Bandymai su švytuokle

Pradėjo .L.U.T.H.O.R., liepos 01, 2012, 01:38:10

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

Vytautas

Citata iš: a.t.sielis  gegužės 18, 2017, 13:45:31Jeigu būdamas mažas ir ribotas nesuprantu logikos begalinio kūrėjo neribotuose veiksmuose ir kūriniuose, tai nereiškia, kad logikos nėra.
Matai jei aš norėdamas egzistuoti turiu sunaikinti kitą tai jau kažkas iš esmės ne taip. Tiesiog aš nenoriu tokio egzistavimo.  Visi bandymai pateisinti šią situaciją manipuliuojant žodžių žaismu niekiniai. :) Ir kokia kito naikinimo prasmė vardan savo egzistavimo? Čia pagal tave kaip? Visi tavo ale dvasiniai tobulėjimai tampa niekiniais suvalgius kažką kitą. :)

Kitas momentas kūrėjai suteikdami laisvą valią savo kūriniams negali prognozuoti jų veiklos padarinių. Maža to jie negali naikinti savo kūrinių. Čia tokia jų vidinė taisyklė patiems sau. Atitinkamai situacija dabar yra kokia yra. Bet vyksta pokyčiai kurie su laiku turėtų pereiti ir į matomą fazę ir pasaulis pereiti į normalią būseną. Ir viskas be jokių gudrių išvedžiojimų. :)

a.t.sielis

Citata iš: Vytautas  gegužės 18, 2017, 15:31:38Matai jei aš norėdamas egzistuoti turiu sunaikinti kitą tai jau kažkas iš esmės ne taip.
Taip, kažkas ne taip. Todėl kyla klausimas, kodėl aš pasirinkau tokią egzistenciją, kurioje trempiamas ir naikinamas kitas? Kas su manimi ne taip, kad save susiejau su šia sfera, ir kitos sferos net nenoriu žinoti (praktiškai, o ne teoriškai)?

Citata iš: Vytautas  gegužės 18, 2017, 15:31:38Tiesiog aš nenoriu tokio egzistavimo.
Taip, dvasinei sielai nenatūralu gyventi materialioje terpėje, ir ji nenori tokio egzistavimo. Vadinasi, materiali kūrinija atlieka savo paskirtį - atbaido sielą nuo materialistinės egzistencijos principų. Niekas nesumeluota - tai kas bjauru yra bjauru, siela pasibjaurėjusi tokia egzistencija.

Citata iš: Vytautas  gegužės 18, 2017, 15:31:38Visi bandymai pateisinti šią situaciją manipuliuojant žodžių žaismu niekiniai.
O čia jau neigimas ir savo atsakomybės nepripažinimas. Kas atsakingas už tai, kokioje sferoje aš gyvenu? Negaliu neigti savo atsakomybės. Atsisakymas gilintis ir suvokti dvasines priežastis yra viena iš materialistinės egzistencijos savybių. Taigi, prieštaringa, viena puse žmogus sako, kad nenori tokios egzistencijos, o kita puse sako, kad nori būti nežinioje, nenori kelti savo sąmoningumo, neigia, viską vadina niekais, žodžių žaismais.

Vytautas

#122
gegužės 18, 2017, 17:52:50 Redagavimas: gegužės 18, 2017, 17:55:12 by Vytautas
Citata iš: a.t.sielis  gegužės 18, 2017, 15:57:18nenori kelti savo sąmoningumo, neigia, viską vadina niekais, žodžių žaismais.
Gali kelti savo sąmoningumą kiek nori bet vis tiek turėsi suvalgyti kitą kad egzistuotum. :) Viskas ties šia vieta ir pasibaigia. :) Apie kažką daugiau dėja niekas nieko nežino tik kiekvienas pasakoja savo fantazijas. Dvasinių ale tobulėjimo versijų n+k ir kuri ta tikroji? Sakyčiau Australijos aborigenai labai dvasingi nes egzistuoja ties egzistavimo galimybių riba. Na o koks budistas vienuolis nulinio dvasingumo nes žemesnės kastos žmonės jį maitina kad jis ten kam reikia pasimelstų. :) Žodžiu visi dvasingumo reikalai šakėmis ant vandens rašyti. Valgai paršiuką ir valgysi. Niekur nesidėsi. Bent krikščionims tai oficialiai liepta daryti.  Tokia realybė be jokių fantazijų. :)

a.t.sielis

CitataGali kelti savo sąmoningumą kiek nori bet vis tiek turėsi suvalgyti kitą kad egzistuotum
1. Žmogus sumažins prievartos lygį valgydamas tik augalus.
2. Žmogus panaikins prievartines motyvacijas aukodamas augalinį maistą Absoliutui.
3. Žmogus apvalys savo būtį ir išeis iš šios naikinimo sferos į dvasinės egzistencijos sferą.

Štai kaip sąmoningumas išves iš "kitų valgymo". O neigiant viską, bus pasilikta šioje sferoje, ir toliau valgomi kiti.

Vytautas

Citata iš: a.t.sielis  gegužės 18, 2017, 18:05:381. Žmogus sumažins prievartos lygį valgydamas tik augalus.
Ir susigadina sveikatą :) Šiaip visokie indusai valgo tokį maistą nes dėl savo kiekio kitokiu neišsimaitintų. Šiaip labai racionalus ir pragmatiškas variantas. Nors prievarta pas juos neblogai išplitusi. :) Žemiausios kastos žmonės yra ne žmonės. :)

Citata iš: a.t.sielis  gegužės 18, 2017, 18:05:382. Žmogus panaikins prievartines motyvacijas aukodamas augalinį maistą Absoliutui.
Tai ką galėtų suvalgyti tiesiog išmeta aukos pavidale. :) Labai racionalu ir prasminga kad kitas negalėtų suvalgyti. :)

Citata iš: a.t.sielis  gegužės 18, 2017, 18:05:383. Žmogus apvalys savo būtį ir išeis iš šios naikinimo sferos į dvasinės egzistencijos sferą.
Apie kuria visi pasakoja pasakas nes niekas iš ten negrįžo ir nieko negali papasakoti. Kaip galima žinoti apie tai iš ko niekas negrįžo. Galima tik fantazuoti.

Citata iš: a.t.sielis  gegužės 18, 2017, 18:05:38Štai kaip sąmoningumas išves iš "kitų valgymo".
Su pačio tezėmis nepanašu kad pavyks kažkur nueiti. :) Bet jei tavo variantas tau priimtinas tai sėkmės jame gyventi. :) Man tai nei kaip netrukdo ir nepažeidinėja mano laisvos valios. :)




a.t.sielis

Citata iš: Vytautas  gegužės 18, 2017, 21:59:49Tai ką galėtų suvalgyti tiesiog išmeta aukos pavidale. :) Labai racionalu ir prasminga kad kitas negalėtų suvalgyti. :)
Ne, visų pirma, pavaišina Dievą, ir tada tą Dievo paliestą maistą valgo pats. Niekas neišmetama.

elteide

Citata iš: Vytautas  gegužės 18, 2017, 21:59:49Tai ką galėtų suvalgyti tiesiog išmeta aukos pavidale. :) Labai racionalu ir prasminga kad kitas negalėtų suvalgyti. :)

kiek mačiau, neišmeta aukodami , tiesiog pirmi neragauja, nevalgo, o ant altorėlio pasimeldžia ir paaukoja dievui ir tik tada valgo ir nieko neišmeta.

Vytautas

#127
gegužės 18, 2017, 22:21:34 Redagavimas: gegužės 18, 2017, 22:26:11 by Vytautas
Na smetoniniais laikais močiutė pjaudavo avį dievui ir nešdavo į bažnyčią kunigui vietoj to kad pamaitintų savo 12 vaikų. Na o kunigas gautas "dovanas" parduodavo vietiniams žydų prekeiviams. :) Avies atžvilgiu viskas labai dieviška. Ir bendrai viskas dieviška. :) Su aukojimu yra labai įvairiai ir paliekama ir nepaliekama. Bet užmuši dievo kūrinį ir jį po to aukoji dievui kažkaip makabriška. :) Aš užmušiau o tu dieve dabar valgyk savo kūrinį lavoną. Neatrodot jūs kažkokie švelniai keisti su tuo savo aukojimu.  ;D Ar standartiškai rasit gudrių pasiteisinimų kad būtent taip ir reikia ir tuo labiau to nori jūsų dievas. :) Arba priskynėt gėlių ir nunešėt dievui paaukoti. Tiesiog sunaikinot dievo kūrinius ir dar apsimetat geručiais. :)

elteide

Vytautai, induistai neaukoja gyvuliukų , maitinasi tik augalais, juos ir aukoja

Vytautas

#129
gegužės 18, 2017, 22:29:37 Redagavimas: gegužės 18, 2017, 22:32:21 by Vytautas
Citata iš: elteide  gegužės 18, 2017, 22:26:00Vytautai, induistai neaukoja gyvuliukų , maitinasi tik augalais, juos ir aukoja
Na yra galybė tikėjimo ir aukojimo versijų. Bet visokias gėles beprasmiškai jie taip pat naikina aukodami. :) Na o krikščionybės aukojimo variantą aprašiau. :) Beja dovanojimas moterims gėlių lavonų labai gražus paprotys ar ne? Ir kuo dažniau tuo geriau. Žiaurios tos moterys. Taip mėgsta žudyti. :)

elteide

Citata iš: a.t.sielis  gegužės 18, 2017, 15:57:18Taip, kažkas ne taip. Todėl kyla klausimas, kodėl aš pasirinkau tokią egzistenciją, kurioje trempiamas ir naikinamas kitas? Kas su manimi ne taip, kad save susiejau su šia sfera, ir kitos sferos net nenoriu žinoti (praktiškai, o ne teoriškai)?
aš nežinau, nepamenu kodėl pasirinkau, čia kažkokia klaida įvyko, nes kaip dabar matau niekuo gyvu nesirinkčiau pasaulio, kur žudomi, prievartaujami vaikai, gamta, gyvūnai, žmonės,kur badas, karai, skurdas, neteisybė , skausmas , godumas, dėl kurio žudom vieni kitus net masiniu ginklu biologiniu, gmo tt

Citata iš: a.t.sielis  gegužės 18, 2017, 15:57:18Taip, dvasinei sielai nenatūralu gyventi materialioje terpėje, ir ji nenori tokio egzistavimo. Vadinasi, materiali kūrinija atlieka savo paskirtį - atbaido sielą nuo materialistinės egzistencijos principų. Niekas nesumeluota - tai kas bjauru yra bjauru, siela pasibjaurėjusi tokia egzistencija.

O čia jau neigimas ir savo atsakomybės nepripažinimas. Kas atsakingas už tai, kokioje sferoje aš gyvenu? Negaliu neigti savo atsakomybės. Atsisakymas gilintis ir suvokti dvasines priežastis yra viena iš materialistinės egzistencijos savybių.
kodėl taip, man aiškiau ir logiškiu aiškina Tora , žydai , biblija... todėl kad dievas sukūrė žmogų kaip pagalbininką ir norėjo užbaigti netobulą pasaulį, kurį kurė 6 dienas per 7 -tą d. su Adomu- žmogumi , kad šis uždėtų paskuinius štrichus ,tpsk.( kaip kokius nžn.), bet kažkas įvyko ir viskas nusitempė į visą šį laiką , ir turime dabar ką turime ...
Rom 8-19 Kūrinija su ilgesiu laukia, kada bus apreikšti Dievo sūnūs.
20 Mat kūrinija buvo pajungta tuštybei,-ne savo noru, bet pavergėjo valia,-su viltimi,
21 kad ir pati kūrinija bus išlaisvinta iš suirimo vergijos ir įgis šlovingą Dievo vaikų laisvę.22 Juk mes žinome, kad visa kūrinija iki šiol dejuoja ir tebėra gimdymo skausmuose.
23 Ir ne tik ji, bet ir mes patys, turintys pirmuosius Dvasios vaisius,-ir mes dejuojame, kantriai laukdami įsūnijimo, mūsų kūno atpirkimo

elteide

Citata iš: Vytautas  gegužės 18, 2017, 22:29:37Beja dovanojimas moterims gėlių lavonų labai gražus paprotys ar ne? Ir kuo dažniau tuo geriau. Žiaurios tos moterys. Taip mėgsta žudyti. :)

aga... ką padarysi toks pasaulis :)

irgi sudurniavus buvau maždaug man tik gyvas vazonose dovot, num ir ką ..užsipypinau jas prižiūrėt , teko grįžt prie skintų :D

Vytautas

Citata iš: elteide  gegužės 18, 2017, 22:43:23rgi sudurniavus buvau maždaug man tik gyvas vazonose dovot, num ir ką ..užsipypinau jas prižiūrėt , teko grįžt prie skintų :D
Šaunuolė ir savikritiška. :) Pagal mano versiją žinok nieko tragiško. Aišku beprasmiška bet nieko baisiai blogo. :) Augalų gyvybė ir mūsų skiriasi iš esmės. Netgi visokie vabaliukai tik biologiniai robotukai. Nors vis tiek gaila kaip nudobi. Pjoviau žolę tai bites stengiausi išvaikyti. :) Nors tai lygiai tas pats kaip sulaužyti kokį vaikų žaislą. Na bet kam beprasmiškai laužyti.  Su kitais gyvūnais jau problema nes jie jau "pagaminti" iš mūsų pačių.  O dėl atsakomybės ir rūpesčio tai nelaikau jokio gyvūno ir labai skaudu netekti.

Linas Esu

#133
birželio 01, 2017, 01:17:45 Redagavimas: birželio 01, 2017, 03:36:12 by Linas Esu
Citata iš: Vytautas  gegužės 31, 2017, 16:29:12Tiesiog tokia informacija nuo manęs niekaip nepriklausanti. :) Estijoje nėra nei vieno originalo šiam momentui, rytinėj Ukrainoj apie 200, Lenkijoje - nei vieno. Pačioj Rusijoj už Uralo tik keli tūkstančiai. Visoj vakarų Europoj šiam momentui apie 19 tokių žmonių. Kituose pasaulio kraštuose tiesiog nėra. Kadangi tai eina iš giminės į giminę tai taip ir gaunasi. Ir kaip minėjau tokie žmonės savaime nekeičia gyvenamos vietos nepriklausomai nuo sąlygų.

1. Supratome visi , niekas nuo jūsų nepriklauso jūs tik švytuoklės pranešėjas - žurnalistas .
2. Klausiau ne kiek žmonių turi sielas , o kuo tos buvusios SSRS valstybės prastesnės jog nėra sėlų sąraše ? ? 


P.S tiems kas neskaitė , nuoroda http://anomalija.lt/forum/index.php?topic=4491.msg81909#msg81909

Vytautas

Citata iš: Linas Esu  birželio 01, 2017, 01:17:452. Klausiau ne kiek žmonių turi sielas , o kuo tos buvusios SSRS valstybės prastesnės jog nėra sėlų sąraše ? ? 
Tai kad apie kokį prastumą gerumą sugalvojai pats. :) Esmė ten nėra žmonių originalų ir tiek. Kaip ir JAV, Kinijoje, Afrikoje, Japonijoje ir t.t.. Prie ko čia gerumas blogumas. Bent kol kas. O perspektyvoje situacija turėtų tikrai keistis būtent tų šalių naudai kuriose gyvena originalai. Tiesiog tėvai pasirūpina savo vaikais. O svetimi vaikai yra svetimi. :)

Aukštyn