Elektrostatinis rezonansas medicinoje

Pradėjo raidenis, vasario 28, 2019, 21:19:09

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

raidenis

Šioje temoje noriu pasidalinti patirtimi su bendraminčiais, kurie turi darbščias rankas ir yra linkę kažką naujo kurti ir žengti dar nepramintais takais į priekį alternatyvioje Medicinoje. Turiu mintyje Aleksandro Mišino atrastą ir viešai paskelbtą „You Tube" prieš kelis metus elektrostatinį rezonansą. Šioje srityje turiu sukaupęs nemažai patirties tobulinant naujas technologijas -  sinus generatorius, plokščias ritęs ir atliekant įvairius eksperimentus ir kita. 

https://www.youtube.com/watch?v=EQB2_a8d1j4

elteide

o pačio žmogaus ląstelių darbo netrikdo ? jų pačių nežudo?


raidenis

Čia jau suradote jus puikų atsiliepimą tikrai pagal temą. Sinus generatoriai su dažnio automatiniu reguliavimu dažniausiai yra nestabilus ir nepatikimi. Jie gali veikti normaliai ir visiškai neveikti. Pavyzdžiui kaip išreklamuotas Den 737. Jie visi turi priklausomybę nuo oro drėgnumo temperatūros svyravimo, rites parametrų kitimo, detalių senėjimo ir nuo grištamo ryšio atreguliavimo, kuris taip pat laikui bėgant kinta. Tuo pasekoje grižtamas rišis gali nusistatyti ne ant nešančio dažnio o ant signalo harmonikų kas dažnai ir atsitinka. Ženkliai krenta generatoriaus galingumas, užgeneruoja ne sinusinęs srovęs. Taip pat pakeitus kitą ritę kurios kokybė bus jau kitokia normali generacija gali sutrikti. Reikia tokius generatorius laikas nuo laiko perreguliuoti. Čia nėra nieko naujo ir netikėto ir seniai žinoma apie gaminimą ir pardavinėjimą tokių generatorių

raidenis

Daug klausimų apie sūkurio mediciną ir dirbančios schemoshttps://www.youtube.com/watch?v=i1WJt8o3c0Q

raidenis


elteide

ga ir prekiaujat pats šiais įrenginiais?

raidenis

Tiktai dalinuosi savo patirtimi: niekam nieko nesiūlau, niekam nieko nerekomenduoju, niekam nieko neprimetu ir neparduodu, ir nieko daugiau.

elteide

Citata iš: raidenis  kovo 06, 2019, 19:25:29Tiktai dalinuosi savo patirtimi: niekam nieko nesiūlau, niekam nieko nerekomenduoju, niekam nieko neprimetu ir neparduodu, ir nieko daugiau.
teko savo patirtim išbandyt , pasigydyt?

raidenis

Citata iš: raidenis  kovo 06, 2019, 19:25:29  Tiktai dalinuosi savo patirtimi: niekam nieko nesiūlau, niekam nieko nerekomenduoju, niekam nieko neprimetu ir neparduodu ir nieko daugiau.

teko savo patirtim išbandyt , pasigydyt?

Turiu šioje srityje rimtų problemų su  juosmens stuburu, kaklo stuburu ir kraujagyslėmis. Taip - dažnai tenka naudotis sūkurio elektrostatiniu rezonansu ir su šia negalia sėkmingai susitvarkau. Per tą laikotarpį jokių neigiamų šalutinių požymių nepajutau.  Visą šią įranga pasigaminau pats. Šių metų birželio mėnesi sukaks kaip naudoju ją jau tris metus.  Reikia suprasti taip;  kad elektrostatinis rezonansas ne gydo, o veikia kaip siurblys ir pašalina iš ląstelių susikaupusius visokius šlakus ir toksines medžiagas ir pats organizmas savaime po to pradeda tvarkytis su sergančių ląstelių uždaromis struktūromis (sužieduotais klasteriais).  O farmaciniai vaistai ilgai juos naudojant tampa nuodais. Panašiai aiškina pats implozijos reiškinio atradėjas Aleksandras Mišinas „You Tubėje", kuris  atsitiktinai pastebėjo gydomąjį efektą ritėse N. Tesla pagal patentą išduotą 1894 metais Nr.512,340.  Per šį trumpą laikotarpį pažiūrėkime kas iš to gavosi. Susikūrė nauja sūkurio elektrostatinio rezonanso terapijos technologija. Oficialioji medicina  dar su savo farmaciniais vaistais ne visur yra pajėgi, nes neturi dar vaistų dėl daugybės lygų gydimo. O naudojant šią naują alternatyvią technologiją šį diapazoną galima praplėsti. Be to ši technologija puikiai  pasiteisina ją  naudojant buityje.

elteide

žalos daro ne kiek, manau, šlakai, o organizmai gyvenantys kartu- neigiami mikrobai , virusai , kurie moka maskuotis ir parazituoti ir, žinoma, šlakuoja organizmą , sukelia ligas...
ritė žudo juos?

raidenis

Pažiūrėkime video filmuką „Kas iš to gavosi".
https://www.youtube.com/watch?

v=J83jBVRXYw0

elteide

tai pats pasigaminai, nes patikimiau ...pagal kokia schema? esi gal elektroninkas?

raidenis

Yra įdėtos dvi schemos video filmuke kovo 02.2019, ar Jums jos nei viena netinka?

elteide

Citata iš: raidenis  kovo 19, 2019, 21:04:04Yra įdėtos dvi schemos video filmuke kovo 02.2019, ar Jums jos nei viena netinka?
nesu elektronikos zinove , tik  elektromechanikos pagrindus turiu...
kokia geriausia is pasiulytu, kokia pats panaudojai , gal sudetum ir man, aisku , uz atlygi ?:)

Aukštyn