėti žmonių. Krikščionių grupuotės per kiekvieną tokį išpuolį skelbia, kad jie valo pasaulį.

Citata
Ir bailey norėčiau paklausti, sakei, kad ten gyvena žmonės maždaug 120 metų, kokiu būdų jie gali tiek išgyventi?


Tai naturalus žmonių biologinis amžius kuriam mūsų kūnai ir organai yra pritaikyti. Didžiausios bėdos prasideda pas tuos žmonės, kurie perkopia šį amžių. Prasideda procesai kuriuos medicina negali sustabdyti. Dirbtiniai organai nepadeda, šimtaprocentinis prijungimas prie tinklo nepadeda, niekas nepadeda. Žmogus tiesiog nustuoja funkciuonuoti - akimirksniu atsijungia. Štai prieš išvykimą garsiausias buvo atvejis kai Trenton Mosgyr žmogus sulaukes 168 metų atsijungė prekybos centre. Jis buvo pripažintas seniausių žmogumi 2077 metais. Naudoju žodį atsijungė, nes atsijungia smegenys ir nereaguoja į jokius dirgiklius. Žmogaus organai ir toliau dirba (cirkuliuoja kraujas, kūnas kvepuoja ir t.t.), bet žmogus kaip individualybė neegzistuoja. Po to kai konstatuojamas atsijungimo faktas žmogui dirbtinai atjungiamas jo kvepavimas ir galiausiai nustoja funkciuonoti visas kūnas.

Bet pasaulyje procentaliai gal tik 30% žmonių nesutinka būti atjungtais sulaukus 120 metų, likusiems tai nepriimtina, tad dėl kas trečio pasaulyje gyventojo egzistuoja spec. organizacija kuriai priklauso nustatinėti atsijungimo faktą. Vis garsiau kalbama, kad atjungimas turi būti nekvestiuonojamas ir aš labai tikiuosi, kad taip ir bus. Pats irgi sutikau būti atjungtas kai man sukaks 120.

Citata
O galėtum pasakyti kas įvyks gan greitai 2014 metais ar mėnesį į priekį, teroristiniai išpuoliai, katastrofos, moksliniai atradimai? Kitokiu atveju tavo tema greit bus užmiršta. Beje lietuviškai rašai taip tarsi ir būtum lietuvis, o Lietuvos lyg neliko tavo laikais? Kaip vadinasi tavo šalis?


Jūsų laikais nieko labai rimto neįvyks. Prieš kiekvieną kelionė susipažįstu su būtent to laiko faktinė informacija kurioje pateikiami svarbiausi įvykiai. Taigi išskyrus nurodymus kur aš turiu būti tam tikrų laikų jokio įspėjimo nebuvo. Įspėjimai būna įvairaus tipo, man tokios misijos vykdyti dar neteko, nes tai tik antra misija man, bet kiti keliautojai kartais siunčiami į neramius laiko taškus. Mano bendradarbis prieš dvejus metus buvo siunčiamas į JAV kelios dienos prieš rugsėjo 11, 2001 metais, tai jam instrukcija pasakojo labai skyrėsi nuo maniškių, bet naujokams ir neduoda sunkių užduočių. Artimiausias dalykas kuris nutiks pasauliui tai kaip minėjau finansinė krizė. Bet apie ją žinau tik iš skaitytos istorijos, todėl manau, kad iki jos nieko labai didelio neįvyks. O dėl to, kad tema bus užmiršta tikrai nesijaudinu, viskas tvarkoje.

Aš turiu lietuviškų šaknų nes mano proseneliai iš Lietuvos. Kai buvau jaunas namie irgi girdėdavau lietuviškai šnekančią mamą su savo tėčių, nes jos vyras buvo anglas, todėl tikrai ši kalba man nėra labai tolima. Keliautojai laiku negali būti prijungiami prie tinklo, todėl pasikliaunu vien savo smegenemis, jokios išorinės pagalbos nesulaukiu. Todėl kai vyko keliautojo laiku mokslai, visiems buvo nurodyta, kad geriausiai palaiko smegenų aktyvumą svetimų kalbų mokymasis, todėl ir nusprendžiau savarankiškai mokytis. Rašau galbūt nelabai prastai, bet užtat susišnekėt su manimi gyvai būtų sudėtinga manau.

2077 metais yra ir tikros lietuvių šeimos, tačiau po aljanso sudarymo tikriausiai pats supranti, kad grynakraujų lietuvių liko tikriausiai keli procentai.

Citata
Tie žmonės, kuriuos stebi ar jie kelia didelį pavojų ir kokio pobūdžio. Jei tai tarkim masiniai žudikai tuomet būtų teisinga perspėti ir mus. Ar šiame forume yra žmonių dominančius policiją?


Esmė tame, kad jeigu ir žinočiau, kad rytoj būtų susprogdintas tavo namas, aš neturėčiau teisės tave perspėti. Tai skaudu, bet tiesiog taip turime dirbti. Tuos kuriuos stebi keliautojai laiku nebūtinai gali daryti didėlio masto nusikaltimus. Bet apie tai aš nerašysiu.

Citata
O man tikrai susidaro įspūdis jei iš ties jis yra iš ateities, kad ieško kažko baisaus kaip Antikristo ar antro Hitlerio jei taip toli siūnčia atgal.


Ne, ne, ne. Jus blogai suprantate mano darbo specifiką. Aš negalėčiau to daryti. Jeigu ir būtų kažkoks antikristas, aš neturėčiau jokios teisės jam kažką daryti. Aš galiu tik stebėti, o vėliau sukaupta informacija keliaja į mano laikus.

Citata
O kaip tų keliauji į savo laiką? Ar dar ketini grįžti? Kažkokių dabar neegzituojačių dalykų gali parsitempti iš ateities, gauti įrangos tarnybai, smulkmenas galima būtų pateikti kaip įrodymą, kad net nebaustų.


Aš negaliu grįžti kada pats to noriu. Yra trys checkai apie kuriuos jau rašiau, bet tikriausiai jus neperskaitėte. Ar grįšių į 2014 labai abejojų, retai pasitaiko kai tuos pačius keliautojus siunčia į tą patį laikotarpį, čia tikriausiai saugumo sumėtimais. Iš ateities galiu persitempti beveik viską, bėda tame, kad keliautojai priklauso valstybės organizacijai, o prieš kiekvieną kelionę laiku atgal mes griežtai tikrinami. Apie tai jau rašiau. Net paprasčiausio laikrodžio mums negalima turėti su savimi kai keliaujame atgal, duoda tik to laikotarpio pinigus.

Teroras

Ieskau priestaraujanciu pasisakymu jo zinutese, jeigu kas nors ka nors rado, rasykite. Nes netikiu, kad zmogus nesusivels.

Bet si zinute turiu pripazinti buvo idomi :)

Alydyshas

Įdomus eksperimentas. Ko paklaustum pas žmogų iš ateities, jei galėtum... Va tada ir susimastai. Na mano asmenine nuomone atsakymai į pateiktus klausimus - nuviliantys. Tikriausiai dėl to, kad asmeniškai aš tikėjausi kažko įdomiau. ES ir euro reikalai visiškai neįdomus. Per mūsų istorija ne vienas "sajuzas" griuvo ir atsirado. Tad koks skirtumas... Lietuva, Latvija ir lenkija viename aljanse... Įdomu... bet dėl savo asmeninio požiūrio - nuomonės į kaimynus lenkus...na man šita mintis nepatinka...  :) Visi klausimai apie žmones, ar jie geresni, blogesni manau ir gi beprasmiški.. juk mes iš esmės nesikeičiam šiuo klausimu... tiesiog vieni laikai įdomesni kiti ne... aplinkybės ir mūsų pasirinkimas leidžia mums būti geriems ar blogiems... juk taip nesenai tas pats ww2 vyko.. o visi tie laikai taip greitai nusėdo mūsų atminty, nes dauguma iš mūsų net neįsivaizduoja koki žmonės (geresni ar blogesni) kariavo tame kare.. aplamai ar kare būna geroji, ar blogoji pusė.. na daugumai istoriniai filmai ir istorijos vadovėliai suformavo įdomų požiūrį būtent į ww2. Geruosius (sąjungininkus) ir bloguosius ("fricus") :) Na neesmė. Daug tuo klausimu galima kalbėti-nusišnekėti..
Jeigu aš galėčiau paklausti...pas keliautoją laiku... paklausčiau:

1.KOKS GI TAS PLUTONAS?
(Juk Plutoną kosminis aparatas pasieks kitų - 2015 m. - sausį...čia, kad nereiktų laukti.. :) juk šiais laikais kiekvienas penktokas iš bendro išprusimo žino, kad Marsas raudonas ir šiai dienai miręs pasaulis. Na tai žmogus-keliautojas iš ateities, turėtų žinoti iš bendro išprusimo koks jis).
2.AR MARSE EGZISTUOJA GYVYBĖ? KOKIA JI?
(jei jau teigiama,kad keliatą kartų skrido,tai šitas klausimas jau turėjo būti atsakytas)
3. AR KELIAUTOJE LAIKE ATSAKYTI KLAUSIMAI KAMUOJANTYS ŽMONIJĄ ILGA LAIKĄ:
KAS PO VELNIŲ PASTATĖ EGIPTO PIRAMIDES??? IR KAIP TAI PADARĖ??? :)

4. DĖL ATEIVIŲ... ČIA BUVO RAŠOMA, KAD VIENPUSIS KONTAKTAS...IŠ KURIOS PUSĖS TAS KONTAKTAS? KOKS JIS BUVO? PASISVEIKINIMAS? PERSPĖJIMAS? GRASINIMAS?
5. KAIP KELIAUTOJO LAIKU, LAIKE LAIKOSI MŪSŲ VISŲ DRAUGAS MĖNULIS? KOLONIZUOTAS? ŽEMIEČIŲ AR NSO (UFO)?
6. AR KELIAUTOJO LAIKE ATSAKYTAS KLAUSIMAS IŠ KUR ŽMONIJA ATSIRADO? (galbūt paneigtos visi spėliojimai dėl tų mačių ateivių kišimosi-įsikišimo...tikriausiai žinant būtų aiškiau iš kur senosios civilizacijos turėjo tiek daug žinių apie mus supantį pasauli ir elementariai apie kosmosą).

na čia n klausimų galima užduoti... kažin kaip į pateiktus atsakytų.. :)

nereikalinga

#155
sausio 16, 2014, 22:55:35 Redagavimas: sausio 16, 2014, 23:00:48 by nereikalinga
 Bet kaip bebūtų keista,labai noriai kolkas skaitosi jo žinutės. :) Gaila ne į visus atsako  ???
:)
Nors kaip tu sakai,tu negalėtum iš anksto pranešti apie tarkim kažkieno sprogdinamą namą. Bet gal tada įmanoma,lyg netyčiom,lyg atsitiktinai ?
O ar čia kai dabar esi,kokiame mieste ,ar kaime esi ? Ar bendrauji su žmonėmis ?

Benamis

Kazkaip issirenka zmogus klausimus. Karta atsako i vienus klausimus kur reikia daug parasyti, kita karta atsako i tuos kur gali vienu sakiniu atsakyti, automatiskai zinuciu turinys skiriasi. Karta atsako paprastai lyg skubedamas, o kita karta paraso ilga zinute su detalemis. Taigi keliautojau, geriausia butu jeigu atsakinetum reciau, bet detaliau ;)

Steel

Bailey, kad tu taip praleidi laisvalaiki rasinedamas sitam forume manau jau visi senai suprato, bet gal galetum paaiskinti kodel butent taip, jug tikrai galetum kazka kita nuveikt, kad ir knyga paskaityt ar velniai zino ka dar. Kodel tu cia isvis pasiskelbiai, kad tu is ateities jug noredamas pabendraut tiesiog laisvalaikiu su sio laiko zmonem galejai tiesiog tai ir padaryt, kad ir sitam forume ar nesvarbu kur kitur ir tai butu kurkas paparasciau tau paciam nes niekas galvos nekvarsintu su klausimais apie ateiti. O dabar atrodo taip lyg tu cia pasigirt sumastei tipo is ateities as. Be to toki dalyka( turbut pats supranti) taip drastiskai paskelbti, tiesiog uzrasant temos pavadinime ''Sveiki, aš iš ateities'' negalima, nes zmones negali taip lengvai to priimti tai reikia kazkaip subtiliau pateikti, kad nebutu atmetimo reakcijos, jug budamas laiko keliautojas is ateities turetum tokius dalykus zinoti.

Alydyshas

#158
sausio 16, 2014, 23:04:50 Redagavimas: sausio 16, 2014, 23:11:52 by Benamis
Citata iš: Teroras  sausio 16, 2014, 22:48:30
Ieskau priestaraujanciu pasisakymu jo zinutese, jeigu kas nors ka nors rado, rasykite. Nes netikiu, kad zmogus nesusivels.

Bet si zinute turiu pripazinti buvo idomi :)


Citata
Galiu grįžti tik nuo 2005 metų ir vėliau. Visa ėsme šiuose kelionese yra laiko tuneliai žemėje, kuriuos atidaro ir uždaro mano laiko mokslininkai. Tuneliai yra visiškai nematomi, nėra jokių plazmų ar dar ko nors. Būtent todėl uždrausta eksperimentuoti ir galiu grįžti anksčiausiai tik 2005 metais, vien tik dėl tų laikotarpių GPS sistemų, kitaip tiesiog nerasčiau atidarytų tunelių. Bėda tame, kad net žinodamas tiksliai kordinates, keliautojai turi praminti kartais ne vieną kilometą pievoje, kad rastų tašką. Dėl to kalti neatitikimai.


[glow=red,2,300]2005 ir 2001[/glow]

CitataMano bendradarbis prieš dvejus metus buvo siunčiamas į JAV kelios dienos prieš rugsėjo 11, 2001 metais, tai jam instrukcija pasakojo labai skyrėsi nuo maniškių, bet naujokams ir neduoda sunkių užduočių. Artimiausias dalykas kuris nutiks pasauliui tai kaip minėjau finansinė krizė. Bet apie ją žinau tik iš skaitytos istorijos, todėl manau, kad iki jos nieko labai didelio neįvyks.

Chronos

Kadangi ponas Bailey neatsake i mano klausima, pasikartosiu.

Citata iš: Bailey
Citata
    Čia labai daug turėčiau rašyti. Pasistengsiu kuo trumpiau: gyvename be jokių problemų iki 120 metų. Visame pasaulyje vykdoma vieno vaiko politiką. Jeigu per neštumą paaiškėja, kad moteris laukiasi daugiau vaikų, daromas jūsų žodžiais abortas. Tiesa be jokių neigiamų pasekmių. Vėliau moteris vėl gali bandyt gimdyti. Ciklas kartojasi kol gimsta vienas vaikas.


Iš šio atsakymo taip atrodo, kad visgi pasaulyje buvo įvęsta depopuliacijos politika (logiškai mąstant, du tėvai - du vaikai, kad žmonių skaičius nesikeistu ir du tėvai - vienas vaikas, kad žmonių mažėtu) [čia rėmiuosi "Georgia Guidestones", kitaip - Amerikietiško Stounhendžo istorija]. Be to, ši politika mano atžvilgiu yra gana žiauri, jei draužia turėti dvynukų (suprasčiau, jei kas nenorėtu ar nebegalėtu išlaikyti). Teisingai viska supratau?

-Dabar įdomu, kodėl buvo priimta tokia politika, kokia priežastis, kas ją propagavo(uoja)?
Turint omeny, kad Europa šiuo metu "sensta", sunku įsivaizduoti tokios politikos realizavimą. Ar ta  depopuliacijos politika taikoma nykstančioms šalims/regionams (pvz kaip Lietuvos regionui/valstijai).

-Ateityje lietuviu labai sumažės - ar tam yra kažkokia konkreti priežastis? Gal ekonominė (kaip dabar)?

-Kadangi apie tai prakalbom įdomu, ar žmonių vaisingumo lygis pakito? T.y. ar lengviau žmonėms susilaukti vaikų naturaliuoju būdu.

-Ar genetiškai modifikuotu augalų ir gyvūnų vartojimas parodė kažkokius neigiamus efektus žmogaus organizmui?

Teroras

Aladyshai geras pastebejimas. Bet cia kabliukas, jis rase, kad jis negali grizti anksciau negu 2005 nes save vadina naujoku ir, kad jam neduodamos sudetingos operacijos. Galima issisukt ;D Bet jau pastebejimas neblogas ;D

Benamis

Jo idomu su 2001 ir 2005 metais ;D Dar esme tame, kad GPS startavo 1978 metais, o visa sistema pradejo veikti net 1994 metais, taigi nesuprantu kodel butent jam anksciau 2005 metu negalima? :D

.L.U.T.H.O.R.

Man Bailey darbas atrodo, gan įdomus ir suprantamas ^^ Tik kam jis reikalingas, dėl smalsumo patenkinimo? kokiam nors žmonių psichologijos tyrinėjimui arba kokioms nors istorinėms žinioms. Nes dabar mes viską ką sužinome apie istoriją sužinome iš knygų ir ta istorija būna iškreipta. Negi nebūtų įdomu stebėti kokį Hitlerį ar dar kažkokius žmones ir sužinoti ką jie veikdavo iš tikrųjų, kuo užsiimdavo su kuo ir kaip bendraudavo :D Aišku psichologinės būsenos ir mąstymo vistiek nematyti :)
Dėl pačios ateities, kokia ji aprašyta tai esu iš vienos pusės nusivylęs, o iš kitos pusės gana įtikinamai mano požiūriu ji atrodo. Nors pats technologinis išsivystymas ir žmonės gyvenantys iki 120 metų yra jėga :D Bet pats nenorėčiau būti atjungtas ties 120, bent jau dabar taip manau ^^ Net jei ir šis žmogus tiesiog trolina, kas mano manymu turi 75proc tikimybę, vistiek smagu padiskutuoti ir pagalvoti kokia gi ta ateitis galėtų būti ir svarbiausia nepamiršti kad viskas dažniausiai būna nuobodžiau negu norima, kad būtų :)

Chronos

Citata iš: Benamis  sausio 16, 2014, 23:11:07
Jo idomu su 2001 ir 2005 metais ;D Dar esme tame, kad GPS startavo 1978 metais, o visa sistema pradejo veikti net 1994 metais, taigi nesuprantu kodel butent jam anksciau 2005 metu negalima? :D


Gal suklydo, galimai norėjo parašyti ne 2005 o 1995. Bet geras pastebėjimas.

Ezekiel

Citata iš: Bailey  sausio 16, 2014, 22:39:09
Atsakinėti į klausimus darosi vis sudėtingiau, tiek daug neigiamų žinučių...


Nekreipk dėmesio. Geriau susitelk į įrodymų pateikimą, nes kolkas nepristatei nieko kas įrodytų, kad neesi paprastas pokštininkas. Ar esi tik šiame forume paskelbęs šią žinią? Kai kuria informacija pvz. apie misijos tikslus, perspėjimus apie pavojus ir fotografijas galėtum pateikti anonimiškai, kaip įrodys kad kaltas juk internete pilna visokių pranašų.


Citata
Štai prieš išvykimą garsiausias buvo atvejis kai Trenton Mosgyr žmogus sulaukes 168 metų atsijungė prekybos centre. Jis buvo pripažintas seniausių žmogumi 2077 metais.


Tai jam turėtų būti dabar 105 metai. Nei karto nepaminėjo viešai savo vardo bei pavardės. Pavardė iš viso kažkokia unikali, niekur intike nerandu. Geriau paminėtum kokia artimiausių metų įžymybę.

Aukštyn