Bandymai su švytuokle

Pradėjo .L.U.T.H.O.R., liepos 01, 2012, 01:38:10

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

mcgyver

Citata iš: Vytautas  birželio 01, 2017, 10:07:41Tai kad apie kokį prastumą gerumą sugalvojai pats. :) Esmė ten nėra žmonių originalų ir tiek. Kaip ir JAV, Kinijoje, Afrikoje, Japonijoje ir t.t.. Prie ko čia gerumas blogumas. Bent kol kas. O perspektyvoje situacija turėtų tikrai keistis būtent tų šalių naudai kuriose gyvena originalai. Tiesiog tėvai pasirūpina savo vaikais. O svetimi vaikai yra svetimi. :)

Tai visa sia informacija svytuokle pateike? Kaip sugalvojai paklausti ar zmones yra tikri ar klonai?

Vytautas

#136
birželio 01, 2017, 11:15:49 Redagavimas: birželio 01, 2017, 11:24:27 by Vytautas
Citata iš: mcgyver  birželio 01, 2017, 10:51:08Tai visa sia informacija svytuokle pateike? Kaip sugalvojai paklausti ar zmones yra tikri ar klonai?
Klausimas buvo seniai 2012m. Net sunku prisiminti detales. Bet kiek prisimenu aiškinausi apie sielas. Ir iškilo klausimas "ar vis žmonės turi sielas?". Savotiškas patikrinimas visuotinai priimto varianto kad visi turi sielas. Gavau atsakymą ne ir teko aiškintis kodėl. O tolimesnis aiškinimasis privedė prie skirtumo priežasties - klonavimo. O žmonių reikia daug kad kažkam reikėjo jų energijos. Ir gavomės triušių ferma kažkam. Bet natūralus dauginimasis buvo lėtas tai paklonavo. Žodžiu jokios romantikos. Romantika tik valdyti ir smegenims plauti. :)

elteide

sulaukėm birželio  8)

Linas Esu


elteide

lūžio taškas, kiek supratau Vytautą

Vytautas

#140
birželio 08, 2017, 23:39:02 Redagavimas: birželio 08, 2017, 23:44:09 by Vytautas
Kabinėjuosi prie kitų bet reiktų ir savo "nuodėmes" išsakyti. Kalbėjau kad kažkas man nutiks birželio mėn.. Tiksliau tas laikas buvo birželio 4d.. Dėja nieko neįvyko kaip buvom kalbėję su švytuokle. Taip kad galima sakyti nepasiteisino bandymas su švytuokle.  :(

Na bet kadangi aš "įkyrus" jos atžvilgiu tai savotiškai buvau pastatytas į vietą. Paklausus ar ką galiu sužinoti apie ateities planus - atsakymas "ne". Žodžiu sėdžiu kaip ir visi tik su esama realia šio pasaulio informacija. Jokių galių aktyvavimo taip pat nebus. Viso to žaidimo esmė savotiškose praeito pasaulio keitimo varianto "pataisose". Keitimas gali vykti tik ten kur gyvena žmonės originalai. Antra - išlieka mums suvokiamos civilizacijos elementai. Tuo mano visi "žinojimai" ir pasibaigia. Praktiškai nežinau nei kaip čia kas "vartysis" nei kada. Malonu tai kad visi tokie dalykai yra "baigtiniai" laike. Ramiausiai galiu užsiiminėti buitiniais reikalais, nes savotiškai viskas baigėsi. Sėkmingai jau 3 kartą šienauju 2ha veją ir baigiu doroti daug malkų + darbas ir greitai atostogos. :)

Taip kad sąžiningai, be pagrąžinimų  išklojau savo patirtis. :)

Cerber

svytuokle vienas is nepatikimiuosiu budu "nuspeti" ateiti, dar nepatikimiau nei "astraliniai pasivaiksciojimai" ir pan.
tiesiog tokie (meta)fizikos desniai

Vytautas

Citata iš: Cerber  birželio 08, 2017, 23:44:11svytuokle vienas is nepatikimiuosiu budu "nuspeti" ateiti
Nuspėti ateities iš viso neįmanoma nes jos dar nebuvo. :) Čia variantas arba žinai kūrėjų planus arba ne. Bent mano situacija dabar kad aš kūrėjų planų nežinau ir tiek. Savotišką versiją žinau bet kiek tai sutaps su realybe nežinau. O apie laiką iš viso nėra kalbos. Tiesa maniškiu būdu besinaudojantys švytuokle jos ir atsisakė nes jokia ateities informacija griežtai nebuvo teikiama. O žmonės praktiškai tik tai ir domina. Na man savotiškai buvo leista pafantazuoti bet tokia galimybė  taip pat pasibaigė. :)

Cerber

svytuokle pernelyg lengva itakoti. as ja naudojau tik zaidimams, kiemu draugu gasdinimui, vaikysteje. neturi jokio kito praktinio pritaikymo

Cerber

dabarties tendencijos ir intencijos "projektuojasi" i ateiti, ateities pamatyti taip paprastai negalima, bet galima pamatyti ta "projekcija", bet jei ziuresi "nesvaria" galva tai projekcija issikraipys pagal tavo asmeninius "iskrypimus"

Cerber

 o mes visi nesam pakankamai svarus kad nesupurvintume nieko i ka paziuretume

p.s. atsiprasau uz daug postu, pavarges

elteide

tai švytuoklė jau nebeveikia ir jums , Vytautai?

Linas Esu

Citata iš: elteide  birželio 09, 2017, 20:01:31tai švytuoklė jau nebeveikia ir jums , Vytautai?
Vendigo atjungė vakar :D

Creative

#148
birželio 09, 2017, 20:26:28 Redagavimas: birželio 09, 2017, 20:41:39 by Creative
Kaip keista, pvz mokyklos laikais jei laikai kad kontrolinį parašei blogai visada gauni aukštesnį balą, o kai tik jautiesi įsitikinęs kad parašei gerai tai ir gauni kokiu 4-5 balus iš 10. O vat užaugus universitete atvirkščiai. toks jau tas  ateities speliojimas. Su įvykiais tas pats kai užaugau pasirodo turėtų būti kad kaip galvosi taip ir atsitiks tačiau taip irgi nera teisinga galvoti, o jei galvosi blogai tai netik paranoja kokia užsidirbsi tai dar ir kitokia linkme nukrypsi. Tai vat nežinau kuris ateities speliojimo būdas veikia geriausiai.

Edit: Blogos ateities matymas yra geras tuo kad jei kažkas gero atsitinka tai gali net apsidžiaugti iš nuostabos, nes kaip keista jei galvoji kad kažkas blogo o pasirodo gera, tiesiog nuostabu ir gyvenimas netoks juodas atrodys.

Vytautas

Citata iš: elteide  birželio 09, 2017, 20:01:31tai švytuoklė jau nebeveikia ir jums , Vytautai?
Veikia kaip veikė.  Tik liko pokalbiai apie orą ir bites. :) Tiksliau apie esamą padėtį. :) Tikėjausi @Vendigo  bent atjungs. Bet jis nenori užsiimti. :) Iš tikro visai malonu kaip baigiasi fantazavimo laikai. :)

Aukštyn