Illuminati

Pradėjo unco, gruodžio 05, 2011, 21:26:22

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

Ignas1992

Citata iš: bs2000  sausio 29, 2013, 22:34:55
todel kad zmones kai kurie yra ant tiek buki jog nesupranta ju zenklu,o jie nori jiem primint kas pasaulio valdovai,as tik pamatau nors viena ju zenkla iskart perjungu klipa nes eina bloga energija,stebejausi infinity ink - infinity , va cia tai daina ir klipas,nori mum dar karta primint kad mes nemirtingi,amzini


Jei žmogus bukas, tai jis nemato toliau nei savo pasididžiavimas ir šaldytuvas, ir jam mažiausiai rūpi tie 1s pasirodantys simboliai :) Jei ką tai tik simbolis, ženklas ar kažkas panausaus, nereikia tokių dalykų demonizuot ir pamačius jį bėgt į rūsį ir užsirakint porai savaičių, jog nepagautų taves Illiuminati ;)

bs2000

jie tave jau pagave :) tai jie ir yra tie dievai kurie nusileido is dangaus pries daug metu :) pasidomek daugiau jej idomu,nes ant lekstutes nezadu padet informacija :)

Ignas1992

Citata iš: bs2000  sausio 30, 2013, 12:51:56
tai jie ir yra tie dievai kurie nusileido is dangaus pries daug metu

Šitoje vietoje jau tikrai nusišnekėjai :)

la.benas

Citata iš: bs2000  sausio 30, 2013, 12:51:56
jie tave jau pagave :) tai jie ir yra tie dievai kurie nusileido is dangaus pries daug metu :) pasidomek daugiau jej idomu,nes ant lekstutes nezadu padet informacija :)


Ei, žmogau... Tai prieštarauja viskam...

zaitzait123

Sveiki. Norėjau tiesiog pasakyti ,kad nereikia taip reguoti ,kad visur tie trikampiai (kaip kiti taip daro) , nes pvz ta akis turi kelias reikšmias , "visaregė akis"  yra kiekvienoje bažnyčioje , yra bažnyčios simbolis ,taigi negalvokit , kad visur iluminatu ženklai, paprasčiausiai  yra gandai  visokie  , čia labai daug ne tiesios yra. :)

Marius


la.benas

Po mums visiems gerai žinomo Gintaro video radau štai tokį pasisakymą:

CitataIlluminati = free masons, Rothschild, Rockerfellers,bilderberg group ir dar tukstancei grypiu, krc visi po jais....

o Illuminati tai ALL SEEING EYE, pavoktas symbolis is nezine kur. pazekit apie piramdine su akim. pasidomekit. Kedcio dukra jie prievartavo...


Ir dar vienas to žmogaus komentaras:

Citatataip jos po Illuminati... tas trikampis tai jo in the Mainstream reiske viska mato viska zino, kitur sako kas tai yra Saturnas, nes visi satanistai yra istikruju Saturnistai... cia neziamiski dalykai su jais... patikek manin, as prie pat Lodges gyvenu :) ta piramide tai yra is atgal kelis tuskatnacius metu,... rasti yra simbolei kur dega pasvietus black light... tokios pacios kaip ant dolerio... bet niekas nezino kam jos priklause. ir jas rado ne egipte o amerkoi. nu vnz...


Kažkaip nežinau kaip reaguot :D

Kaduceus

Tikrai tokia organizacija egzistuoja, tačiau Illuminati yra visuomenėje paplitęs jų vardas. Niekas nežino, kaip jie ištikrųjų vadinas. Jiem priklauso viskas šioje planetoje, bent jie taip mano. Jie kontroliuoja viską, kas vyksta politiniame, ekonominiame ir religiniame pasaulyje. Jų pats galingiausiai ginklas yra TELEVIZORIUS. Tai yra amerikos kariuomenės išrasta hipnotinė mašina, kuri butent taip ir veikia. Žmogus žiūrintis televizija (tele-telos(tikslas);-vizija) yra nepajėgus blaiviai mastyti, dėl naudojamų pasamoninių žinučių, kurios neigiamai veikia psichika ir implantuoja į pasąmonę mintis, kurios vėliau ateis į samonę, taip žmogui galvojant jog mintys yra jo pačio. Holly - šventas; Wood - mediena.. Tai materija iš kurios yra gaminama magijoje naudojama ugninies elemento burtų lazdelė, naudojama manipuliuoti energijai. Tai yra pagrindinis instrumentas, kuriuo Illuminati užbūria žmones. Taip, magija yra tikra, ji - veikia ir tau net nesuvokiant, ji yra naudojama prieš tave... Jie ne jokie dievai, mums tik taip gali pasirodyti, nes mums priklausančias žinias jie yra iš mūsų atėmę ir panaudoję prieš mus pačius. Kaip žinome, kad plaktukas vieno žmogaus rankose gali buti įrankis, kito žmogaus rankose - ginklas. Šis sąmokslas yra toks didelis, jog paprastam žmogui jis prilygsta fantastikai. Noriu patikinti, kad taip, jie čia, jie labai galingi, ir jų ženklai visur. Vienintelis vaistas - televizijos atsisakymas ir dėmesio nukreipimas į save, savo mintis, savo vaizduotę, savo jausmus ir savo gyvenimą..ir tvirtai priimtas sprendimas, jog nori išsiaiškinti tiesą, kad ir kokia ji bebūtų.. Man asmeniškai Gintaras nėra mokytojas, aš manau, jog jis pats nežino apie ką kalba, bet tai tik mano nomuonė.

Teroras

Citata iš: Kaduceus  vasario 12, 2013, 23:51:54
Tikrai tokia organizacija egzistuoja


Nesu skeptikas, bet visuomet idomu, del kokiu priezasciu zmones yra 100% isitikine tuom, ko patys niekaip negali irodyti? o_O

Kaduceus

Kodės sakai, kad aš negaliu įrodyti? Aš galiu įrodyti, bet ar tu turėsi kantrybės pažiūrėti? Paimk vieno dolerio banknotą ir išsiaiskink joje pateiktą simboliką. Vien tam, tau ne vieną knygą reikės perskaityti.. Todėl nesakyk, kad žmonės nesugeba įrodyti.. Jie tai sugeba, bet yra labai daug žmonių kurie nori atsakymų, bet tingi pajudinti bent vieną pirštą dėl jų. čia ne skeptiko ir tikinčio klausimas, čia žinių žmogaus, kuris patikrina kiekvieną gautos informacijos eilutę ir žmogaus kuris turi autoritetus, kuriais nedrysta abejoti.

Benamis

Citata iš: Kaduceus  vasario 13, 2013, 18:59:36
Paimk vieno dolerio banknotą ir išsiaiskink joje pateiktą simboliką.


Apie kokia tiksliai simbolika kalbi? Apie "aki trikampyje"?

Kaduceus


Apie kokia tiksliai simbolika kalbi? Apie "aki trikampyje"?
[/quote]

Apie lotyniška užtara virš ir po akim: Mums pavyko; Nauja Pasaulio Tvarka.. Dešinėje esantis simbolis: paskaičiuok kiek ko yra, nustebsi kaip dažnai kartojas skaičius 13. Virsuj mažos žvaigždutės susijungia į 6šiakampę žvaigžde. Erelio akys kaip gyvatės. Ten kur piramidė nubraižius 6šiakampę žvaigždę, kampai rodo i 5ias raides, kurios sudėlioja žodi MASON.. Ten tiek daug visko, kad pats pažiūrėk, pamatysi :)

Benamis

#147
vasario 13, 2013, 19:58:38 Redagavimas: vasario 13, 2013, 20:01:18 by Benamis
Matai, pats bijau, kad galiu daug ka pritempti (su savo vaizduote ir paslepta setono atvaizda dar surasiu ant dolerio), tai gal tu galetum man parodyti, kad nesuklysciau (pvz. pazymeti paprastame paint'e)?

Kaduceus

Nemoku ikelti nuotraukos į čia..

puodukas

Su tokiom sąmokslo teorijom galima paranoją įsivaryti. Nuo pat valstybių atsiradimo yra bandoma užkariauti pasaulį (makedonietis, romos imperija), tik dabar atsirado įvairesnių būdų, per pinigus ,per žiniasklaidą... Kai paskutiniu metu atsirado nemažai realios informacijos kas spausdina pinigus, tai tie patys piniguočiai užvertė visa internetą sąmokslo teorijom su prierašu "visiškai slaptai" išpusdami iki apsurdo , kad vieni numotų ranka ir nebekreiptų dėmesio, o kiti pasinertų į studijavimą , kur koks stebuklingas skaičius ar ženklas paslėptas. O kad turi savo uždarus klubus irgi natūralu, negi visą laiką tarp savęs bendraus per skype.

Aukštyn