Bandymai su švytuokle

Pradėjo .L.U.T.H.O.R., liepos 01, 2012, 01:38:10

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

Master

Tada kitas klausimas. (nepyk Vytautai, kad šitiek kamantinėju... Bet labai įdomu. Bet to, visgi į temą)
O kaip galima susisiekti su pačiu kūrėju. Kokie jo tikslai ir kodėl jis suteikė tokią galimybę apeiti sistemą švytuoklės pagalba? (išvis ar tai teisėta dvasinio pasaulio lygmeniu :D ?)

Vytautas

Pirmiausiai ne kūrėju o kūrėjais. Jie taip pat amžina moteriškos ir vyriškos esybės pora. Kaip ir mes. Ir jų savotiška sandara ne materijoje tokia pati kaip ir "aš" ir sielos. Į juos mes panašūs ne savo išvaizda bet anapusine esme. Tiesiog esam jų vaikai. Mono kūrėjo ir dar be lyties samprata atsiranda per egregoro supratimą. Tai iš tikro kažkokia belitė struktūra kuriai reikia mūsų energijos. Tikriesiems kūrėjams mūsų energija visiškai neaktualu. Jie yra visapusiškai pakankami patys iš savęs. Kas liečia prisijungimą prie jų įtariu kad jums nepavyks nors kreipimasis elementarus "ar aš bendrauju su Dievu Tėvu ir Dievu Motina?". Tiesiog turiu tokią išskirtinę privilegiją dėl savo kartu su siela ankstesnės veiklos. Bet išskyrus pabendravimą man tai nesuteikia absoliučiai nieko daugiau. Esu visiškai eilinis žmogus be jokių išskirtinių galių ar sugebėjimų ar dar kokių bonusų. Taip kad niekam daugiau prisijungti prie kūrėjų nepavyks. Tiksliau viskam savas laikas.
Koks kūrėjų tikslas. Tiesiog viskas suorganizuota taip kad atsirastų daug kūrėjų. Paprasčiausias vystymasis. Bet iškilo problemų kurios sustabdė šį vystymąsi. Tiesiog dabar šalinamos problemos ir procesas tęsis toliau. O pasinaudojimo švytuokle galimybė egzistavo visą laiką. Tiesiog neatsirado kas tai padarytų. Buvo koncentruojamasi visiškai į kitus dalykus. Maža to šalutiniai trigdžiai buvo košmariški.

elteide

Citata iš: Vytautas  liepos 05, 2012, 13:36:59Dar pabandžiau apie tuos laikus
Ar žydus kas nors vedžiojo po dykumą -ne
Ar žydai pabėgo iš Egipto -ne
Ar žydai buvo ištremti iš Egipto - taip
Ar praskyrė kas nors žydams kelią per vandenį -ne
Pasirodo įdomu patikrinti istorinius faktus.
nu ir melage tavo svytuokle :D

Vytautas

#108
gegužės 17, 2017, 08:18:35 Redagavimas: gegužės 17, 2017, 08:23:36 by Vytautas
Citata iš: elteide  gegužės 16, 2017, 23:03:20nu ir melage tavo svytuokle :D
Praeities informacija visumoje yra absoliučiai neaiški. Pvz kad ir pasakojimai apie pokarį. Aš iš tėvų kurie nepalaikė jokios pusės turiu vieną informaciją. Sovietmečiu girdėjau kitą, dabar girdžiu trečią. Klausimas kuris gi variantams teisingas. Visuomet laimėjusi pusė viską perrašo pagal save. Tai čia tokioje artimoje praeityje. Kas buvo prieš kokį 1000m realiai neaišku absoliučiai niekas. Istorikai visuomet tarnauja nugalėtojams, nes jie jiems moka atlyginimą ir atitinkamai rašo kaip reikia nugalėtojams. :) Kas liečia žydų ir egiptiečų santykius tai labai logiška kad žydai galėjo būti išvyti už elementarias finansininkes aferas ir be jokios romantikos. :) Na bet pasiteisinimui reikia susikurti gražią pasaką ateinančioms kartoms. :) Jei bus galimybė kažkada prisijungti prie ne materialių informacinių laukų bus galima tiksliai matyti kaip ten viskas vyko. O kol kas viskas pasakų ir legendų lygyje. Jokia problema jei per švytuoklę pasaka pakrypsta į kitą pusę. :)

Ir dar momentas. Yra visko supratimas pagal bibliją. Bet perskaityk panašaus ano laiko "Enocho knygą" ir vaizdas pasikeičia iš esmės. Tai kuris variantas teisingas? :)

elteide

#109
gegužės 17, 2017, 13:42:46 Redagavimas: gegužės 17, 2017, 13:45:19 by elteide
skaiciau ir Enocho knyga ...kagi, tiesa slypi kazkur anapus arba per vidury :)
p.s...
klausimas ne visai i tema , o be svytuokles galetumet gyventi, tiesiog ...?

Mekabciel

Šiaip tarp kitko apie žydų istorijos realumą: http://kompromatru.livejournal.com/1424595.html?utm_source=fbsharing&utm_medium=social

Ir tokių visokių straipsnių daugybė.

Vytautas

#111
gegužės 17, 2017, 15:03:09 Redagavimas: gegužės 17, 2017, 15:14:06 by Vytautas
Citata iš: elteide  gegužės 17, 2017, 13:42:46klausimas ne visai i tema , o be svytuokles galetumet gyventi, tiesiog ...?
Tai kad ne tik kad be švytuoklės bet ir bendrai praktiškai nežaidžiau su ezoterika iš beveik 60m  visus 55m. :) Taip kad 5m naudojimosi labai jau nereikšmingas laiko tarpas. :) Galėtų būti atgalinis klausimas ar galėtum gyventi be interneto? Bent aš turiu laisvo laiko naudojuosi, neturiu nesinaudoju. Yra galimybė kažkuo įdomesniu pasinaudoti naudojuosi. Nebūtų gyvenčiau kaip gyvenęs. Nuo to niekas nesikeistų. Tuo labiau kad kaip minėjau visi klausimai išsiaiškinti ir nėra ką daugiau aiškintis. :) Na o lysti aiškintis kažkokių smulkmenų tiesiog fiziškai per sunku ir beprasmiška. Taip kad šiam momentui tas naudojimasis labiau pasitikrinimas ar vis dar veikia. :)

Citata iš: elteide  gegužės 17, 2017, 13:42:46tiesa slypi kazkur anapus arba per vidury
Iškyla klausimas ar kaip žmogus pvz esu pajėgus atlaikyti "tiesos svorį". http://ru.truthngo.org/wp-content/uploads/2017/05/Esad%C4%B1n-muhaliflerinin-ORGAN-mafyas%C4%B1.mp4
Sugebėjau tą video pažiūrėti tik iki pusės. Daugiau nepajėgiau. Ir įsivaizduok gali tekti pamatyti visa tokią šio pasaulio tiesą. Kaip manai kas perka tų vaikų "dalis". Ogi šis ale civilizuotas vakarų pasaulis nes jis turi pinigų.


elteide

Citata iš: Vytautas  gegužės 17, 2017, 15:03:09Tai kad ne tik kad be švytuoklės bet ir bendrai praktiškai nežaidžiau su ezoterika iš beveik 60m  visus 55m. :) Taip kad 5m naudojimosi labai jau nereikšmingas laiko tarpas. :)
kas paskatino imtis svytuokles..kokia priesistore?
Citata iš: Vytautas  gegužės 17, 2017, 15:03:09Galėtų būti atgalinis klausimas ar galėtum gyventi be interneto?
aga, kai isvaziuoju atostogu, no problem porai savaiciu :)
Citata iš: Vytautas  gegužės 17, 2017, 15:03:09Iškyla klausimas ar kaip žmogus pvz esu pajėgus atlaikyti "tiesos svorį". http://ru.truthngo.org/wp-content/uploads/2017/05/Esad%C4%B1n-muhaliflerinin-ORGAN-mafyas%C4%B1.mp4
Sugebėjau tą video pažiūrėti tik iki pusės. Daugiau nepajėgiau. Ir įsivaizduok gali tekti pamatyti visa tokią šio pasaulio tiesą. Kaip manai kas perka tų vaikų "dalis". Ogi šis ale civilizuotas vakarų pasaulis nes jis turi pinigų.


ne ne net nenoriu ziuret isvis...perka, nes neveltui  dabar padaugejo dingusiu vaiku .

Linas Esu

#113
gegužės 17, 2017, 21:24:36 Redagavimas: gegužės 17, 2017, 21:28:51 by Linas Esu
Prekyba žmonėmis visada egzistavo , vaikai , suaugę ... nėra skirtumo . Dabar tai tampa dažnesne  , atviresne tema , kadangi informacija prieinama kiekvienam , kuris palieka savo komforto zoną . Šiame amžiuje vis dar oficialiai legali vergovė  kai kuriose Afrikos valstybėse .
Lietuvoje kasmet dingsta šimtai žmonių be žinios , tarp jų vaikai . Yra sunkiai suvokiamų nusikaltimų , kada  žmogaus organai išpjaunami , o po visko jis įmetamas plūduriuoti į upę ( tarp kitko tai įvyko uostamiestyje ) . Esmė paprasta , žmogaus prigimtis - laukinė . Kiekvienas individas auga , užauga skirtingomis aplinkybėmis . To pasekoje niekas negali nuspėt kaip vienas ar kitas asmuo elgsis vienoje ar kitoje situacijoje . Gimsite mažiau pažengusioje  aplinkoje , visą gyvenimą vaikysitės blogų pavyzdžių ir tikrai bus sunku bręti , nesuprasite kuriame laikmethe gyvenate , kokie ateities standartai. Tačiau jeigu individas gimsta civilizuotame krašte , visuomenė gali imtis tam tikrų prevencijų jog sumažėtų neadekvatūs dalykai ir egzistuotų baudžiamoji atsakomybė .

Vytautas

Citata iš: elteide  gegužės 17, 2017, 20:19:32kas paskatino imtis svytuokles..kokia priesistore?
Tiesiog intuityviai kažkur apie 2011m. Ir be jokių skaitymų kaip tuo naudotis. :) Iš karto variantas savaip.Prieš tai visapusiškas savęs "sutvarkymas". T.y. badavimas vandeniu, mėsos atsisakymas, bet kokių religijų atsisakymas, menkiausių žalingų įpročių atsisakymas, minčių susitvarkymas ir tuomet bandymas naudotis švytuokle. Bet pirmas bandymas buvo nesėkmingas. Kažkaip suveikė ir nustojo. Likau nesupratęs kame problema. Po gero pusmečio vėl pabandžiau bet intuicijos vedamas visiškai kitaip pasigaminau švytuoklę. Prieš kokius 3 mėn buvau pats išsirovęs priekinį dantį. Jis buvo kaip ir sveikas tik kažkaip  pradėjo klibėti ir teko kaip vaikystėje išsirauti. Ir kažkaip keistai jį pasidėjau ant stalo ir taip jis pragulėjo kelis mėnesius. O atėjus laikui kilo mintis pasinaudoti kaip švytuoklės pakabuku. Siūlą taip pat susiradau bent 30m senumo. Ir kaip dabar suprantu tai buvo idealiausias įmanomas švytuoklės variantas. Jokių pašalinių ryšių ir energijų. Nepriklausomai nuo to trukdžiai vis tiek buvo nesuvokiamai dideli.


Citata iš: elteide  gegužės 17, 2017, 20:19:32aga, kai isvaziuoju atostogu, no problem po
Na mano situacija savotiškai panaši. :) Laikas nuo laiko tiesiog paplepu apie nieką. :) Iš kitos pusės įdomesnis "žaidimas" realiam gyvenime. Čia paskutinės tokios situacijos. važinėju į darbą 30 km ir apie 3km per mišką. Tik įvažiavus į mišką vos ne po ratais praskrido juodas varnėnas. Na patirtis sako kad tai reiškia "saugokis". Važiuoju lėtai. Bet nieko nenutinka. Grįžtant iš darbo jau iš kitos pusės situacija identiška. Na dėl visa pikta važinėju pakankamai atsargiai. Ir vieną rytą darydamas staigesnį posūkį išgirstu keista "gremžimo" garsą. Nuvažiuoju pas pažįstamą kuris turi keltuvą visai kitais reikalais. Jau besiruošiant iš jo išvažiuoti vėl nemalonus garsas. Pasikviečiu jo sūnų sakau pabandysiu važiuoti pažiūrėk kas yra. Nieko nesimato. Bet jis sako gal važiuojam ant mūsų keltuvo. Taip ir padariau. Na o kai pakėlė dingo bet koks noras sėsti į automobilį. :) Tiesiog nupuvusi ratą laikanti detalė. Tai va taip įdomiai atsitiktinai viskas ir išsisprendė man laimingai. :) Švytuoklė šitam procese ne prie ko. Tiesiog realus gyvenimas ir adytus jo stebėjimas visomis prasmėmis.

Kas liečia prekybą žmonėmis tai būtent tik "civilizuoti kraštai" ir naudojasi tomis "žmonių dalimis". Ir tai atlieka kvalifikuoti civilizuoti vakariečių medikai o ne kokie eiliniai gyvulių skerdikai. Šios civilizacijos esmė pinigai už kuriuos perkama absoliučiai viskas. Jei turi labai daug pinigų jokia baudžiamoji atsakomybė negresia. :) Tiesiog vietoj savęs gali pasodinti absoliučiai nekaltą žmogų. Viską galima nupirkti. Ir bendrai turi laisvės tiek kiek turi pinigų. Toks šis pasaulis kaip nebūtų gaila. :)

elteide

#115
gegužės 17, 2017, 23:23:16 Redagavimas: gegužės 17, 2017, 23:26:09 by elteide
Citata iš: Vytautas  gegužės 17, 2017, 22:02:44Tiesiog intuityviai kažkur apie 2011m. Ir be jokių skaitymų kaip tuo naudotis. :) Iš karto variantas savaip.Prieš tai visapusiškas savęs "sutvarkymas". T.y. badavimas vandeniu, mėsos atsisakymas, bet kokių religijų atsisakymas, menkiausių žalingų įpročių atsisakymas, minčių susitvarkymas ir tuomet bandymas naudotis švytuokle.
o kam toks susitvarkymas- badavimas, visko atsisakymas , kas taip paveikė?
Citata iš: Vytautas  gegužės 17, 2017, 22:02:44buvau pats išsirovęs priekinį dantį. Jis buvo kaip ir sveikas tik kažkaip  pradėjo klibėti ir teko kaip vaikystėje išsirauti. Ir kažkaip keistai jį pasidėjau ant stalo ir taip jis pragulėjo kelis mėnesius.
galbūt dėl badavimo , vitaminų stygiaus..
Citata iš: Vytautas  gegužės 17, 2017, 22:02:44O atėjus laikui kilo mintis pasinaudoti kaip švytuoklės pakabuku. Siūlą taip pat susiradau bent 30m senumo. Ir kaip dabar suprantu tai buvo idealiausias įmanomas švytuoklės variantas..
kodėl kilo mintis apie švytuoklę . kur nugirdot, nusižiūrėjot ..ir kam?


Citata iš: Vytautas  gegužės 17, 2017, 22:02:44Kas liečia prekybą žmonėmis tai būtent tik "civilizuoti kraštai" ir naudojasi tomis "žmonių dalimis". Ir tai atlieka kvalifikuoti civilizuoti vakariečių medikai o ne kokie eiliniai gyvulių skerdikai. Šios civilizacijos esmė pinigai už kuriuos perkama absoliučiai viskas. Jei turi labai daug pinigų jokia baudžiamoji atsakomybė negresia. :) Tiesiog vietoj savęs gali pasodinti absoliučiai nekaltą žmogų. Viską galima nupirkti. Ir bendrai turi laisvės tiek kiek turi pinigų. Toks šis pasaulis kaip nebūtų gaila. :)
na taip..pinigai.... bet jei jų gautų /turėtų ir tos biednos šalys , irgi pirktų organus.

Vytautas

#116
gegužės 18, 2017, 08:34:14 Redagavimas: gegužės 18, 2017, 08:42:51 by Vytautas
Citata iš: elteide  gegužės 17, 2017, 23:23:16o kam toks susitvarkymas- badavimas, visko atsisakymas , kas taip paveikė?
Praktiškai nuojauta kad taip reikia. Be jokios priežasties. Na "šalutinis efektas" iki badavimo vandeniu skaudėjo sąnarius. Jau po pirmo badavimo problema dingo. :) Mėsos nevalgymas "šalutinis efektas" visiškai dingo agresija ir pyktis. :) Visai patiko tokie pokyčiai. :)

Citata iš: elteide  gegužės 17, 2017, 23:23:16galbūt dėl badavimo , vitaminų stygiaus..
Tai kad kai komos būsenoje būnant atliko visus įmanomus medicininius tyrimus sveikata buvo ideali. :)

Citata iš: elteide  gegužės 17, 2017, 23:23:16kodėl kilo mintis apie švytuoklę . kur nugirdot, nusižiūrėjot ..ir kam?
Tiesiog pamačiau nuotrauką moters su švytuokle ir net neskaitęs teksto pradėjau naudotis savaip. Čia toks savotiškas impulsas. :)

Šiaip visą gyvenimą savotiškai kamavo mintis kad su šiuo pasauliu kažkas ne taip. Pradžioj net nesugebėjau suformuluoti kas ne taip. Dabar tas "ne taip" aiškus ir suvokiamas. Tikras tikrų kūrėjų pasaulis negali būti sukurtas ne tobulai. O tas esminis ne tobulumas yra vienas kito valgymas vardan išgyvenimo. 


elteide

Citata iš: Vytautas  gegužės 18, 2017, 08:34:14O tas esminis ne tobulumas yra vienas kito valgymas vardan išgyvenimo. 


va šį dalyką aiškiai irgi suvokiau nelabai seniai , kažkaip praslysdavo anksčiau, kad  šiam pasauly visi nori valgyt ir valgo vienas kitą , nes kito pasirinkimo nėra - mitybos grandinė ,kaip mokė biologijos pamokose ..baisus dalykas dabar kai suvoki, ką ji iš tiesų reiškia, kaip atrodo.

Vytautas

#118
gegužės 18, 2017, 13:26:41 Redagavimas: gegužės 18, 2017, 13:36:26 by Vytautas
Citata iš: elteide  gegužės 18, 2017, 13:03:55..baisus dalykas dabar kai suvoki, ką ji iš tiesų reiškia, kaip atrodo.
Ir jei šis pasaulis sukurtas kažkokių kūrėjų ir taip netobulai nėra jokios logikos. Lieka vienas variantas kad šis pasaulis jau kitų panašių į mus transformuotas neigiama linkme. Mes gadinti taip pat mokam labai puikiai. :) Žodžiu tai galėjo padaryti mūsų lygio kompanija tik su didesnėmis materijos keitimo galimybėmis. Bent man peršasi tokia logiška išvada. :) Čia be švytuoklės. :) O švytuoklė tik patikslina spėjimo niuansus. :) Ir perspektyvoje, jei yra kažkokie išoriniai kūrėjai, šis pasaulis kažkaip turėtų būti sugrąžintas į pradinę tvarkingą būseną. Taip pat nėra logikos jį laikyti tokį koks yra dabar. :) Aišku iškuopti visą mėšlą pakankamai sudėtinga. Čia kaip namą statyti naują lengviau nei remontuoti seną. :)

Ir grynai techninis tos problemos mano sprendimas dėl savęs bent jau nevalgyti į save panašių. :) Tiesiog mažesnės blogybės pasirinkimas nes kitaip neįmanoma egzistuoti. O idealiausias atvejas būtų nevalgyti iš viso. :) Bet kol kas tai neįmanoma. :) Nors iš kūrėjų pusės nemanau kad tai kažkokia problema. :)

a.t.sielis

Citata iš: Vytautas  gegužės 18, 2017, 13:26:41Ir jei šis pasaulis sukurtas kažkokių kūrėjų ir taip netobulai nėra jokios logikos
Jeigu būdamas mažas ir ribotas nesuprantu logikos begalinio kūrėjo neribotuose veiksmuose ir kūriniuose, tai nereiškia, kad logikos nėra.

Absoliutas tobulas. Ar tobulas Absoliutas gali sukurti kažką netobulo? Gali, Jis gali padaryti ką nori. Bet tai prieštaravimas, tobulas visada veikia tobulai.

Kaip tada suprasti, kūrinija yra tobula, ar netobula? Kaip Absoliuto kūrinys, ji yra tobula. Bet ji nėra tobula, taip kaip Absoliutas yra tobulas. Ji turi Absoliuto skirtą tikslingumą, jos egzistavimas turi atitikti Absoliuto norus. Jeigu Absoliutas turi tikslų, kad šiame pasaulyje būtų problemų ir ribotumų, tai problemiškumas ir ribotumas yra tikslingas. Taigi, tobulai sukurtas kūrinys, su vidiniu sąlyginiu netobulumu, problemiškumu, kaip ir numatyta.

Aukštyn