Bandymai su švytuokle

Pradėjo .L.U.T.H.O.R., liepos 01, 2012, 01:38:10

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

Vytautas

Peržvelgiau savus kelius ir klystkelius.  :) Tvarkingai susimoviau su ta sofkute. Be to dar apie apokalipsę pripasakojau ne taip. Na bet įvertinus kad tuo laku veikė žiaurūs šalutiniai poveikiai tai visai pusę bėdos. Be to nuo liepos 5d "dingau" iš anomalijos iki rugsėjo 1d. Tiesiog negalėdavau užeiti į anomaliją net paskaityti nes kažkokia nesuvokiama jėga "nulauždavo" švytuoklę. Vėliau, paprašęs kūrėjų pagalbos, apsigyniau nuo nulaužimo bet nesinorėjo saugančio egregoro tampyti už ūsų. Be to iki liepos 25d komos būsenos dėjosi pakankamai keisti dalykai kad ir nebuvo kada užsiimti internetu. Tuo laiku žiūriu mano pažiūros taip pat keitėsi gan kardinaliai. Kas liečia švytuoklės patikimumą tai toks klasikinis buitinis labai nesenas pvz. Nustojo kūrentis pečius. Logiškai kaip visuomet galvojau kad užsikimšo kamino viršuje. Bet pasiklausiau švytuoklės ar gali man padėti nustatyti kamino gedimą. Gavau teigiamą atsakymą. Aišku pirmas klausimas ar užsikimšo viršuje. Ir kaip nekeista atsakymas "ne". Tai gal kažkur per vidurį. ir vėl atsakymas ne. Liko variantas prie pečiaus. Atsakymas taip. Labai elementariai išsiardžiau ir susitvarkiau. Išvengiau kaminkrėčio paslaugų. Panašiai esu taisęs ir automobilį. Diagnostikos aparatūros pajungti nėra kaip ir tai tik pagal lemputės sumirksėjimus. O variklis dirba kvailai. Vėl atsiklausimas ar gali padėti nustatyti automobilio gedimą. Atsakymas taip. Ir po įvairių klausimų pasirodo žvaklaidžiai. Pasikeičiau ir problemos baigėsi. Žodžiu buitiškai visai neblogai padeda. Esmė reikia pasiklausti ar konkrečiu klausimu gali padėti, patarti. Kadangi dabar jokių trukdžių nėra tai tik problemos su aiškiu klausimų formulavimu. Tai tokie pastebėjimai prisiminus praeitį. Laikui bėgant man šios priemonės patikimumas tik auga. Suprantama egzistuoja ir taisyklės kurių taip pat negalima pažeidinėti. Nors šią vietą visi linkę ignoruoti.

do

labz, Vytautai,tu man priminei tokį piktą kaimyną
užlipo vaikai naktį ant stogo ir uždėjo stiklą ant kamino skylės, aš tai mačiau,ir laukiau kas bus
žmogus rytą kūrė pečių,priklauso užkurt,nes sausio mėnuo buvo
taigi,jam dūmai virto trobon
tuomet anas bėgiojo ir žiūrėjo,bet prasiardė pečių ir mato,kad kamino skylė tuščia,matosi dangus, tuomet vėl kūrė ir vėl dūmai,anas išvis išardė ir perstatė savo krosnį
per tą laiką man buvo linksma, nors gaila jo pastangų
net nežinau kaip jis susiprotėjo trečion dienon užsikabarot ant stogo
švytuoklės neturėjo,bet kortas naudojo senas ;D

Vytautas

Linksmą pokštą papasakojai. Bet jis gan populiarus anksčiau buvo. Labai analogiška tėvams su drenažu sklype. Pastoviai kaip lietus taip per sklypą teka vanduo nors po apačia storas drenažo surinkėjas. Pasirodo melioratoriai tarp vamzdelių buvo palikę kastuvą. Aišku mano tėvas tai išsiaiškino mechaniškai tikrindamas drenažą.

Vytautas

Nutariau parašinėti apie savo eilinius bandymus su švytuokle. Truputi kitoje temoje aprašiau kaip gavęs informaciją apie kompiuterio gedimą jį sutvarkiau per pora minučių. Dabar nutiko kitaip. Tiesiog ignoravau gautą informaciją per švytuoklę. Sugaišau apie 4val , o teisinga vis tiek liko informacija gauta per švytuoklę. Situacija tokia. Pažįstamui užsilenkė kompiuteris su win7. Jame yra svarbi buhalterinė programa. Labai aktualų neperinstaliuoti naujai sistemos o atkurti. Jokių atkūrimo taškų nėra. Matyt ta funkcija buvo išjungta tam kad paspartinti kompiuterio darbą. Kompiuterių remontu užsiiminėju daugiau kaip 20m. Kadangi sužavėjo lengvas remontas per pora minučių vėl nutariau pasinaudoti šia galimybe. Kadangi situacija visiškai neaiški pirmas klausimas "ar iš viso įmanoma atkurti kompiuterio veiklą be švaraus perinstaliavimo?" Liūdna bet atsakymas "ne". Bandžiau dar klausinėti kažkokiais aplinkiniais variantais. Visais atvejais ne. Nepatikėjau, nes ir atlygiu neblogu kvepia. Išbandžiau visus žinomus variantus. Papildomai pasidomėjau  internete. Visumoje 4 val darbo šuniui ant uodegos. Neišvengiamai reik perinstaliuot. Taip kad iš savo sielos per švytuoklę gaunama techninė pagalbos informacija yra teisinga 100%. Tiesiog neapsimoka jos ignoruoti. Geriau tiesiog pasinaudoti. Suprantama viskas tinka tik tam kas jau įvyko ir mokėt suformuluot klausimą.

TinSoldier

#94
vasario 22, 2014, 11:16:38 Redagavimas: vasario 22, 2014, 11:19:07 by TinSoldier
Gavai iš švytuoklės atsakymą, kurį, po 20 metų kompiuterių remonto (oba!), ir taip žinojai. Tuomet ignoruodamas, ką ir taip iš patirties žinojai, išbandei žinomus variantus, kurie, ir taip turėjai nuojautą, kad nepadės.

Ir tuomet padarei išvadą, kad švytuoklė tau pasakė kažką netikėto ir atskleidžiančio :)

Aš tau tai sakau be jokio įžeidinėjimo, tačiau visi tavo švytuoklės 'testavimai' - su labai labai labai skylėta logika :) O, kai logikos skylės užlopomos, staiga, švytuoklės taisyklės nebeleidžia atsakymų gauti....

P.S. Šiaip tokia mintis kilo.... aš visiškai toli gražu ne kompiuterių technikas.... bet pagalvojau.. O bandei tiesiog repairinti Windowsus su kompaktu? Man ne vieną kartą pavyko atgauti failus, net su skirtingu service pack'u repairinant.

Vytautas

#95
vasario 22, 2014, 12:15:30 Redagavimas: vasario 22, 2014, 12:20:50 by Vytautas
Kaip minėjau išbandyti visi įmanomi būdai ir tavo paminėtas tame skaičiuje. Pasigedau paprasto xp varianto rašymo "ant viršaus", nors oficialiai lyg ir yra bet reik kad sistema užsikrautų bet tada jokios logikos tai daryti. Patirtis geras dalykas bet visuomet egzistuoja patirties neaprėptų dalykų bei keičiasi pačios technikos savybės. Patirties dėka lengviau sugalvoti klausimus. Ir pasirodo ne būtina juos atlikinėti fiziškai. Man ir pačiam tai pakankamai įdomu nes normaliai visuomet tikrindavau savo darbu. Pasirodo galima tiesiog negaišti laiko. Keletą minučių uždavei klausimus ir žinai ką reikia padaryti konkrečiai. Manau turėsiu progos paeksperimentuoti šią linkme. Kol kas neteisingų atsakymų nėra. Na o taisyklės yra taisyklės. Nuo jų nepabėgsi. Pažeidžiant jas informacijos negausi.

Jupiteris

Jus pries klausinedami tokiu dalyku, pirma issiaiskinkit su kuo turite reikalu, reiktu visu pirma paklausti ar tokia jums suteikinejama pagalba is anapus yra nemokama... Nes daznai ji buna mokoma, o tada reikia per gyvenima atpirkineti viska, oj kaip atpirkineti... Tad viska issiklausineti reiktu pries pradedant.

Vytautas

Citata iš: Jupiteris  vasario 22, 2014, 13:44:25
Jus pries klausinedami tokiu dalyku, pirma issiaiskinkit su kuo turite reikalu

Na bent mano patirtis rodo kad bendrauju su maksimaliai patikima esybe. Tiesiog šiuo metu nėra nepatikimo kažko anoje pusėje. Praeityje suprantama buvo kitaip. Mano siela iš manęs nereikalauja absoliučiai jokio "mokesčio". Tai tik geranoriška pagalba kad man būtų geriau ir lengviau gyventi šiame pasaulyje. Tai galioja ne tik man bet ir visiems kitiems. Tik kol kas žmonės dar nepagauna kampo. Arba nežino, arba bijo, arba netiki kad taip gali būti. Na bet čia laisvas reikalas kaip elgtis. Jokios prievartos. Suprantama tie dalykai vaikiškiems žaidimas taip pat netinka. Paprasčiausiai nebus teikiama informacija.

Master

Klausimas tau, Vytautai.
Kokie dar yra kiti būdai susisiekti su anuo pasauliu apart švytuoklės?

Vytautas

Saulės simboliai. Bet tai tik daugiau matymas simbolių. Ar gausi kaip aš simbolių seką įvykdyti kokiai užduočiai nežinau. Daugiau nėra jokių būdų.

Master

O ką manai apie priartėjimą prie "kito" pasaulio padedant svaiginančioms medžiagoms, sapnuojant, gilios meditacijos, ritualų dėka?
Kuo skiriasi švytuoklės ir tarkime kokių virgulių ar buitinis žiedo ant plauko, dvasių lentelės naudojimas?
Kodėl va būtent švytuoklė veikia, o kitos priemonės ne? (:

Vytautas

Virgulės man prieš pora metų veikė kuo puikiausia bet dabar neveikia. Tiesiog atlikta nesuvokiami mūsų pasaulio pakeitimai. Todėl tie dalykai paprasčiausiai neveikia ir tiek. Prie kito pasaulio per svaiginančias medžiagas tikrai nepriartėsi. Atvirkščiai reikalinga visapusė švara. Nežinau kodėl palikta švytuoklė kaip ryšio priemonė bet taip yra. Iš kitos pusės puiku kad taip yra.

ryouku

Vytautai, perskaičius galybę tavo postų šiame ir kituose forumuose, iškyla toks klausimas: Ar nemanai, kad tokia komunikacija kurią tu patiri turėtų būti naudojama dvasiniam tobulėjimui, o ne kasdienių rutininių problemų sprendimui?

Susidaro toks įspūdis, kad Tu daraisi priklausomas nuo šios komunikacijos ir pats nebepajėgi priimti atitinkamų sprendimų. Tai panašu į tai, kad tau pasako ką ir kur daryti.. bet Tu pats nebesimokai, nerandi sprendimų sava valia...

Ar galvoji apie tai?

Master

O visgi Vytautai, atsakyti kodėl būtent, neveikia kaip suprantu negali....  :-\
( o paklausti per švytuoklę? )
Kilo klausimas, o galima bendrauti švytuoklėmis?
Ta prasme du žmonės vienas su kitu kalbasi iš distancijos  naudodamiesi tik savo švytuoklių pagalba. Na jų gidai atlieka tarpininko vaidmenį (Juk tai nepažeidžia jokių taisyklių)

Vytautas

Tiesiog kūrėjai "išjungė" visas nereikalingas priemones  :)
Bendrauti gali tik su savo siela. Prisijungti prie kitų sielų ar "aš" tiesiog techniškai neįmanoma. Tokia tvarka ir tiek. Be to sielos tarp savęs taip pat nebendrauja. Gan įdomus jų pasaulis. Siela bendrauja ir būna kartu tik su savuoju "aš" kol "aš" neįsikūnija čia Žemėje.

Aukštyn