Vaizdo įraše užfiksuotas neįprastas reiškinys: moterį pastumia vaiduoklis?

Pradėjo Benamis, sausio 31, 2015, 23:13:37

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

Benamis

Moteris nuvežta į ligoninė po to kai ją, kaip teigiama, pastūmė nežemiška jėga. Pietų amerikietė Cecilla Carrasco kalbėdama su žiniasklaida savo šalyje Čilėje teigė, kad lankėsi savo advokato kontoroje, kai staiga jei einant pro administratorės stalą, ji pajuto, kad kažkas ją pastūmė, tačiau tuo metu jokių aplinkinių žmonių nebuvo.

Dabar nukentėjusi moteris teigia bijanti išeiti iš namų, kad įvykis nepasikartotų, praneša „Mirror".
„Buvau pastumta taip stipriai, kad man net prireikė medikų pagalbos, greitosios medicinos pagalbos darbuotojų buvau išvežta į ligoninę. Ligoninėje praleidau tris dienas ir vis dar negaliu eiti į darbą, nes patyriau rimtų sužalojimų", - žurnalistams pasakojo nukentėjusi moteris.

„Prieš mane nepastebėjau nei vieno žmogaus, kai praeidama administratorės stalą ją užkalbinau: kai tik į ją žvilgtelėjau staiga pajutau stiprų dviejų porų rankų stumtelėjimą. Nieko nemačiau aplink, kai nukritau, todėl pamaniau, kad jie tiesiog pabėgo", - teigė Cecilla Carrasco.

„Kai administratorė pasakė, kad nieko už manęs nebuvo, iš pradžių tuo nepatikėjau, tačiau peržiūrėjau vaizdo įrašą ir tuo įsitikinau, dabar tikrai manau, kad ten buvo vaiduoklis, nes tikrai jaučiau žmogaus rankas, nors nieko už manęs nebuvo" , - neįprastais išgyvenimais dalinosi nukentėjusi moteris.

Cecilla Carrasco teigia, kad niekada netikėjo vaiduokliais ir nesitikėjo, kad pati galėtų kada nors būti tokio paranormalaus įvykio liudininke, todėl po šio incidento jaučiasi labai įbauginta.
„Aš pamenu, kad kažkada mačiau filmą, kur moterį nuolat persekiojo vaiduoklis, todėl dabar galvoju, kad jis gali mane persekioti nuolat, visiškai nenumanau, kodėl jis turėjo mane pastumti",- teigė moteris.

Vietos televizijoje pasirodęs įvykio vaizdo įrašas žaibiškai išpopuliarėjo internete ir surinko daugybę peržiūrų. Ligoninės personalas taip pat patvirtino, kad moteris patyrė galvos traumą, kuri galėjo atsirasti arba jai pačiai staiga nukritus, arba kažkam ją pastūmus.

Vietos parapsichologas Rodolfo Orozco taip pat įsitikinęs, kad moterį galėjo pastumti nežemiška jėga, tačiau tikroji priežastis galėtų būti nustatyta tik atlikus išsamesnį tyrimą.

„Iš šalies atrodo, kad čia nutiko tikrai kažkas antgamtiško, tačiau tam, kad patvirtinčiau tai, reikėtų atlikti nuodugnesnius tyrimus - ištirti energijos lygį pastate, kuriame įvyko incidentas, kol kas iš pastato šeimininkų tokio kvietimo nesulaukiau", - sakė parapsichologas.

Gydytojai gana skeptiškai nusiteikę, kad nukentėjusiąją galėjo pastumti vaiduoklis, anot jų, moteris patyrė gana stiprią galvos traumą, todėl jos realybės suvokimas tuo metu galėjo būti neteisingas.

Vis dėlto, gydytojai negalėjo paaiškinti vaizdo įrašo, kuriame atrodo, kad moterį kažkas pastumia.



DELFI

paragraf 78

O čia kartais ne ta mergiotė kur už stalo dingo ją už kojų truktelėjo? :)

Benamis

Suletintame variante atkreipkit demesi o moters plaukus. Toks jausmas, kad kazkas juos truktelejo, o ji to nesitikedama pamete kordinacija ir nukrito.

.L.U.T.H.O.R.

@paragraf 78 , kažin ar ta mergiotė pajėgtų tai padaryti :D

paragraf 78

Citata iš: Druwis  vasario 01, 2015, 00:25:41
@paragraf 78 , kažin ar ta mergiotė pajėgtų tai padaryti :D


Laisvai :) truktelėjus už kojų apačios, gali parvesti praktiškai bet kurį žmogų jei jis nebuvo ta pasiruošęs ar nespėjo sureaguoti. Čia didelės reikmės jo kompleksija kaip ir neturi :)

Citata iš: Benamis  vasario 01, 2015, 00:08:39
Suletintame variante atkreipkit demesi o moters plaukus. Toks jausmas, kad kazkas juos truktelejo, o ji to nesitikedama pamete kordinacija ir nukrito.


Na nežinau, man nepanašu kad kažkas tuos plaukus traukė. Labiau atrodo, kad jai linkstant atgal tie plaukai natūraliai pasikėlė.
Nors aišku, kiek galvų tiek nuomonių :) čia abu variantai gali būti ir teisingi ir klaidingi :)

Aukštyn