Bandymai su švytuokle

Pradėjo .L.U.T.H.O.R., liepos 01, 2012, 01:38:10

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

elteide

Citata iš: Legionas  birželio 14, 2017, 22:03:31Neskaito ateities, ją tik prognozuoja, pagal praeitį/dabartį.
kagi pasiukslinsim paivairinsim Vytauto tema ...
kiek maciau būrejai nezino zmogaus ateities , bet prognozuoja ir tiksliai, aisku kas tai moka...fantastika?

Vytautas

Citata iš: elteide  birželio 15, 2017, 11:38:10bet prognozuoja ir tiksliai, aisku kas tai moka...fantastika?
Na toks "tikslumas" iš šeimos patirties. :) Žmona su dukra mėgsta laikas nuo laiko apsilankyti pas būrėjas. Ir daugiau nei prieš 10m viena būrėja "išpranašavo" kad mirs mano tėvas. Panašu kad moteriškės kažkaip nepastebimai užsiminė kad mano tėvui pašalintas skrandis dėl vėžio. Na būrėja ir "susigundė".  Reikia kažkaip pinigus atidirbti. :) Na o mano tėvas gyvas po šiai dienai. "Paklaida" stipriai didelė. Nors tais metais mirė žmonos tėvas būdamas sveikas ir žymiai jaunesnis už mano tėvą. :) Čia tokia savotiška "kompensacija".

Vytautas

Na va bešienaudamas savo pievas vis pažaidžiu su švytuokle. Tai ir dabar linkęs aprašyti kai ką. :) Ėmė ir "apgriuvo" mano pasaulio supratimo modeliukas. :) Kažkaip laipsniškai nustojo veikti variantas su klausimu "ar aš bendrauju su savo siela". Ir teko pastoviai pereiti prie "ar aš bendrauju su Dievu Tėvu ir Dievu Motina". Ir galiausiai pasirodė kad jokios "sielos" sėdinčios anapus ir saugančios mane ir atitinkamai kitus nėra. Viskuo rūpinasi patys kūrėjai. Na o tas žaidimas su "siela" pasirodo buvo reikalingas grynai "techniškai". Niekada nebūtų kilusi mintis kreiptis tiesiogiai į kūrėjus. Ir be to bendravimas lygiu su lygiu kažkaip paprastesnis. Prie viso to žemėje esančių žmonių su "kūrėjų dalele" arba kaip aš vadinau žmonių originalų eilinį kartą sumažėjo nuo 25 milijonų iki apie 200 tūkstančių. Kaip įprasta nemalonios naujienos laipsniškai. :) Bet visumoje poros klausimas išlieka. Tik ta pora su kurią teks praleisti amžinybę ne materialiame pasaulyje randasi čia. Maža smulkmena ją susirasti. O gali būti dar čia net ir neįsikūnijusi. :) Bet atėjus laikui abiem reikia būti išsilaikiusiems egzaminą su saulės simboliais ir kartu palikti šį pasaulį.  Tai nereiškia nusižudyti o tiesiog kūrėjams pasakyti kad mes abu pasiruošę palikti šį pasaulį. Jie atliks viską kas reikia. :)

Na čia buvo viena pusė reikalo. Kita - eilinį kartą papasakoti apie ateitį. :) Toks Jų prašymas. Kaip žinot praeiti 2 kartai buvo nesėkmingi. Nieko neįvyko. :) Švelniai tariant likau durniaus vietoje. :) Na bet  vienu daugiau ar mažiau esmės nekeičia. Gal 3 kartas nemeluos. :)

Esmė tokia. Viskas turėtų įvykti ateinantį sekmadienį tarp 15 - 16 valandos. Mūsų supratimu viskas akimirksniu. Bet natūroje sąmonės praradimas parai laiko. O tuo tarpu viskas iš esmės pakeičiama. Šiam momentui  egzistuoja mūsų saulė, žemė, mėnulis ir dar 2 kažkur saulės, žemės. Na su mūsų žeme viskas kaip ir aišku. Iš kitų dviejų viena skirta "blogiems" žmonėms. Tokių apie 4 milijardai. Ten viskas idealiai kaip čia. Dar ir mėnulį "padovanos" nuo šitos žemės. esmė ten teleportuojami visi stipriai pažeidinėjantys kitų žmonių laisvą valią. Tai vienintelis kriterijus.  Ir ta riba jau kūrėjų reikalas. Be to ten atsidūrę taps nevaisingi, kad nekaltai nekentėtų jų palikuonis.  Ir šiaip jei kas stipriai prisidirbs žemėje - rojuje keliaus negrįžtamai į tą "blogų" žmonių žemę be galimybės grįžti. Jokio žudymo. Viskas humaniška ir pagal nuopelnus. :)

Kita analogiška žemė mūsiškei skirta visiems gyvūnas. Jie gan sudėtingai atskirti kad neėstų vienas kito. Maistas iš kūrėjų. Be to taip pat be galimybės daugintis.

Na ir kas lieka čia. Lieka normalūs, labai geri ir žmonės originalai. Visiems keičiami kūnai į idealiai sveikus. Žmonės originalams keičiami kūnai į ne biologinius ir nereikalaujančius jokio maisto. Normalūs žmonės gyvena ribotai. Mirtis   ir kančių. Tiesiog tarsi ištirpimas ore be pėdsako. Labai geri žmonės gali gyventi kiek tik jie nori. Norint "išnykti" reikia paprašyti kūrėjų. Ir tai visuomet laikas pergalvojimui. :) Normaliems ir geriems žmonėms galimi tik du vaikai. Originalams 3. Mišrus variantas neįmanomas. Rasės taip pat nesimaišo. Atskirtos vandeniu ir niekaip negali susisiekti. Kad kažką pasigaminti jokių kūrybinių galimybių neturi. Viskas būtina ir pakankama "pagaminta" iš kūrėjų pusės. Nebent galima kažką persistumti į kitą vietą. Šiaip žemė visiškai neatpažįstamai "rekonstruota". Ir nakties nėra. Naktis tai diena be saulės. Aišku gaila bet jokių gyvūnų taip pat nėra kaip ir "blogiukų" pasaulyje. Čia kad nesugalvotų suvalgyti.

Tai va tokios eilinės fantazijos. Eilinį kartą pagyvensim pamatysim. Bet kaip tyčia man kitą sekmadienį savo pievas šienauti. :)

Cerber

kiek kartu tau paprastai turi kazkas meluoti kol ismoksti tai atpazinti?
man dazniausiai uztenka karto, dvieju, o tu be galo uzsispyres..

.L.U.T.H.O.R.

Kokie žmonės yra "geri" ir kokie "blogi"?

elteide

primena bažnyčios paėmimą į dangų tik atbulai :)

Vytautas

#231
liepos 09, 2017, 23:30:50 Redagavimas: liepos 09, 2017, 23:33:25 by Vytautas
Citata iš: Legionas  liepos 09, 2017, 22:52:00Kokie žmonės yra "geri" ir kokie "blogi"?
Čia pagal tai kaip pažeidinėji kito žmogaus laisvą valią. Na kokios galvos nukirtimas kitam žmogui jau blogai. Nebent gyneisi. O bendrai tą ribą nustato kūrėjai pagal žmogaus visą gyvenimą. Visokie "dvasingumai" ne prie ko. Esmė konkretūs veiksmai. Pvz paklausus ar kas iš šio forumo dalyvių gali pretenduoti pas "blogiukus" atsakymas ne. Visi čia geri arba bent jau normalūs. :)

Citata iš: elteide  liepos 09, 2017, 23:05:58primena bažnyčios paėmimą į dangų tik atbulai :)
Na toks variantas ir tiek. Be to viskas čia ir dabar ne kažkada po mirties. :)

Cerber

Citata iš: Vytautas  liepos 09, 2017, 23:30:50Čia pagal tai kaip pažeidinėji kito žmogaus laisvą valią. Na kokios galvos nukirtimas kitam žmogui jau blogai. Nebent gyneisi. O bendrai tą ribą nustato kūrėjai pagal žmogaus visą gyvenimą. Visokie "dvasingumai" ne prie ko. Esmė konkretūs veiksmai. Pvz paklausus ar kas iš šio forumo dalyvių gali pretenduoti pas "blogiukus" atsakymas ne. Visi čia geri arba bent jau normalūs. :)
As galiu pazeisti kito zmogaus valia nebutinai nukirsdamas jam galva arba galunes. Jei tik tiek uztenka, tai tu neteisus.

elteide

Citata iš: Vytautas  liepos 09, 2017, 23:30:50Na toks variantas ir tiek. Be to viskas čia ir dabar ne kažkada po mirties. :)

ims į dangų gyvus, o ne po mirties , aišku, kas tuo moment,bus gyvi ...kagi dėl visa ko susikrausiu lagaminą :D

Vytautas

#234
liepos 09, 2017, 23:40:46 Redagavimas: liepos 09, 2017, 23:42:53 by Vytautas
Citata iš: Cerber  liepos 09, 2017, 23:34:26As galiu pazeisti kito zmogaus valia nebutinai nukirsdamas jam galva arba galunes. Jei tik tiek uztenka, tai tu neteisus.
Suprantama. Čia buvo toks ekstremalumas. :) Pvz gali darbuotojui mokėti minimumą o sau nusipirkti naują jachtą. Ir gali adekvačiai pasidalinti. Vertinama viskas. Ir nuo to kad bažnyčioje išpažįsti nuodėmes visiškai dzin. Jas tiesiog reikia ištaisyti fiziškai. :)

Citata iš: elteide  liepos 09, 2017, 23:37:34ims į dangų gyvus, o ne po mirties , aišku, kas tuo moment,bus gyvi ...kagi dėl visa ko susikrausiu lagaminą :D
Nėra poreikio. Viskas bus "valdiška". Be to kol kas į dangų neims nieko. :) Paskirstymas šioje materijoje. :)

elteide

oh tiksliai, ims blogus...o aš ne tokia .

Vytautas

Citata iš: elteide  liepos 09, 2017, 23:47:05oh tiksliai, ims blogus...o aš ne tokia
Tai kad ne. Blogiems atrodys kad nieko neįvyko tik dingo kaimynai. :) Ir tokie visai neblogi kaimynai kuriais buvo galima pasinaudoti. :)

elteide

jie bus teleportuoti , blogų kaimynų neliks ?

Vytautas

Citata iš: elteide  liepos 09, 2017, 23:57:23jie bus teleportuoti , blogų kaimynų neliks ?
Sako taip :) Aišku tavo blogų kaimynų vertinimas gali skirtis nuo kūrėjų vertinimo. :)

.L.U.T.H.O.R.

Aš galvosiu kad mano kaimynas blogas ir atėjus dienai jisai dings, apsidžiaugsiu, bet tada pamatysiu kad aplink mane vien blogi žmonės ir suprasiu, kad aš buvau blogas kaimynas :D

Aukštyn