Illuminati

Pradėjo unco, gruodžio 05, 2011, 21:26:22

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

Kaduceus

Šias valdančias šeimas galima atsekti nuo pat egipto.. Iš ten jie persikėlė į Jaruzale, po to sukūrė Romos imperiją, vėliau įsikūrė Vokietijoj ir galiausiai Anglijoj. Ir čia ne jokios teorijos, jeigu taip manai, tada pats savarankiškai imk istorinę literatūra ir domėkis. Tas kuris patiki iškarto, aš manyčiau šiek tiek naivus. Bet ačiū dievui, kad yra tonos knygų, kurios apie tai kalba. Pamiršk mokyklose mokamą istoriją. Jeigu tu norėtum valdyti visus žmones, spausdintum pinigus ir turėtum visą valdžią, nemanau, kad skleistum mokyklose, kurias pats finansuoji, informaciją, apie tai, kaip tavo protėviai išžudydavo tautas, kad tik gauti tai, kas norima. Man nesvarbu čia kažką įrodyti, žmogus kuris norės sužinot, užuot manęs klausęs ims knygas ir pats domėsis. O jeigu neigi net nepasidomėjęs - tavo reikalas. Tik nesakyk tada, jog viską taip puikiai žinai ir kad čia viskas tik didelis sutapimas. Sakyčiau 1 000 000 000 : 1. Man svarbiausia, kad aš tai žinau, ir sugebu apsaugoti savo pačio protą nuo smegenų plovimo. Man nereikia, kad kažkas pasakytų man, ką galvoti, neturiu jokių autoritetų.. Jų nepripažystų. Tačiau pripažystų mokytojus ir jų palinktą išmintį mums.

puodukas

Citata iš: Kaduceus  vasario 15, 2013, 23:00:59
.... spausdintum pinigus ir turėtum visą valdžią....

Pinigus spausdina, bet visos valdžios tikrai dar neturi. Yra ir knygų ir internete nemažai informacijos apie tai. Bet dar daugiau tokios "informacijos" kur paima kelis faktus kurių jau neimanoma nuslėpti ir apipina interpretacijom naudingom sau, stebuklingais ženklais ir t.t.
Palei Bibliją turi ateiti laikas kai bus vienas pasaulio valdovas, bet tai nebus tas holivudinis variantas su ragais, o greičiau koks New age guru-magas, nes kiek supratau iš paaiškinimų žmonės jį priims savo noru (nors tokio dalyko kaip užprogramuota ateitis manau nėra, yra tik tendencijos, ir mes galim ją keisti)

astropasaulis

#152
kovo 25, 2013, 19:10:36 Redagavimas: kovo 25, 2013, 19:12:31 by astropasaulis
Anksčiau tikėjau, kad egzistuoja illuminati, nes įdomu tikėti tokiais mistiniais dalykais, tačiau man jau atsibodo laukti jų susidorojimo su žmonija.
Man atrodo, kad patys žmonės naikina savo valstybę, nereikia net jokių illuminatų. Daugelis žmonių nesuvokia, kad jie patys turi kurti valstybę. Ar kada nors bus taip, kad žmonės susipras patys nebeduoti kyšių, būti sąžiningiems ir teisingiems, būti lygiems?

vitake

Astropasauli, tu to nematai, nes jie tai daro neakivaizdiniu būdu.

Trance

Viskas vyksta labai iš lėto. Chemtrails, gmo, konfliktai, ekonominės krizės, televizijos zombinimas.. Viskas daroma, kad lengviau suvaldyt žmones, kuo mažiau žmonių, tuo mažiau problemų..

Puutuls

Pagrindiniam anomalija.lt puslapy buvo įmestas kažkoks straipsnis. Žodžiu jame rašoma, kad jie mums tik duoda įrankius, o mes patys juos naudojam ir artėjam link susinaikinimo.

Ignas1992

Kad būtu linksmiau

la.benas

Ne... Čia triforce iš Legend of Zelda :D


Ignas1992

Ką tik peržiūrėjau šitą video. Visai įdomus, tik aišku labai ilgas. Žinoma kaip ir visuose samokslo teorijose daug nemažai pritempinėjimo ir teiginių nepagristų faktais. Bet labiausiai šitam video sudomino tas Bohemian Grove kultas :) Įdomiausia tai, jog nė vienas to kulto narių neneigia, jog dalyvauja tuose susitikimuose, tik aišku kas ten vyksta nekalba. Gal ir nieko tokio kad įtakingi žmonės susirenka kartu, bet keistai atrodo, kai jie garbina kažkokį stabą, yra slapta nuflilmuotas vienas vaizdelis.

puodukas

Kas supranta rusiškai tai mano manymu gan objektyvus video apie masonus (12min).


Ezekiel

Daug Illuminati simbolikos ir keistų žinučių buvo žaidime Assassins Creed. Pavyzdžiui ten kalba apie Edeno obuolius sukurtus pirmos civilizacijos valdyti žmonijai. Žlugus šiai žmonių kūrėjų civilizacijai žmonės patapo galingi ir užėme Žemę, jų protėviai tapo Dievais ir mitais. Vėliau šiuos Edeno obuolius rado ir jų galias panaudojo didiejį diktatoriai valdžiai ir mokslininkai žinioms, nuoroda: http://assassinscreed.wikia.com/wiki/Apples_of_Eden


.L.U.T.H.O.R.

Čia panašiai, kaip trys auksiniai Čingischano kiaušiniai ne? :D

la.benas

Nevisai :D Assassin's Creed daug ko apie Illuminati buvo. O apskritai visas žaidimas - apie tamplierius. Abu visai panašūs.

.L.U.T.H.O.R.

O jūs nemanot tiesiog, kad autoriai kurdami pasiskaitė apie Illuminati ir padarė tokios tematikos žaidimą? O visokie konspiraciniai dar įdomiau.

Ignas1992

Citata iš: Šešėlis  balandžio 19, 2013, 13:53:45
O jūs nemanot tiesiog, kad autoriai kurdami pasiskaitė apie Illuminati ir padarė tokios tematikos žaidimą? O visokie konspiraciniai dar įdomiau.

Dėl to tikrai tau pritariu, nes visada kas yra nežinoma arba slapta yra labai įdomu :) Ir žaidimo kūrėjai tiesiog pasinaudojo illiuminati istorija siekiant populiarumo žaidimui

Aukštyn