Ar masturbacija išderina organizmą ir psichika,fizinį kūną ?

Pradėjo NEXO, gegužės 04, 2014, 00:09:58

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

NEXO

gegužės 04, 2014, 00:09:58 Redagavimas: gegužės 04, 2014, 01:54:00 by NEXO
čia gal ne į tema ,bet vistiek toks klausimas šovė į galva gi vistiek nuo to dalyko pastebima,kad plaukai auga greičiau ant kūno ir oda tampa plonesnė ir nuema gyvybines jėgas,atsiranda tingumas ir raumenų masė sumažėja,atmintis sutrumpėja ir apsunkina organizmo darbą,nes jie nusilpsta ir tavo aura susilpnėja ir fiziškai ir dvasiškai,esu pastebėjęs, kad daugiausia tampi priklausomu kai sėdi daug prie kompo.

Rihtina

Mano nuomone, žmonės, kurie tuo užsiima labai dažnai yra jau priklusomi, o žinoma, kad kiekviena priklausomybė daro žalą tiek žmogaus kūnui, tiek dvasiai.

paragraf 78

@NEXO, tu čia rimtai ar čia bajeris buvo? :)

Master

#3
gegužės 04, 2014, 09:23:45 Redagavimas: gegužės 04, 2014, 09:42:52 by Master
Čia nukėlė temą ar pats žmogus sukūrė?
Šiaip, masturbacija, ar aplamai per dažnas "besimėgavimas" seksu turi vieną pagrindinį neigiamą faktorių.
Tai yra jog mušama kūrybinė energija. Tą pastebėjo ne tik budistai, bet ir psichologai. Čia galima apie tai daugiau informacijos susižvejoti pačiam. Nes internete jos sočiai.
Taigi, to pasekoje atsiranda fantazijos, kūrybiškumo stoka, šioks toks pasyvumas ir krenta intelektualiniai sugebėjimai.
Daugiau kaip ir nieko.
EDIT:
Aj, va dar prisiminiau, kad okultistai sako, kad tokiu būdu (tai apie ką kalba tema) dažnai būna sukuriamos lervos (jausmas, energija, plius mintys, troškimai, kartais ir nevalinga vizualizacija), kurios vėliau būtent aistrų prasme nukankina žmogų.

paragraf 78

Plaukų augimas, apakimas, na ir tavo, Master, nurodytas intelekto kritimas yra mitai.
Anot statistikos masturbuojasi virš 90 žmonių, tad pasaulis turėtų būti idiotų gauja ir vis dar gyventi akmens amžiuje.

idenmeyou

Teko girdėti, kad vyrui neužsiimant nei seksu, nei mastrubacija išauga didelė tikimybe susirgti ta pačia prostata. Tad jei vyras neturi lytinių santykių, tuomet mastrubacija jo alternatyva. Be to jei vyras neturi kur išlieti savo potencijos, yra pastebėta, kad pas jį gali atsirasti tam tikra nuotaikų kaitą, darboholizmas.

Master

Ech....kad rasčiau savo psichologijos užrašus :/
Nes pamenu, dar teko diskutuoti šia tema ne kartą :D Tai tikrai žinau, kad prieš masturbaciją argumentų tikrai yra nemažai.
Ponas Paragrafe, pats dažnai skundiesi statistikų netikslumu. Taip, kad keista jog kaip argumentą pasiėmei būtent tai.
Na bet  tarkim, o iš kur tada mes galime žinoti kokie iš tiesų gali būti mūsų sugebėjimai, jei visas pasaulis masturbuojasi? :D (gi nėra su kuo palyginti)
O jei rimtai, tai aš kalbu apie tuos atvejus kuomet tuo piknaudžiaujama.
Anyway, niekas nesako, kad tai absoliutus blogis. (:

paragraf 78

Tai nepateikiau kaip fakto, tiesiog šiaip pastebėjimas, kad didelė žmonių dalis dažniau ar rečiau masturbuojasi. Jei nuo masturbacijos mažėtų intelektas, tai jis mažėtų ir nuo sekso :) aš išvis nieko faktais nelaikau, juo labiau psichologijoje ar istorijoje, viskas yra interpretacijos

idenmeyou

Nežinau kaip yra su intelektu, bet stresą žmogui tiek seksas, tiek mastrubacija tikrai nuima.

Ezekiel

Iš tikrųjų nustatyta, kad seksas didina intelektą ir teigiamai veikią tiek kūną, tiek psichiką. Nežinau kiek tai galioja masturbacijai, bent jau tikras partneris labiau stimuliuoja. Gal žalinga manija, nepilnavertiškas stimulas ir mechaniškumas nėra gerai, reikia eksperimentuoti ir čia ateina kūrybinis mąstymas.
Straipsnis: http://www.delfi.lt/news/daily/hot/seksas-didina-intelekta.d?id=4019021
Dar pamenu Darius Ražauskas sakė, kad vyras išleisdamas sėklą netenka vienos stiklinės kraujo, nes į ją sudedamos visos vertingiausios medžiagos. Taip pat po sekso vyrai pasidaro mieguisti, nes išxkyriami miego hormonai tik moterims nežinau ar tai galioja.

nereikalinga

#10
gegužės 14, 2014, 08:05:07 Redagavimas: gegužės 14, 2014, 08:08:01 by nereikalinga
Bet čia kalbama kaip suprantu ,ir kaip geriau ir tinkamiau išsireiškus,ne apies seksą. O apie masturbaciją. O tai gan skirtingi dalykai. Tekę ne kartą skaityti ,kad masturbacija nėra naudinga,nei sveikatai,nei protui,nei dar kam . Tai manau įmanoma ,kad jei čia apie tai kaip suprantu :) išderina.  Vieną kitą kart,išsiliet,gal ir nieko,ir kaip kam netgi būtina ,jei kitaip neišeina. Bet dažnas savęs tenkinimas privestų turbūt ir prie depresijos,dažnos blogos ,besikaitaliojančios nuotaikos. Taip kaip gyvent vienam ilgai atsibostų,taip ir savęs pamaloninimas nebeteiktų malonumo. Juk abejoju ,ar tai išvis reikalinga jei yra partneris tikriesiems malonumams.

idenmeyou

Kas per daug tas nesveika, bet truputis mastrubacijos ar seksas nėra blogai jokiomis prasmėmis. Vyrui neturint lytinių santykių padidėja rizika susirgti prostata, tad medikai alternatyva laiko mastrubacija, bet jei nėra ir mastrubacijos tuomet daug daugiau šansų, kad vyras susirgs prostata. Tad šiuo atveju vyrą lyg ir gelbsti mastrubacija, jei jis neturi lytinių santykių.

Yra liguistų žmonių, kurie nuolatos mastrubuojasi be didelio noro, tai jau yra blogai, jie priklausomi.

Asasinas

CitataAr masturbacija išderina organizmą ir psichika,fizinį kūną?


Ne. Aišku, jei tai darysit kasdien kelis kartus per dieną, tai žinoma būsit "nusikrūšę" ir išsekę, bet jei kartą ar kelis kartus per mėnesį, tai nėra blogai, netgi naudinga.

varpainis

Netampykit gaiduko savo, delnai apzels  ;D O seip tiek seksas tiek masturbacija puikiai padeda stresa susikaupusi nuimti. Nebuna nei per daznai nei per retai, cia kaip ir su seksu, vienam uztenka karto per menesi, kitam 5 kartu per savaite mazai. Abiem atvejais tai yra normalu, jei tai tenkina abi puses.
O tie kas sako, kad masturbacija nenormalu, nesveika ir iskrypeliska yra arba baisus melagiai arba dar patys normaliai nesubrende.

Ezekiel

Citata iš: varpainis  gegužės 14, 2014, 15:35:26
Netampykit gaiduko savo, delnai apzels  ;D O seip tiek seksas tiek masturbacija puikiai padeda stresa susikaupusi nuimti. Nebuna nei per daznai nei per retai, cia kaip ir su seksu, vienam uztenka karto per menesi, kitam 5 kartu per savaite mazai. Abiem atvejais tai yra normalu, jei tai tenkina abi puses.
O tie kas sako, kad masturbacija nenormalu, nesveika ir iskrypeliska yra arba baisus melagiai arba dar patys normaliai nesubrende.


Čia daug religijos pasidarbavo, o ypatingai krikščionybė, kuri smerkia viska kas teikia kūniškus malonumus, nuogumą ir įvairias sekso formas, išskyrus tą kuris yra po vedybų ir naudojamas dauginimuisi. Katalikybėje masturbacija laikoma dideliu blogiu, todėl į tokius ir panašius seksualinius dalykus žiūrimą su gėda.
Kiek žinau aukštas seksualinis protraukis ir libido kaip tik indikuoja gera sveikatą ir psichiką. O turint žalingus įpročius, depresiją ir kitų sveikatos problemų staigiai krenta libido ir ne tik jis.

Aukštyn