Anomalija.lt

Techniniai klausimai => Forumo pagalba => Nusiskundimai ir pastabos => Temą pradėjo: arkliukas liepos 13, 2020, 16:00:26

Antraštė: Forumas mirė ir už ką esame dėkingi Anomalija.lt
Parašė: arkliukas liepos 13, 2020, 16:00:26
Praeitoje mano temoje greičiausiai buvo užfiksuotas tik faktas, kad jau forumas miršta galutinai. Panašiai kaip ligonis guli ligos patale ir jau gydytojai pasako, kad nieko negali padaryti ir paprastai tokiu momentu jau kviečiamas kunigas paskutinio patepimo padaryti. Dabar, pastebėjus, jog tai virto vieno žmogaus saviraiškos erdve, teigtina, kad forumas numirė galutinai. Jeigu forumas būtų žmogus, tai dabar būtų pats laikas sukalbėti maldą už mirusiuosius forumo vardu ir pagarbiai jį palaidoti. Bet kadangi forumas yra tiesiog erdvė internete, tai pakaks tiesiog pripažinimo, kad jis numirė. Pats laikas jį palikti ir keltis į platesnius vandenis. Bet prieš tai būtų įdomu, jeigu dar kas nors pasireikštų, už ką yra dėkingi šiam forumui. Na o piktų liežuvių gal nereikėtų čia. Apie mirusius arba gerai, arba nieko. :)

Ačiū tau, ANOMALIJA.LT, jog buvai vienas pirmųjų forumų, leidusių susipažinti su kitokiomis mintimis apie pasaulį, paskatinai mano domėjimąsi ne tik anomaliais dalykais, bet ir padėjai man susidomėti religija giliau, įvertinti savo paties tikėjimą ir tuo remiantis geriau suprasti, koks tikėjimas yra artimiausias. ANOMALIJA.LT buvo vienas iš forumų, paskatinusių savo gyvenime imti kiek kitaip vertinti reiškinius, įgijau mažiau išankstinio nusistatymu apie žmones, reiškinius.
Antraštė: Forumas mirė ir už ką esame dėkingi Anomalija.lt
Parašė: Creative liepos 13, 2020, 18:01:19
Vežam puslapį su greituoju malūnsparniu į ligoninę, gal pavyks atgaivinti.


(https://3.bp.blogspot.com/-wqLk7HKTQ6I/WK6xGOfSA2I/AAAAAAAAFW0/2D4RjDHngMMkCGv9IjrVdMP70j7SO127ACLcB/s1600/Real%2BUfo%2BSighting%2B2016%2BOvni%2BReal.jpg)
Antraštė: Forumas mirė ir už ką esame dėkingi Anomalija.lt
Parašė: klajunas liepos 13, 2020, 20:57:30
4-5 žmonės dar parašinėja, net jeigu ir be diskusijos - gerai bent tiek, kad jeigu nėra rašančių, yra skaitančių. Paprasčiausiai dabar atostogos; mano kūrybos skyriai dar neišsikvėpė, o kad rašau ne vien sau rodo peržiūrų statistika.
Antraštė: Forumas mirė ir už ką esame dėkingi Anomalija.lt
Parašė: Creative liepos 13, 2020, 23:50:42
Citata iš: klajunas  liepos 13, 2020, 20:57:30rodo peržiūrų statistika.
Niekas nepagalvojo, kad ten 99 proc robotukai priklikina?
Antraštė: Forumas mirė ir už ką esame dėkingi Anomalija.lt
Parašė: arkliukas liepos 14, 2020, 09:55:12
Na lavonas yra irgi aktyviai "peržiūrinėjimas" mikropasaulio, kurį virtualioje erdvėje atitiktų visokie click'inantys robotukai.
Antraštė: Forumas mirė ir už ką esame dėkingi Anomalija.lt
Parašė: violetpink1 liepos 15, 2020, 19:01:58
Dėkoju projekto įkūrėjams ir palaikytojams už tai, kad galėjau rašyti saviraišką.  :)
Turiu pripažinti, jog nuo pat paauglystės turėjau dovaną aktyvaus mentalo, o to pasekoje vienu metu galėjau net parašyti netrumpas fantastines istorijas. Vėliau tai pasikeitė į egzistencializmą, kurį ir išreiškiau gyvo sapno forume ir šiame forume taip pat.
Tačiau tai taip pat turi ir neigiamą pusę: pernelyg daug laiko praleisdamas "online" - forumuose arba chat'uose - aš iššvaisčiau laiką, kurį galėjau skirti kam nors daugiau sutelktam ir tikslingam, pvz., knygos rašymui ar tekstų vertimui.
Laikas tai kardinaliai pakeisti, kol dar liko gyvenimo kažkiek.  :)  Šiaip ar taip - man jau 32 metai suėjo, reiškia - jau eina 33...
CitataPats laikas jį palikti ir keltis į platesnius vandenis.
Ką turi galvoje: kitus forumus, ar tiesiog kitą veiklą?
Antraštė: Forumas mirė ir už ką esame dėkingi Anomalija.lt
Parašė: arkliukas liepos 16, 2020, 11:56:08
Na yra DC serveris dabar. Tai ten galima laikinai pasibūti. Aišku, ir tas serveris jau po truputį apmirinėja. Bet kol kas dar nemirė, tad galima pabūti ir ten. Kol kas. Toks jau dalykas yra su anomalijomis ir bandymu bent kiek pažinti tą pasaulį, kuris yra mumyse, bet kurį kadaise pasirinkome neigti ir ignoruoti. Tai tas pasirinkimas ir lemia, kad tokios idėjos pabūna kažkiek laiko, po to ima apmirinėti ir numiršta. Na bet viltis niekada nemirė. :)
Antraštė: Forumas mirė ir už ką esame dėkingi Anomalija.lt
Parašė: triedalas sausio 07, 2024, 01:18:04
Matau, kad jau net klajunas pasidavė. :D :D :D