LGBTQ+ Bill C-16

Pradėjo Linas Esu, liepos 01, 2018, 20:13:31

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

Linas Esu

Kanados 'Bill C-16' (įstatymas) https://www.parl.ca/DocumentViewer/en/4 ... st-reading idėja yra neleisti žmonėms diskriminuoti LGBT žmonių. Žmogus, kuris save įvardija belyčius arba kitos lyties atstovu turės teisę reikalauti, kad į jį (arba juos) kreiptųsi atitinkamu išgalvotu įvardžiu. Jei kas nors netyčia kviečia kažką neteisingu lyties įvardžiu, jie gali būti nubausti (jeigu gerai supratau). JAV kai kurios valstijos jau svarsto panašius įstatymus. Kaip manote, kuri sekanti valstybė seks panašiu pavyzdžiu ir Europoje ? sunkiai įsivaizduoju lietuvių kalboje įvardžių atitikmenis, ypač tokius, kurie verčiami vartoti anglų kalboje. Čia keli pvz kaip skambėtų paprastuose sakiniuose, žiūrėkit nuo 01:36


Tinklapis su įvardžių pavyzdžiais ---> https://lgbtqia.ucdavis.edu/educated/pronouns.html

.L.U.T.H.O.R.

Neseku baisiai šitos temos, bet tikriausiai skandinavai kokie pirmieji bus. Kokie švedai. O dėl įvardžių visokių aišku pilna, bet kiek teko girdėti dauguma naudoja "they", lietuviškai vistiek nesigautų nieko, nes pas mus ne tik kad yra jie/jos bet ir žodžių galūnės nuo giminės priklauso :D

Linas Esu

#2
liepos 01, 2018, 22:43:34 Redagavimas: liepos 01, 2018, 22:45:12 by Linas Esu
Citata iš: .L.U.T.H.O.R.  liepos 01, 2018, 22:29:57Neseku baisiai šitos temos, bet tikriausiai skandinavai kokie pirmieji bus. Kokie švedai. O dėl įvardžių visokių aišku pilna, bet kiek teko girdėti dauguma naudoja "they", lietuviškai vistiek nesigautų nieko, nes pas mus ne tik kad yra jie/jos bet ir žodžių galūnės nuo giminės priklauso :D
Sugalvos...pvz ži (ji), žis(ji) žie(jie)....nenuvertink "sumanumo". Šita ideologija neturi ribų. Anglų kalboje tie įvardžiai taip pat atsirado nenatūraliai, o priverstinai. Jus sugalvojo kažkoks žmogus arba LGBTQ+ random bendruomenė.

.L.U.T.H.O.R.

Na gal kokia bendruomenė sugalvos ar gal jau turi sugalvojusi, pilnai tikiu, bet Lietuvai kaip valstybei iki to priėmimo dar 10metų kokia mažiausiai. Nebent kardinaliai kažkas pasikeistų.

Linas Esu

#4
liepos 02, 2018, 12:22:51 Redagavimas: liepos 02, 2018, 13:50:15 by Linas Esu
Citata iš: .L.U.T.H.O.R.  liepos 01, 2018, 22:48:00Na gal kokia bendruomenė sugalvos ar gal jau turi sugalvojusi, pilnai tikiu, bet Lietuvai kaip valstybei iki to priėmimo dar 10metų kokia mažiausiai. Nebent kardinaliai kažkas pasikeistų.
Negaliu patikėti, kad šitą praleidau. Kuo daugiau domiuosi tuo daugiau randu. Dabar kaip tik tai yra "trending news".


Jeigu šitą ideologiją prastums į mokyklas, bus didžiulės problemos...Faktai nebeturi reikšmės. Tai kad tu gimei su XX ar XY chromosomomis absoliučiai neturi jokios įtakos, kai kurie tėvai jau dabar augina savo vaikus "be lyties". Suprantu, jog kartais pasitaiko išimčių, tarkime hermafroditas ateina į pasaulį. Tačiau kišti tokia ideologiją jog ale nėra tokios dalyko kaip biologinė lytis, ale tu pats turi apsispręsti kas esi, viskas priklauso kaip jautiesi tą akimirką. Nematau jokių ribų, čionais. Juodaodis 30 metų vyras, vieną dieną gali pasikeisti lytį į moterišką ir save vadinti 14mete baltaode mergaite, kadangi taip jaučiasi. Tie LGBTQ+ judėjimo radikalai aiškina, jog tėvai įteigia vaikams lytį. Žiūrėjau video, kuriame ant fotelio pasikeisdami atsisėda vaikai, o jų transeksualai arba transvestitai klausia : kaip tu žinai ar esi mergaitė ar berniukas ? visiškas mind fuck dešimtmečiams, ką bekalbėti apie dar jaunesnius.... WTF is going on Kanadoje ir JAV ?

LGBTQ+ pagal psichiatrų asociacijos dabartines išvadas nėra psichiniai ligoniai, jie turi tokias pačias teises kaip bet kuris planetos gyventojas. Problema, kad vyriausybė gali tave priversti elgtis taip kaip nori LGBTQ+ ideologija, kuri ignoruoja fundamentalius mokslo faktus, bei iki šio atliktus tyrimus. Politiniai judėjimai ima viršų, faktai neturi reikšmės, kada kažkas iš LGBTQ+ įsivaikina atžalą ir ją mokina, jog ji neturi lyties.

Vienas psichopatas daktaras toje pačioje Kanadoje bandė įrodyti, jog gamtos dėsniai neįtakoja lyties pasirinkimo. Tad 6 dešimtmetyje pradėjo mokslinės metodologijos eksperimentą su mažamečiu.

Vaiko gyvenimo kokybė daktarą jaudino mažiausiai, jis paprasčiausiai nenorėjo praleisti šanso atlikti mokslinį eksperimentą, kuris turėjo įrodyti, kad „būtent auklėjimas, o anaiptol ne gamta nulemia žmogaus genderinę saviidentifikaciją ir seksualinę orientaciją". Ta aplinkybė, kad Deividas turėjo brolį dvynį, suteikė daktaro manymu unikalią galimybę patvirtinti šią hipotezę. Deividas Reimeris, kaip ir jo brolis dvynys, gimė 1965 metais Vinipege Kanadoje. Kai jam buvo aštuoni mėnesiai, tėvai atnešė kūdikį pas daktarą, kad tas padarytų apipjaustymą. Vietoje skalpelio daktaras kažkodėl nutarė pasinaudoti elektrokauteriu (prietaisas prideginimui elektros srove). Ir per procedūrą sudegino Deividui penį. Problema buvo ta, kad Deividas nė už ką nesutiko tapti Brenda. "Brenda" atsisakė nešioti sukneles ir buvo linkusi žaisti su mašinėlėmis ir brolio pistoletais, nekreipdama jokio dėmesio į savo lėles. Mokykloje ką pastoviai erzino už tai, kad ji kalbėjo ir elgėsi kaip berniukas. Viltį praradę Brendos/Deivido tėvai vėl nuėjo pas daktarą, tačiau tas juos įtikino, kad vaikui tiesiog „sunkus amžius" ir netrukus viskas susitvarkys. Visą tą laiką daktaras publikavo mokslinius straipsnius apie savo eksperimentą, kurį laikė savo absoliučiu moksliniu triumfu.

Kažin ar atsiras tokių radikalių pažiūrų mokslininkų, kurie šiais laikais imsis panašių mokslinių eksperimentų. TAČIAU, tai jau vyksta su vaikais ir juos atlieka ne mokslininkai, o LGBTQ+ ideologijos šalininkai, auklėdami savo vaikus.

Atvirai aš nesuprantu, kodėl leidžiama vaikus psichiškai žaloti. Tai turi būti natūralus augimo procesas, be jokių "dievų" įsikišimo, kurie aiškina kas tu esi, o kas neesi biologiškai. Kodėl ideologiniai įsitikinimai paremti jausmais turi imti viršų, o ne paprasta realybė ?

Manau dėl to kaltos radikalios liberalų pažiūros, kurios neturi lubų. Net mokslo visuomenė abejingai į tai žiūri. Ar ji serga politine aids ? ar bijo tų pačių ideologinių radikalų ? Jeigu mokslinė metodika ignoruojamas kaip realybės/supančio pasaulio matas, tai pagal kokią prizmę mes turime vertinti viską ir priimti teisingus sprendimus ?

@gidas ; @TinSoldier @paragraf 78 kaip išsilavinę žmonės ir turintys atsakomybę mūsų visuomeniniame gyvenime, turintys įtaką socialinei nuomonei, ką manote apie šią situaciją ?

TinSoldier

#5
liepos 02, 2018, 13:32:43 Redagavimas: liepos 02, 2018, 13:36:11 by TinSoldier
Įdomu tai, kad dar prieš keletą metų buvęs radikalus kairysis tolerastas, dabar pagal dabartinius jav/kanados "kairiuosius" būčiau dešinysis fašistas. Nepaisant to, kad savo paties įsitikinimų nė per lašelį nepakeičiau.

Visada labiau už viską vertinau žmogaus teises, laisves ir faktinę, objektyvią tiesą. Šitų nupušelių ideologija ir kalbos 'policinimas' šviesmečiais nutolusi nuo visų tų dalykų.

Ir tai sakau šimtu procentu palaikydamas visas civilines, pilietines ir bet kokias kitas homoseksualų, biseksualų lygias teises, tolerantišką, faktinį ir normalų vaikų lytinį švietimą, transeksualų teisę pasikeisti lytį, jų bei bet kokių kitų mažumų priėmimą visuomenėje.

Turėčiau atsiprašyti Teroro ir kai kurių kitų, kai ginčijausi, kad kairieji tikrai iki tokio lygio neprieis.

Po šitos Bill Nye laidos vaikams viduje truputėlį miriau:




Linas Esu

#6
liepos 02, 2018, 14:03:38 Redagavimas: liepos 02, 2018, 15:13:05 by Linas Esu
Citata iš: TinSoldier  liepos 02, 2018, 13:32:43Įdomu tai, kad dar prieš keletą metų buvęs radikalus kairysis tolerastas, dabar pagal dabartinius jav/kanados "kairiuosius" būčiau dešinysis fašistas. Nepaisant to, kad savo paties įsitikinimų nė per lašelį nepakeičiau.

Visada labiau už viską vertinau žmogaus teises, laisves ir faktinę, objektyvią tiesą. Šitų nupušelių ideologija ir kalbos 'policinimas' šviesmečiais nutolusi nuo visų tų dalykų.

Ir tai sakau šimtu procentu palaikydamas visas civilines, pilietines ir bet kokias kitas homoseksualų, biseksualų lygias teises, tolerantišką, faktinį ir normalų vaikų lytinį švietimą, transeksualų teisę pasikeisti lytį, jų bei bet kokių kitų mažumų priėmimą visuomenėje.

Turėčiau atsiprašyti Teroro ir kai kurių kitų, kai ginčijausi, kad kairieji tikrai iki tokio lygio neprieis.

Po šitos Bill Nye laidos vaikams viduje truputėlį miriau:

Bill Nye yra gyvas pavyzdys, kada konkretų išsilavinimą turintis žmogus, nėra kompetetingas kitose srityse. Tas pats galioja ir su Ben Shapiro bei Jordan Peterson, nors kvestionuojant LGBTQ+ ideologiją pasitelkiama mokslo metodologija, bei konkretūs faktai, tačiau gilinantis į religijų pasaulio peripetijas taikomi dvigubi standartai.

Kanada nori būti progresyvi visuomenė, tačiau tuo pačiu negeba adekvačiai vertinti realybės, atskirti politikos nuo fundamentalių faktų. Ar liberaliose pažiūrose egzistuoja lubos/sienos, kada galima sakyti "STOP", tai yra iracionalu ? @TinSoldier

Linas Esu

Pradedu suprasti, dėl ko amerikiečiai mėgsta pašiepti, kanadiečius.


Aukštyn