Anomalija.lt

Paranormalūs reiškiniai => Magija, ezoterika ir okultizmas => Magija ir burtai => Temą pradėjo: Adeptas kovo 17, 2020, 14:42:40

Antraštė: Mago pradžia
Parašė: Adeptas kovo 17, 2020, 14:42:40
Pasaulyje Magija jau dažnai vadinama Psichokineze, t.y. darbas atliekamas sąmonės pagalba. Žodį Magija nuvalkiojo iliuzionistai, artistai.  Pasaulyje yra ne mažai magijos mokyklų. Jos skirstomos į Tradicines mokyklas ir Vardines mokyklas. Vardinės mokyklos, tai kokio tai žmogaus sukurta mokykla ir pavadinta pvz. Petro magijos mokykla. Toje mokykloje tas Petras kuris gali būti kiek tai ekstrasensas, o gal visai nekestrasensas, kuria savo teorijas ir moko kitus pagal savo sugalvotas teorijas. Kas nors sukuria ezoterikos universitetą ir jame pateikinėja vėl gi savo sugalvotus dalykus, savo sugalvotas temas. Tradicinės mokyklos paprastai turi apibrėžtų tradicinių magijos mokslų disciplinų kokią tai sritį. Kartais tradicinės mokyklos turi kokią tai savo pakraipą, bet visose mokyklose paprastai mokomi  būtini pradiniai magijos pagrindai. Magas turi žinoti kas yra joga, kas yra reiki, kas yra astrologija, kas yra kabalistika,  kas yra šamanizmas, kas yra nekromantija, demonologija, kas yra PSI, kas yra hileriai, kas yra alchemija, kas yra vudu magija, kas yra praktinė magija, kas yra juodoji magija, raudonoji magija, kaimo magija, kas yra druidai, raganos ir t.t. Turi gerai žinoti pasaulėdarą ir magijoje naudojamus pasaulio modelius ir daug kitų dalykų.  Turiu vienos psichokinezės aukštosios tarptautinės mokyklos pirmo kurso paskaitų apžvalgos medžiagą lietuvių kalboje. Pirmo kurso paskaitos  tai labai plačiai apimančios paskaitos, žinių spektras turi būti gan didelis. Norint tapti magu būtinas geras pradinių būtinų žinių pagrindas. Magija - tai mokslas, apimantis visą pasaulėdarą.
Antraštė: Mago pradžia
Parašė: klajunas kovo 17, 2020, 16:22:09
Koks yra pagrindinis magijos tikslas/ai? Kas yra magas bendruomenės kontekste? Kuo magas skiriasi nuo paprasto žmogaus?

Antraštė: Mago pradžia
Parašė: Adeptas kovo 18, 2020, 12:38:07
Citata iš: klajunas  kovo 17, 2020, 16:22:09Koks yra pagrindinis magijos tikslas/ai? Kas yra magas bendruomenės kontekste? Kuo magas skiriasi nuo paprasto žmogaus?


Magų tikslas - greitesnė šios žmonių civilizacijos vystymosi evoliucija.
Šiuo metu planetoje yra įprastų žmonių sociumas ir magų sociumas. Sąlyginai žmogaus vystymosi evoliuciją galima padalinti į tam tikrus etapus. Šiuos etapus galima pavadinti kastomis. Kiekviena kasta nurodo sąmonės (smegenų) tam tikros dalies vystymosi etapą. 
Magas - tai ketvirtos kastos atstovas, kurio sąmonės tankis yra pakankamas, kad jis galėtų betarpiškai su savo sąmone atlikti kokį tai darbą. Nuo įprasto žmogaus magas skiriasi savo sąmonės tankiu, savo mentalų. Magai turi gebėjimą tiesiogiai savo sąmone suvokti pasaulį, nuosava sąmone tiesiogiai daryti poveikį išoriniam pasauliui.
Paprastų žmonių kastų ypatumas - tai magiškų gebėjimų nebuvimas. Magiškas gebėjimai - tai galėjimas savo sąmone tiesiogiai sąveikauti su išoriniu pasauliu.
Antraštė: Mago pradžia
Parašė: elteide kovo 18, 2020, 20:50:52
o pats tu esi magas?:)
Antraštė: Mago pradžia
Parašė: klajunas kovo 18, 2020, 20:59:11
Citata iš: Adeptas  kovo 18, 2020, 12:38:07Magų tikslas - greitesnė šios žmonių civilizacijos vystymosi evoliucija.
Koks aukščiausias mago ir civilizacijos tikslas/išsivystymo laipsnis?

Citata iš: Adeptas  kovo 18, 2020, 12:38:07Magai turi gebėjimą tiesiogiai savo sąmone suvokti pasaulį, nuosava sąmone tiesiogiai daryti poveikį išoriniam pasauliui.
Kai sąmonė veikia muskulo skaidulą, siunčia elektrinį impulsą. Ką siunčia valdydamas materiją arba eterį su savo sąmone?

Ar magas naudoja kokią nors technologiją? Ar tai ką jis daro yra natūrali, biologinė psichinė galia?

Ar galima nematomą technologiją vadinti magija? Ir tada - koks magijos ir mokslo differentia specifica?
Antraštė: Mago pradžia
Parašė: Adeptas kovo 19, 2020, 22:41:54
Magija tai žinių ir įgūdžių sistema, kuri betarpiškai susieta su žmogaus sąmonės galimybėmis atlikti darbą. Bet čia reikia žinoti kas tai yra tos žinios ir kaip suprasti įgūdžius. Mes naudojame daug žodžių dėl kurių tikrosios reikšmės nesusimąstome. Žodis žinios - tai tik 6 raidės. Pradėkite apie tai kalbėti su kabalistais. Jie ims aiškinti apie fonemus, apie skaičių 6. O kas yra tie fonemai, iš kur jie, kiek jų yra ir t.t. Tuomet jūs po truputi atsiremsite į pasaulėdaros nežinojimą. O kaip gyvena pasaulis? Šis klausimas kildavo kiekvienai civilizacijai. Kiekvienai? O kiek jų buvo? Rauskitės Junesko dokumentuose, ieškokite mokslininkų dirbančių Pietų Afrikos giluminėse šachtose išvadų suvestines. Rasite didžiulius nesutarimus, kaip ir egiptologų dėl piramidžių. Dėl ko Afrikoje mokslininkai nesutaria?  Ogi vieni mokslininkai skaičiuoja ir vertina skalūninius ir radioaktyvius sluoksnius pagal vieną metodiką, kiti pagal kitą. Vadinasi ir nesutarimai kyla dėl buvusių civilizacijų skaičiaus. Tuomet kils klausimas kaip tai gali būti? Atsimušite į klausimą - o kas gi yra mokslas? Padirbėję atkasite, kad tas mokslo modelis, kuris yra pasaulyje šiuo metu buvo sudarytas prieš 5 - 8 tūkstančius metų. bandysite gilintis toliau ir imsite suprasti nuo ko priklauso mokslas ir jo rezultatai. Ir taip žingsnis po žingsnio bandysite suprasti jus supančią aplinką. Na, o žodį žinios suvoksite negreitai.
Kartą Mozė savo mokiniams liepė nupiešti apskritimą. Vieni nupiešė didesnį, kiti mažesni. Po to paprašė užtušuoti apskritimo vidų ir pasakė - tai ką jūs užtušavote, tas apskritimo vidus yra jūsų žinios, o ta linija apjuosianti apskritimą yra klausimų kiekis, kuris jums kyla turint tas žinias. Taigi kuo didesnis apskritimas tuo daugiau žinių, tuo daugiau klausimų.
Pagal užduodamą klausimą nesunku matyti kokiame pasaulyje gyvena žmogus. Pagal jo teiginius ar išvadas - nesunku suprasti kaip jis suvokia jį supančią aplinką. Juk dažnai vaikams yra sakoma - tu dar mažas ir nesuprasi jai aš ir bandysiu tau aiškinti, kai užaugsi tau visą tai savaime išaiškės.
Antraštė: Mago pradžia
Parašė: Adeptas kovo 19, 2020, 22:43:07
Magas tai žmogus, kuris turi labai gerai žinoti pasaulėdarą, žinoti ir suprasti ką jis suvokia aplinkiniame pasaulyje, žinoti pagal kokį modelį gyvena pasaulis, kas kaip ir kodėl vyksta pasaulyje, sugebėti paaiškinti tai kas vyksta ir kodėl vyksta. Atsitiktinų atsitiktinumų nebūna. Pasaulyje viskas yra susiję, todėl būtina žinoti kuo daugiau apie viską. Tai per dieną nesužinosi, nesužinosi ir dviem žodžiais gavęs atsakymą į savo klausimą. Tam, kad kažką pradėtum suvokti ir šio gyvenimo neužteks. Bet jeigu šioje inkarnacijoje sugebėsi įsisavinti pradinukų paruošiamos grupės medžiagą, tai kitame gyvenime gal jau galėsi pirmos klasės mokslus krimsti.
Senovės Egipte žyniai mokydami savo mokinius dažnai jiems pasakodavo pričias. Viena iš jų tokia. Ruošdamasis pereiti dykumą, žmogus kantrai rinko vandenį į savo vandens maišą, kartais jį rinkdamas net rasos lašeliais nuo augalų lapelių. Ir štai jis jau keliauja dykumoje. Ten jis sutinka žmones, kurie įžengė į dykumą nerūpestingai, be vandens atsargų. Jis jiems dar nespėjusiems ištrokšti ima siūlyti ir dalinti savo vandenį. Vieni gurkšteli iš mandagumo, kiti jam užsisukus jį net ir išpila. Jie vandens paprašė šiaip sau, jo sunkai nerinko, jie jo nevertina. Greitai žmogus pastebi, kad vandens jau nebeturi ir toliau per dykumą eiti jam beprasmiška, jam tiesiog reikia grįžti atgal, dykumos jis nepraeis. Lygiai tas pats ir su žiniomis. Jūs sutiksite daug iš neturėjimo ką veikti jus klausinėjančių. Atsitiktiniai klausimai beverčiai, kiti net gi neklausys iki galo jūsų atsakymo ar tiesiog klausis atmestinai, o dar kiti dėl savo skurdžių žinių pasišaipys iš jūsų. O juk žinios - tai informacija, informacija - tai energija. Neskubėkite savo sukauptą energiją beprasmiai ištaškyti į šalis. Prisiminkite, kad žmonės vertina tik tai ką sunkiai patys pasiekia. Lengvai gautas daiktas lengvai prarandamas. Vandeniu pagirdykite tik labai ištroškusį, žinias dalinkite ištroškusiems žinių.
Jeigu esate ištroškęs žinioms ir norite tapti magu, ieškokite tradicinę magijos mokyklą. Tradicinės magijos mokyklos susietos su žmogaus sąmonės evoliucija. Šių mokyklų programos praktiškai nesiskiria. Labai stiprios yra Sufijų magijos mokyklos, puikių mokyklų yra Europoje, Amerikoje. Tik prieš tai prisiminkite taisyklę - jei gali nepiešti, nepiešk, jei gali nerašyti - nerašyk. Jei gali nebūti magu - nebūk. Magija - tai mokslas, sunkus mokslas. Nieko neatsinešus iš pereitos inkarnacijos teks startuoti nuo nulio. Mediumai kažką pasiekia greičiau. Įvertinkite savo stichiją, tai jums turės reikšmės. Nesitikėkite jokių greitų rezultatų ir žinokite, kad tai jums kainuos ne taip jau pigiai.
Antraštė: Mago pradžia
Parašė: klajunas kovo 20, 2020, 06:21:53
Citata iš: Adeptas  kovo 19, 2020, 22:43:07Magas tai žmogus, kuris turi labai gerai žinoti pasaulėdarą, žinoti ir suprasti ką jis suvokia aplinkiniame pasaulyje, žinoti pagal kokį modelį gyvena pasaulis, kas kaip ir kodėl vyksta pasaulyje, sugebėti paaiškinti tai kas vyksta ir kodėl vyksta. Atsitiktinų atsitiktinumų nebūna.
Ir kokia gi ta pasaulėdara yra? Savo nuomonių čia nerašau tik todėl, kad jos išdėstytos mano temose.

Kalbant apie klausimus, reikia suprasti kokie klausimai būną ir nepainioti jų rūšių, nes nepažįstami žmonės pirmiausiai susipažįsta, o neturint informacijos klausia.

Kodėl pavz. nepaklausei ką aš manau, ar neįdomu?
Antraštė: Mago pradžia
Parašė: Adeptas kovo 20, 2020, 12:10:26
Paskaitęs kelis pasamprotavimus šiame tinklalapyje apie magiją tiesiog nutariau parašyti šiek tiek iš savo patirties. Manau, kad perskaičius tai labai aiškiai matosi, kad aš niekam neuždavinėju klausimų, nebandau išprovokuoti diskusijas, o taip pat nesiruošiu būti kieno tai mokytoju ir neprašau pas nieką pagalbos, siekdamas kažką išsiaiškinti. Aš tikrai nepaliečiau jokių konkrečių klausimų nagrinėjimų, aš tiesiog pateikiau savo patirtį, savo einamo kelio dalelę. Tai kirai nėra koks tai apsikeitimas nuomonėmis ar koks tai pažinčių ieškojimas. Tai ką parašiau visai neturi visiems patikti ar visiems tikti. Kiekvienas iš mūsų viską vertiname pagal savyje išvystytą aplinkos suvokimo lygį. Pasaulį kiekvienas žmogus mato savo akimis ir jame kam ko reikia tas to ieško. Tie, kurie jau nužengė kur kas toliau, be abejo perskaitę ramiai tai padės į šalį. Beje, daugiau negu užtikrintas jog jie čia tikrai nesilanko. Kam tai neįdomu gali praleisti skaitydamas kas trečią eilutę ar išvis negaišti laiko. Tai parašiau tiems, kurie dar ieško savo kelio gal būt kažką iš to įtrauks į savo kaupiamą patirtį. Labai apgailestauju, bet kaip matau pats nevisai supratai tai ką aš parašiau. Nesupratai, kad aš čia rašiau ne tam, kad su kažkuo tai vesti diskusijas, aiškintis kokius tai klausimus. Aš tiesiog parašiau šiek tiek iš savo patirties ir tik. Prieš daug metų pats ieškojau nuo ko pradėti, kaip surasti teisingą kelią, kuris tiktų man, kuris reikalingas man. Neabejoju, kad ir dabar yra tokių ieškančių ir nepilnai įsivaizduojančių o kas iš tikro yra magija.
Atleisk, bet manęs tikrai nedomino paties nuomonė ir aš neieškojau paties parašytų temų. Kaip jau minėjau tikrai neieškau čia pažinčių ir neieškau čia informacijos. Tai ne vieta informacijos paieškoms. Pats, kaip supratau esi Rašytojas, tuomet labai gerai žinai, kad rašant autobiografinę knygą rašytojas dėsto įvykių seką ir tikrai nedaro apklausos kuris iš jo pragyventų etapų kiek procentų skaitytojų domins. Jis tiesiog viską dėto chronologine tvarka, rašo ir tiek. Kam knyga bus įdomi ją skaitys, kitas ja gal tiesiog numes į šalį. Visada atsiras kritikai kurie knygą maišys su žemėmis ir atsiras fanai, kurie knygą saugos kaip bibliją. Tai natūralu. Jei tai ką parašiau tavęs nedomina, vadinasi visą tai parašiau ne tau.
Beje kas link klausimo: ir kokia gi ta pasaulėdara yra?  Galiu atsakyti sakiniu kurį jau buvau parašęs: Juk dažnai vaikams yra sakoma - tu dar per mažas ir nesuprasi jei aš bandysiu tau aiškinti, kai užaugsi tau visą tai savaime išaiškės. 
Antraštė: Mago pradžia
Parašė: klajunas kovo 20, 2020, 13:23:58
Žinau tik tiek, kad yra forumas ir yra blogas. Čia yra forumas, tad ne aš, o tu ne savose vežėčiose. Nesuprantu kodėl forume nori vesti savo įspūdžių blogą.

Suprantu, kodėl kai kas nori būti tik apžiūrai skirtu eksponatu, kurio negalima liesti, tyrinėti, imti, pirkti. Bet toks, žinok, ne daug kam įdomus.

Koks tikslas, be savimeilės, šitaip save eksponuoti?

Nusikaltau tik tiek, kad timptelėjau už ausies, kad pažiūrėčiau koks ilgis.  :D
Antraštė: Mago pradžia
Parašė: Adeptas kovo 21, 2020, 16:54:21
Mago pradžia - taip pavadinau tai, ką numačiau pateikti tik tiems, kurie jaučia, kad magija yra tai, ko jie ieško gyvenime. Aš neįlindau į svetimą temą, nepradėjau neigti ar kritikuoti kitų mintis. Savo rašiniuose aš nei žodžiu nepaminėjau kitose temose pateiktas tiesas bei jų neaptarinėjau. Tai tiesiog būtų neetiška. Kiekvienas gali rašyti tai ką nori, bet iš parašyto visada gali daryti išvadas apie rašiusiojo sąmonės lygi, jo matomą pasaulį, jo sugebėjimą suvokti aplinką, jo gyvenimo vertybių skalę ir visą tai matai pagal jo pasisakymus ar vertinimus. Juk visiems gerai žinomą, kas pas žmogų galvoje tas ir ant liežuvio. Žmogus jausdamas nepilnavertiškumą ar silpnumą būtinai stengsis tuo apkaltinti kitą, įsivaizduodamas, kad tuo pridengs save. Nereikia būti dideliu psichologu, kad pamatyti ką žmogus nešioja savyje, jis tiesiog pasitaikius jo nuomone mažiausiai galimybei būtinai tą išlies į išorę. Juk ne be reikalo tautos išmintis sako, kuo pats smirda tuo ir kitus tepa. Aš dar tiesiog norėjau priminti aiškiaregiams besilankantiems šiame portale apie etiką. Iš karto patikslinu jog kreipiuosi tik į tuos aiškiaregius, kurie peržengia aiškiaregių etikos ribas. Aiškiaregys matantis kitų žmonių mintis, matantis kas jiems įdomu, o kas ne, jaučiantis jų jausmus, norus neturi teisės apie tai kalbėti viešumoje. Tai kiekvieno žmogaus individualus vidinis pasaulis, į kurio erdvę niekas neturi teisės brautis be to žmogaus leidimo. Tai šventa magijos taisyklė. Taigi tai kas ką galvoja, kas kam įdomu paliekama tam žmogui, tai yra jo, tai yra asmeniška. Jei jau įlindai į svetimą erdvę neleistinai tai tau neleistina to viešinti.
Dabar ko dar neparašiau apie mago pradžią. Kaip jau minėjau prieš daug metų ieškojau informacijos kas vis tik yra ta magija. Daug tuščių plepalų prisikaičiau interneto svetainėse bei forumuose, perskaitytų daug tuščių diletantiškų teiginių, kurie manęs neįtikino, jog visą tai yra magijos esmė. Tik radęs tradicinę mokyklą, stiprius mokytojus, aš supratau kiek laiko praradau tuščiai klaidžiodamas ir ieškodamas. Liaudyje sakoma: kas ieško, tas randa. 
Vaikystėje mokyklos vadovėliuose man pateikė gražų ir darnų pasaulio paveikslą. Jame buvo nuoseklus ir dėsningas žmogaus vystymasis nuo tolimo protėvio beždžionės iki protingo žmogaus. Pateikė stichišką miestų ir genčių atsiradimą. Šiuose teiginiuose man buvo daug neaiškumu, daug naujų radinių ir faktų man netilpo į šias tiesas.
Kitą paveikslą šiandiena siūlo religiją, kurioje viskas pagrįsta šventais raštais. Visą tai gauta iš dangaus, nekritikuotina ir turi būti būtinai priimta tik taip. Dažnai tie du paveikslai egzistuoja lygiagrečiai, nemaišydami vienas kitam, nes jie skirti skirtingoms žmogaus sferoms. Mokslas skirtas kasdieninei praktinei veiklai, o religija reguliuoja etikos ir moralės sritis, o taip pat gyvenimo prasmės klausimus.
Pasirodo, kad yra dar ir trečias pasaulio paveikslas, kuris iš esmės skiriasi nuo pirmų dviejų. Sis paveikslas kai kam atrodo fantastinis ir nerealus. Aš gi susipažinęs su juo supratau - pagaliau radau tai ko ieškojau. Magiškasis paveikslas mane pilnai tenkino, nebuvo vidinių prieštaravimų. Ar šis paveikslas man tinka, sprendimas priimamas ne protu. Pas žmogų turi atsirasti tai, kas yra vadinama „rezonansas", tai pojūtis ko tai žinomo ir artimo.
Štai tokiu būdu aš radau tai ko ieškojau. Kiekvienas žinoma turi savo kelią į magiją.
Antraštė: Mago pradžia
Parašė: Adeptas kovo 21, 2020, 16:55:03
Magijoje žodis „žmogus" netalpinamas pilnai tik į fizinį kūną. Yra „amžinas" dvidešimt dviejų išmatavimų turintis dvidešimt dvi projekcijas objektas, kuris periodiškai įsikūnija į fizinį kūną ir jis vadinamas monada. Kiekviena inkarnacija monadoje aplieka atitinkamus užrašus. Taigi mano praeitis kūrė mano dabartį.
Kadangi kalbu apie Mago pradžią, tiems kurie nežino noriu pasakyti, kad magijoje taip pat yra saugumo technika. Ji yra būtina dirbant su 13 energetiniu srautu, su mirties energijomis, dirbant su demonais ir t.t. Visą tai tolesnieji etapai. Pradžioje, kiekvienas pradedantysis magas yra įspėjamas ir reikalaujama, kad visoje savo buvimo magijoje eigoje privalo griežtai laikytis reikalaujamos saugumo technikos. Magas, kol neišmoko valdyti vienos ar kitos energijos, jis neturi teisės atlikinėti praktikas su tomis energijomis. Iššaukta ir nevaldoma energija gali sunaikinti patį maga, o taip pat pridaryti žalos aplinkai. Kiekvienas mokytojas tai griežtai įspėja savo mokinius nuo pat pradžių. Jeigu pradėsite savarankiškai atlikinėti kokias tai praktikas, prisiminkite, saugumo technika būtina, ji privaloma. Čia nėra kokios tai darbo inspekcijos, čia yra sistema, kuri nesupranta žodžio „atsiprašau, nepagalvojau".
Visiems, kuriems vidinis balsas sako, jog turite tapti magais linkiu sėkmingai surasti savo kelią į magiją. Negaiškite laiko tinklalapiuose su metų metais sėdinčiais ir tuščias diskusijas vedančiais diletantais dažnai neturinčiais supratimo apie ką bando šnekėti.
Antraštė: Mago pradžia
Parašė: klajunas kovo 22, 2020, 11:52:23
Jeigu būtum tikras aiškiaregys, matytum tikrą mano vidų, o tai, ką įfasadina tavo pirštai, rodo tik strėles, kuriomis šaudai norėdamas nužudyti, o ne suprasti. Ir tai darai net neišsiaiškinęs ar tavo pilį puola priešas ar ne.

Citata iš: Adeptas  kovo 21, 2020, 16:54:21Aš neįlindau į svetimą temą, nepradėjau neigti ar kritikuoti kitų mintis.
Nei aš kritikavau mintis, nei neigiau - greičiau kritikavau elgesį, kuris pasirodė juokingas. Forume vėlyvas, kai forumas tuščias, seniau dėdavosi dar ne tokie dalykai.

Kaip gerokai pažengusiam - trūksta dvasios ramybės ir supykstama bei suklumpama lygioje vietoje.

Nors monologai šiame forume tapo gana populiarūs, ir juos išplatinau aš nors tai draudžia forumo taisyklės, bet leidžiama kūrybos lentoje. O bet kokioje temoje esi tik vieno įrašo šeimininkas, o ne visos temos, nes diskutuoti su savimi draudžia forumo taisyklės.

Man monologai gavosi ne todėl, kad būčiau susireikšminęs, bet todėl, kad neatsirado norinčių diskutuoti. O ši lenta, kiek suprantu - ne kūrybos lenta, todėl uzurpavimas - nelegalus.
Antraštė: Mago pradžia
Parašė: elteide kovo 22, 2020, 16:03:55
Citata iš: Adeptas  kovo 21, 2020, 16:55:03Magijoje žodis „žmogus" netalpinamas pilnai tik į fizinį kūną. Yra „amžinas" dvidešimt dviejų išmatavimų turintis dvidešimt dvi projekcijas objektas, kuris periodiškai įsikūnija į fizinį kūną ir jis vadinamas monada. Kiekviena inkarnacija monadoje aplieka atitinkamus užrašus. Taigi mano praeitis kūrė mano dabartį.
Kadangi kalbu apie Mago pradžią, tiems kurie nežino noriu pasakyti, kad magijoje taip pat yra saugumo technika. Ji yra būtina dirbant su 13 energetiniu srautu, su mirties energijomis, dirbant su demonais ir t.t. Visą tai tolesnieji etapai.....
Visiems, kuriems vidinis balsas sako, jog turite tapti magais linkiu sėkmingai surasti savo kelią į magiją. Negaiškite laiko tinklalapiuose su metų metais sėdinčiais ir tuščias diskusijas vedančiais diletantais dažnai neturinčiais supratimo apie ką bando šnekėti.

kodėl 22 ir kokių išmatavimų?
Adeptas tai mokinys kiek supratau , pradžiamokslis ....kur radote tą gerą mokykla ..Lietuvoje?
Antraštė: Mago pradžia
Parašė: Adeptas kovo 22, 2020, 22:10:55
Adeptas - tai uolus mokymo, idėjos, žinių pasekėjas, padedantis suprasti idėją ir žinias. Senovės Egipte taip buvo vadinami magijos mokslų mokiniai. Nuo XIX amžiaus šis terminas buvo naudojamas teosofijoje, okultizme, ezoterikoje ir tarp rozenkreicerių. Praktiškai jį naudojo ir kiti slaptieji ordinai. Tai dažniausiai reiškia iniciaciją ar tam tikrą hierarchijos laipsnį, asmens atsidavimo slaptoms žinioms lygį.
Mokausi vietos tarptautinės Psichokinezės asociacijos universitete. Esu Londono grupėje, mano pagrindinis mokytojas Londone.
Kas link 22 išmatavimų, tai labai didelis klausimas reikalaujantis ilgo nagrinėjimo ir aiškinimo. Nežinau ar keliais žodžiais sugebėsiu atsakyti. Nemėgstu į sudėtingus klausimus atsakinėti dviem žodžiais. Na bet pabandysiu. Tai susiję su pasaulio modeliu. Visas buvusias planetos civilizacijas domino pagal kokį modelį gyvena pasaulis. Dabartiniai mokslininkai sukūrė ne vieną dešimtį pasaulio modelių, bet jie tarpusavyje nesąveikauja. Magija remiasi (tuo remiasi ir esantys slapti ordinai) išlikusiomis iš labai gilios praeities žiniomis apie du tarpusavyje sąveikaujančius modelius: tai Kabalistinis modelis ir Kvantinės magijos modelis. Kad paaiškinti tuos modelius reikia perskaityti ne vieną paskaitų ciklą. Bandysiu reziumuotai pasakyti, jog Europos kabalistai paveldėjo Atlantų tradicijas, jie teigi, kad ivritas yra arčiausias tikrajai programavimo kalbai ir jo ženklai turi vienintelę tikrąją kilmę.  Kabalistinis modelis tai pasaulio aprašas kaip teksto ar programos esančios viduje kokio tai vieno informacinio įtaiso, kuris yra supersąmonė (aukščiausioji sąmonė), koduojanti informaciją kokiu tai savitu būdu, kuris toliau vadinamas Protoalfabetu. Čia proto turima galvoja prototipas. Proto abėcėlė, arba Abiad rašymo sistema turi Acrophonic (tai abeceėlės pavadinimas, kuris verstųsi - principiniai garsai) kuri turi 22 pagrindinius (principinius) fonemus. Kablistai tyrinėjo ir išsaugojo šį modelį. Jie ieškojo objektų kodų taip vadinamų „tikriniais vardais". Alchemikai bandė objektų kodus ištraukti tiesiogiai iš medžiagos ir tai vadino Kvintosencija. Na žodžiu jeigu viską dėstyti tai reikėtų labai daug vietos ir laiko. Dėl to reziumuodamas pasakysi, kad pagal tuos 22 fonemus yra 22 energetiniai srautai. Jie jungia 10 sferų, t.y. 10 pasaulių, kurie yra atvaizduoti Gyvybės medyje Sefirot. Judėjai jį vadina Sfirot medžiu. Galima sakyti jog tas medis tai mūsų planetos sąmonės išorinio signalo apdorojimo programos schema. Mes gyvename pasaulyje Malkut, kurio dažnumas yra žemiausias ir yra tankiausios energijos. Kiekviename energetiniame sraute objektas turi savo kokybinius parametrus. Tai štai visi objektai esantys planetoje turi 22 projekcijas, 22 išmatavimus. Su tuo yra susieti taro kortų 22 didieji arkanai. Mes gyvename 3 išmatavimu pasaulyje, t.y. ilgis, plotis ir aukštis. Viską labai trumpinau ir bandžiau kaip tai išsireikšti, kad kažkas būtų suprantama, nežinau kaip man pasisekė. Taigi paprastas žmogus gyvena trimatėje aplinkoje. Ekstrasensai jau valdo keturmatę aplinką, Hileriai (gydytojai) dirba iki septynmatės aplinkos, Alchemikai įveikia iki devynmatės aplinkos ir Demiurgai pasiekia net dvylikamatę aplinką. Žmogaus sąmonė daugiau dvylikos matmenų nesugeba aprėpti.
Šiaip tai čia yra pirmo kurso medžiaga, tai magijos mokslų pradmenys.
Antraštė: Mago pradžia
Parašė: elteide kovo 22, 2020, 23:05:02
galima išsamiau, apie 22 fenomus , arkanus, srautus? pvz. kad suprast kas kokie jie ..13 mirties , neigiamas kiek supratau, griaunantis destruktyvus ?
....
sakot magija vidumi jums atsišaukė , buvo rezonansas ...ir pasirinkot , gerai..
kodėl Dievas sakė , kad nežyniaut, neburtininkaut ir senajame testamenete ir naujajame , jei tai gerai?
Antraštė: Mago pradžia
Parašė: Adeptas kovo 25, 2020, 01:29:02
Kalbant apie fonemus mes jau lendame į Kabalistiką. Tai yra labai platus klausimas. Čia reikėtų dėstyti vieną iš minėtų pasaulio modelių t.y. apie Kabalistinį modelį. Tikrai keliais žodžiais nesugebėsiu pateikti taip, kad būtų suprantama. Tiesiog gausis kokie tai informacijos gabalai.
Fonemas supaprastintai kalbant galima sakyti, kad tai yra kalbos metu išleistas garsas, tai minimali balsio ar priebalsio garsų artikuliacija. Kalba sudaryta iš tokių garsų, garsinės kalbos vienetų, iš tokių garsinės kalbos elementų. Paprastas vienas atskiras garsas dažnai nieko reikšmingo žmogui nepasako. Bet iš atskirų garsų galima sudaryti junginį, kurį mes vadiname žodžiu. Priklausomai nuo garsų sustatymo eilės žmogaus garsų priėmimo sensoriui tai pateikus į galvoje esančiai garsų iššifravimo sistemai, žmogaus vaizduotėje atsiranda vienas ar kitas objektas. Sakysime žodis NAMAS susideda iš garso N, garso A, garso M, garso A ir garso S. Garsus nereikia maišyti su raidžių vardais, nes sakysime yra raidė EM, sakome, kad tai raidė EM o kada tariame garsą sakome tik M. Pakeitę primą garsą N į garsą Š jau gauname garsų junginį ŠAMAS.  Jei pirmasis junginys mūsų vaizduotėje pateikė objektą, statini, pastatą, tai antrasis - žuvį. Taigi vieno fonemo pakeitimas pakeičia fonemų junginio prasmę, atsiranda visai kitas objektas, kito objekto „tikrasis vardas". Kiekviena abėcėlė turi tam tikrų garsų t.y. fonemų rinkinį. Gilioje senovėje magai pastebėjo, kad įvairių tautų abėcėlėse yra bendri, t.y. vienodi 22 garsai, fonemai. Dabar gi reikėtu kelias valandas pasakoti apie aukščiau minėtą Kabalistinį modelį, kurį Kabalistai išsaugojo ir tyrinėjo. Tikrai keliais žodžiais to modelio negaliu aprašyti. Žodžiu Kabalistai ieškojo mūsų pasaulyje esančių objektų kodų, taip vadinamų „tikraisiais vardais". Jie teigė, jog viskas pasaulyje yra užkoduota tų 22 fonemų pagrindu.
Magijoje kaip minėjau yra du pasaulio modeliai: vienas modelis susietas su N-matę erdve, kitas modelis informacinis. Pirmasis modelis aprašo žmogaus sugebėjimą suvokti nuo 3 iki 12 matmenų imtinai. Bet kuris objektas turi tęsinį N-matėje erdvėje. Mūsų pasaulyje, kuriame gyvename N=22. Mes esame informacinėje erdvėje. Ką tai reiškia galima suprasti iš kompiuterinių žaidimų pavyzdžių, kuriuose aprašomas tam tikras pasaulis su jam priskirtomis kai kuriomis savybėmis. Mums tas pasaulis tai tik žodžių rinkinys, kuriuo buvo aprašytas tas pasaulis. Pagal atskirą programą galima aprašyti žmogeliuką tame žaidime. Viduje tas žmogeliukas bus kaip gyvas, kaip tikras turintis sąmonę ir t.t.
Bet kuris pasaulis egzistuoja kaip informacija. Visa informacija užrašyta kokių tai keleženkliu kodu. Pagal kabalistus mūsų pasaulis aprašytas 22 fonemų kodu. Kodo ženklinimo skaičius yra matmenų skaičius. Kada sakoma, kad aplinkinis pasaulis 22-matis tai turime galvoje, kad kiekvienas objektas aprašytas 22-ženkliu vardu. Kiekviename savo skyrelyje patalpinta raidė - tai yra matmuo. Tarp jų yra sąveika.
Taigi pasaulis egzistuoja kaip kokia tai erdvė iš vienos pusės, bet iš kitos pusės kaip koks tai tekstas. Iš kur atsiranda tas tekstas, kas jį parašė? Kaip pasiekti tą tekstą ir kaip perrašyti atskiras programos dalis - tam Kabalistai skiria savo gyvenimą.
Nežinau kiek ką supratote iš tokių sutrumpintų aiškinimų.
Antraštė: Mago pradžia
Parašė: Adeptas kovo 25, 2020, 01:35:32
Kaip jau minėjau yra Medis Sefirot. Ten yra 10 sefirų. Sefiros - tai pasaulius sukuriantys Energo Informacinio signalo generatoriai. Mūsų pasaulis tai Energo-Informacinis signalas sukurtas pačios „apatinės" Sefiros Malkuth, Visos kitos sefiros generuoja signalus kurie kuria kitus pasaulis su kitais parametrais. Tarp žmogaus surinkimo taško padėčių ir medžio Sefirot yra tam tikras atitikimas.
Arkanai -tai energetiniai kanalai, kurie jungia įvairias sefiras. Arkanai - tai energijos kurios teka tarp įvairių pasaulių ir tos energijos žmonių sąmonės supratimui yra labai sudėtingos.
Kas link srautų, tai neaiškinant plonybių tai yra žinomas dėsnis, jog energija iš ten kur jos daugiau teka į ten kur jos mažiau lygiai kaip vanduo. Energijų tekėjimo tarp sefirų srautai ir yra vadinami arkanais. Visi šių energijų tekėjimo ypatumai aprašyti knygoje „Šventoji Toto knyga". Žinoma reikia mokėti tą knygą skaityti. Knyga yra užkoduota Taro kortose. Kiekvienas didysis arkanas, o jų yra 22, glifais aprašytas atskiroje kortoje. Tai atskiras knygos skyrius. Taro kortų kaladėje yra 78 kortos, iš jų 22 kortos vadinamos „Didieji Arkanai". Čia vėl gi atskira istorija.
Arkanai, tai energetiniai srautai tarp sefirų. Tarp sefiros Hode ir sefiros Giburah yra 13 Arkanas. Juo teka mirties energija. Sefira Hode ir 13 Arkanas yra Limbo erdvėje.
Energija iš esmės nėra bloga ar gera, ji yra energija. Elektros energija yra gera ar bloga? Jeigu ji šviečia ar atlieka kitą darbą ji yra gera, jei užmuša žmogų - ji yra bloga. Ugnies energija ? jei ugnis šildo ar šviečia, jei ant ugnies pasigaminame maistą, tai ji gera, jeigu ji sudegina namą ar apdegina žmogų tai ji yra bloga. Čia viskas priklauso kaip tą energiją panaudosime. 13 Arkano energiją labai puikiai naudoja Hileriai (gydytojai), Nekromantai ir kt..
Kas link dievo ir religijų. Pasaulio pagrindinės religijos išsidėsčiusios Sefirot Medžio apatiniame trikampyje t.y. 22, 21, 19 Arkanuose ir jos naudojasi tais energetiniais srautais,. Kad kalbėt apie religijas ir apie dievus ko gero pirmiausiai reikia žinoti kas yra tos religijos ir kaip tos religijos atsirado,. Na bet čia vėl gi atskira ilga tema.
Ir vėl gi visą tai yra pasaulėdara, magijos mokslų pradmenys.
Antraštė: Mago pradžia
Parašė: Adeptas kovo 25, 2020, 02:09:22
Aš neturėjau tikslo diskutuoti pats su savimi, tiesiog norintiems eiti magijos keliu norėjau papasakoti savo patirtį ir galvojau jog gal tai jiems tai padėtų surasti savo kelią į magiją. Tiesiog nepagalvojau, kad tai bus vertinama kaip draudžiami monologai ir tuo pažeisiu šio forumo taisykles. Neketinau nieko uzurpuoti, bet jeigu jau pasielgiau nederamai, privalau už savo elgesį atsiprašyti ir galiu tik pažadėti jog pasitraukiu iš šio forumo. Tai darau ne dėl kokių tai kvailų ambicijų ar įsižeidimo. Prisipažinsiu, tikrai neketinau šiame forume vesti diskusijas, nes nei viena iš čia esančių temų manęs nesudomino. Tiesiog atkreipiau dėmesį į kai kuriuos pasamprotavimus ir supratau, kad yra žmonių ne visai suvokiančių, o kas gi iš tikro yra magija, bet siekiančių surasti kelią į magiją.
Antraštė: Mago pradžia
Parašė: KiraInsider kovo 25, 2020, 10:22:53
Sveiki, gerbiamas Adepte. Suprantu, kad čia neradote to ko ieškojote. O gi ir nebuvo prasmės ieškoti. Žmonėms tik, kad papliurpti, pasiginčyti - 3 ir 4 kastų vargu ar rasime čia. O gi vis ir traukia kiekvieną, rasti būtent 4 kastos atsovą, kad būtų galima produktyviau aptarti nevienareikšmį mūsų kūrinijos modelį, manau sutinkate su manimi. Tikriausiai Jums būtų įdomu ir, tikiuosi,galbūt naudinga persimesti keletu žodžių su manimi. Aš ezoterikas-praktikas trumpais, paprastais žodžiais tariant.) Jeigu sutiksite, galėsime aptarti daugelį klausimų, bei susipažinti neapsiribojant vien šio gyvenimo laikotarpiu. Turėjau omenyje jog, su Jūsų sutikimu, galėsime pasidalinti praeitų gyvenimų žiniomis.   Jeigu sudominau, prašau rašykite man į el paštą   impiaadepis@gmail.com   arba 6tai discord nuoroda      https://discord.gg/MXRuzAd        Sėkmės. Mahtub.

Pagarbiai, Kira Insider
Antraštė: Mago pradžia
Parašė: klajunas kovo 25, 2020, 11:44:33
Taisyklių gana seniai daug kas nesilaiko ir rašyti niekas nedraudžia. T. p. visi požiūriai įdomūs, bet kiekvienas turi savo kelią. Nėra tokio dalyko kaip teisinga ir neteisinga magija, yra tik tikra ir netikra. Tačiau magijoje mano supratimu yra daug skirtingų mokyklų ir visos jos nori išaukštinti išskirtinai save.

Todėl galima būti kokios nors vienos mokyklos atstovu, o galima būti tyrinėtoju, turinčiu visumos suvokimą. Savo samprotavimais forume dalinasi daug kas, bet dauguma jų padiskutuoja, kai atsiranda norinčių.
Antraštė: Mago pradžia
Parašė: violetpink1 kovo 26, 2020, 15:20:51
Pati didžiausia magija yra sąmonė, ją supanti realybė ir jų dviejų santykis, visa kita - tik detalės, priklausančios nuo to, į ką sąmonė daugiau orientuojasi ir ką nori priimti jos "buvimo - gyvenimo - noras".  :)
Man čia labiausiai susisieja viskas į daugmaž keletą sąvokų:
Parabrachmanas - Vienis, Absoliutas, kitą samonė ir jos tas "juodasis taškas" - noras gyventi ir patirti.
Kaip visa tai pasikreipia ir duoda rezultate visokius įspūdžius ir apskritai tariant patirtis bei rezultatus.
Beje - kas vienam gali būti ir atrodyti magija, kitam gali būti technologijos...  ;) ...arba bent jau žinios, suvokimas.
Tuo tik norėjau pasakyti, jog reikia būti atsargiems, ypač jei juntamas santykis su kuo didesniu nei esame, nes kas mums gali būti galinga magija, kažkam gal tik tas pats, kas mums menkas vėjo dvelksmas arba dar mažiau...
Antraštė: Mago pradžia
Parašė: Adeptas balandžio 02, 2020, 00:25:36
 impiaadepis@gmail.com  paštas neegzistuoja
Antraštė: Mago pradžia
Parašė: Vaba69 balandžio 02, 2020, 22:37:17
Adeptas, žiauriai įdomiai čia rašai. Mane nuo vaikystės domino visi šitie mistiški dalykai. Turiu klausymą.
Jeigu norėčiau pradėt mokintis magijos, ka skaityt? Kur ieškot? Gal gali plačiau apie tas mokyklas ir kaip įstoti ten? Ačiū.
Antraštė: Mago pradžia
Parašė: Adeptas balandžio 03, 2020, 16:57:07
Vabalui 69

Yra į lietuvių kalbą išverta  vieno magijos universiteto pirmajam kursui skirtų paskaitų apžvalga. Tai beveik 150 puslapių knygutė.  Ji skirta besimokantiems, manau, kad galėtumėte bandyti tą medžiagą nusipirkti ir pabandyti kiek tai įsisavinti kas joje yra. Ten magijos mokslams reikiamų pagrindų apžvalga, pasaulėdaros pradmenys. Tas paskaitų ciklas pavadintas „Kastos ir evoliucija". Jeigu jus tai „užkabins" t.y. pajausite kad tas kelias ir ta kryptis jūsų, tada ir judėkite toliau. Būna ir kiti paskaitų ciklai išversti į lietuvių kabą taip pat skirti besimokantiems. Pabandykite parašyti adresu   psichokineze@gmail.com, plačiau prisistatykite ir galvoju, kad galėsite tai įsigyti. Magas - tai žmogus, kuris labai plačiai savo sąmone aprėpia tai kas vyksta planetoje, t.y. jis privalo suprasti viską, kas vyksta erdvėje aplink jį, sugebėti tai įvertinti ir pasiekęs tam tikrą lygį net gi gali  daryti poveikį tai aplinkai. Tam, kad kiek daugiau žinoti ir suprasti reikia daug informacijos. Informacija - tai struktūrizuota energija. Tam kad atlikti kokį tai darbą fizinėje aplinkoje reikalinga fizinė jėga, kad ta jėga būtų, kūnui reikalinga energija. Ta energija turi būti sukaupta apatinėse čakrose, tose, kurios atsako už bioenergetiką. Norint atlikti darbą su savo sąmone, būtina turėti energijos viršutinėse čakrose. Reikia išmokti pakelti energiją iš apačios į viršų, o taip pat mokėti ją kauti viršutinėse čakrose. Ta energiją galima sukaupti stiprinant savo mentalą. Taigi informacija- tai struktūrizuota energija. Informacija - tai žinios. Taigi magui reikia labai daug žinių ir tik tada jis galės reikiamai suvokti aplinką. Mano minėtoje paskaitų ciklo apžvalgoje ir yra pradinė informaciją kurią reikia žinoti, ją didinti ir auginti savo mentalą.
Antraštė: Mago pradžia
Parašė: Vaba69 balandžio 03, 2020, 18:15:44
Citata iš: Adeptas  balandžio 03, 2020, 16:57:07Vabalui 69

Yra į lietuvių kalbą išverta  vieno magijos universiteto pirmajam kursui skirtų paskaitų apžvalga. Tai beveik 150 puslapių knygutė.  Ji skirta besimokantiems, manau, kad galėtumėte bandyti tą medžiagą nusipirkti ir pabandyti kiek tai įsisavinti kas joje yra. Ten magijos mokslams reikiamų pagrindų apžvalga, pasaulėdaros pradmenys. Tas paskaitų ciklas pavadintas „Kastos ir evoliucija". Jeigu jus tai „užkabins" t.y. pajausite kad tas kelias ir ta kryptis jūsų, tada ir judėkite toliau. Būna ir kiti paskaitų ciklai išversti į lietuvių kabą taip pat skirti besimokantiems. Pabandykite parašyti adresu   psichokineze@gmail.com, plačiau prisistatykite ir galvoju, kad galėsite tai įsigyti. Magas - tai žmogus, kuris labai plačiai savo sąmone aprėpia tai kas vyksta planetoje, t.y. jis privalo suprasti viską, kas vyksta erdvėje aplink jį, sugebėti tai įvertinti ir pasiekęs tam tikrą lygį net gi gali  daryti poveikį tai aplinkai. Tam, kad kiek daugiau žinoti ir suprasti reikia daug informacijos. Informacija - tai struktūrizuota energija. Tam kad atlikti kokį tai darbą fizinėje aplinkoje reikalinga fizinė jėga, kad ta jėga būtų, kūnui reikalinga energija. Ta energija turi būti sukaupta apatinėse čakrose, tose, kurios atsako už bioenergetiką. Norint atlikti darbą su savo sąmone, būtina turėti energijos viršutinėse čakrose. Reikia išmokti pakelti energiją iš apačios į viršų, o taip pat mokėti ją kauti viršutinėse čakrose. Ta energiją galima sukaupti stiprinant savo mentalą. Taigi informacija- tai struktūrizuota energija. Informacija - tai žinios. Taigi magui reikia labai daug žinių ir tik tada jis galės reikiamai suvokti aplinką. Mano minėtoje paskaitų ciklo apžvalgoje ir yra pradinė informaciją kurią reikia žinoti, ją didinti ir auginti savo mentalą.
.    Dekui
Antraštė: Mago pradžia
Parašė: Vaba69 balandžio 03, 2020, 18:17:52
Dar klausymą turiu per kur susirasti tą kastos ir evoliucija, nes google ir youtube meta mini straipsnius ir ne tom temom
Antraštė: Mago pradžia
Parašė: Adeptas balandžio 03, 2020, 20:57:38
Google ir youtube ne manau, kad tai rasite. Kaip rašiau tai viena iš temų besimokantiesiems magijos pirmame kurse. Ši tema yra pakankamai svarbi. Šia tema skaitomos paskaitos ir vyksta seminarai. Tai yra būtina medžiaga pirmajam kursui. Šios temos paskaitų santraukos ir koks tai apibendrinimas (kiti sako jog tai konspektas) yra patalpintas vienoje vietoje, knygelėje kuri yra skirta besimokantiesiems toje mokykloje. Tai mokymo įstaigos mokymo programos vidaus paskaitų ciklas. Paskaitos (ne visad) būna verčiamos į kelias kalbas. Kaip gerai kinas bemokėtų anglų kalbą, jis vis tiek mąsto kinų kalboje. Dėl to pagrindinės paskaitos dažnai verčiamos pagal poreikį. Yra ir kitos paskaitos bei paskaitų ciklai išversti ir į lietuvių kalbą. Būtent mano minėto paskaitų ciklo santraukos ir apibendrinimai nėra skirti viešam naudojimui dėl to sunkiai ar bus kur viešai publikuojami.
Antraštė: Mago pradžia
Parašė: KiraInsider balandžio 07, 2020, 09:57:42
Citata iš: Adeptas  balandžio 02, 2020, 00:25:36impiaadepis@gmail.com  paštas neegzistuoja
Sveiki, labai atsiprašau. El paštas  imphiaadepis@gmail.com
Antraštė: Mago pradžia
Parašė: KARMA balandžio 07, 2020, 22:00:16
Citata iš: Adeptas  kovo 25, 2020, 01:35:32Kas link dievo ir religijų. Pasaulio pagrindinės religijos išsidėsčiusios Sefirot Medžio apatiniame trikampyje t.y. 22, 21, 19 Arkanuose ir jos naudojasi tais energetiniais srautais,. Kad kalbėt apie religijas ir apie dievus ko gero pirmiausiai reikia žinoti kas yra tos religijos ir kaip tos religijos atsirado,. Na bet čia vėl gi atskira ilga tema.
Hey,

Ar galima plačiau?

Viskas jau labai įdomiai skaitosi. Kuo daugiau tuo geriau. Ačiū!
Antraštė: Mago pradžia
Parašė: Adeptas balandžio 08, 2020, 03:30:33
Tam, kad kalbėti apie religijas, reikia skirti na sakysim ne mažiau 3-6 paskaitas po kelias valandas. Ir tai būtų viskas suglaustai. Neįsivaizduoju kaip tai papasakoti trumpai.
Yra dabar planetoje trys dominuojančios religijos. Religijų yra daug, bet visas nagrinėti reikėtų gal kelių mėnesių kas dieną kalbant apie jas, o be to aš nesu religijų specialistas. Apie religijas žinau nedaug. Tik tiek kiek man reikėjo būtinoje programoje.
Pradėsiu ne nuo pradžios ir bandysiu kažką papasakoti gabalais. Neįsivaizduoju kas iš to gausis ir kiek pasiseks suprasti. Nežinau kiek jūs žinote apie jas. Kaip žinote šiuo metu pagrindinės dominuojančios religijos yra krikščionys, judėjai ir islamas. Iš jų išeina dar daug įvairių atšakų, sektų ir t.t. Yra dar visą eilė religijų Afrikoje, Pietų Amerikoje, Japonija turi savo religines kryptis ir t.t.
Tos minėtos pagrindinės 3 religijos pasitalpino gyvybės Medyje Sefirot ir yra apatiniame trikampyje. Jos naudojasi 22, 21 ir 19 energetiniais srautais. Visi šie srautai sueina į sefirą Malkut. Toje sefiroje yra tik ateinantys srautai ir nėra išeinančių. Kaip žinote visi minėti srautai randasi skirtingose stichijose, 22 - ugnies stichijoje, 21 - vandens, 19 - oro. Žinote, kad Medis Sefirot turi tris pagrindinius, jei taip galima būtų pavadinti, stulpus ir jie yra skirtingose stichijose. Dabar reiktų pasakoti apie gyvybės medžio struktūrą, bet tai atskira ilga tema. Toliau reikėtu pasakoti apie Mozę. Na gal jis jums žinomas, jo gyvenimo istorija, jo magiškosios kokybės ir t.t. Čia jau atsiartų ir Senajaus kalnas ir Sandoros skrynia. Visą tai didelės istorijos. Kaip žinote Mozė perrašinėdamas Šventąją Toto knygą parašė savo Būties knygą. Ką jis toje knygoje rašė ir iš kur žinios vėl gi atskira tema. Čia vėl gi atskira istorija apie Seto mokinį Totą, jo Šventosios Knygos istorija. Kaip žinote tuo metu religijos buvo kuriamos kaip šiuo metu partijos Lietuvoje, kas netingėjo, kas norėjo tas ir kūrė. Juk žinote koks tuo metu religijų stovis buvo pas judėjus. Kaip kiekviena partija turi savo įstatus taip ir kiekviena religija turi turėti savo Šventąją Knygą. Viena iš didesnių to meto judėjų religijų paėmė Mozės knygą, pavadino ją penkiaknyge. Manau tai žinote. Po to ji buvo vadinama Senuoju testamentu. Ta Judėjų religinė atšaka savo religija kūrė ugnies stichijoje, dėl to jie perrašinėdami penkiaknygę taip kaip jiems reikia, vadovavosi ugnies stichija. Kaip žinote parašytą savo Šventąją knygą jie pavadino Tora. Žodis Tora senovės judėjų kalboje reiškia Knyga. Dabar reikėtų prisiminti kas yra sinaogos, kaip jose vyksta pamaldos, ką veikia rabinai ir t.t. Bet manau jūs tai žinote. Taigi skaitant Torą judėjai pastoviai ginčijosi ir galu gale toji jų religinė grupė pasidalino į dvi dideles grupes: vieni sakė kad Torą reikia skaityti pažodžiui, kiti - kad Toros išmintis yra tarp eilučių. Dabar prisiminkime žveją Simoną. Jis buvo lyderis tos pusės, kuris sakė, kad reikia Torą skaityti pažodžiui. Na kaip žinote jis savuosius pasekėjus norėdamas atskirti nuo kitų vedė juos prie upės murkdė juos į vandenį. Jis skaitė, kad tuo ritualu nuo jų nuplauna visas buvusias religijas ir jis jiems suteikė savo propaguojančios krypties tikinčiųjų statusą. Tą savo ritualą pavadino krikštu. Taip ir gavosi nauja religija Krikščionys.
Antraštė: Mago pradžia
Parašė: Adeptas balandžio 08, 2020, 03:31:24
Po to jis save pasikrikštijo pasivadindamas Petru. Tokia buvo pradžia naujosios religijos. Po to kaip žinote jis pasiėmęs Torą perrašė ją savaip ir žinoma vandens stichijoe. Išvertė ją į graikų kalbą ir taip atsirado naujos religijos nauja Šventoji Knyga Biblija. Žodis biblija graikų kalboje yra knyga. Po to ji buvo perrašinėjama, koreguojama. Kaip atsirado Kristus jūs žinote, žinote kad krikščioniu vyskupų senodas kažkur apie penkišimtuosius metus (tikslesnė datos dabar nepamenu) kanonizavo kristų, tada atsirado Liturgija, buvo įvestos sutanos, numatytos jų spalvos ir modelis, sagų skaičius ir t.t. Kristus turėjo kaip pamenate 12 mokinių, o biblijoje yra minimi tik 4 apaštalai. Kristus nėra parašęs nei vieno žodžio, viską apie jį rašė jo mokiniai, ką norėjo tą rašė. Tada sinodas pilnai kanonizavo Kristų išrinko kaip ir ką pateikti, o ko nerašyti. Ką reiškia kanonizavimas jūs žinote. Na žodžiu kaip ir partijose būna rašant jų įstatus. Kuriamos bažnyčios taip pat žinote, kad yra Kristaus kraujo bažnyčios ir Apaštalų bažnyčios. Kaip žinote Vatikanui priklauso tik maža dalis bažnyčių. Kalbant apie bažnyčias reikia jau prisiminti Tamplierių ordiną ir dar daug ką.
Na pakaks apie krikščionis. Maždaug po 70 metų Mahometas, kuris kurį laiką buvo judėjų bažnyčios pasekėjas, po to perėjo pas krikščionis, lygiai kaip dabar seimo nariai keičia partijas ir frakcijas. Jis norėjo suvienyti besiblaškančias arabų gentis. Jis suprato, kad tai geriausiai daryti religijos pagalba. Tada jis nutarė sukurti naują religiją skirta arabų gentims. Jis paima Tora ir Biblija ir iš jų sukuria naują Šventąją knygą Karaną. Žodis karan arabų kalboje reiškia skaitymas, deklamavimas. Arabai, kurie klajojo po dykumas skaityti nemokėjo, jie mokėsi Karaną mintinai ir jį deklamavo. Mahometas Savo naująją religiją jis pavadino žodžiu Islam. Žodis islam arabiškai reiškia paklusnumas. Taigi atsirado dar viena religija, Paklusnumo religija su savo Šventąja knyga Karan. Mahometas buvo oro stichijos žmogus, jis ir Karaną parašė ir religiją kūrė oro stichijoje. Islamo religija čia vėl gi nauja istorija.
Po to atsirado Mistinė Krikščiionybė ir ji jau naudojasi 20 energetiniu srautu ir Mistinis Islamas, kuris naudojasi 18 energetiniu srautu. Čia jau reikia kalbėti apie Tamplierių, Rozenkreicerių ir Masonų slaptuosius ordinus, o taip pat apie Sufijus, Budizmą ir t.t.
Taigi religijos labai plati tema ir trumpai apie jas kalbėti nelabai gaunasi, o be to ir aš nesu didelis jų žinovas kaip matote. Religijos persipynę, krikščionys ir Vudų magija bei religija turi kai ką bendro, Kabalistika vėl gi kabina Judaizmą, Tibeto budistai pasidalinę ir vieniems, t.y. religiniam sparnui vadovauja Dalai Lama, o magiškajam Taši Lama. Taigi kaip minėjau keliais žodžiais čia nieko nepapasakosi.
Jeigu kalbėti apie senovės Egipto dievus, skandinavų dievus, apie pagonių dievus, minėtų religijų dievus - tai jau atskiros didelės temos.
Antraštė: Mago pradžia
Parašė: Adeptas balandžio 08, 2020, 03:52:34
Kadangi buvau įspėtas kad čia per daug užsiimu monologais, atsiprašiau ir pažadėjau daugiau to nedaryti. Bet štai ir sulaužiau savo pažadą. Todėl priverstas dabar jau atsiprašyti dar kartą ir atsiprašyti tų, kuriems daugiau neatsakysiu į klausimus, klausimų temos labai plačios, o aš dviem žodžiais papasakoti nemoku. Malonu, kad domitės pasaulėdara. Kaip jau esu minėjęs visą tai yra magijos mokslų paskaitų dalis, tai magijos mokslų pradžia, magijos mokslų pagrindas.
Antraštė: Mago pradžia
Parašė: KARMA balandžio 08, 2020, 12:49:02
Citata iš: Adeptas  balandžio 08, 2020, 03:52:34Kadangi buvau įspėtas kad čia per daug užsiimu monologais, atsiprašiau ir pažadėjau daugiau to nedaryti. Bet štai ir sulaužiau savo pažadą. Todėl priverstas dabar jau atsiprašyti dar kartą ir atsiprašyti tų, kuriems daugiau neatsakysiu į klausimus, klausimų temos labai plačios, o aš dviem žodžiais papasakoti nemoku. Malonu, kad domitės pasaulėdara. Kaip jau esu minėjęs visą tai yra magijos mokslų paskaitų dalis, tai magijos mokslų pradžia, magijos mokslų pagrindas.
Ačiū už atsakymus. Prašau perskaityti:

Prašau toliau rašyti monologus nes jie yra super, lengvai skaitosi, daug žinių kad ir santrumpomis. Nerealiai įdomu!

Nereikia kreipti dėmesio ir nereikšmingas pastabas, juolab iš ne moderatorių.

Dėl religijų man iškilo klausimas,  ar nėra religijos dydis matuojamas pagal kiek ją išpažįsta tikinčių? Pasigedau hinduizmo ir Krišnos? Gal galite truputį apie tai papasakoti jeigu ką nors žinote? Nes kiek domėjausi visos religijos iš hinduizmo kilusios, net pats Jėzus Kristus mokinosi Indijoje ir paskui grįžo skelbti Dievo tiesos?

Ačiū! :)



Antraštė: Mago pradžia
Parašė: Creative balandžio 08, 2020, 14:26:30
Citata iš: KARMA  balandžio 08, 2020, 12:49:02pats Jėzus Kristus mokinosi Indijoje ir paskui grįžo skelbti Dievo tiesos?
Niekur nėra parašyta apie tai. Hinduizmas išvis pasklido po pasaulį visai neseniai. Jezus niekada nesilankė indijoje (to niekur neparašyta), o greičiausiai visi nori išaukštinti savo pačių religiją skelbdami kad visi kilo iš jos vienintelės.

Nemaišykit su Didžiuoju žmonių persikraustymų laikotarpiu. Tada dar tikrai nebuvo tokių religijų kurias turim dabar, nes tai dar buvo laabai seniai.
Antraštė: Mago pradžia
Parašė: Adeptas balandžio 08, 2020, 19:40:25
. Aš suptratau, kad manęs paklausėte apie energetinius kanalus, kuriuose yra religijos. Aš parašiau apie Judaizmą - tai žydų judėjų religija, apie Islamą - musulmonų religiją ir apie krikščionybę. Jeigu tai skaičiuoti metais, tai Setas savo Šventąją knygą parašė ankstyvojo Egipto laikotarpiu. Deja toje jo knygoje apie šias religijas tikrai nieko nėra. Ir bendrai ta knyga skirta ne religijoms. Manau galite rasti ją internete ir pasiskaityti. Mozė savo Būties knygą parašė maždaug prieš 8000 metų. Jis ją rašė taip pat ne religijoms, tik religija ta knyga pasinaudojo. Krikščionių religijos amžių jūs žinote, tai pora tūkstančių metų, Islamo Karanas buvo parašytas kiek vėliau. Kristus nebuvo ir Lietuvoje, tik bažnyčiose visur skelbiama, kad tai mūsų dievas. Nebuvo jis ir Prancūzijoje ir Belgijoje, bet ten labai jau gražios Kristaus kraujo bažnyčios ir ten taip pat sakoma jis yra jų dievas. Kristaus Kraujo bažnyčios - aš nepuoliau aiškinti kodėl taip yra. O maždaug 80 km už Paryžiaus Šartos mieste esanti Šartros katedra, kuri buvo Tamplierių pastatyta maždaug 1100-taisiais metais ir iki šiol išsaugojusi ten esantį labirintą, kuris su religija neturi nieko bendro. Tai taip pat yra įdomus faktas. Kodėl jis ten, aš taip pat nepuoliau jums aprašinėti. Religijos turi savo egzistavimo ypatumus. Kristus ko gero nebuvo ir Amerikoje ir kitose šalyse ar žemynuose. Nežiūrint į tai Mormonai savo religinėse dogmose pateikia daug įvairių teiginių, kurių kol kas niekas net nesistengia tyrinėti. Tiesa, žydai bandė aiškintis, o kur gi buvo dingęs Kristus. Dabar daug kas tuo spekuliuoja. Kas ką nori tas tą skleidžia. Aš peržvelgiau religijas ne kaip religinių šaknų tyrinėtojas, kaip religijų vystymosi kokį tai charakteringą etapą, o kaip visų tų trijų šiuo metu esančių religijų atsiradimo nuoseklumą. Aš neaiškinau, kodėl šventoji trejybė yra tik pas krikščionis ir ką tai reiškia, kodėl po žmogaus mirties  yra minėtinos dienos: 5 dienos ( ar savaitė), 40 dienų ar keturnedelis, metinės, nekalbėjau kodėl musulmonams religija neleidžia valgyti kiaulieną ar kaip atsirado pas judėjus košerinis maistas. Kaip rašiau aš peržvelgiau dabar esančias tris pagrindines religijas, kurios yra atitinkamuose energetiniuose srautuose. Religijos reikalingos pirmoms trims kastoms, jos dėl to ir yra. Jos visą laiką buvo ir manau dar ilgai bus.

Dėl religijų man iškilo klausimas,  ar nėra religijos dydis matuojamas pagal kiek ją išpažįsta tikinčių? Pasigedau hinduizmo ir Krišnos? Gal galite truputį apie tai papasakoti jeigu ką nors žinote? Nes kiek domėjausi visos religijos iš hinduizmo kilusios, net pats Jėzus Kristus mokinosi Indijoje ir paskui grįžo skelbti Dievo tiesos?

Aš domiuosi magija, o tai pasaulėdara. Religijos yra reikalingos pirmoms trims kastoms. Manau visiems gerai žinomi Cezario žodžiai: žmonėms reikia duonos ir žaidimų. Mane religijos domina kaip energetiniai dariniai, nežinant kai kurių religijų plonybių ne visada gali suprasti jų energetiką.
Kiekviena religija turi savo egregorą. Egregoro stiprumas be abejo priklauso nuo tam egregorui priklausančių žmonių skaičiaus. Kalbant paprastai- kiek sąmonių yra pajungtų į tą egregorą. Krikščionybės egregoras yra stiprus. Pastaruoju laiku jis vis tik silpnėja, nes jaunimas nelabai aktyviai jungiasi į šios religijos gyvenimą, jau žmonės turi didesnį išprūsimą ir vaikinai parėję į namus sugeba susiskaičiuoti ar visus šonkaulius turi, ar iš tikro iš jo šonkaulio buvo sulipdyta Ieva. Krikščionybė paplitusi daugiau išsivysčiusiose šalyse. Pasaulis įžengė į technogeninį amžių. Religijos gyvena jų sukūrimo dienos gyvenimo ritmu. Mokslas pastoviai vystosi ir eina į priekį ir tobulėja. Religijos gyvena tada diena, kada buvo sukurtos, jos stovi vietoje. Religija - tai tikėjimas. Čia turi tikėti tai kas pasakyta ar parašyta. Pas ką gali ko tai paklausti? Tau atsakys kreipkis į dievą. Jaunimo jau tai netenkina.
Islamas paplitęs mažiau išsivysčiusiose šalyse, ten su religija lengviau. Islamistai mato, kad krikščionybė silpnėja, deja tuo tarpu islamo egregoas auga. Krikščionių egregoro silpnėjimą jaučia Islamo pasekėjai, tiksliau islamo viršūnėse esantys vyresnieji. Kas nenori valdyti pasaulį? Kodėl Vatikanas priiminėja pasaulio prezidentus, o ne Islamas? Taigi turime isalmo suaktyvėjimą. Kažkada krikščionybė kardu, krauju ir ugnim skynė sau kelią į aukštumas. Buvo ir inkvizicijos laužai, kurie dar nepamiršti. Dabar islamas kai kada bando eiti tuo pat keliu. Mistinis Islamas - Sufijai, budizmas..... Sufijų labai stiprios jų mokyklos. Islamas - oro stichija. Krikščionybė - vandnes stichija. Čia islamas turi pranašumų.
Kristus buvo reali asmenybė. Tai iš kitos galaktikos atklydusi monada ir įsikūnijusi žmogiškajame kūne (bio skafandre). Jis turėjo ir žmoną ir vaikų. Kada sinodas ji kanonizavo, tada pateikė jį tokį kokio jiems jo reikėjo. Sena tiesa - istoriją rašo nugalėtojai ir rašo tokia, kokia jiems patogi. Kristaus monada buvo stipri monada, turinti stiprias magiškąsias savybes. Jis buvo kurį laiką dingęs iš akiračio ir tą laikotarpi dabar stengiasi daug kas savintis. Vieni įrodinėja, kad jis buvo Indijoje, kiti - kad Amerikoje.
Indijos dievais, Skandinavijos dievais, Germanų dievų panteonu ir kt.  aš domėjausi mažai. Man tiesiog jų energetiniai laukai kol kas nebuvo aktualūs.
Kodėl traukia religijos?
Gal jums reikėtu bandyti susipažinti su pasaulėdara, perstumti savo surinkimo tašką šiek tiek į kitą vietą, pažvelgti į pasaulį iš kito taško, bandyti suvokti viską kitaip?
Antraštė: Mago pradžia
Parašė: KARMA balandžio 08, 2020, 20:33:59
Citata iš: Adeptas  balandžio 08, 2020, 19:40:25Aš suptratau, kad manęs paklausėte apie energetinius kanalus, kuriuose yra religijos.
Taip, bet galvojau kad hinduizmas tikrai turėjo būti viename iš tų energetinių kanalų.

Nemanau kad mane traukia religijos, bet praėjusiuose gyvenimuose esu buvęs vienuoliu.

Klausiau apie hinduizmą, nes tikiu į Viešpatį Krišną. Šventraštis Bhagavad - Gita tikrai paaiškina viską logiškai bent kiek suvokiu. Krikščionybė man apskritai yra nepriimtina vien dėl to kaip ji atkeliavo į Europą ir į Lietuvą, o mes ir visa šiaurinė Europos dalis priklausėme vedinėms tradicijomis, nors Jėzus Kristus kaip asmenybė, Dievas man priimtinas, bet Krišna rezonuoja su mano esybe labiau nei bet kas kitas.

Citata iš: Adeptas  balandžio 08, 2020, 19:40:25Gal jums reikėtu bandyti susipažinti su pasaulėdara, perstumti savo surinkimo tašką šiek tiek į kitą vietą, pažvelgti į pasaulį iš kito taško, bandyti suvokti viską kitaip?
Atrodo viskas dabar vyksta savaime.

Minėjote kad yra pradžiamokslis magijos pagrindams, bet kur jį gauti?

Ar jūs tikit į Dievą? Ar jis egzistuoja?

Kuom šis žmogaus kūnas ypatingas kad mes čia gimstame, vien dėl kažkokių žinių įgijimo? Jeigu pasaulis yra iš tų energetinių kanalų, kodėl negalėjome gimti su praėjusių gyvenimų prisiminimais ką reikia daryti? O ne švaistyti laiką - materialiems dalykams?

Ar galima su šiuo kūnu išmokti fizines teleportacijas, ir to reikia?

Atsiprašau kad tiek klausinėju, atrodo klausimai kaip upė teka iš mano galvos...nėra ribų, viskas labai įdomu ką pasakojate.

Antraštė: Mago pradžia
Parašė: Adeptas balandžio 08, 2020, 21:57:57
Minėjote kad yra pradžiamokslis magijos pagrindams, bet kur jį gauti?

Yra mokslo medžiaga, kuri neskirta viešam platinimui. Bet jei rimtai norite atsakyti sau į šiuos klausimus ten kai ką rasite. Tai pradinių mokimosi temų dalis, kurias būtina žinoti. Parašykite į elektroninį paštą   psichokineze@gmail.com.   Ir parašykite, kad norite įsigyti paskaitų ciklo apžvalginę medžiaga „Kastos ir evoliucija". Ten yra temos apie civilizacijas buvusias planetoje, apie sąmonės evoliuciją, apie surinkimo tašką, apie pasirinktą gyvenimo būdą ir šiek tiek apie magiją.
Taip, praeityje mes galėjome būti daug kuo, galėjo būti mums kapojamos galvos, galėjome būti kryžiuočiais, galėjome būti esesininkais, vienuoliais ir t.t. Mūsų monados nėra naujai sukurtos, mes turime pereitų gyvenimų kraitį. Naujai sukurtos monados, neliečiamoji kasta ar pirmoji kasta tokiais klausimais nesidomi.
Pereiti gyvenimai yra mūsų dešiniajame pusrutulyje, jie vadinami Sąjungininkais. Jei kuris iš jų yra aktyvesnis, visada jausite tai šiame gyvenime. Jei buvote vienuolis tai bus potraukis ar religijoms ar net magijos mokslams. Na bet visą tai galėsite sužinoti iš paskaitų ciklų.
Mes gimstame, kad didintume savo sąmonės tankį išorinės struktūrizuotos  energijos pagalba, kad galėtume atlikti darbą ir be fizinio kūno vien su savo sąmone. Paskaitose tai bus atsakyta į visus jūsų klausimus. Galiu tik pasakyti, kad tai reikalaus iš jūsų darbo ir laiko.
Pasaulis - tai energijos, kurios materializuojasi. Gal galima bus gauti paskaitas apie pasaulio modelius ir tuomet dar daugiau paaiškės daug kas. Kiek žinau šiuo metu jų nėra, bet jos bus.
Bandykite save. Jūs įsigysite tą medžiagą, na o toliau pats pajausite ar jums reikės ir kitų žinių.
Antraštė: Mago pradžia
Parašė: elteide balandžio 08, 2020, 23:58:41
CitataTaigi skaitant Torą judėjai pastoviai ginčijosi ir galu gale toji jų religinė grupė pasidalino į dvi dideles grupes: vieni sakė kad Torą reikia skaityti pažodžiui, kiti - kad Toros išmintis yra tarp eilučių. Dabar prisiminkime žveją Simoną. Jis buvo lyderis tos pusės, kuris sakė, kad reikia Torą skaityti pažodžiui. Na kaip žinote jis savuosius pasekėjus norėdamas atskirti nuo kitų vedė juos prie upės murkdė juos į vandenį. Jis skaitė, kad tuo ritualu nuo jų nuplauna visas buvusias religijas ir jis jiems suteikė savo propaguojančios krypties tikinčiųjų statusą. Tą savo ritualą pavadino krikštu. Taip ir gavosi nauja religija Krikščionys.
CitataPo to jis save pasikrikštijo pasivadindamas Petru. Tokia buvo pradžia naujosios religijos. Po to kaip žinote jis pasiėmęs Torą perrašė ją savaip ir žinoma vandens stichijoe.
Tai darė iki Jėzaus Jonas Krikštytojas , jis šaukė tautą į atgailą ir  nusiplaut savo kaltes ....o   Petras buvo paprastas žvejys , kol jį pašaukė Jėzus , poto buvo jo apaštalu ..O Petru iš Simono jį pervadino Jėzus, prieš paliekant mokinius, apaštalus ir jiems pradedant tarnystę , apaštalavimą...
Mk 3,16 Simoną, pavadinęs jį Petru;

kad didžiausias rašytojas lyg Paulius , kuris vėliausiai atsirado , jau po Jėzaus mirties ir prisikėlimo , paėmimo dangun...todėl jį vadina /jis vadinos mažuoju apaštalu ...rasta daug jo laiškų , pamokymų, nurodymų, paaiškinimų , nes jis buvo fariziejus , Rašto aiškintojas judėjas.  Taip pat , aišku, buvo prieš bt kokį nejudėjinį tikėjimą ir buvo net  žiaurus krikščionių persekiotojas. Bet Jėzui jam apsireiškus , jis atsivertė ir tada gerai žinodamas Torą - Raštus jis daug rašė , mokino apie Jėzaus kaip mesijo autentiškumą ir skelbė ,žinoma, gerąją naujieną , kad mesijas jau buvo /yra JK ir žmonės turi dabar sutaikinimą su Kūrėju per jį ir aišku išgelbėjimą...
Antraštė: Mago pradžia
Parašė: Adeptas balandžio 09, 2020, 03:18:16
Aš parašiau tai, ką skaičiau Kabaloje, ką girdėjau iš kabalistų. Kabalistai teigia, kad biblija buvo perrašyta ne kartą ją vis koreguojant buvo taisoma ne taip kaip buvo iš tikro. Tuo tarpu tora liko neliečiama. Biblijoje palikti tik keturi Kristaus mokiniai. O juk apaštalų buvo 12. Vėl gi kabalistai skaito, kad tai ką teigė ar rašė kiti apaštalai nepatiko sinodo vyskupams. Žydai taip pat nepripažįsta tos krikščionių teikiamos šventos trejybės, kurią patys krikščionys nesugeba reikiamai paaiškinti. Beje ir  pranašas Mahometas neigiamai atsiliepė apie krikščionių sukurtą trejybę. Tiek judėjai tiek ir islamas pripažįsta tik vieną dievą. Esu radęs pas kabalistus tokį teiginį: Graikija pasauliui davė meną ir filosofus, Roma pasauliui davė valstybės parlamentą ir įstatymus, o žydai pasauliui davė teisinga supratimą apie vieną ir tikrą dievą. Be to jie teigia jog sinodas liturgijos rašymo metu taip pat parašė daug ką  kitaip negu buvo iš tikro. Tokie dalykai kanonizavimo metu yra įprastas reiškinys. Kristaus palikuonys, kurie nelabai pripažįsta apaštalų bažnyčias, jie kuria Kristaus kraujo bažnyčias taip pat su daug kuo parašytu apie Kristų nesutinka. Jeruzalėje vietiniai kabalistai vėl gi teigia jog iš esmės nesutinka su tuo kas parašyta biblijoje ir aiškina, kad jokio naujojo testamento nebuvo, jį sukūrė krikščionys iš lubų. Žydai pripažįsta tik senąjį Mozės testamentą ir laukia iki šiol naujo pranašo.  Tik visi sutinka su tuo, jog Kristus prieš mirtį viską perdavė Petrui ir jį galima laikyti pirmuoju popiežiumi. Kaip jau rašiau niekada per daug nesigilinau tuose nesutarimuose ar neatitikimuose. Man jie nesvarbūs. Man svarbi eiga, atsiradimo momentai. Šiek tiek žinodamas apie krikščionis, jų kelią link Vatikano galių auginimo, apie prievartą kardu ir ugnimi krikštijant, apie kitų religijų šventovių niekinimą ir naikinimą, naikinamą jiems nepatikusias kultūras, knygų deginimus, šventovių griovimus, inkvizicijos organizuojamus žmonių kankinimus ir deginimus, susidorojimą su tamplieriais, mokslo progreso nepripažinimą ir kt. susidariau savo nuomonę apie juos. Juk ir mūsų laikais Vatikaną pastoviai drebina kunigų pedofilijos skandalai. Aš į religijas žiūriu kaip į verslą. Tai koncernas, kurio prezidentas sėdi Vatikane ir vadina save Popiežiumi, koncerno personalas turi savo hierarchija, vadybininkai vadinami kunigais, pardavinėja savo prekę kuri vadinama religija ir jų parduotuvės vadinamos bažnyčiomis. Ta prekė yra reikalinga pirmoms trims kastoms. Sociume religija eina lygiagrečiai su mokslu, mokslas naudojamas praktiniame gyvenime, o religija iš savo rankų nepaleidžia žmonių dvasines vertybes.
Tyrinėjant nekromantiją reikia pripažinti, jog kai kurie religiniai ritualai  nėra tokie jau blogi, net ir pats krikšto ritualas nėra žalingas. Tik štai visa bėda, kad kuo toliau tuo daugiau kunigų nesugeba tuos ritualus reikiamai atlikti.
Sistema gerai žino savo dėsnius. Yra energijos tvarumo dėsnis kurį galima pasakyti ir taip: norint kažką paimti, reikia kažką duoti. Jei sistema ištrins religijas, tai ką ji duos vietoje jos? Kol kas ji neturi ką pasiūlyti. Be to sistema kai kada pasinaudoja religijų paslaugomis.
Kodėl tai tikiu daugiau Kabalos mokslu negu krikščionybės teiginiais. Vis tik žydai savo torą saugo ir jos neperrašinėja.
Kristus ir Mozė mane domina kaip žmonės turėję ne mažas magiškąsias kokybes.
Antraštė: Mago pradžia
Parašė: Coven balandžio 12, 2020, 12:46:50
Adeptai, kodel pasirinkote ne biblijos, o kabalistu pateikta informacija?
Antraštė: Mago pradžia
Parašė: Adeptas balandžio 12, 2020, 15:10:15
Adeptai, kodel pasirinkote ne biblijos, o kabalistu pateikta informacija?

Kiekvienas iš mūsų pasaulį suvokiame kitaip negu kiti. Mes aplinkinį pasaulį suvokiame dėka mūsų penkių pojūčių: mes matome vaizdus, jei galima taip įsireikšti, turime regėjimo daviklius, mes girdime garsus nes turime garsus fiksuojančius klausos davikliu, mes užuodžiame nes turime kvapų daviklius, mes jaučiame skonį nes turime skonio suvokimui atitinkamus daviklius, mes taip pat turime daviklius kurių pagalba jaučiame šilta ar šaltą, kietą ar minkštą. Visų šių daviklių pateikiama informacija mumyse suformuoja tam tikrą mus supančio pasaulio vaizdą. Dėka šių daviklių mes suvokiame aplinkinį pasaulį. Kiekvienas iš mūsų turi skirtingo jautrumo daviklius, kurie priiminėja signalus šiek tiek ir skirtinguose diapazonuose. Taigi mes mus supanti pasaulį suvokiame tų turimų daviklių dėka, bet visi skirtingai. Čia dar prisideda ir kiti dalykai, tai mūsų pomėgiai, mūsų polinkiai vienam ar kitam, mūsų sukaupta patirtis, mūsų gebėjimas suvokti ir įvertinti situacijas ir t.t. ir visą tai taip pat įneša savo korekcijas. Taigi mes lyg ir vienodi, bet tuo pačiu mes labai skirtingi. Kas vienam gražu, kitam gal būt tai visai nepatinka, kas vienam tikėtina, kitam tai absoliuti nesąmonė. Įvairių faktų vertinimas taip pat priklauso nuo mūsų mentalinio kūno dydžio ir jo tankio, kaip liaudyje sakoma nuo mūsų mentaliteto. Kodėl aš pasirinkau kabalistų pateiktas tiesas.
Pasiskaitinėjęs bibliją aš ne tik atsimušiau į ten parašytus banalumus, abstraktumus, bet ir į prieštaravimus vienoms ar kitoms tik ką aprašytoms tiesoms. Suprantu, tai yra religija, tai yra tikėjimas, tu turi aklai visam tam tikėti. Aš taip nemoku. Pokalbiai su kunigais parodė, kad šiuo metu kunigų žinios dažnai yra absurdiškai skurdžios. Jei pas judėjus rabinas - tai apsišvietęs ir gerai torą žinantis žmogus, tai krikščionių kunigai negalėjo ne tik kad paaiškinti nesutapimus biblijoje, o taip pat kodėl biblijos ir kabalistų tiesos kai kur skiriasi, ar kodėl iš tikro buvo perrašinėjama biblija, vienas iš jų net negalėjo pasakyti ką reiškia tos keturios raidės INRI (Iēsus Nazarēnus, Rex Iūdaeōrum) lentelėje prikaltoje prie nukryžiuoto Kristaus. Apie šventąją trejybę kunigų geriau jau neklausinėti. Tokių dalykų išgirsite, kad ausys užsiraitos.
Pats Kristus nėra parašęs nei vieno žodžio, viską aprašinėjo jo mokiniai, apaštalai. Kas link iš praeities likusius tekstus, laiškus, kuriuos rašė Kristaus mokiniai apaštalai, tai jų yra labai daug, juose yra labai įvairios ir net gi skirtingos nuomonės. Vėl gi kiekvienas rašė kaip tuo metu suvokė aplinką. Vyskupų jie buvo atrūšiuoti, ir kaip jau minėjau biblijoje ar kituose bažnyčios dokumentuose pateikiami tik keli apaštalai ir jų tiesos, bet ne visų 12 apaštalų laiškai. Tai natūralu, atrinkta tai kas buvo reikalinga sinodo vyskupams kanonizuojant Kristų. Kiti laiškai neskelbiami, nepateikiami. Čia nėra nieko stebėtino. O kiek yra surinktą Logino ieties ietigalių ir deja Vatikanas nepajėgus nustatyti, o kuris iš jų tikrasis ir kodėl tai visi įvardijami kaip šventosios relikvijos ir t.t.
Aš tiesiog sulyginau kabalistų pateiktą nuoseklų pasakojimą ir krikščionių pateiktą biblijos variantą na ir man kodėl tai teisingesnis atrodė kabalistų. Tikrai nelindau į detalius išsiaiškinimus, neatlikinėjau jokių tyrinėjimų nes man tai nebuvo aktualu.
Antraštė: Mago pradžia
Parašė: Adeptas vasario 21, 2021, 00:07:23
kodėl 22 ir kokių išmatavimų?
Adeptas tai mokinys kiek supratau , pradžiamokslis ....kur radote tą gerą mokykla ..Lietuvoje?

Lietuvoje yra daug mokyklų. Jas kas tik užsimano tas jas kuria. Lietuvoje daug susikūrusių vardinių mokyklų, kuriose jų įkūrėjai pasakoja savo sukurtus mokslus, savo sukurtas teorijas. Kiti perpasakoja kažkur girdėtas ir ne visai jiems patiems suprantamas teorijas. Dalis mokyklų yra kiek tai paslėptos religinės pakraipos. Dabar net politikai ima kurti savo pseudo magijos mokyklas. Na jeigu yra paklausa tai yra ir pasiūla. Matyt jos kažkam reikalingos. Žmonės dabar iš visko daro verslą.
Jeigu jūsų sąmonės tankis jau pasiekė tam tikrą lygį, tai sistema pasirūpins ir jūs surasite reikiamą tradicinę magijos mokyklą. Tapsite adeptu, po to progresorium. Yra daug tarptautinių magijos mokyklų. Šiaip jos būna profiliuotos.

Kaip jau rašiau žmogaus sąmonė aprėpia 12 išmatavimų, Žemės sąmonė yra 22 išmatavimų. Tai tiesiog galima pasiaiškinti žinant Kvantinį pasaulio modelį, Kabalistini Sefirotini modelį

Na, Adeptas magijoje tai mokinys, pašvęstas į magijos tradicijas, žinantis jos paslaptis. Adeptas pradeda nuo anahata čakros, nuo širdies čakros, nuo žaliosios čakros lygio. Tai pirmasis magijos lygis. Šiame lygyje žmogus atidirbinėja absoliučiai, bet kokius magiškuosius įgūdžius. Jis užsiiminėja viskuo: ir ugnies magija, ir vandens magija, ir oro magija ir žemės magija. Adeptas visai laisvai keliauja per stichijų kryžių. Jis kaupia patirtį savo asmeniniam augimui, kaupia sau bendrą magijos bazę. Kada jis pereina tą anahatos lygį, jis jau sukaupia reikiamą magiškųjų įgūdžių kiekį, susipažįsta su įvairiomis magijos kryptimis, jis susipažįsta su darbu įvairiose stichijose, Po kiek tai laiko kyla Gildijos klausimas. Su tuo klausimu adeptas susipažįsta savo tobulinimosi kelyje. Magijoje yra trys didžiosios gildijos, trys pagrindinės specializacijos. Pirmoji gildija   tai Kovinių Magų Didžioji Gildija. Kaip taisyklė ji yra surišta su Ugnies stichija. Ugnis - tai energija, tai esamasis laikas, tai gebėjimas veikti, atlikti kokį tai veiksmą. Šios gildijos pagrindinė veiklos kryptis - socialinių procesų reguliavimas. Daugelis žinoma įsivaizduoja, kad Kovinė magija tai kažkam tai mostelt į nosį. Iš tikro taip nėra. Na žinoma jeigu reikia magas gali atitinkamai driokstelėti ne tai kad į nosį ar tarp akių ir labai stipriai. Bet jų pagrindinė užduotis socialinių procesų reguliavimas. Kovinis magas turi būti labai stabilus, nes sociumas tai inertinė sistema ir bet kokie didelės sistemos pokyčiai kaip taisyklė priimami su pasipriešinimu. Jeigu pradedi greitinti kokiu tai būdu procesą ir tai yra greičiau negu jo natūralus greitis, tai iš karto sutinkamas pasipriešinimas. Koviniai magai seka, kad istorijos eiga pagal galimybes būtų nukreipta į pasaulio ir žmogaus evoliucijos pusę ir visokeriopai stengiasi sudaryti tam palankias sąlygas. Stebi, kad sociumas nenukeliautų į kokias tai akligatvių pozicijas.
Antraštė: Mago pradžia
Parašė: Adeptas vasario 21, 2021, 00:07:55
Yra įprastų žmonių sociumas. Žmonių sąmonė iš principo skiriasi nuo magų sąmonės, nes jų pasaulio suvokimas iš principo yra kitoks, skiriasi kardinaliai. Dėl to ir vertybių sistema skiriasi taip pat. Tai kas įprastam žmogui yra vertinga, ką jis savyje augina savo gyvenimo eigoje gali visai nesutapti su magų vertybėmis. Na ir atvirkščiai - magiškosios vertybės iš esmės dažnai visai nesutampa su įprastinio žmogaus vertybėmis. Yra skirtingos motyvacijos. Dėl to įprastas žmogus yra tas, kuris yra nepašvęstas į magiškąsias tradicijas. Toks žmogus suvokia pasaulį daug lėkštesniuose modeliuose, atitinkamai jo mąstymas yra mažiau efektingas. Kovinėje magijoje yra tokia samprata kaip strategija ir tai surišta su ilgalaikių planų kūrimu. Na, o kad tuos planus kruti, reikia juos matyti. Būtinumas matyti kokius tai ateities įvykius ir pagal tai kurti atitinkamas strategijas. Įprastas žmogus nepašvęstas magiškose tradicijose mato kur kas mažiau negu tas kurio dirba anahata čakra ar višudha čakra, kuris sugeba pažiūrėti įvykius į priekį ir tada motyvuotai pasirinkti sprendimą. Virš žmonijos yra kokia tai magiškoji hierarchija, kuri užsiima sociumo valdymu. Yra vietinė valdžia t.y. prezidentai, seimo nariai ir kt. kurie yra įprasto sociumo dalis ir laikoma sociumo viršūnėle. Bet yra ir magiškasis sociumas ir jis realiais procesai daro poveikį pasauliui. Taigi tam vadovauja magų sociumas ir po to viskas projektuojasi žemyn. Dėl to  ir yra idėjos visokių slaptų ordinų, bendrijų ir kokios tai pasaulinės valdžios. Tos kalbos nėra tuščios, nes tai atspindi tą kokį tai mechanizmą, kuris yra aukščiau viso ir tai realiai yra. Kas tai sprendžia žmonijos likimą, kažkas siunčia ta pirminį valdantį signalą. Ir visą tai yra Kovinių magijų reglamentas.
Antraštė: Mago pradžia
Parašė: Adeptas vasario 21, 2021, 00:08:27
Yra koviniai magai, magai gydytojai, magai stebukladariai. Tai didžiosios magijos gildijos. Į kiekvieną didžiąją gildiją įeina po 4 mažąsias gildijas. Į Kovinės magijos didžiąją gildiją įeina mažosios gildijos: Šamanų, Demonologų, Nekromantų ir Žvalgų. Kas yra Šamanai manau žinote, Demonologai - jie tyrinėja bei užsiiminėja su nežmogiškos rasės būtybėmis, Demonais. Demonas , tai gyva būtybė, kuri surišta su kita evoliucijos šaka. Nekromantai užsiima pomirtinio gyvenimo tyrinėjimais. Žvalgai dirba Hronos erdvėje. Tai keliautojai laiku, keliautojai į praeitį ir į ateitį.
Antraštė: Mago pradžia
Parašė: Vytautas vasario 21, 2021, 11:14:08
Nuo 2012 metų rugsėjo mėn jokia magija ir bendrai ezoterika neveikia. Neliko tų kas sukūrė žmonės ir transformavosi į energetinį mąstantį lauką bei tokiam savo egzistavimui naudojo žmonių emocijų energiją. Tas energetinis laukas ir buvo terpė kur kažkas įdomesnio galėjo vykti. Be to per jį ir vyko žmonių valdymas tiesiai per smegenis. Iš čia ir likimas. Bet dabar žmonės absoliučiai laisvi ir niekas jų neįtakoja iš išorės. Kiek vieni kitus žmonės įtakoja tiek įtakoja. Taip egzistuoja ne materialus pasaulis su esybių pora jame bet jie neturi nieko bendro su žmonėmis, nes ne jie sukūrė žmonės. Maža to niekas ir niekada nepateko ir nepateks į tą ne materialų pasaulį. Iš čia ir jokio pomirtinio gyvenimo nebuvimas. Taip vyko žaidimas su tuo mąstančiu energetiniu lauku bet praktiškai iliuzijų lygyje. Maždaug televizijos signalo atkūrimas tiesiai smegenyse. Plius žmogaus kaip objekto pilnas valdymas. Galutiniam rezultate gyvenkit ramiai niekas nevyksta ir jokie magai nieko negali nes nėra terpės tam. :) Aišku dėl duonos kąsnio žmonės pasiruošę pasakoti pasakas ir apgaudinėti vieni kitus. :)
Antraštė: Vytautui
Parašė: Adeptas vasario 21, 2021, 19:41:37
Prisipažįstu, tokio pasaulio modelio ir tokio požiūrio į pasaulį man dar neteko nei skaityti nei girdėti. Tam, kad pradėti diskusiją norėčiau kad atsakytumėte į kelis klausimus
„Nuo 2012 metų rugsėjo mėn" Kodėl pasirinkote 2012 m. rugsėjį? , Kas apsprendė būtent tą datą, kuo ypatinga ta data, ar kokie tai energetiniai pokyčiai įvyko planetoje ar saulės sistemoje ar galaktikoje, kas buvo priežastimi tai Jūsų nurodytai pasekmei ?
„jokia magija ir bendrai ezoterika neveikia" Kas yra magija jūsų supratimu? Kas yra ezoterika? Ką reiškia parašymas neveikia, prieš tai veikė ir būtent tuo Jūsų nurodytu laiku buvo uždaryta, sunaikinta ar kaip ten? Kaip gali neveikti ezoterika?
„Neliko tų kas sukūrė žmonės" Kas yra „tie" kurie sukūrė žmones? Kas, kada ir kaip sukūrė žmogų? Kur, kada ir kodėl jie dingo?
Parašykite, pagal Jūsų teorijas kas yra žmogus? Apibūdinkite tai energetiniu požiūriu bei fizika.
„ transformavosi į energetinį mąstantį lauką" Kas yra energetinis mąstantis laukas, apibūdinkite? Gal tai turi kokį kitokį pavadinimą, kaip jūs jį paaiškinsite kas tai yra? Kuo remiantis Jūs teigiate apie jo buvimą ir pan.?
„naudojo žmonių emocijų energiją" Kokiuose dažniuose yra žmonių emociniai pasireiškimai? Kas sukuria emocijas žmoguje? Kas yra žmogaus emocijos energetiniu požiūriu? Kaip galima pasinaudoti žmogaus emocijomis? Kas tuo naudojasi?
„buvo terpė kur kažkas įdomesnio galėjo vykti" Kas ten vyko įdomaus ar galėjo įvykti? Aprašykite nors keletą įvykių.
„žmonių valdymas tiesiai per smegenis" Žmogaus smegenys turi du pusrutulius, per kuri smegenų pusrutulį ir kokiu būdu vyko tas valdymas? Kas buvo valdoma?
„Iš čia ir likimas" Kas yra likimas? Kas yra lemtis? Nuo ko šie dalykai priklauso?
„niekas jų neįtakoja iš išorės" Kuo pasireiškia žmonių įtakojimas iš išorės, kas tai gali daryti?
„egzistuoja ne materialus pasaulis su esybių pora jame" Kas yra nematerialus pasaulis, kaip jį įsivaizduojate? Paaiškinkite kas tai yra esybių pora?
„niekas ir niekada nepateko ir nepateks į tą ne materialų pasaulį" Apie kokį pasaulį Jūs kalbate? Kaip įsivaizduojate nematerialų pasaulį? Kokie Jums yra žinomi nematerialūs pasauliai ir kodėl jie nematerialūs? Kuo paremtas tas Jūsų teiginys?
„ir jokio pomirtinio gyvenimo nebuvimas" Kas yra pomirtinis gyvenimas?
Kaip Jūs jį įsivaizduojate? Kuo remdamasis tai teigiate?
„vyko žaidimas su tuo mąstančiu energetiniu lauku" Koks vyko žaidimas" Kas su kuo ir kaip žaidė?
„iliuzijų lygyje." Kas yra iliuzija?
„signalo atkūrimas tiesiai smegenyse" Kokio signalo ir kokiame smegenų pusrutulyje? Kokiu principu galimas kokio tai signalo atkūrimas? Jeigu atkuriamas, tai kas tai per signalas ir kaip jis atsirado smegenyse? Kodėl reikėjo jį atkurti.
„žmogaus kaip objekto pilnas valdymas" Paaiškinkite šią frazę?
„jokie magai nieko negali nes nėra terpės tam". Apie kokią terpę Jūs kalbate? Kuo remdamasis Jūs kalbate apie magų galias? Kas yra magų galios ir kaip jos pasireiškia? Kuo paremtas Jūsų teiginys, kad magai nieko negali?
Gal galite nurodyti kokiais Jūs šaltiniais vadovaujatės, kieno išsakytos Jūsų pateiktos tiesos ar tai yra grynai Jūsų produktas?.
Antraštė: Mago pradžia
Parašė: Vytautas vasario 21, 2021, 22:28:10
     Ačiū už klausimus bet jų tiek kad vienu prisėdimu vargiu ar pavyks atsakyti. :) Iš kitos pusės į viską žiūrėkit kritiškai. Maža to aš čia jau visko daug rašinėjau, nors galutinis variantas susiformavo tik kažkur 2018 metais. Dabar vyksta tik menkų detalių patikslinimas. Šaltinis praktiniai nutikimai nuo 2011 metų ir po to sekęs bendravimas švytuoklė pagalba su kažkuo iš anapus. Bendravimo procesas tęsiasi nes tas kažkas anapus yra tikrieji mano nematerialūs tėvai. Gaunasi kad savo esme ne esu žmogus o tik žmogaus kopija. Todėl tokią unikalią informaciją ir galiu gauti. Kaip gavosi kad aš esu kopija. Turiu specifinę gimimo žymę. Tiesiog buvau priaugęs prie žemiškos mamos kūno ne taip kaip reikia. O to priaugimo priežastis gana banali. Būdama nėščia mano mama nukrito iš 3-4 metrų aukščio ant pilvo ir dar ant akmens. Labai logiška kad tas kas buvo jos pilve tiesiog žuvo. Ir tuo metu pora iš nematerialus pasaulio naujai materializavo idealią kopiją to kuris buvo prieš tai. Bet tai buvo jau jų vaikas atsiųstas į žemę. Žemėje pastoviai kalbama kad kažkas turėjo ateiti. Aš ir atėjau tik absoliučiai nepastebimai ir absoliučiai niekuo nesiskiriantis nuo kitų žmonių. Misija taip pat ne būti kažkokiu pranašu o būti savotišku jauku.
      Šioje vietoje jau reikia paaiškinti pasulėdarą. Yra ne materialus pasaulis. kas tai? Visiškai neaišku. Nėra jokių terminų tai kažkaip aprašyti. Tai nei materija, nei energija. Materialiam pasauliui tai niekaip nepažinu. Tame ne materialiame  pasaulyje egzistuoja tik dvi esybės - moteris ir vyras. Žmonės šios vietos niekada ir niekaip negalėjo žinoti nes tai nepažinu ir su žmonėmis neturi nieko bendro. Apie šeimos narius gali žinoti tik šeimos nariai. :) Tos esybė ne materijoje sukūrė žemę ir labai protingas, tobulas, galinčia amžinai egzistuoti be jokio maisto konkrečias materialias būtybes. Toms būtybėms suprantama buvo suteiktas intelektas, absoliuti laisva valia niekaip jų neįtakojant ir žinojimas kad jos yra kažkieno kūriniai. Be to buvo perspėtos kad kažkada kažkas jas aplankys. Bet tos būtybės sumąstė pačios prasibrauti į nematerialų pasaulį. Bet fizinis konkretus kūnas buvo aišku kad netinka. Todėl jos sumąstė save transformuoti į energetinį mąstantį kauką. Bet tuomet dingsta "maitinimas" iš ne materialus pasaulio. Maistui tiksliau energetiniam palaikymui buvo sukurti žmonės ir atitinkama visa biologinio pasaulio struktūra. Niekas jokio pomirtinio pasaulio suprantama nekūrė. Bet energetiniai žmonių apvalkalai po mirties tame energetiniame lauke užstrigdavo ir vykdavo tam tikrų reiškinių. Be to energetinio lauko galimybės gana ribotos todėl žinios buvo perduotos žmonėms ir jau žmonės atliko tai ko siekė energetinis mąstantis laukas. Pvz visokių dalelių greitintuvų sukūrimas tam kad energetinis laukas galėtų prasibrauti į nematerialų pasaulį. Žmonių skaičiaus didinimas tam kad energetiniam laukui būtų daug energijos.
      Grįžkim prie mano misijos šiame žaidime. Ne žmogus atėjo į jo tėvų kūrinių pasaulį. Visiškai kitas statusas nei žmonių nes tie kas sukūrė žmonės su žmonėmis gali daryti ką nori  ir jie juridiškai teisūs. Nors kito intelekto naudojimas kaip "maisto" yra pats didžiausias degradacijos lygis. Žodžiu mano tėvų iš ne materijos kūriniai turėjo mane pasitikti kaip jų valdytoją arba bent užtikrinti patogų egzistavimą. Bet jie mane dusino kaip ir visus kitus žmonės. Nieko nepastebėjo. Bet tai jau jų problema. Ir 2012 apie rugsėjo mėn mano tėvai iš ne materijos atskyrė tą energetinį mąstantį lauką nuo manęs. Tiesiog kad man nekeltų problemų. Žmonės liko be tų kurie juos sukūrė. Atitinkamai visiškai laisvi. Pasaulio elitas prarado ryšį su kažkuo nesuvokiamu kas jiems nurodydavo ką daryti. Todėl dabar tokia pakibusi situacija. Elitas improvizuoja ir gaunasi galas žino kas. :)
       Bet yra problema. Aš neturiu galimybės grįžti namo į nematerialų pasaulį. Todėl teko susigalvoti kaip persitvarkyti šį pasaulį kad jame patogiai egzistuoti amžinai. Dėl pertvarkymo galimybių teko daug derinti su tėvais iš anapus. Keitimo galimybės gana ribotos. Kitaip viskas čia sugriūtų. Gaunasi taikymasis prie esamų sąlygų. O kur egzistuoti amžinai jokio skirtumo. Aišku aš neturiu jokių galimybių čia ką pakeisti bet man to ir nereikia. Tėvai pasirūpins savo vaiko norais bent kiek techniškai įmanoma. :)
       Tai va vienu prisėdimu tiek. :)  Visumoje ši informacija žmonėms nereikalinga. Tai kūrėjų šeimos ūkiniai reikalai. :) Na bet kaip pasaką prieš miegą galit paskaityti. :)  Sužinojimas kad esu kitos buvo didelis stresas ir skausmingas. Bet ir šuo pripranta kariamas. :)
Antraštė: Vytautui
Parašė: Vytautas vasario 22, 2021, 15:48:02
Po įžangos jau konkretus atsakymas į klausimus.

Metus dėl jiems žinomų priežasčių pasirinko tie kas sukūrė žmonės. Jų dėka ir tas vajus žmonėms. Be to tam laikui man buvo jau virš 50 metų ir tai pakankamas patirties lygis kad suvokti esmę ir dalyvauti tame žaidime. Kosmosas šiuo atveju ne prie ko. Be to visata baigiasi saulės sistemos ribomis. Toliau 3D virtuali realybė. Čia kaip trimatis multikas televizoriuje. :) Tik kokybė kur kas įspūdingesnė.

Kaip veikė magija ir ezoterika. Tai kai kažkokių ritualinių veiksmų dėka gaunamas kažkoks konkretus rezultatas. Pvz padarai taip kad kažkokiam žmogui kažkas numatyto nutiktų ir tai nutinka. Raliai gaunasi kad turi priėjimą prie tų kurie sukūrė žmonės ir per juos darai įtaką. Normaliai mokestis energija pačio ar aukos ar dar nieko dėto žmogaus. Bet ezoterika, magija ir analogiški dalykai nustojo veikti kai buvo pašalinti tie kurie sukūrė žmonės ir naudojosi jų energija. Tiesiog dingo aplinka kurioje tai galėjo veikti. Pvz 2012 metais turėjau problemų būdamas bažnyčioje. Beprotiškas skausmas širdies plote. Išėjus iš bažnyčios tai akimirksniu dingsta. Ir ta problema mano atžvilgiu baigėsi nes neliko tų kurie mane įtakojo. Dabar bažnyčios tuščios. :)

Dėl žmonių sukūrimo. Pirmiausiai esybės iš ne materijos sukūrė ne biologines protingas būtybes o tos sukūrė žmonės. Pradėjo nuo paprasto mokslinio biologinio pasaulio kūrimo ir užbaigė žmogaus kaip energijos šaltinio sau po transformacijos sukūrimu. Žmogus yra beždžionės naujesnė versija kuriai jau buvo įmanoma "užkrauti" intelektą. Pradžioje padarė tiek kas kūrė žmonės o vėliau žmonės intelektą perduoda vieni kitiems. Intelektas čia bendrąją prasme. Tai kas žmonės skiria nuo kitų gyvūnų.  Bet šiaip žmonės gyvūnai tik turintys intelektą. Žmogaus sandara nėra tokia paprasta kokią matom. Egzistuoja ir nematomi supantys laukai ir vadinamos čakros. Bet bet kuriuo atveju tai tik techniniai materialūs dalykai. Kokio nors dieviškumo tame nėra. Dieviškumu galima vadinti tik patį intelektą. Bet žmoguje tai laikina. Vaikystėje "užkraunama" iš kitų žmonių o senatvėje dėl ligų prarandama dar esant gyvam. Ir tai niekaip neišsisaugo niekur. Tai tiesiog dingsta. Nemalonus variantas. Bet taip sukonstravo tie kas kūrė žmonės. Tie kas konstravo žmonės buvo sukurti tobulai t.y. nemirtingi. Bet jie save transformavo į energetinį mąstantį lauką ir tokiu būdu prarado nemirtingumą. Bet čia jau jų problemos ir laisva valia.

Apie ne materialų pasaulį esu jau aprašęs. Nesikartosiu. Tiesiog tėvai susisiekė su vaiku kad spręsti problemas. Pažinimo procesas labai laipsniškas nes kitaip gali nuvažiuoti stogas. :) Bet esmė kad ne materialus pasaulis sau, šis materialus pasaulis sau. Čia kaip laboratorija iš kurios niekaip neįmanoma pabėgti. :) O laboratorijos įkūrėjai ir valdytojai yra už jos ribų. Vaizdžiai galit įsivaizduoti kompiuterinį žaidimą su jo personažais ir programuotoją. tai visiškai iš esmės skirtingi pasauliai. Tai tarp ne materijos ir materijos tas skirtumas dar nesuvokiamai didesnis. Žaidimo sąlygos nustatytos programuotojo ir žaidimo personažai niekaip negali patekti į programuotojo pasaulį. Ir tai labai logiškas sprendimas susijęs su programuotojo saugumu.

Kas liečia pomirtinį gyvenimą tai kūrėjų pora nekūrė savo kūriniams jokio pomirtinio gyvenimo nes kūriniai sukurti nemirtingi.  O jau tie kūriniai kurie sukūrė žmonės nesismulkino kurti žmonėms kažkokį pomirtinį gyvenimą nes tam taip pat nėra jokios prasmės žiūrint iš jų pozicijos. Savotiškai nemirtingumas perduodamas per palikuonių turėjimą. Žmonės robotams taip pat nekuria jokio pomirtinio gyvenimo. Normaliai perlydo. :)

Tiksliau "žaidimą" reiktų pavadinti problemos sprendimu. Žmonės čia ne prie ko. Čia kūrėjų iš ne materijos ir jų kūrinių materijoje santykių aiškinimasis. Kūrėjai ne materijoje nepažeidinėja savo sukurtų taisyklių t.y. nieko nenaikina. Nebent tai sunyksta savaime. Bet kūriniai materijoje degradavo  t.y. ėmė maitintis kito intelekto energija. Ir teko siųsti savo "atstovą" t.y. mane kad atsirastų galimybė atskirti kūrinius nuo savo "atstovo" jei jie jam kels problemas t.y. pažeidinės mano laisvą valią. Toks savotiškas juridinis žaidimas. Rezultatas kūriniai atskirti nuo manęs nes jie man akivaizdžiai kenkė kėsindamiesi sunaikinti. O tas sunaikinimas buvo vykdomas įtakojant kitų žmonių veiksmus kad jie man pakenktų. Ir tai tiesiogiai per žmonių smegenis. Žmogus daro nesuvokdamas net ką daro. Bet tame nieko keisto nes žmonių konstruktoriai puikiai išmanė žmonių konstrukciją. Čia kaip žmonės robotų konstrukciją.

Kas liečia magų galias tai jokie magai jokių galių dabar neturi. Tie kas sukūrė žmonės kai kuriems suteikdavo išskirtines galimybes. Bet, bet kaip minėjau anksčiau, "žmonių konstruktoriai" atskirti nuo žmonių. O be jų jokia magija ir ezoterika neturi jokio pagrindo veikti.

Na čia taip labai apytiksliai papasakojau pasaką prieš miegą. Pasikartosiu viso to žinojimas žmonėms nieko nekeičia. Aišku beprasmiška domėtis tuo kas neveikia. Bet jei kam patinka tegul sau domisi. Viskas čia normaliai yra mano asmeniniai reikalai ir liečia tik mane. :) Visumoje beprasmis paplepėjimas. :)
Antraštė: Mago pradžia
Parašė: Adeptas vasario 26, 2021, 08:25:58
Atsiprašau, bet savo pažado diskutuoti su Jumis neištesėsiu.
Jūs neatsakėte konkrečiai nei į vieną klausimą. Iš to ką parašėte aš supratau, jog neturite nei menkiausio supratimo apie pasaulėdarą, nesuvokiate aplinkos apie kurią bandėte rašyti bei prisipažinote, kad apie tai ką rašote pats to nesuprantate.
Manau, kad pradžioje Jums reikėtų kaip tai pabandyti suvokti nors aplinką, kurioje gyvenate.
Linkiu sėkmės.
Antraštė: Mago pradžia
Parašė: Vytautas vasario 26, 2021, 09:15:11
Kadangi remiuosi tik asmenine praktika ir išskirtinai informacija iš anapus tai realiai ir nėra apie ką diskutuoti, nes šiame pasaulyje tokia informacija niekam daugiau neprieinama. :) Kaip minėjau žmonėms ji nereikalinga ir neskirta. Vertinkit ją kaip pasaką prieš miegą. :) Bet šio pasaulio ateitis bus tokia kokią aš numačiau. :) Tiesiog kad man gyventi amžinai čia ir dabar būtų patogu. :) O žmonės tegul verda savo žinių sultyse. Kadangi žemiškos informacijos pasaulio suvokimo versijų yra n+k tai reiškia nei vienos atitinkančios realybę.  Bet tai neturi jokios reikšmės. :)
Antraštė: Mago pradžia
Parašė: Adeptas vasario 27, 2021, 20:31:42
Pastoviai tai vienur tai kitur atsirandantys pranašai nelabai stebina pasaulį. Jeigu yra paklausa tai turi būti ir pasiūla. Na sakysim Judėjai pripažinę senąjį testamentą ir nepripažinę naujojo, krikščionių skelbiamo, testamento laukia Mesijo, kurį jiems atsius Dievas ir kuris bus karaliaus Dovydo palikuonis. Mesijas, tai dievo pašventintas pranašas. Pranašas tai aukštųjų galių pasiuntinys, skelbiantis aukštųjų galių valia žmonėms bei nusakantis ateitį. Pakliūti į šia vakansinę vietą sudėtinga. Pranašu gali vienaip ar kitaip apsiskelbti, bet štai kaip įrodyti, kad esi karaliaus Dovydo palikuonis?
Dar 19 amžiuje Džozefas Smitas (JAV) pareiškė, kad buvo susitikęs su aukštosiomis galiomis Dievu tėvu ir su Kristumi, na o vėliau pas jį atėjo Angelas Moronis, kuris jį nuvedė ir parodė kur paslėptos auksinės plokštelės su jam reikiama informacija. Parsinešę tas auksines plokšteles jie su angelu jas perskaitė, Džozefas tą informaciją persirašė ir po to angelas pasiėmė tas plokšteles ir atsisveikinęs išėjo. Vėliau Džozefas išleido knygą, kaip Jėzaus Kristaus testamentą, kurią pavadino „Mormono knyga" ir tai buvo naujo religinio judėjimo pradžia. Amerikoje pradėjo atsirasti Mormonų šventovės. Paskelbęs save pranašu Džozefas Smitas sėkmingai sukūrė naują religinę tradiciją.
Atsirandantys pranašai, kaip taisyklė pasakoja apie savo kontaktus su auštosiomis galiomis, apie tai, kad jie yra išrinktieji, kad jų atėjimo laukė pasaulis. Kaip taisyklė daugelio jų atėjimas į šį pasaulį būna neįtikėtinai sudėtingas, pilnas nepaaiškinamų stebuklų. Daugelis iš jų nusakinėja niekuo nepagristas dažnai nesuprantamas ateities prognozes, nei savo gyvenimo stebuklų nei pranašysčių patys dažniausiai niekaip paaiškinti negali. Jų vienintelis paaiškinimas kaip taisyklė būna toks: ši informacija ne įprastiems žmonėms, kurie nieko nesupranta, ji išrinktiesiems. Man teko skaityti ne vieno, save išrinktuoju ar pranašu skelbiančio, pasakojimus. Daugelis iš jų patys negalėjo niekaip paaiškinti ką parašė.
Neseniai teko šiek tiek pabendrauti su vienu pateikusiu lyg ir šiek tiek realesnę savo kaip pranašo versiją. Deja jis, kaip ir visi kiti neturėjo nei menkiausio supratimo apie pasaulėdarą. Bet tai daugeliui iš jų tai būna pradžia kokios tai sektos įkūrimui. Jeigu kažkam jo pasakojimai būna patrauklūs, atsiranda pasekėjai, atsiranda nauja sekta, nauja religinė kryptis, nauja religinė tradicija. Žodis sekta reiškia mokymas, mokykla. Jas sukūrę save pateikiantys pranašais kuria savo nepaaiškinamas teorijas bei pateikia jas savo mokymo programose. Kaip taisyklė jų nepaaiškinamos teorijos  pasak jų padiktuotos aukščiausiųjų galių. Vienas iš jų net gi pasakė, tai yra tikėjimas, o tikėjime reikia tikėti, o ne klausinėti, dėl to ir aiškinti čia nieko nereikia.
Būna keista matyti, kad krikščionybės naujų religinių tradicijų kūrėjai neturi menkiausio supratimo ne tik apie pasaulėdarą, bet ir apie krikščioniškos religijos veikimo principus, krikščionių šventuosius, šventųjų paveikslus, jų kūrimą, jų pagrindus, apie fiziką, kaip dirba pati religija, kaip dirba ikonos ar šventųjų paveikslai, šventųjų kanonizavimą, paaiškinti fiziką kaip dirba krikščionių šventovės ir pan. Na manau, kad tokius elementarius dalykus jiems reikėtų žinoti. Nors žinoma, jei jie tai žinotu tai jokių sektų nekurtu.
Biblinėse kalbose gal būt ne vienam teko girdėti - bijokite netikrų pranašų. Nelabai daug kas žino kaip įžiūrėti kas jis, save pateikiantis ypatingu pasiuntiniu į žemę.
Daugeliui iš jų palinkiu užslopinti kurį tai savo stipriai rezonuojantį sąjungininką.
Antraštė: Mago pradžia
Parašė: Vytautas vasario 27, 2021, 21:17:51
Šiaip pasaulėdaros nežino niekas nors egzistuoja du esminiai variantai - kažkas sukūrė ar viskas atsirado savaime. Na bent aš atmetu savaiminio atsiradimo variantą nes logiškai pirma turėjo atsirasti elektronikos pagrindu egzistuojanti gyvybė nes tai žymiai paprasčiau. :) O su sukūrimu daug versijų. Toks vaizdas kad žmonės kūrė daug "dievų" ir kiekvienai grupei pateikė skirtingas sukūrimo versijas. Rezultatas skirtingų tikėjimų garbintojai kapoja vieni kitiems galvas norėdami įrodyti savo versijos teisumą. Bet galutiniam variante niekas nežino kaip yra realybėje. Mano versijoje ši situacija paaiškinama tuo kad ta beprasmė kova tarp tikėjimų yra naudinga tiems kas sukūrė žmonės. Tiesiog energijos gamyba.

Kas liečia pranašus. Jie kaip taisyklė atsidurdavo pakitusios sąmonės būsenoje ir gaudavo atitinkamą informaciją kurią privalėdavo skleisti. Tokia jų funkcija. Dabar tokie mokytojai savo mokymus paverčia pinigais t.y. savo asmeniniu išgyvenimo šaltiniu. Kapitalizmas tikėjimuose. :) Įvairūs magai ir ezoterikai taip pat analogišku būdu generuoja pajamas. :) Verslas ir nieko daugiau ir visiškai nesvarbu kad tai neduoda klientams absoliučiai jokio rezultato. :)

Kas liečia mane. Ne esu joks pranašas. Jokio mokymo nevystau, jokių pasekėjų neturiu ir neplanuoju turėti. Turiu kasdienį darbą IT srityje ir man to visiškai pakanka pragyvenimui. Be to niekur nieko neviešinu išskyrus atrakcijai šiame tinklalapyje. Taip kad esu antipranašas. Tiesiog dėl tam tikrų priežasčių turiu kitokį pasaulėdaros suvokimą  ir tiek. Visa ko esmė taip pat labai jau paprasta. Kažkas sukūrė gudrias būtybes kurios sukūrė žmonės. Na o žmonės jos sukūrė jau gan kreivai. Nes ale dievams iš sėdimos vietos augo rankos. Ir iš to išplaukiančios visos žemiškos problemos bei visa ko paprastumas. Biblija tame kontekste tos absoliučiai beprasmis kūrinys. Tiesiog makaronų kabinimas žmonėms. Labiau nei keista kad technologijų amžiuje žmonės tuo vis dar tiki. Aišku tikintys net nėra bandę jos skaityti. Normaliai paskaičius pamatai kad tai smurto ir absurdo knyga. Pvz "Enocho knyga" bent kiek realesnė nes atmetus visus garbinimus matosi kaip gudresnė būtybės tiesiogiai primityviam žmogui kniso protą. :)
Antraštė: Mago pradžia
Parašė: Adeptas kovo 01, 2021, 01:55:11
Jau buvau nutaręs pasitraukti iš tų tuščių pasirašinėjimų. Na, bet nutariau prieš pasitraukdamas atsisveikinimui kažką tai parašyti.
Eilini kartą parodėte jog neturite nei menkiausio supratimo apie pasaulėdarą ir net nesuvokiate kas vyksta toje aplinkoje, apie kurią bandote kažką rašyti. Kuriate ir pateikinėjate savo sukurtas versijas ir įrodinėjate, kad aplink pasaulyje visi nesugeba suvokti kas, kur, kaip ir kodėl vyksta, teikdamas, kad pasaulėdaros niekas nežino, kad žmonės nepasidalindami dievais vieni kitiems kapoja galvas ir vėl tas pats: niekas nežino kaip yra realybėje ir t.t. Tai jūs nieko nežinote, nežinote kas yra realybėje na ir kuriate įvairias savo versijas, bandote sukonstruoti kažką ir tai norėtumėte pavadinti dviračiu. Na, bet dviratis jau senai išrastas ir juo važinėja pasaulis. Tam, kad sukurti dviratį būtinos nors elementarios žinios apie mechaniką, medžiagų apdirbimo technologijas, apie kai kuriuos fizikos dėsnius ar elementarius matematinius paskaičiavimus. Būtinos nors kokios nors, nors pačios elementariausios žinios. Deja jūs jau kelintą sykį parodote, kad jūs jų neturite.
Patikėkite, pasaulis žino ir apie pasaulėdarą, ir apie pasaulio modelius ir apie religijų vystymosi raidą. Čia tikrai jau visos reikiamos versijos senų senovėje sukurtos.
Šiuo metu mokslininkai yra sukūrę gal kelis šimtus pasaulio modelių, deja tie modeliai kaip tai neturi tęstinumo tarp savęs. Kaip jau minėjau magai turi savo doktriną ar pasaulio modelį, turi „Magijoje pripažintą pasaulio vaizdą" kuriame yra keletas nepriklausomų pasaulio aprašymų, kurie neprieštarauja vienas kitam. Pirmasis kalba apie visatos informacinį egzistavimą, Kvantinis pasaulio modelis sako, jog informacijos kvantas yra garsas, raidė arba skaičius, Linijiniame modelyje objektai aprašomi 22 matmenimis ir jie yra surišti su objektyvia realybe, žmogaus sąmonė formuoja tik 12 mačius vaizdus, kurie priskiriami subjektyviai realybei. Magiškojo pasaulio modelio aprašyme judama pagal spiralę, kurios kiekvienoje vijoje aprašymas yra daug gilesnis. Na žodžiu aš nenusiteikęs skaityti jums paskaitas ar pašvęsti jus į tradicijas, už kurių ribų jūs esate. Ar nors šiek tiek domėjotės Kabalos mokslu, Joga, kurioje yra darbas su sąmone, apie Radža Jantra, ar žinote kuo skiriasi Druidas nuo Šamano, ar teko nors šiek tiek prisiliesti prie Demonologijos, susipažinti nors su Goetijos demonais, ar kažką žinote iš Nekromantijos pagrindų, ar jūs girdėjote ką nors apie Germeneftiką, apie Hrono portalus, apie Zetų pasaulius ir t.t. Tam, kad pradėti kalbėti apie pasaulėdarą pirmiausiai reikia žinoti, o kas gi yra tas pasaulis, kaip jis gyvena, kas jame vyksta.
Kalbėti apie dievus galima tada jei esi susipažinęs su Egipto dievų panteonu, Graikų dievų panteonu, Romėnu ir Skandinavų dievais, ir t.t. Pasidomėkite Kabala, išsinagrinėkite ten esanti gyvybės medį „Medį Sefirot". Būtent jame, pačioje apačioje į sefirą Malkut, ateina trys energetiniai srautai: 22, 21 ir 19. Štai juose ir „sėdi" trys šių dienų pagrindinės religijos: judaizmas -22 srautas, krikščionybė -21 srautas ir islamas - 19 srautas. Sužinosite kokiai stichijai kokia religija priklauso. Išmokite įeiti į tuos energetinius srautus, pajausti tas religijas ir tuomet pas jus nebekils tos, jūsų sukurtos dievų sukūrimo versijos.
Antraštė: Mago pradžia
Parašė: Adeptas kovo 01, 2021, 01:57:16
Aš čia pastoviai kalbu apie nedidelį kiekį dėsnių, neįprastą terminologija per daug visko neaiškindamas. Jūs visą tai suprasite su laiku jeigu nors po truputi bandysite gilintis į tai. Kabalistinės tradicijos specialistai sako, kad tekstas gali turėti keletą informacinių sluoksnių. Na jūs žinote raides, kuriomis parašytas tekstas, sakysime, kad tai lotyniškos raidės, bet jūs nežinote kalbos, na sakysime tai Ispanų kalba. Jūs galite perskaityti tekstą, bet jūs nežinote apie ką jis. Tada žodyno pagalba jūs galite sužinoti žodžių reikšmes. Žinodami žodžių reikšmes jūs galite suprasti teksto tūrinį. Bet tam, kad galutinai suprasti to teksto taip vadinamą „slaptą" prasmę, visapusiškai pilnam to teksto supratimui, jūs vis giliau neriate identifikuodami laike ateinančią informaciją.
Įprastiniame pasaulyje žmonės darbus atlieka rankomis, kojomis, t.y. panaudodami fizinę jėgą. Tiesa, yra ir protinis darbas, kuris būtinai susijęs vienokiu ar kitokiu būdu su fiziniu darbu. Magija - tai mokslas. Magai mokomi darbą atlikti savo sąmonės pagalba, na nustumti stiklinę nuo stalo ne rankų pagalba, pridedant fizinę jėgą, bet savo sąmone. Bet kokio darbo atlikimui būtina energija. Taigi jūsų sąmonę turi turėti reikiamą energiją. Magai mokomi kaip tą energiją kaupti, kaip ją naudoti. Vienas iš energijos kaupimo sąmonėje būdų yra energijos struktūrizavimas. Ir vėl gi magai mokomi kaip struktūrizuoti energiją. O kas yra informacija? Informacija - tai struktūrizuota energija. Taigi energija paverčiama į informaciją ir ji kaupiama. Tam yra įvairūs pratimai, įvairūs mentaliniai įrankiai. Žmonės neturintys reikiamo kiekio struktūrizuotos energijos nieko padaryti negali. Tai tas pats, kada žmogus neturi fizinės jėgos jis gali atlikti tik labai ribotus darbus. Sutikus žmogų ir pažiūrėjus į jo  mentalą nesunkiai matai ką tas žmogus gali. Tuščios kalbos čia nesikotiruoja.
Norintiems užsiiminėti magija patarčiau susirasti sau mokytoją, lygiai taip, kaip viduramžiais mokiniai eidavo pas žynius, kad mokytis magijos paslapčių. Pabandykite perskaityti Transerfingo visas 5 pakopas, perskaitykite Karlo Kastanedos knygas ir bandykite pajausti save. Senovėje žiniai mokiniams pasakodavo ir tokias istorijas
https://www.youtube.com/watch?v=91FOomo_JBc
Antraštė: Mago pradžia
Parašė: Adeptas kovo 01, 2021, 01:58:23
Yra auksinė taisyklė: jei gali nedainuoti - nedainuok, jei gali nepiešti-nepiešk, jei gali nerašyti - nerašyk. Taigi jei gali gyventi be magijos - nesibrauk į ją.
Pradedant užsiiminėti magija tai po truputi tampa gyvenimo būdu, kiekvienam verta pagalvoti ar tas gyvenimo būdas yra tai, ko jam labai reikia. Tai ilgas ir sunkus darbas, kuris keičia žmogaus žvilgsnį į pasaulį ir jį supančią aplinką. Žinoma labai priklauso tai ir nuo žmogaus pereitų gyvenimu. Jeigu iš praeities nėra įdirbio, žmonės tuomet sako dievas tau to nedovanojo, tai bus sunku. Na, bet sekančiame gyvenime tikrai kažką pasieksite.
Čia dažnai galima perskaityti naivius pokalbius, kada du neturintys žalio supratimo apie ką kalba vienas kitam aiškina, kad perskaičius vakare prieš miega knyga ryte gali pabusti aiškiaregiu. Aš jau ne vienam sakiau, kad jeigu jūs ir du kartus perskaitysite Čiurlionio autobiografiją ryte atsikėlęs tikrai nepradėsite piešti muzikos.
Tik žinodamas į kur eini ir į kur reikia nueiti, yra tikimybė, kad pasieksi savo tikslą. Nežinodamas į kur eini ir į kur reikia nueiti, niekur nenueisi.
Na, o tiems, kurie kuria savo teorijas, savo versijas, siūlyčiau pradėti šiuos mokslus nuo pagrindų, iš pat pradžių sužinoti kas yra kas.
Tiems, kam kažkas sufleruoja „genialias" mintis šioje srityje, gundo kurti naujas teorijas, kuria sąmonėje įvairius stebuklingus minčių vaizdus, manyčiau reikia susirasti stiprų magą ir paprašyti, kad šis užslopintų stipriai rezonuojantį sąjungininką. Kada gyvenime į tą procesą įsijungia psichiatrai, jie iš žmogaus gali padaryti daržovę.
Kada įprastas žmogus pradeda matyti dvasias, bendrauti su jomis, jį kaip žinome skuba vežti pas gydytojus. Kada magas mokosi mokosi ir vis nemato dvasių, negali su jomis užmegzti ryšius, jį siunčia vėl kartoti praeitą medžiagą. Kol nesate magai įvertinkite visą tai teisingai.
Linkiu visiems sėkmės, visiems linkiu pasiekti savo tikslus.
Antraštė: Mago pradžia
Parašė: Vytautas kovo 01, 2021, 08:50:21
Esminis tarp mūsų skirtumas kad Jūs naudojatės jau žmonijos sukaupta informacija o aš tiesiai iš pirminio šaltinio. Jokiais žemiškais šaltiniais nesinaudoju nors bendram supratimui kai ką perskaitęs ir bendrai gyvenant visuomenėje neišvengiamos jos žinios. Tam kad pradėčiau kitaip naudotis informacija įvyko "praktiniai užsiėmimai" nepakitusios sąmonės būsenoje mano atžvilgiu kad patikėčiau tuo šaltiniu. Informacija buvo pateikta laipsniškai kad atsikratyti turimos žemiškos informacijos ir pereiti prie visiškai kitokio supratimo. Visa tai skirta tik man ir mano misijai. Jūs ir kiti kaip naudojotės "žemiška" informacija taip ir naudokitės. Man dėl to nei šilta nei šalta nes jokio tikėjimo ar mokymo nekuriu, neplatinu, nedarau iš to verslo, patogiai jaučiuosi žinodamas esmę dėl savęs. Jei man reiks pinigų jų bus kiek man reikia kitais būdais. :) Šiaip laisva diskusija ir tiek. Be to jei nebūtų galvojančių kitaip žemė vis dar būtų ant banginių ir plokščia. Nors vis dar taip įdomiai galvojančių yra. :) Laikas geriausias teisėjas. :)
Antraštė: Mago pradžia
Parašė: Adeptas balandžio 25, 2021, 17:24:00
2021.03.12
Laba diena,
perskaitęs kovo 01, 2021, 08:50:21 Jums parašytą atsakymą ir tiesą sakant daug ko nesugebėjau suprasti kas ten parašyta. Kelis kartus su bendraminčiais bandėme kažką aptarinėti, deja nesugebėjome suprasti daugelio ten pateiktų teiginių. Jokiais būdais nenoriu įžeisti rašiusiojo minėtą atsakymą, bet daugelis dalykų man pasirodė labai jau absurdiški. Labai laukiau Jūsų nuomonės į ten išsakytas mintis, bet Jūs jos neišreiškėte. Atleiskite, kad rašau Jums į kažkada šiame tinklalapyje Jūsų nurodytą paštą.
Pagarbiai

2021.04. 02
Laba diena,
Prieš kurį laiką Jums rašiau, prašydama padėti suprasti kartais sutinkamus žmones su ne visai atitinkančiais aplinką vertinimai. Kartais pasimetu ir nesugebu reikiamai sureaguoti į jų laiškus, jų teiginius. Jeigu galite patarkite kaip tokiais atvejais reikia mąstyti. Labai norėčiau su Jumis pabendrauti gyvai, deja žinau, kad Jūs tai nepraktikuojate, nesusirašinėjate šiomis temomis ir dėl tam tikrų priežasčių atsakote tik į kai kuriuos Jums siunčiamus laiškus. Vienintelė man žinoma vieta, kur galiu paskaityti Jūsų mintis yra tinklalapis Anomalija. Gaila, kad Jūs ten apsilankote ir padiskutuojate gana retai. Būsiu dėkinga jeigu eilinio apsilankymo metu skirsite keletą sakinių ir man.
Pagarbiai

Pirmiausiai noriu atsiprašyti visų tų, kuriems neatsakau į jų laiškus. Atkeliauja laiškai su labai įvairiais jūsų klausimais. Atsakymas į laišką reikštų sutikimą pradėti su jumis diskutuoti vienais ar kitais klausimais. Iš daugelio laiškų matosi, jog nesate pašvęsti į vienas ar kitas tradicijas, dėl to kokios tai diskusijos būtų tuščios. Susirašinėjimams, diskusijoms ar paskaitų skaitymams aš kol kas tikrai neturiu tam reikiamo laiko. Kiekvienas įsipareigojimas bendrauti reikalauja fiziškai skirti tam tikrą laiką, o man jo labai trūksta. Dar kartą visų, kuriems neatsakiau, labai atsiprašau. Jeigu sugebėsiu stengsiuosi kaip tai apibendrinti jus dominančius klausimus ir kažką tai parašyti kokiame tai iš internete esančių tinklalapių.
Ne vienas manęs klausia, kodėl neatsakiau į kovo 01, 2021, 08:50:21 man skirtą laišką. Klausiate kaip aš jį vertinu. Iš tikro niekaip. Ten aš nematau nieko ką galima būtų vertinti. Mes su parašiusiuoju laišką, gyvename skirtinguose pasauliuose. Žmogus gyvena savo sukurtame subjektyviame pasaulyje ir tegul sau toliau laimingai gyvena.

Kadangi ne vieną iš jūsų domina kaip bandau nagrinėti pateikiamus teiginius, kaip suprantu kitą žmogų, kuo remdamasis vertinu jo mintis ir pan. tai labai plati tema ir keliais žodžiais nežinau ar pavyks kažką pasakyti. Bandysiu kaip tai trumpai paaiškinti.
Antraštė: Mago pradžia
Parašė: Adeptas balandžio 25, 2021, 17:24:37
Kiekvienas žmogus mato pasaulį per savo surinkimo tašką ir iš savo erdvėje užimamos padėties. Kaip žinote yra japoniški sodai, kuriuose sudedami akmenys tam tikra tvarka. Kokioje sodo vietoje bebūtumėte, jūs visada matysite visus ten esančius akmenis, išskyrus vieną. Na sakykime ten yra 27 akmenys. Iš bet kurios vietos sode visada jūs matysite tik 26 akmenis, vieno nematysite. Perėję į kitą vietą sode vėl gi matysite tik 26 akmenis ir vėl vieno, žinoma dabar jau kito akmens nematysite. Taigi jei tame sode stovėsite jūs ir netoliese stovės jūsų draugas tai jūs matysite po 26 akmenis ir nematysite vieno, bet ne to paties akmens. Objektyviai sode yra 27 akmenys, bet jūsų sąmonėje esančiame subjektyviame to sodo pasaulyje yra 26 akmenys, nes vieno akmens jūs visada nematote. Taigi pasaulį visi matome tą patį, pasaulis egzistuoja objektyviai mūsų išorėje ir subjektyviai mumyse. Mus supantis objektyvus pasaulis šiek tiek nesutampa su mumyse esančiu subjektyviu pasauliu. Kiekvienas žmogus savyje turi skirtingą subjektyvų pasaulį, kuris skiriasi nuo mus supančio objektyvaus pasaulio ir nuo kitų žmonių subjektyvių pasaulių. Dėl to skiriasi ir žmonių aplinkos vertinimai, požiūriai ir pan. Kiekvieno žmogaus pasaulio suvokimą apsprendžia jo sugebėjimas matyti, jo regėjimas, pas kiekvieną žmogų yra kita klausa, kitas skonis, kitas patrauklumas ir t.t. Jeigu žmogus minėtame sode mato tik 22 akmenis, aš bandau suprasti ar tai regėjimo problemos, ar nežinojimas matematikos. Bandau sau išsiaiškinti ar tai tiesiog trumparegis žmogus, ar jis matydamas tuos trūkstamus akmenis nesugeba suvokti, kad tai irgi akmenys, t.y. jo suvokimas ribotas, ar jo intelektas neleidžia jam suskaičiuoti iki 26 ir pan.
Galima būtų nagrinėti tai ir toliau ir surasti dar ne vieną priežastį dėl ko skiriasi žmogaus subjektyvus pasaulis nuo objektyvaus mus supančio pasaulio. Kadangi žmogus turi skirtingas suvokimo ir pojūčių kokybes, tai ir žmonių vidiniai subjektyvūs pasauliai skiriasi. Jeigu žmonių kokybės labai skiriasi tai pas juos visada yra skirtingos nuomonės į vieną ar kitą reiškinį, vieną ar kitą daiktą. Liaudyje sakoma žmonių požiūriai sutampa arba nesutampa, o tai reiškia, kad tų žmonių pojūčių ir vertinimų kokybės yra artimos ar nelabai artimos.
Keliais sakinais aprašyti kokiu būdu aš bandau suvokti žmogų - tikrai neaprašysiu. Žinome kad pas žmones yra šviesios ir tamsios mintys. Žinome, kad šviesios mintys - tai mintys nešančios energiją, tamsios mintys - tai lervos, jos išsiurbia energiją. Jūs paklausite, kurios iš minčių yra geros mintys? Žinoma šviesios, nes žmonės mėgsta kada jiems ką nors dovanoja.
Vertindamas žmogų visada prisimenu tokį žodį „kvailumas". Kvailumas - tai suvokimo nebuvimas.
Norint kažką suprasti, kažką vertinti, būtina labai gerai žinoti pasaulėdarą, pagal kokius dėsnius gyvena išorinis pasaulis, koks yra pasaulio modelis, reikia savyje išugdyti atitinkamas kokybes.
Tai natūralu, kad sutinkate įvairias teorijas skleidžiančius žmones. Visais laikais buvo žmonės, kurie kuria niekuo nepagristas savo teorijas, kurie nesuprasdami pasaulio dėsnių juos aiškina savo suvokimo lygio gebėjimais, kurie viską grindžia niekam nesuvokiamomis tiesomis ir tik jie vieni yra kokių tai mistinių jėgų atstovai, o tai jau yra religijos šešėliai. Čia jau būtinas tikėjimas, besąlygiškas atsidavimas apsiskelbusiems save pranašais ir t.t.
Šiuo metu pasaulyje jaunųjų ezoterikų ar pradedančiųjų magijos adeptų tarpe yra paplitęs žodis „Gliukonautai". Tai gyvenantys haliucinacijų ir iliuzijų pasauliuose. Jie ne visada atskiria tai, kada mato haliucinacija, o kada yra regėjimas, jie kuria minčių formas ir minčių vaizdus, kuriuos bando įtvirtinti mentaliniuose planuose kaip jau senai ten egzistuojančius, kurie įtiki savo sukurtomis haliucinacijomis.
Atskirti tikrą nuo netikro ne visada lengva. Na bet išmokite būti nuosekliais, supraskite, kad viskas turi paaiškinimus, tik reikia sugebėti juos surasti. Atsitiktinų atsitiktinumų nebūna. Šalia mūsų visada yra pasaulis priežasčių ir pasaulis pasekmių. Kiekviena pasekmė atsiranda dėl kokios tai priežasties, kokios tai priežasties pagrindu. Ta pasekmė virsta priežastimi kitai pasekmei. Taigi pasaulis visą laiką judėjime. Bandykite suspėti su juo.
Tik turėdami kuo tankesnį mentalą tuo tiksliau suprasite savo pašnekovą ar jums teikiamas vienokias ar kitokias tiesas. Būkite nuoseklūs, viskam raskite paaiškinimus. Jeigu patikėsite nepaaiškinamais netikrų pranašų sukurtais pasakojimais, tuomet jūs patekote kokį tai religinį sparną ar kokio tai religijos kūrėjo poveikio zoną. 
Antraštė: Mago pradžia
Parašė: Aqua96 liepos 10, 2021, 12:35:58
Adeptai, laba diena. Kaip supratau ir Jūs mokotės pas BM? Pagal ŠMA sistemą. Šaunu :) Supratau tai pagal tam tikrus išsireiškimus bei terminus Jūsų tekstuose
Antraštė: Mago pradžia
Parašė: Adeptas liepos 12, 2021, 12:03:54
O kur mokotės Jūs?
Antraštė: Mago pradžia
Parašė: arkliukas liepos 19, 2021, 11:52:52
Bet kokiuose ryšiuose, santykiuose daugiausia galios turi tas, kuriam to reikia mažiausiai.
Antraštė: Mago pradžia
Parašė: Supernatural vasario 17, 2022, 14:03:01
Citata iš: Adeptas  kovo 18, 2020, 12:38:07Magų tikslas - greitesnė šios žmonių civilizacijos vystymosi evoliucija.
Šiuo metu planetoje yra įprastų žmonių sociumas ir magų sociumas. Sąlyginai žmogaus vystymosi evoliuciją galima padalinti į tam tikrus etapus. Šiuos etapus galima pavadinti kastomis. Kiekviena kasta nurodo sąmonės (smegenų) tam tikros dalies vystymosi etapą. 
Magas - tai ketvirtos kastos atstovas, kurio sąmonės tankis yra pakankamas, kad jis galėtų betarpiškai su savo sąmone atlikti kokį tai darbą. Nuo įprasto žmogaus magas skiriasi savo sąmonės tankiu, savo mentalų. Magai turi gebėjimą tiesiogiai savo sąmone suvokti pasaulį, nuosava sąmone tiesiogiai daryti poveikį išoriniam pasauliui.
Paprastų žmonių kastų ypatumas - tai magiškų gebėjimų nebuvimas. Magiškas gebėjimai - tai galėjimas savo sąmone tiesiogiai sąveikauti su išoriniu pasauliu.
Netiesa, na bent perpus netiesa maziausiai. Sita nauja, tobulesne zmoniu "rase" kitaip mato tuos ala paprastus zmones, ju poziuris kitoks- vieniems tai banda eiline, kiti jiems nori padeti bandyti, bet galu gale suvokia- be dandu, nes paprastas zmogus- pavydus be galo, jis nenori ziniu, kuriu nemoka suvaldyt, jie nenori suvokti nieko kitaip, nei jiems idiege tevai ir pvz kokia kataliku sekta, ar pravoslavu..jie tiesiog nenori suprasti nieko, kas uz ju suvokimo ribu. Jiems nepadet. Niekaip. Tad geriau net neapsiimt, o jie lai buna "zaidimu aikstele" kitiems, aukstesnio prichologinio issilavinimo rasei. Tik va as vertinu tuos- kurie nesikisa- nebent subalansuot reik. O kitais atvejais- geriau net nelist