Praėjusio gyvenimo "nuodėmės" – šio gyvenimo ligos

Pradėjo Benamis, liepos 17, 2014, 15:59:17

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

Benamis

Kai užklumpa ligos, dažnas klausia: už ką man? Ką aš blogo padariau? Kažkodėl manoma, kad ligos atsiranda dėl netinkamo gyvenimo, blogų darbų ir minčių. Tačiau sunkiomis ligomis serga ir šventi žmonės, vienuoliai bei vaikai ir kūdikiai. Kokių nuodėmių jie galėjo turėti? Galbūt jie jas atsinešė iš praėjusio gyvenimo? Pasaulyje gyvena nemažai žmonių, kurie yra tuo įsitikinę.

Dvidešimt septynerius gyvenimo metus britė Sherrie Jenner kartą per mėnesį patirdavo itin stiprų migrenos priepuolį. Šiuo metu 64-erių metų moteris tris dienas per mėnesį turėjo kęsti aštrų, deginantį skausmą po dešiniąja akimi. Skausmas buvo toks stiprus, kad Sh. Jenner tuo metu negalėdavo nieko kito, tik gulėti lovoje aklinoje tamsoje.

Jau tris mėnesius medicinos klinikos registratore dirbanti moteris nebepatiria jokių priepuolių. Ji teigia, kad ją išgydė ne vaistai, bet… stebuklas. Sh. Jenner įsitikinusi, kad skausmas nebepasikartoja dėl terapijos, kurios metu grįždavo į praėjusį gyvenimą.

Kaip vyko alternatyvus gydymas? Moteris buvo užhipnotizuota, kad atgytų pasąmonės prisiminimai apie praėjusius gyvenimus ir inkarnacijas. Daugumai toks gydymas atrodo kaip iš mokslinės fantastikos filmų. Tačiau išbandžiusieji šią terapiją tvirtai tiki, kad yra ne tik įmanoma „susisiekti" su praėjusiais gyvenimais skirtinguose laikotarpiuose, bet gali ir  padėti išspręsti problemas šiame gyvenime.

Pastaruoju metu britų salose pastebimas itin didelis susidomėjimas minėta terapija, hipnoze, kuri esą gali išgydyti įvairius fizinius negalavimus, tarp jų migrenas, odos ligas, dirgliosios žarnos simptomą. Teigiama, kad žmogaus pasąmonėje saugoma informacija apie patirtas traumas iš visų praėjusių gyvenimų, todėl galima atsikratyti jų padarinių.

Grįžimo į praeitą gyvenimą gydymą taikantys terapeutai dažniausiai būna baigę hipnozės terapijos kursus, tačiau jokių specialių mokslų jiems nėra. Nepaisant to, tikinčių tokių gydytojų galiomis kasmet daugėja.

Anksčiau Sherrie Jenner niekada nebuvo bandžiusi alternatyvių gydymo būdų. Pati prisipažįsta, kad į tokį gydymą žiūrėjo ciniškai. Tačiau, kai visi tradiciniai gydymo būdai buvo išbandyti, moteris nusprendė, kad neturi ką prarasti, todėl ryžosi nueiti į terapijos seansą. Sherrie buvo tokioje neviltyje, kad jai nerūpėjo, kai jos vyras pasijuokė iš šio sumanymo.

„Tai buvo pirmas kartas, kai buvau užhipnotizuota, todėl nežinojau, ko tikėtis. Jaučiausi visiškai atsipalaidavusi ir pažįstamoje aplinkoje. Iš pradžių pamačiau dvi mažas, įdegusias pėdas. Paskui pastebėjau, kad mano strėnas dengia raištis.

Aš buvau keturiolikmetis berniūkštis, stovintis vešliose džiunglėse. Instinktyviai žinojau, kad esu Pietų Amerikoje prieš 200 metų. Tolumoje mačiau savo trobelę ir dariausi lanką, nes buvau alkanas ir reikėjo kažką suvalgyti. Kai terapeutas paklausė, ar man skauda, aš atsakiau, kad skauda širdį, nes visi mane atstūmė. Paskui aš nukeliavau laiku dar toliau. Man buvo dveji metai. Sėdėjau kojas pasikišęs po užpakaliu, prie laužo.

Staiga man į akį įkrito žarija ir mano mama pradėjo rėkti. Paskui vėl mačiau save kaip keturiolikmetį paauglį, kuris buvo netekęs dešinės akies (tos pačios, kuri sukeldavo migrenos priepuolius). Nors daugelis žmonių yra skeptiški, tačiau manoma, kad pažadinus atmintį, anksčiau ar vėliau pajuntamas pagerėjimas. Toliau terapijoje naudojama vizualizacija.

Pacientas turi įsivaizduoti tą asmenį, kuriuo buvo praėjusiame gyvenime. Sherrie turėjo įsivaizduoti, kad ji yra tas berniukas iš Pietų Amerikos džiunglių, be randų, su sveika akimi ir apsuptas draugų. Ji teigia, kad tai ir lėmė pagijimą nuo beveik tris dešimtmečius trukusių migrenos priepuolių.

priekavos.lt

iPuff

Niekas nepersiduoda mano ziniom zmones mirsta, pagyvena, ir toliau ten ruosiasi inkarnuotis. O tiksliai tikrai deja niekas nezino...

Ezekiel

Na ligos gali atsirasti dėl prasto gyvenimo būdo ar paveldėtas iš taip gyvenusių tėvų, todėl pirma reikėtų atkreipti dėmesį į tai, nes tai dažniausia ligų priežastis. Jei tai nepaaiškinama mokslu tuomet gali būti, kad tai kažkoks prakeiksmas už nedorą praeitą gyvenimą. Aišku karma nebūtinai pasireiškia ligomis, tai gali būti brangių dalykų netektys, avarijos, patirtas smurtas ir t.t.

idenmeyou

Dažnas atvejis dėl ligų genetika, įprastai jei esi labai ligotas, tai tikrai didelė tikimybė, kad ir tavo protėviai buvo silpnoki. Jei tavo ištisos kartos būdavo stiprios, tai ir tu visiškai neapsileisdamas toks būsi.

mangirdas.bu

#4
gruodžio 16, 2014, 20:57:35 Redagavimas: gruodžio 16, 2014, 21:00:07 by mangirdas.bu
Kad ir kaip bebūtu vistiek kaškodėl čia ilindau parašyt, nors neturiu apie, ką. Nes visiskai tuo netikiu.
Nu kadangi nėra ką ikišt, tai galiu paminėti. Tik tai, kad iš oro išsigydžiau kaklo skausma, kur, kaip, man peršvietė, parodė, kad kreivai suauge slanksteliai.
Ne tai kas tave jeigu kankina, iš praėjusio, praėjusių gyvenimū, tai negali buti ligos. Tai viskas per dvasini, o ne per fizini aspektą. Tik tiek, nemalant daug.
Ne, čia genetikos taip pat negalima minėti, nes ta genetika yra susijusi su DNR kuri, kaip yra žinoma kinta, ji ir yra pagrindas, o jos pagrindas didžioji dalis yra kintama su fiziniu kūnu, bei dvasiniu tobulėjimu. Ir jau nepradėsiu lyginti kaip mano šeima kankina ligos, o manes ne.

idenmeyou

Citata iš: mangirdas.bu  gruodžio 16, 2014, 20:57:35
Ne, čia genetikos taip pat negalima minėti, nes ta genetika yra susijusi su DNR kuri, kaip yra žinoma kinta, ji ir yra pagrindas, o jos pagrindas didžioji dalis yra kintama su fiziniu kūnu, bei dvasiniu tobulėjimu. Ir jau nepradėsiu lyginti kaip mano šeima kankina ligos, o manes ne.


Būtent daug kas ir nustatoma genetiniu pagrindu. Paprasčiausias pavyzdys jei tavo genetika silpna, tai ir būsi ligotas, vienintelė išeitis įgauti imunitetą (grūdintis, gerai maitintis, sportuoti), tik atleidus vadžias, imunitetui nusilpus viskas sugrįš į genetikos valią. Tas pats yra ir tamsesni žmonės su šviesesniais poruotųsį, visada vaikai būtų panašesni į tamsiuosius nes sužaistų genetika, kuri lemia ypatingai daug ne tik gimstant, bet gyvenant jau suagus į tą įeina ir ligos.

mangirdas.bu

Ne nu -tu augi, vystaisi, stiprėji- genai irgi, kad ir tapati dnr, čia jau mažas skirtumas, ne čia esmė. Imuninė sistema, dvasiniu aspektu, kad net ir medicininiu atžvilgiu stipriausia, gydomoji galia yra muzika, ji gydo viska, ji stiprina imuniteta ir čia neikišus maisto, vitamino c ar kitų. Kaip pavizdi: buvau, čia, kaškada- nelabai seniai- pas savo šeimos gydytoja, belaukdamas pamačiau nedidele knygute, greitu skaitymu perverčiau ją ir pamačiau pačiam paskutiniam puslapi yra ikišta muzika, na ir ten neneigia, tiksliau nėra kur paneigtu. Turiu dar angliska didelia knyga pavadinimu The secrets of humans body, ten viskas jau moksliniu požiūriu. Ir muzika taip pat. Ne nu jeigu tu budamas jau 20 ir jau is vidaus esi kaip 80 metu tai prie ko čia genetika, čia jau visas tavo gyvenimo būdas prieštarauja tavo viduj. Ir nevisada užtenka gydytis ar ligoninėj ar bet kur kitur- jeigu tu dvasiniu požiuriu nesikeiti, nes evoliucija turi vykti, viskas turi judėti, viskas turi augti. Tik atleidus vadžias viskas sugryžta į tavo vidini pasaulini požiūri, jeigu tu ir likai svolačius viduje, tu vistiek krisi.

idenmeyou

Organizmą gali pekeist, bet ne genetika. Tarkime žmones skundžiasi nutukimu ir jiems paskiriamos įvairios dietos, nors kitas žmogus gali pastoviai ta pati suvalgyti net du kartus daugiau ir netampa jis visai storu, nors aktyvumo lygis pas abu labai panašus. Viskas čia ir priklauso nuo genetikos ir tarkime jei tavo organizmas yra linkęs kaupti maisto medžiagas nieko tu nepakeisi, norint turėti gerą figūra arba turėsi laikytis nuolatos dietų arba sportuoti, o kitam nereiks nei sportuoti nei laikytis dietų ir jis nebus storas.

mangirdas.bu

#8
gruodžio 16, 2014, 21:45:41 Redagavimas: gruodžio 16, 2014, 21:50:20 by mangirdas.bu
Ne nu ką tu čia lygini tai čia jau ir kaulai isivėle yra. Nu aš galiu kad ir tukstantyni karta pakartoti, kad genetika ir dnr yra tas pats šūdas kury tu iššiki kiekviena diena, arba kad 10, ar tu viduriuoji ar ne. Tai ir yra kas keičiasi kartu su tavim, su tavo supratimo, su tavo galvos bardaku arba neplautom kojom. Ne nu sakau čia jau nėra ko ginčiotis, nes tai juokinga :) kaip ir sakiau tai yra tai ko tu neSUPRANTI, nieko musu mieliausieji daktarai- mokslininkai atras kašką, aj pala, kašką jie jau buvo atradę, va: http://anomalija.lt/2014/12/dnr-tyrimai-parode-kad-pasaulio-kurejas-turi-egzistuoti/
pasiskaityk jeigu idomu, o turėtu būt, ten dnr mini ir šeip jau nebesikišu. Tapati per tapati mali, nebent kašką naujo įdomaus galėsiu pritart arba ne.
Aj biski man niešti: va nukopijuosiu

Amerikiečių biochemijos profesorius Maiklas Bechė (Michael Behe) pastebėjo: „Biochemikai atskleidė daugybę žmogaus ląstelių paslapčių, tačiau visos pastangos, atiduotos gyvojo organizmo tyrimams, davė tik vieną rezultatą: „Kūrinys".

O kiek dar neatrado, nu atrado jau 1 procentėli.

Kaip ir sakiau, mes nesam paprasti mėsos ir kaulu junginiai. Ir nesam paprastos dvasinės butybės. O esam viso to junginys, bet visi skirtingi, vieni kvailiukai, kiti siektiek mažiau

idenmeyou

Prie ko čia kaulai įsivėlė ir žmogaus genetinis lieknumas arba stambumas. Gali būti labai storas, o kaulai visai ploni. Genetika jau būna įgimta ir tokia lieka, gali daryti įtaka sau gerdamas įvairius preparatus, bet tik nustojus viskas pradeda grįžti po truputį kaip buvo.

Tas tyrimas įdomi idėja, bet nieko daugiau, tai ne faktas ir jo labiau moksle rimtai nevertinamas. Tokių tyrimai seka vienas po kito, palaukime pora mėnesių atsiras kitas mokslininkas, kuris jau teigs, kad per tą patį DNR nustatė, kad visgi kūrėjo nėra, dauguma teorijų kaip atsiranda taip ir dingsta, nes joms trūksta užbaigtumo ir įrodymų. Mokslininkų išvados gal ir logiškos, bet visata nuolatos kertasi su mūsų protingiausių pasaulio žmonių logika, būtent todėl dar ir negalime nieko rimto pasakyti apie visatą.

mangirdas.bu

Tai kaulai ir yra isivėle i žmogaus stambuma, o ne lašiniai apie kuriuos tu kalbi. Kaip ir sakiau šia tema jau tyliu nes nieko naujo nebepasakai. Gal, nu aš tik siūlau, gal pasiskaityk daugiau apie tai, gal kaška naujo suprasi, kur blogai žinojai iki šiol, kur suklydai iki šioliai manydamas, na as tik siūlau, nes tai kito atsako neturiu. Kaip- tu- gali žinoti, tiek daug apie genetika, apie kurią kaip, aš matau ničnieko nekerti, o tik tapati fakta rėži, kad ji tokia ir tokia. O negali buti kitokia, nes tu tai žinai ir viskas. Kuri yra kaškokia sumautai lieva, tai gal ten kaškieno protėvių darbščių buvo lieva ir tu tuo patikėjai ir isikaliai i galva, gal tu neatrastas dievas esi ? Čia nežeidžiu, as humoro forma. Aš kaškada buvau patikėjas, Mamos žodžiu ir va liga ar tai neigalumas, kaklas sumautas. Ką tiki, Tą ir mali, nieko čia jau nebepridursi. Bet gi šioj srity- aš esu ( blablabla ) dievas, nes aš tigi apėjau tą nesuvokimo sistema ir išsigydžiau visas ligas ir apėjau lošimo aparatų sistema, nors buvau prapises, bet vistiek apėjau, nebepripažystu jokiu daktarų ir šeip per 1 sekunde išmokau dainuot nauju per ta sekunde išgirstu balsu.

idenmeyou

Sakai, kad aš nekertu genetikos, bet pats kalbi tai kas neatitinka tiesos. Kaulai visiškai neturi jokios reikšmės tu būsi storas ar ne, kaip ir sakiau gali būti silpnų, plonų kaulų, bet tavo masė bus didžiulė ir svoris taip. Čia paprasta logika, jei žmogus suaugęs greitai priauga 30 kilogramų, tai ta masė atsiranda ne dėl kažkokių kaulų struktūrų pasikeitimų, o dėl to, kad nuolatos valgant riebalai organizme kaupiasi ir nėra išdeginami. Tas pats kitas žmogus gali valgyti daug, bet jis nepriaugs tų 30 kilogramų dėl to, kad pas jį greita medžiagų apykaita, viskas virškinama greitai ir riebalų neprisikaupia, aišku ir kiti variantai pas tuos pačius lieknus, kai medžiagų pasisavinama tik tiek kiek reikia, o likusią dalį atmeta ir medžiagos į organizmą nėra priimamos.

Taip, kad labai juokingai kai mane vadini nesuprantančiu visiškai genetikos, bet pats teigi, kad storuliais ar plonais tampama dėl kaulų, kad ir tam pačiam storuliui norint sulieknėti nieko su kaulais daryti nereikia, reikia tik sportuoti, o tada sudeginsi pasisavintas kalorijas, kurias sunaudojai maisto metu.

Kopernikas

Nebūtinai nuodėmės. Pakopipeistinsiu Kristų, gerai tuo klausimu pasisakiųsį.

Jn 9   
1 Eidamas pro šalį, Jėzus pamatė žmogų, aklą gimusį. 2 Jo mokiniai paklausė: „Rabi, kas nusidėjo ­ jis pats ar jo tėvai, ­ kad gimė neregys?" 3 Jėzus atsakė: „Nei jis nenusidėjo, nei jo tėvai, bet jame turi apsireikšti Dievo darbai.4 Man reikia dirbti darbus to, kuris mane siuntė, kolei diena.
Ateina naktis,kada niekas negali darbuotis.
5 Kol esu pasaulyje, esu pasaulio šviesa!"
6 Tai taręs, jis spjovė žemėn, padarė purvo iš seilių, patepė juo neregio akis ir tarė jam: „Eik ir nusiplauk Siloamo tvenkinyje." (Išvertus Siloamas reiškia „Siųstasis".) Tasai nuėjo, nusiplovė ir sugrįžo regintis. 8


Aukštyn