Ką sapnuojate?

Pradėjo Asasinas, kovo 30, 2012, 19:52:48

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

Beelzebub

#30
birželio 16, 2012, 23:20:18 Redagavimas: birželio 16, 2012, 23:24:47 by Beelzebub
Citata iš: Phoenix  birželio 10, 2012, 22:25:51
Gal prieš savaitę sapnavau ant medžio šakos tupinčią didelę varną, ji buvo tarsi sustingusi. Sapne prie jos priėjau, paliečiau ir nuskrido, prieš tai ji kažkaip keistai suklykė.


Kiek man pasakojo viena sapnų aiškintoja apie varnas, tai vieną varną sapnuoti reiškia, jog gali nutikti arba kažkas gero, arba kažkas blogo, bet dėl visa ko reikėtų truputėlį pasisaugot, kad ir naktimis tiesiog nevaikščioti gatvėmis ir pan. Dvi varnas sapnuoti - blogas ženklas, gali nutikti kažkas negero. Tris varnas sapnuoti - labai blogas ženklas.

Jeigu suklykia irgi kažką reiškia, bet jau nebepamenu. Bet čia turbūt pačiam interpretuoti reikia.

Citata iš: OKULTISTE  birželio 11, 2012, 23:39:49
Esu sapnavusi, kad miriau... Na, sapnininkautojai, ką ten reiškia? (Juk čia pilna tų abrakadabra)...


Aš labai dažnai sapnuoju, jog mirštu, dažniausiai paskęstu. Pastebėjau, dauguma žmonių mano jog mirti sapne - tai mirsi iš tikrųjų, ar nutiks kažkas blogo. Bet kiek teko girdėti ir peržvelgti sapnininkus - mirti sapne, tai geras ženklas, kaip Šešėlis minėjo, atgimimas, nauja pradžia, ar permainos.

Citata iš: saone  birželio 11, 2012, 22:47:28
Man kartais toks kaip ir kosmaras vis dar susiapnuoja ir viskas vyksta kiekviena kart tai pat: bunu tamsu vakara vienas namuose, ir saliono spintelei ar dar kur pradeda koks daiktas krutet, ar atsidarinet durys. Tada ziauriai tokia baime apeina, nezinojimas kas daryt ir po kiek laiko lakstant is kambario i kambari nezinant ka daryt, dar sviesos issijungia, tada isvis toks gan idomus siaubo "lygis" uzeina ir po kiek laiko visas prakaitu ispiltas atsibundu. Kas idomiausia, kad cia vienintelis sapnas kuri galeciau pavadint kosmaru ir jis nuo mazens jau aplanko kazkur 1-2 kartus per metus. ???


:o Aš galima sakyt lygiai tą patį sapnuodavau vaikystėje dažnai.

.L.U.T.H.O.R.

Aš mažas sapnuodavau, visą laiką, kad turiu naktį pareiti iš mokyklos. Kaimas. Tamsu. Kelias neapšviestas. Ir visada tamsoje manęs laukdavo pikti šunys. Beeet vieną kartą pasipriešinau (prieš šunį treptelėjau koja sapne, sakau dink iš čia) ir daugiau nebesapnavau. Galiausiai kai pastebėdavau, kad sapnas krypsta į blogąją pusę ar šiaip jisai visai nesąmoningas išmokau pabusti. Šiaip mano sapnai taip vadinami lucidiniai. Kai maždaug suvoki kad sapnuoji, bet veiki pagal scenarijų vistiek. Ir jie visada labai ryškūs.
Sapnavęs ir kad skęstu, bet visada pradėdavau kvėpuoti po vandeniu :D

Asasinas

Šią, t.y. praeitą naktį vėl briedą apie pasaulio pabaigą saplavau. Žodžiu viskas griūna, daug pilkos spalvos, lyg kažkokie žmonės kažkur bėga. Prieinu kažkokį lyg tiltą ir ten pažvelgęs į dangų pamatau kažkokias keistas anei būtybes anei mašinas. Va toks bjaurus sapnas.

Gal kas žinot ką reiškia pastoviai sapnuot patinkantį žmogų?

RoxiO

Citata iš: Asasinas  birželio 17, 2012, 02:50:50
Gal kas žinot ką reiškia pastoviai sapnuot patinkantį žmogų?


Reiškia, kad prieš užmigdamas apie jį galvoji.

Beelzebub

Hm. Aš sapnavau, kad bomžui daviau bandelę.

.L.U.T.H.O.R.

Sapnavau, kad kažkoks vaikas gyvena su vilkais, ir nenori eit namo, po to ir aš kažkaip juo tapau, po to vėl stebėjau iš šono. Vaikas gyvena kaip kokiam sandėlyje palei mišką, susirinko būrelis žmonių, o tas vaikas išeit nenori, tada iš grupelės žmonių mergina nuėjo link miško, visi puolė paskui, ją nes gi miške vilkai tūno. Bet vaikas kažkaip buvo sutaręs su Alfa vilku (žodžiu vadu), kad jei mes nieko blogo nedarysim tai ir vilkai nieko nedarys. Atbėgo į mišką, žiūriu jau visa grupelė pusiau apsupta vilkų, ir vienas žmogus rūko cigaretę, galvoju blogai baigsis, vilkai užuos dūmus, reikia gesint, ir užgesinau į rastą, tai pasirodo buvo didžiausia mano klaida, nes tada vis vilkai pulti pradėjo. Tai vyko kova, aš dar nustūmiau tą pati rastą ant pačių vilkų, ir mes kažkaip juos visus ištaškėm, žodžiu visą gaują. Atbėga vaikas, sakom užmušėm visus vilkus. Vaikas: ir vilkiukus? Aha ir juos. Ir tada pabudau.

vitake

Sapnavau, kad valdžiau ugnį, geras jausmas, iš pirmo su ja piešiau apskritimus, bet veliau sumasčiau nupiešti pentagramą.

rainiukee

Jeigu galima, pasidalinsiu ir aš su savo užpraeitos nakties sapnu. Šiaip esu sapningas žmogus, bet šis košmaras buvo kažkuo ypatingas... Iš karto atsiprašau už nelietuviskas raides tolimesniam tekste, sau i el dienorašti taip pasirašiau ir tiesiog nukopijuoju dabar.  :)

Sapnas buvo is 3 daliu, pirmoje as save maciau is sono, ir buvau vyras policininkas. Darem gelbejimo operacija: isgelbeti zmogu, kuris slepesi apleistame name nuo zudiko, tas zmogus buvo labai sulyses visas, pavarges, kaip giltine, ir vien tik su apatiniais. As tuo metu stovejau prie isejimo ir laukiau zenklo is kitu kada griebti sulyseli ir begti. Gavus zenkla kai begau su juo, maciau zudika vejantis, maciau kad taikosi sauti, ir as tada nusizengiau vardan savo gyvybes ir atstaciau savo gelebjamaji sulylesi priesais save, tad sove i ji... Po is karto netekau darbo.

Antroje dalyje, jau as buvau as ir maciau savo akimis viska. Su Titu persikraustem i nauja buta nuo tevu. Kartais tas butas man atrodydavo kaip visai naujas, niekad nematytas. siek tiek senovinio stiliaus, o kartais tas butas virsdavo kuriame gyvenau pries 2 metus. Taigi isikurus jame, po kiek laiko ziurejau filma per kompiuteri, ir staiga jis pradejo lieti ziezirbas. ekranas mirguliuoti. Namie paselo visi elektriniai prietaisai, mikrobange, saldytuvas, viskas prie ko bandziau prisiliesti ar naudoti - bane nuzudyti mane. Issikvieciau tevus, kad gelbetu, kai jie atvyko viskas name paselo, buvo panika ir lakstymas nuo bandanciu nuzudyti daiktu. Tada siaip ne taip jau buvome laiptinej beveik issikapste, ir pamaciau, kad ant mano sunaus galvos visokie vabalai, pajutau ir pati savo galvoje. Mano tevas krapste tuos vabalus is Tito, o mama is mano galvos. Staiga paaiskejo visa tu judanciu daiktu esme: pasirodo tie vabalai i juos ilysdavo ir kontroliuodavo, jie turejo geluoni kuris duodavo elektros soka... Pamaciau kaip vienas tu vabalu igele mano sunui ir sis krito staciai laiptais, isbales, uzmerktomis akimis, mires.... Man akyse aptemo, tarsi praradau samone...

Trecioje dalyje vel maciau save treciouju asmeniu, buvo seni laikai, kai visi garbanotais perukais ir pustom suknelem vaiksciojo. As buvau tarnaite ponu namuose, ir poniai labai neitikau, ji sake kad velavau pas ja atvykti, turejau buti 9val o dabar jau 11. Tada ji iskviete labai bjauriai atrodanti, zemaugi, stora vyra, kuris turejo mane uz tai nuzudyti... As su siaubu laukiau to momento, bet pries tai buvo kazkoks balius salej, visi valge, gere ir itariai ziurejo i mane, laukdami to momento... Staiga as atsistojau ir kad pradejau dainuoti, taip graziai, angliskai, as buvau tokia liudna visa, bet su rozine suknele. Isgirdau tik nusistebejimo suksnius: ji dainuoja!
Paskutine mintis buvo - as isgelbeta ir tada nuskambejo zadintuvas....  :D

Asasinas

Citata iš: RoxiO  birželio 17, 2012, 03:09:14
Citata iš: Asasinas  birželio 17, 2012, 02:50:50
Gal kas žinot ką reiškia pastoviai sapnuot patinkantį žmogų?


Reiškia, kad prieš užmigdamas apie jį galvoji.


Ar galvoju, ar negalvoju - vistiek susisapnuoju.  ???

batum

O buna jum taip, kad per sapnus jus kalbat kazkokia keista kalba nu ne lietuviu, bet kitokia? Idomu siaip sapnuoju kazkokius tai zmones kuriu gyvenime nesu mates.

vitake

Citata iš: batum  birželio 20, 2012, 02:53:55
O buna jum taip, kad per sapnus jus kalbat kazkokia keista kalba nu ne lietuviu, bet kitokia? Idomu siaip sapnuoju kazkokius tai zmones kuriu gyvenime nesu mates.


Gal tai žmonės iš praeito gyvenimo.

Benamis

Citata iš: batum  birželio 20, 2012, 02:53:55
siaip sapnuoju kazkokius tai zmones kuriu gyvenime nesu mates.


Sapnuodami matome tik pažįstamus veidus žmonių, kuriuos esame sutikę (nors galbūt to ir neatsimename). Nei sąmonė, nei pasąmonė nematytų veidų „neišranda". Per savo gyvenimą esame matę šimtus ar net tūkstančius skirtingų veidų, todėl mūsų smegenys turi platų pasirinkimą, kurį pritaiko mūsų sapnų veikėjams.

rainiukee

Na o aš šiandien sapnuose norėjau įsigyti visą fermą gyvūnų: du šunys, katinas ir varna kažkokia. Visus sugraibiau pakely kaip benamius, ir liepiau tėvui vairuot namo kuo greičiau, bet tas vis užmigdavo prie vairo :o Keistas sapnas  ;D

rainiukee

Likau priblokšta, kai paskambinau šeimai, pasirodo tėtis serga, gerklę skauda, kad nieko nuryti negali. O sapne matytas vaizdas kai užmiega prie vairo, tai sake darbe (dirba autobusų vairuotoju) per pertraukas tiesiog užmiega prie vairo dėl nuovargio...

Įdomu kaip tada interpretuojasi tie benamiai gyvūnai surinkti, ligą?  ???

Phoenix

Šiandien buvo toks sapnelis: Guliu kažkokioje ligoninėje, sergu, krečia drebulys. Gulėdamas lovoje matau didelį švirkštą su adata savaime bekylantį į orą, pakybojęs ore jis susminga į kairę ranką. Po to prieina gydytoja ir sako- ''Dar pakartosim šiandien 10 kartų, vaistai laukia''. Gydytoja nueina, ir dar kartą matau ore pakibusį švirkštą, šoku iš lovos, pradedu bėgti iš ligoninės. Išbėgu į gatvę, vos nepartrenkia mašina, pasižiūriu į rankas ir matau ant jų juodas dėmes, kurios plečiasi. Griūnu ant šaligatvio ir pabundu  :D

Aukštyn