Indigo.

Pradėjo vitake, birželio 02, 2012, 19:39:04

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

xsistemax

Komentaras apie fizikos,kaip mokslo pasiekimus:ar neandartalietis,kuoka sudaužęs modernų kompiuteri supras jo veikimo principus ir gamybos technologijas?

Benamis

#46
rugsėjo 12, 2012, 22:16:17 Redagavimas: rugsėjo 12, 2012, 22:18:08 by Benamis
xsistemax nerasyk 2 zinuciu is eiles. Naudok funkcija "Keisti". Patarimas ateiciai ;)

Tikiu Indigo (na pats terminas Indigo yra sukurtas zmoniu, bet tikiu, kad kai kurie dabar i pasauli ateje vaikai, yra "kitokie").

Turejau viena pazistama, kuri dirbo (ir dirba) vaiku psichologe. Ji man papasakojo idomia istorija.

Viena diena, kai ejo is savo kabineto per koridoriu pripilti vandens i puoduka (zinote kaip buna tie aparatai kur 2 ciaupai: vienas ciaupas karstas vanduo, kitas saltas), tai pastebejo prie jos duru sedinti ir laukianti berniuka. Ji atkreipe demesi i tai, kad jis sedejo maziausiai apsviestame koridoriaus kampelyje (nebutu psichologe)... Kai prisipile vandens ir ejo atgal, ji apsalo. Berniukas lyg perskaite jos mintis ir jau sedejo apsviestame fotelyje, be to labai idomiai jai nusisypsojo.

Tevai ji pas mano pazistama buvo atvede del to, kad jis nelabai galejo rasti bendra kalba su savo savo bedraamziais.

Visi pokalbiai su juo taip pat buvo labai idomus. Mano pazistama psichologe pasakojo, kad tas berniukas buvo tiesiog kitoks. Net zodziais to neapibudinsi. Dabar tik neprisimenu, kiek jam tiksliai buvo metu, bet kiek pasakojo, tai jis tikrai lenke ziniu gausa savo amziu. Be to, pazistama teige, kad jis lyg skaitydavo jos mintis: ne karta buvo tokios situacijos, kad jis pats sau uzduodavo klausima kuris buvo jam parengtas ir i ji atsakydavo :) Pasakojo man pries 2 metus, tai daug detaliu jau man uzsimirso, taciau tikrai nematau pagrindo man ja netiketi :)

Na zinoma, galima viska logiskai paaiskinti, pvz. kad berniukas atsisedo i foteli nes pagalvojo, kad ten jam bus patogiau, arba tai, kad mano pazistama tiesiog viska issigalvojo, bet patys zinot, kai pazisti zmogu, tai kazkaip nori-nenori pasitiki labiau, nei nepasitiki :)

TinSoldier

Citata iš: xsistemax  rugsėjo 12, 2012, 22:10:11
Komentaras apie fizikos,kaip mokslo pasiekimus:ar neandartalietis,kuoka sudaužęs modernų kompiuteri supras jo veikimo principus ir gamybos technologijas?


Gali būti.

Jei neandartaličio sukurta teorija atitiks stebimus kompiuterio veikimo principus. Jo veikimai bus patikrinti eksperimentuose ir patvirtins teoriją. Jei neandartaliečio teorija tiksliai nuspės iki tol nematytus kompiuterio komponentus, veikimo principus ir gamybos technologijas - velniškai daug šansų, kad tas neandartalietis išsiaiškino modernaus kompiuterio veikimą.

Būtent tai šiuolaikiniai fizikai ir mokslininkai daro. Ir jiems visai neprastai sekasi.

.L.U.T.H.O.R.

Citata iš: xsistemax  rugsėjo 12, 2012, 22:01:44
Kodėl nulis yra niekas,o ne visko,kas yra į kairę ir dešinę nuo jo suma?Kaip balta spalva,visų kitų mišinys.Begalybė.


Todėl kad matematika, ne filosofija :) Dėl baltos spalvos ir. Filosofuot gali ir apie kėdę :)

astropasaulis

Dauguma šį fenomeną vertina kritiškai, nes realiai nėra matę, sutikę indigo vaiko. Ir apksritai, kodėl būtinai turi visur dominuoti racionalus mąstymas? Kodėl kaikuriems žmonėms užtinka pajausti iš vidaus ir jie su tuo sutinka, o kitiems būtinai turi viskas būti matematiškai: ,,nėra skaičių - nėra ir tiesos". Tiesiog aš nepriimu tokių pasisakymų, kaip, pavyzdžiui: ,, kol nepamačiau, tol netikiu".

paragraf 78

Mano patirtis liudija labiau prieš šį fenomeną nei už jį. Kaip jau minėjau, visi duomenys atrodo už ausų pritempti iki reikiamos teorijos.

astropasaulis

Žinau, kad banali frazė, bet: argi nematote, koks dabar yra supuvęs jaunimas? O pasižiūrėjęs į šį video http://www.youtube.com/watch?v=jQlZv29E4_0 ; argi negalima patikėti, kad iš tiesų yra tokių šviesos skleidėjų?

paragraf 78

Visais laikais buvo ir chuliganų ir genijų. Tiesiog dabar dėl infosklaidos galimybių ir švietimo galimybių mes daugiau apie genialius vaikus sužinome.

xsistemax

Dėl šiuolaikinės fizikos:neatrastas nei vienas dėsnis,kuris būtų teisingas visomis sąlygomis.Kodėl?Todėl,kad sapiens būdinga dedukcinė logika,visi tyrimai ir eksperimentai grindžiami principu"ardau ir ieškau".Per detales nematoma visuma.Nesakau,kad tokia metodika neduoda gerų rezultatų,bet jie atitinka tik tą realybę,kuri tuo metu stebima,todėl atrasti dėsniai turi tik sąlyginumo vertę.Indigo nesikoncentruoja i detales,jų logika intuityvi,apimanti visumą.Benami,kodėl tavo pažįstama to berniuko paprasčiausiai nepaklausė persėdimo priežasties?Atsakymas būtų genialiai paprastas:"Tau taip geriau".Dėl matematikos:būtent dėl to,kad matematika atsieta nuo realybės matematiniai modeliai negali apimti visų įmanomu realybės variantų.

astropasaulis

Paprasčiausiai tiek daug informacijos apie tuos indigo vaikus, kad nebeaišku, kokie ištikrųjų bruožai yra teisingi. Vienur rašo, kad jie aktyvūs, kitur, kad gali atrodyti pasyvūs, tačiau vidus ,,verda". Aš kiek domėjausi apie indigo fenomeną, tai susidariau tokią nuomonę: tai yra tikrai kitokie vaikai. Ar gi niekada mintyse nesate pasakę, kai pamatėte kokį vaiką: jis kitoks negu visi, jis keistas, jis ateivis. Aš asmeniškai su tuo susiduriau. Manau, kad indigo vaikai tai nėra vunderkindai, ir nėra loginio mąstymo būtybės. Jie pasikliauja jausmais, emocijomis. Indigo atėjo į žemę skleisti gerumą, padėti vargšams, pakeisti sistemas, kad vaikai galėtų geriau save realizuoti, pakeisti mitybos įpročius, slopinti blogį...  ;)

advena

Indigo vaikų būna visokių. Dažniausiai susiduriu su aktyviais, tačiau, kad ir kokie aktyvūs jie būtų net po vieno klaidingo žodžio jie gali užsisklęsti savo viduje ir nebekalbėti.

xsistemax

#56
rugsėjo 13, 2012, 20:21:59 Redagavimas: rugsėjo 13, 2012, 20:27:22 by xsistemax
Jie gerai žino:jei tylės,joks sapiens jų minčių nenuskaitys,nes neturi tokio gebėjimo,priešingai,negu indigo.Genetiškai užprogramuoti nemeluot,nes visus sieja informacinis ryšys,taigi,melas netenka prasmės.Sapiens melą perpranta dar jo neištarus,tiksliau to melo priežastis,todėl užsisklendžia.O nenuoširdumas jiems -pati didžiausia blogybė.Beje,kažkada kolektyvinę sąmonę turėjo visi žmonės,deja,tobulėjant civilizacijai ją prarado,panašiai,kaip prigimtinį gebėjimą plaukti.Už atitrūkimą nuo gamtos mokame didelę kainą.

Teroras

xsistemax, idomios tavo zinutes :) Is kur tiek apie indigo zinai?

Pats tai tiesiog noriu tiketi, kad jie egzsituoja... O ar jie tikrai egzistuoja tai jau kitas klausimas :)

xsistemax

#58
rugsėjo 13, 2012, 20:33:06 Redagavimas: rugsėjo 13, 2012, 20:36:32 by xsistemax
Nesu indigo,esu kiek kitokia modifikacija. :)Žinau,nes susidūriau.Jie nėra tokia jau retenybė,maždaug 7% žmonijos yra indigo,santykis didėja geometrine progresija.Matomai,tai pozityvi mutacija.

Benamis

Citata iš: xsistemax  rugsėjo 13, 2012, 20:33:06
Nesu indigo,esu kiek kitokia modifikacij. :)Žinau,nes susidūriau.


Kaip suprasti "kiek kitokia modifikacij."? :o

Aukštyn