Del treciosios akies

Pradėjo viliusinas, birželio 03, 2014, 18:22:43

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

pašalietis

nežinau ar pajėgsiu paaiškinti, kad tai suprastum. Kaip minėjau yra keturios sąmonės išsivystymo pakopos. Yra kiekvienos pakopos žmonių gyvenimo elgsenos algoritmai. Čia pagrinde sėdi antra - trečia kastos. Kada pats pasieksi kokį tai aukštesni lygį čia nesėdėsi. Aš čia užsukau atsitiktinai, ieškodamas kai kurios informacijos, bet deja jos čia nėra. Dabar nardau informacijoje apie pirmines švariąsias energijas bei nusiderinimus į atitinkamus stovius, siekiant įeiti į tų energijų srautus. Dirbu su medžiaga gauta iš iš Izraelio iš kabalistų, nagrinėjuosi šventąją Toto knygą, Gyvybės medį ir t.t. Taigi man 24 val. per mažai, para per trumpa. Taigi ateinu ir dabar į čia, kad atsijungti, duoti pailsėti smegenims. Visi diletantiški svaičiojimai, kurių čia pilna manęs nedomina. Ar tave domintu dabar nueiti pas trečios klasės mokinukus padiskutuoti? Juk diskusijoms ieškai savo žinių lygio žmonių, kad būtų apie ką pasikalbėti. Kol kas aš nejaučiu norintis būti kažkam mokytoju. Žinios - tai struktūrizuota energija, kiek turiu jų sukaupęs, tai mano potencinė energija. Atiduodamas jas žemesniam lygiui aš turiu nusileisti žemyn, prarasdamas potencinę energiją ir paversdamas ją i kinetinę. Man jos praradinėti negalima, aš dar jos nesukaupiau tiek kiek reikia ir kad galėčiau ją stabilizuoti.  Peržvelgęs aš nemačiau su kuo galėčiau pasikalbėti na kad ir apie 17 -tą energetinį srautą, apie sefiras Hod ir Nicah, apie energiją Vril,  apie Sušumna kanalą. Nemanau,kad čia yra žmonių, kurie užsiiminėja Ritualine magija ar Praktine magija, kad čia jie gaišta savo laiką. Dirbant su viena tema tik ką vėl teko grįžti prie vazomotorių poveikių skersdryžiams raumenims, prie smegenų, prie Hipofizės (hypophysis), mesencephalon ir t.t. Tiesiog prisiminiau apsilankymą čia ir užsukau. Bet manau ko gero tai paskutinis kartas, nebent kokio tai išsireiškimo ,kokiam tai reiškiniui ieškosiu, kaip teisingiau tai turėtų būti vadinama. Apie sutiktą žmogų visada sprendi iš jo elgesio, kalbos, jo aprangos ir pan. Perskaitęs rašančių mintis matai kokiame lygyje žmogus plaukioja. Juk ir tu atskirsi kūrinėlį dešimtoko ir penktoko. Aš žinau daug žmonių kurie kažką gali, bendrauju su jais, jų tikrai čia niekada nebus. Tai tiesiog per daug mėgėjiškas lygis ir diletantiški požiūriai ir tiek. Gal būt iš čia esančių kai kurie kažką sugebės pasiekti, bet jie turi dar šiek tiek patankinti savo sąmonę ir pakelti savo surinkimo tašką aukščiau, kad į gyvenimą žiūrėtų šiek tiek iš kito taško, vadovautųsi kitais vertinimo kriterijais ir kad tai pasiektų, jie turi labai daug perskaityti, labai daug sužinoti, suvokti, pajausti, labai geria suprasti tai, ką jie nori pasiekti. Patikėk, tam reikia labai labai daug laiko, užsispyrimo, pastangų ir pan. Na bet tai jau jų problemos. Siek ir pasieksi, bet tik susirask tikrą kelią kad nueitum, o ne klaidžiotum kažkur.

idenmeyou

Iš viso to ką parašei nematau, kad nebūtum kažkuo sąmoningesnis nei kiti čia besilankantys, vienintelis akivaizdus dalykas tavo arogancija. Tai, kad galvoji jog pats esi pasiekęs aukštą sąmonės lygį, o čia sėdintys žemą.

Esu skaites ir girdėjęs įvairių dalykų, kai žmones sako negalintys būti tam tikrose aplinkose, dirbti su žemomis vibracijomis, ar kaip tu sakai ateiti čia lyg pas trečiokus. Bet jei pasieki aukštą sąmoningumą tau nėra būtinybės ieškoti tik pačių aukščiausių dalykų, tu net iš paprastų ar žemesnių dalykų sugebi įžvelgti daug, jo labiau, kad žemas ir aukštas sąmoningumas ar, bet kas kitas yra neatskiriamai susiję.

pašalietis

Žinojau, kad parašei, bet negalėjau tuoj pasijungti, jaučiau, kad turiu tau atsakyti. Matau nepajėgiau paaiškinti, kad kažką suprastum. Kažką pervertinau tavyje. Bet tai natūralu, taip turėjo būti. Mūsų surinkimo taškai per daug skirtingose vietose ( jeigu nelabai žinai kas yra surinkimo taškas, tai nesmerktina, gali rasti Karloso Kastanedos knygose). Mes matome kitokius pasaulius, mūsų aplinkos suvokimai per daug skirtingi dėl to pavartotas žodis arogancija čia visai netinka. Jį paprastai naudoja maždaug vienodo lygmens aplinkoje. Mes esame ne labdaros baliuje ar Oskarų įteikimo ceremonijoje, kur reikalingi reveransai. Visą tai skirta vėl gi antrai - trečiai kastoms. Pagalvojau, kad čia kažkiek suprantama kokiuose moksluose viskas sukasi. Kada kalbama apie mokslą, diskusijos užsimezga jau pagal kitus kriterijus ir jau yra kitos taisyklės. Aš nežeminu čia esančių žmonių, visi buvome ir pirmoje ir antroje ir trečioje klasėse, tikrasis mokslas visada buvo gerbiamas, bet toks tavo matimas ir tokia tavo reakcija į tai man kai ką pašnibždėjo. Jei pats įsivaizduoji, kad žinai ką aš galvoju, tai turiu tave labai nuvilti, teks iki to dar pasitempti. Deja aš esu tokiame atvejyje, kada mano lygį ir vertę nustato kažkas, o ne aš pats vertinu save. Na, bet gal tau tai nebus suprantama. Tiesa, paskutinis tavo sakinys yra labai nevykęs. Pabandyk, gal pasiseks suprasti kodėl.
Dėkoju pačiam už sugaištą laiką, kurį skyrei man. Atsakymo nerašyk, tikrai jau nebegrįšiu į čia, neskaitysiu jo, taigi jis bus veltui.
Linkiu pačiam sėkmės.

idenmeyou

Citata iš: pašalietis  lapkričio 16, 2016, 00:06:29Žinojau, kad parašei, bet negalėjau tuoj pasijungti, jaučiau, kad turiu tau atsakyti. Matau nepajėgiau paaiškinti, kad kažką suprastum. Kažką pervertinau tavyje. Bet tai natūralu, taip turėjo būti. Mūsų surinkimo taškai per daug skirtingose vietose ( jeigu nelabai žinai kas yra surinkimo taškas, tai nesmerktina, gali rasti Karloso Kastanedos knygose). Mes matome kitokius pasaulius, mūsų aplinkos suvokimai per daug skirtingi dėl to pavartotas žodis arogancija čia visai netinka. Jį paprastai naudoja maždaug vienodo lygmens aplinkoje. Mes esame ne labdaros baliuje ar Oskarų įteikimo ceremonijoje, kur reikalingi reveransai. Visą tai skirta vėl gi antrai - trečiai kastoms. Pagalvojau, kad čia kažkiek suprantama kokiuose moksluose viskas sukasi. Kada kalbama apie mokslą, diskusijos užsimezga jau pagal kitus kriterijus ir jau yra kitos taisyklės. Aš nežeminu čia esančių žmonių, visi buvome ir pirmoje ir antroje ir trečioje klasėse, tikrasis mokslas visada buvo gerbiamas, bet toks tavo matimas ir tokia tavo reakcija į tai man kai ką pašnibždėjo. Jei pats įsivaizduoji, kad žinai ką aš galvoju, tai turiu tave labai nuvilti, teks iki to dar pasitempti. Deja aš esu tokiame atvejyje, kada mano lygį ir vertę nustato kažkas, o ne aš pats vertinu save. Na, bet gal tau tai nebus suprantama. Tiesa, paskutinis tavo sakinys yra labai nevykęs. Pabandyk, gal pasiseks suprasti kodėl.
Dėkoju pačiam už sugaištą laiką, kurį skyrei man. Atsakymo nerašyk, tikrai jau nebegrįšiu į čia, neskaitysiu jo, taigi jis bus veltui.
Linkiu pačiam sėkmės.
Tipinis rašytojas, kuris savo argumentų svarumą bando remti įvairiais autoriais, knygomis :)
Ne kartą mačiau kaip du žmonės diskutuoja kokia nors tema ir vienas jų parašo jog kitas paskaitytų kokią nors knygą, ar autorių, kuriuo remiasi. Bet tas autorius gali klysti, jo rašliava gali būti kliedesiai.

Kitas dalykas, sakai, kad mano paskutinis sakinys nevykęs. Aš kalbėjau apie visus dėsnius, visatą ir egzistencija, viskas yra visiškai susiję, tiesiog žmonės mėgsta skirstyti į gerą, blogą, juodą, baltą, bet viskas susiję. Gali tu būti kitame lygmenyje ar net rašyti nesinaudomas kompiuteriu, bet tu tampi vistiek susijęs su manimi kada pradėjai diskusiją su manimi, o tiksliau tu visada buvai susijęs, nes tiek tu tiek aš egzistuojame tame pačiame pasaulyje, visatoje.

Viskas ką tu suvokei, suvoki, suvoksi visvien yra visatos rėmuose, tad iš to automatiškai gaunasi, kad viskas su viskuo turi glaudų ryšį.

pašalietis

Per paskutinį apsilankymą šis tinklalapis manęs nesudomino, bet štai buvau paprašytas pareikšti savo nuomonę dėl kelių čia spausdintų straipsnių, o taip pat kai kurių atsiliepimų. Taigi pasiskaitinėjęs tai ką buvau įsipareigojęs vis tik užsukau čia žvilgtelėti kuo kvėpuoja besidomintys trečiąja akim. Pasakyčiau, kad per daug nenustebau matydamas, kad ištisais mėnesiais čia niekas nepasireiškia. Natūralu. Peržvelgęs pokalbius įvairiuose skyreliuos supratau, kad dalis tinklalapyje besilankančių yra šiaip laimės ieškotojai, dalis save pristato kaip ezoterikos bei okultinių mokslų žinovai ir ko gero vos keli procentai yra tų, kurie nuoširdžiai trokšta kažką sužinoti, bet nežino nuo ko pradėti ar pan. Mane stebina toks nedraugiškumas, žinantys neskuba atskleisti žinomų paslapčių. Kodėl? Gal todėl, kad kai kurie iš jų patys nelabai ką žino, o kiti ko gero siekia visada išlikti pranašesniais. Ar tai kova dėl tų žvaigždučių? Beje jos čia analogiškos viešbučių klasifikacijai ar yra gar kažkas daugiau? Kodėl taip elgiatės, nebendraujate, neaptarinėjate, nepatarinėjate, nesidalinate? Kiek man tenka lankytis tinklalapiuose tai ten kitokia dvasia. Ten žmonės aktyviai bendrauja, pastoviai vyksta įdomios diskusijos. Tiesa, daugelis iš jų yra uždari ir skirti tam tikram ratui.
Na tai pradėkite bendrauti, juk yra apie ką kalbėti, dalintis žiniomis. Bandysiu jus išjudinti. Susidariau įspūdį, kad yra kaip minėjau keletas procentų nuoširdžiai norinčių kažkur kažką sužinoti. Ar gali ką nors padaryti jeigu nežinai ką darai. Juk būtina žinoti ką darai ir kaip daryti. Kaip supratau iš daugelio komentarų jiems yra įdomiausia trečioji akis. Kas tai? Tiems žmonėms bandysiu labai trumpai apibendrintai kažką pasakyti ir tikiuosi, kad žvaigždutėmis pasipuošę ir pakankamai gerai visą tai žinantys jūsų kolegos tai išdetalizuos ir praplės, visą tai aprašydami čia ir leisdami norintiems tuo domėtis susikurti elementarių žinių pagrindus, nuo kurių galėsite startuoti toliau.
Visi gerai žinote žodį Ekstrasensas, kuris susideda iš ekstra - tai ypatingas, specialus, didesnis ir antra dalis sensa - tai sensorius, jutiklis. Taigi tai žmogus turintis ypatingus, specialius pojūčius, kotokį suvokimą. Paprasti žmonės gyvena trimatėje erdvėje, tuo tarpu ekstrasensams pavaldi keturmatė erdvė. Mes suvokiame pasaulį penkiais pojūčių davikliais - regėjimo, uoslės, klausos, skonio ir lytėjimo, ekstrasensai turi pranašumą ir jie turi platesnį pasaulio suvokimą. Taigi daugelis iš šių žmonių turi taip vadinamą trečiąją akį.
Pradėkim, kad trečioji akis - tai čakra, fiziniame plane tai Hipofizė arba posmegeninė liauka. Ji yra   vidurinėje (mesencephalon) zonoje, tai viena iš svarbesnių hormoninės reguliacijos grandžių. Ji gali dirbti regėjimo režime, ji gali dirbti kaip receptorius. Hipofizė - tai sandūra harmoninės sistemos ir nervų sistemos. (Yra harmoninė sistema ir nervų reguliavimo sistema). Hipofizė turi pakankamą inervacijos laipsnį ir būdama harmoninė liauka, neesant smegenų ekranavimui, atitinkamai dirbant su trečios akies atvėrimu kaulas kažkiek pradeda retėti, vyksta apvalkalų „pradeginimo" procesas.( skystieji smegenų apvalkalai tiesiog „pradeginami", pradega toks takelis ir praretėja kaulas. Yra specialios treniruotės trečios akies atvėrimui, tai siejama su ultragarso bei ultravioleto apšvietimu). Tuomet Hipofizė pradeda dirbti kaip akis, ji pradeda dirbti receptoriaus režime. Hipofizė susieta su Adžna čakra, dirbant Hipofizei įsijungia dešinys pusrutulis. Žmogus pradeda dirbti sisteminiame režime (tai ne individualus režimas, kuris yra dirbant kairiuoju pusrutuliu.) jis tampa sistemos dalimi. Kaip matote šis procesas nėra labai jau paprastas. Tiesa kartais po įvairų traumų, kaukolės treponacijos ar kitokių dalykų žmonės tampa aiškiaregiais, bet čia jau kiti atvejai, kada gaunama basliu per galvą iš už kampo ar pan.
Apie žmogaus darbą sisteminiame režime tikiuosi papasakos jūsų tinklalapio kolegos, tai plati tema. Manau suteikdami jums pagrindines žynes jie papasakos apie stichijas, jų ypatumus, nuo kokios stichijos reikia pradėti savo pratimus, kokioje čakroje ir į kokį būvį reikia įeiti ir būti vietos ir laiko atžvilgiu, kokiu paros metu geriausiai atlikinėti pratimus, kaip reikia poliarizuotis, paaiškins kas yra kontaktuotojai, o taip pat mediumų ypatumus bei pranašumus, papasakos kuo skiriasi baltoji magija nuo jodosios, bei apie žaliąją magiją, raudonąją magiją ir kitas, kas yra kaimo magija bei apie grimuarus, kaip ir kada sudarinėti paprasčiausias mandalas ir kaip jomis naudotis, kas yra laikas ir kuo jis skiriasi nuo žmogaus nuosavo laiko, kuo skiriasi baimė nuo streso ir t.t. Norėdami žengti į ekstrasensorika jūs visą tai ir dar daugiau privalote žinoti. Jūs turite pasiekti tam tikrą smegenų tankį, o tai reiškia turite į jas pakrauti tam tikrą informacijos kiekį, o informacija juk yra struktūrizuota energija. Ji jums yra labai reikalinga trečios akies atidarymui. Energija, kurią gauname maitindamiesi naudojame kūnui, o smegenims jos tenka tik apie penkis procentus, t.y. kiek reikalinga kūnui valdyti. Jums gi jos smegenyse reikės kur kas daugiau. Be to jūs turite susipažinti ne tik su minėtomis tradicinėmis keturiomis stichijomis, bet ir su gyvenimo stichija bet ir su mirties stichija, nekromantija nes jūs neapseisite be susitikimų su subtiliais kūnais, vaiduokliais bei kitais pomirtinio pasaulio atstovais. Pradėkite domėtis reinkarnacijomis, skaitykite Karlo Kastanedos, Aleksandros David Neel knygas ir kt.. Knygų dabar yra prirašyti kalnai, daugelis iš jų yra tiesiog makulatūra. Stenkitės naudotis tradicinių okultinių mokyklų žiniomis ir parašytomis knygomis. Nesižavėkite vardinėmis mokyklomis bei jų skleidžiamomis tiesomis. Visada bandykite suprasti ne tik reiškinio esmę bet ir jo fiziką. Kaip supratau iš jūsų komentarų kai kurie tikisi greito ir lengvo rezultato. To tikrai nebus, nebent esate mediumas ar turite įdirbį iš pereito gyvenimo. Tam, kad kažko pasiekti reikės ne vienerių metų. Mano patarimas jums - susiraskite rimtą ir gerą mokytoją, kitaip bus sunku.
Na, o dabar daug žinantieji ir save pateikiantys pažengusiais negailėkite žinių pradedantiesiems, padarykite tinklalapį dirbantį, bendraukite, padėkite pradedantiesiems ir besidominantiems susikurti tvirtus pagrindus bei sėkmingai kopti į viršų. Atsakykite jiems į tuos pačius paprasčiausius ir elementariausius klausimus kuriuos paminėjau aukščiau.
Linkiu visiems kuo geriausios sėkmės ir tikiuosi kad bendravimas tinklalapyje bus daug aktyvesnis.

cs

@pašalietis kritikuoti, kas yra efektyvu ir patikrinta galima, bet ar ilgai?

pašalietis

atleisk nesupratau

cs

#22
vasario 12, 2017, 10:26:19 Redagavimas: vasario 12, 2017, 10:54:23 by cs
Tokių nesusipratėlių anomalija.lt/forumas pasitaiko. Sunkiai supranti metodologiją ir efektyvius pavienius metodus. Ir dar sunkiau moki pasirinkti, kas tikra, o kas melas. Neturėtų kritiškai mąstantys aplinkiniai tapti tau autoritetingi, nebent tu tikrai nori ir nepersigalvojai. Kadangi yra daug galimybių, galima išties daug ką nuveikti ir pridaryti negero, pakenkti.

pašalietis

to CS. Atleisk, nesupratau. Pirmiausiai visą tai buvo parašyta na tau. Ką galima būtų parašyti tau aš net ir nebandysiu suprasti nes tavo mąstymas man šiuo metu visai neįdomus. Na, o kas link tavo " @pašalietis kritikuoti, kas yra efektyvu ir patikrinta galima, bet ar ilgai?" pabandysiu perskaityti: čia jaučiamas pasimetimas, ko gero aš pačiam užlipau ant nuospaudos, kažko jautraus, pats nebuvai niekur paminėtas, nepaminėti nei tavo žodžiai nei tavo veiksmai, tuomet žodis "kritikuoti" nusako, kad kita nuomonė  priimama kaip kritika, o tai reiškia šiuo žodžiu tu pasakai nesugebėjimą aprėpti plačiau negu tavo įsitikinimai, tikėjimas ir visi tie, kurie ne su tavim vadinasi jie priešai, juos reikia gniuždyti. Toliau "kas yra efektyvu ir patikima"- čia jau bandymas pasiteisinti, pateisinti save jog žengi tikrai teisingu keliu kurį esi išbandęs, žinai kad, jis yra efektingas ir patikimas, baimė, kad kitas kelias yra teisingesnis ir čia bijai, kad gal kiti aplenkė tave ir gali likti kažkokiame užribyje,  na, o šitaip save padrąsinęs žinoma pereini į puolią "bet ar ilgai". Toks žmonių elgesys nėra naujiena ir jis atitinka tam tikro lygio mąstymo žmonių elgesio sekos algoritmus.Taigi kartais keliais žodžiais galima atskleisti ką tuo momentu pajutai savyje, kas surezonavo tavo anahatoje. Nusiramink, ateityje nesistenk skaityti ir komentuoti kas skirta ne tau. Susilaikyk. Ne tavo - neliesk. Patikėk, kam tai skirta tas susiras ir gal pasinaudos. Juk marketinge aiškiai pasakyta - jūsų teisė rinktis. Todėl ir rinkis savo, tai kas tau artima, kas tau suvokiama. Neapkrauk savęs tuo, kas tau neįkandama, nesuvokiama ar netelpa į tavo religinį tikėjimą kas tau svetima ar pan. Prisimink tautos išmintį- tylėjimas, pati protingiausia kalba.
Žinau, kad šiame tnklalapyje yra mąstančių žmonių, kuriems aš ir parašiau. Patikėk, jie tai pasiims. Nesistenk gyvenime kalbėti už kitus, tautos vardu, taip darė sovietmečiu komunistai. Visus, kuriems tai nesuvokiama ar per sudėtinga ar jūsų mąstymo lygiui nepriimtina, ar esate kito tikėjimo, kitos pakraipos ar kitų įsitikinimų ar požiūrių, praktikuojate kitokias tradicijas, labai prašau tai neskaityti, nesiaudrinti, tiesiog praeiti ramiai pro šalį ir tiek. Būkime supratingi, imkime tik tai kas mums reikalinga, o kas mūsų nedomina, nelieskime, tegul tai pasiims tas, kuriam tai ne svetima, kuriam to reikės. Pabandykime būti tolerantiški aplinkai ir nepervertinkime savęs, kad esame labai protingi, teisūs ir tobuli, pervertinimas savęs ir nesugebėjimas reikiamai įvertinti aplinką turi negeras pasekmes, aplinka tiesiog tokius išspjauna. Prisiminkime-tobulėjimui ribų nėra. Tobulėkime kiekvienas savo pasirinktoje tradicijoje ir elkimės garbingai, nežeminkime kitokias pažiūras, kitas tradicijas. Tokiuose tinklalapiuose neturi būti kitų nuomonių, minčių ar tradicijų neigimas, žeminimas, čia turi būti geranoriškas dalijimasis patirtimi, aiškinimasis vienų ar kitų tiesų, padėjimas vieną ar kitą reiškinį suprasti ir pan. Tuščios rašliavos čia tikrai niekam nereikalingos. Eikime kiekvienas savo keliu kurį pasirinkome, kuriuo sugebame eiti. Atsiprašau visų tų kurie dėl manęs sugaišote laiką skaitydami ką parašiau ir tai  yra jums neįdomu. Tai priimkite kaip atvejį, kada užsukote į ten kur jums visai neįdomu. Linkiu visiems sėkmės siekiant užsibrėžtų tikslų.

pašalietis

Kažkokie žinomesni žmonės tavo suvokimu yra atvėrę trečiąją akį ar ekstrasensai ir tu tuo tiki. O cia rašantys tokie nėra ir negali būti, bet kodėl? Čia rašantis žmogus gali būti toks pat pažengęs kaip ir tavo minėti, juk tu nežinai ką gali tie žmonės, kokios jų sąmonės galimybės.

Žmogus gali daug ir jo sąmonės galimybės yra labai didelės.Lengviausiai trečią akį gali atsidaryti mediumai. Visi žymieji ekstrasensai tokie kaip Mesingas ar pan buvo mediumais. Visos raganos, kurios dalyvauja rusų ekstrasensų mūšiuose yra mediumai. Manau, kad žinai kas tai yra. Jei nesi mediumas tuomet trečios akies atidarymas priklauso nuo nuo kitų žmogaus kokybių. Trečią akį galima atverti tiek užsiiminėjant joga, tiek sufizmu tiek ir magija ar šamanizmu. Žmogui neturinčiam reikiamų kokybių tenka jas atidirbti savyje. Trečios akies atidaryme yra labai svarbu turėti reikiamą energijos kiekį, tam kad galėtum sąmone valdyti tai kas yra reikalinga. Vadinasi turi būti labai didelis sąmonės tankis. Kaip tai padaryti visą tai moko atitinkamų tradicijų mokyklose. Mokyklos yra tradicinės ir vardinės. Tradicinėse mokyklose ( tradicinės kurios yra tam tikrū tradicijų rėmuose kaip pvz. joga, radža jantra, šamanizmas, sufizmas ir t.t.) mokoma maždaug pagal vienodas programas, tik kiekviena tradicija skiria dėmesio daugiu vienai ar kitai krypčiai ir koncentruoja savo mokymus tų tradicijų programų ribose. Pvz. sufijų mokyklos turinčios tobuliausias programas moko klasėse, kurios įrengtos po žeme, kad būtų kaip galima mažesnis poveikis iš aplinkos. Jie mokimams naudoja brangakmenius ( deimantus, sefirus ir pan.), nuo jų pradedama mokytis suvokti sklindančias energija ir t.t. Vardines mokyklas steigia savamoksliai, kurie vienaip ar kitaip tapo kažką matančiais. Buvo kiemsargis, gerai pagerdavo ir girtas baloj miegodavo. Taigi pasigavo sąnarių artritą. Uždegimas darė savo ir jis ėmė jausti orą, tiksliau lietų, audrą ir pan. Po kiek laiko jis apsiskelbė kad yra ekstrasensas ir dirba oro stichijoje. Jis net sugalvojo atidaryti savo vardo ekstrasensų mokyklą. Tik jis nįra joks ekstrasensas, jis yra tiesiog ligonis ir ką jis gali išmokyti, bet jis ėmėsi kurti savo psiaudo teorijas ir mokyti. Kitas pavyzdys, elektrikas (Ukrainoje) prikišo nagus prie dešimt kilovoltų ir jį taip trenkė šalin, kad vos ne savaitę medikai jį gaivino,kol jis atsimerkė. Po šio įvykio ir taumos pas jis priverstinai atsivėrė trečia akis. Jis net ekstrsensų mūšyje neblogai sudalyvavo. Tik viena problema - jie nežino kas yra kas, kodėl kas vyksta ir kaip vyksta, bet nežiūrint į tai jis atidarė savo mokyklą, tik nežinau ko jis ten moko, nebent kai palisti po dešimt kilovoltų įtampa. Jis kuria savo teorijas, rašo savo knygas.Tokių vardinių mokyklų daug, dažnai tie žmonės rašo knygas ir kitos būna populiarios, nes visi žino, kad jis aiškiasregis. Tik deja jo praktika praktiškai kitiems visai netinka. ir šiaip visi aiškiaregiai suvokia pasauli skirtingai, o jie moko taip kaip jie mato, nors kitiems tai visai netinka. Taigi galima čia žaisti įvairiai, bet jei neturi tam tikro įdirbio iš pereitų gyvenimų ir nori kažko pasiekti yra protinga susirasti tradicinę mokyklą ir ten kažko siekti. Greitai TV rodis septynioliktą rusų ekstrasensų mūšį. Ten dalyvauja stiprus aiškiaregys Daši. Jis mokėsi trisdešimt metų, mokėsi Indijoje, mokėsi sufijų mokyklose ir t.t. Jis sakė, kad paskutini dešimt berods metų mokslo jam kainavo virš trisdešimt tūkstančių dolerių.  Taigi mokantis visada reikia žinoti ko mokaisi. Vardinės mokyklos nelenda į fiziką, jie tai pateikia kaip religinius teiginius ir reikalauja kad tai kartotum, o kodėl nežinia. Bet kaip taisyklė savo marketinge jie naudoja patraukų dalyką, kad greitai tapsi aiškiaregiu. Joga pvz. šito nesako kad bus greitai, to nesako nei viena rimta mokykla. Visi nori tapti nesunkiai ir greitai, net neįsivaizduodami kokie procesai turi pas juos įvykti.

Čia yra per daug plati tema. Jeigu čia esantys yra mediumai, jiezinoma išmokę poliarizuotis gali šia ribą peržengti, bet manau kad jiems taip pat reikia mokytojų, Mediumai (o aš jų žinau ne vieną) savistoviai kaip taii neįstengė kažko pasiekti.Reikia tas mediumizmas būtų jau labai labai. Įiaip mediumus kartais tenka atstatinėti, nes priešingai jie gali tapti psichiatrinės pacientais.

Pažengęs žmogus - tai jo sąmonės tankis didelis. Ir vėl gi jam reikia žinoti gerai kaip viskas vyksta ir tada bandyti atlikti tam tikrus pratimus. Bet čia vėl gi savistoviai labai sudėtinga. Dažniausiai pagrindas būna atsineštas iš pereito gyvenimo. Šiame gyvenime mes darome įdirbį sekančiam. Aš dabar žinau kelias moteris jaunas, kurios stebina savo gebėjimais, bet vėl gi jos yra mediumai ir turi įdirbį iš praeities. Jos žmogų skaito kaip knygą.

Dėl čia rašančių. Pagal savo sąmonės stovį, sąmonės tankį žmonės ieško ir būdų. Pradedantieji blaškosi, jiems reikia pagrindų, o kada sužinai daugiau, surandi daugiau pradedi kažką suprasti, tada jau nesėdi tokiose interneto svetainėse nes tam tiesiog trūksta laiko. Be to tau jau reikia aukštesnio lygio žmonių galinčių tau atsakyti į daugelį iškilusių klausimų. Tada jau eini į uždaras svetaines ir ten toliau semiesi žinių.

Dėl sąmonės galimybių. Aš peržvelgiau svetainės pokalbius. Aš nesu galintis jausti kas už ko slepiasi, bet pagal algoritmus bandau sumodeliuoti man užkliuvusio žmogaus kastą, t.y. sąmonės lygi, o tada maždaug žinau kas ir kaip yra. Jei žmogus pirmos kastos, tai jam visą tai nepasiekiama, antros kastos jis taip pat ko gero neįveiks sąmonės energetinio barjero, trečios kastos ir vėl gi kur jis sėdi, pradžioje ar gale. Taigi čia lyg ir yra galinčių pradėti, bet gal aš ir apsirinku. Kol žmogus neturi net pagrindų tai tada jau reikia matyti jo monadą, pereitus gyvenimus ir t.t. Na žodžiu sudėtinga. Galiu pasakyti, kad moterims tai įveikti lengviau.

Atleisk tai labai plačios temos, o aš jau turiu būti kitur. Penkiais žodžiais čia kažką pasakyti sunku.

Mekabciel

Jei moki rusiskai kaip tik apie Dasi pasakoja. Turetu patikti. https://m.youtube.com/watch?v=R2TEZ3S1I48

cs

#26
vasario 12, 2017, 19:26:11 Redagavimas: vasario 12, 2017, 19:57:28 by cs
Ne kiek nesistengiu įtaigoti, ar pasakyti, kad turiu kažką geresnio, nei yra iki manęs sukurta. Mano sritis prado ieškojimas, metodų pergaminimas, atradimas. Jis begalo reikalingas norint suprasti tam tikrų ezoterinių, mokslo ar kitų sričių kelius. Gal tai ir neįdomu, jeigu taip, tada tikrai nėra prasmės išviso ko nors imtis. Kas nereikalinga ir neįdomu, sutinku, kad nebūtinai turi būti išreikšta. Kažkokios beprasmės rašliavos iš mano pusės.

P.S. Parašyk, kada atsibos stebėti forumą, nes tu jame praleidi labai daug laiko. Kreti išdaigas, nepasakydamas. Pasakyk ir pripažink, kad nesi geriausias ir tavo rašliavos ne geresnės nei dar būsimų tavo anonimiškų antrininkų.

P.S> Šiek tiek perfrazavau tam tikrus sakinius, kad jau visai būtų aišku.

pašalietis

Jei moki rusiskai kaip tik apie Dasi pasakoja. Turetu patikti. https://m.youtube.com/watch?v=R2TEZ3S1I48

Mačiau tai, ten pigi laida ieškanti populiarumo. Ji taip pat teigė, kad Karlos Kastanedo - tai pigus fantastas ir jo knygos tai pigūs besceleriai. Net gi interviu kokio tai amerikiečio įkišo, kuris teigė, kad žino kaip Karlos Kastaneda žolelių prisirūkęs knygas rašė. Jei kažkiek nusimanai pažiūrėk jų vaizdo įrašus ir pamatysi kokiomis prielaidomis jie grindžia savo teiginius. Kažkada jie rinko medžiagą ir paleido video, kad amerikiečiai nebuvo mėnulyje, kad visą tai vyko teatro ar cirko scenoje ir t.t. Man pakako pažiūrėti įdėmiai keletą jų įrašų ir supratau kas tai per berniukai ieškantys savo nišos eteryje. Be abejo montuojant ar ruošiant kokias tai laidas visada režisieriai įmeta kokias tai intrigas, kažką iškerpa, kažką užaštrina, prideda savo, pasako būto nebūto. Tai natūralu. Bet reikia visada pasistengti pamatyti esmę, juk tie berniukai kaip ir TV ieško savo intrigų. Pirmiausiai žiūrint kaip vienas ar kitas ekstrasensas dirba reikia pačiam suprasti kokia technika jis naudojasi, kokioje stichijoje dirba ar kokia magijos rūšis  yra panaudota ir pan. Žinant tai gali spręsti kiek tai tikra, o kiek ne,kuris ekstrasensas jaučia, o kuris grybą pjauna.Čia jau kiekvienas pagal savo supratimą renkasi kuo patikėti. Juk kiekviena laida ruošiama tam tikro proto žmonėms. Aš žinau žmogų kuris turėjo ryšius su Daši ir jis turėjo galimybes pamatyti ką Daši gali. Reikia pažiūrėti visas 17 mūšio laidas ir pabandyti atrinkti kas yra kas, ką galima suklastoti, o ką negalima. Na o tada  daryti išvadas.

http://seasonvar.ru/serial-14187-Bitva_ekstrasensov-17-season.html

Žiūrėkit, vertinkit, spręskit, kaip sakoma jūsų teisė rinktis

cs

#28
vasario 13, 2017, 10:36:44 Redagavimas: vasario 13, 2017, 11:00:59 by cs
@pašalietis, kas trugdo pamatyti ką rašau? Dar pats sakei, kaip akylai stebi forumą. Kažkodėl labai nenuoseklus pasidarei, ar ilgai tempsi?

cs

#29
vasario 13, 2017, 10:38:36 Redagavimas: vasario 13, 2017, 10:40:20 by cs
P.S>

Juk tu neilgaamžis, reikės ir tavo realaus įdirbio palinkti būsimiems, ateinantiems (ką tu ketini palikti po savęs?) Ar tavo kritika naudinga ateinantiems? Kuo kritika gelbsti sprendžiant globalias problemas? Ar tu tik vietinės aprėpties 'meistras' - pats sau naudą įsitaisai?

Aukštyn