Illuminati

Pradėjo unco, gruodžio 05, 2011, 21:26:22

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

Markamis

Šiaip jau Iluminatai jau senai išnykę. Bent jau oficialiai. O dėl visų šitų konspiracijos teorijų tai kažkas pradėjo šitą nesąmonę ir visi tiki. Jei tai yra slapta, negali visi taip plačiai žinoti. Nes čia tas pats, kaip pavyzdžiui, sako, kad telefono pokalbių klausosi, kai aidą girdi kalbėdamas. Negali visi žmonės taip lengvai žinoti.

Benamis

Na nepasakyciau, kazkas tikrai yra: http://anomalija.lt/forum/index.php?topic=78.0 - o jau kaip tai (juos) vadinsime, kitas klausimas :)

Markamis

Na gal. Bet nepritariu, kai visokie ženklai kaip piramidės yra pritempiamos kaip iliuminatų ženklas ir t.t. Viskas, ko žmogus negali paaiškinti yra kažkam suverčiama. Tarkim, kaip piramidžių pastatymo paslaptis, kaip ten jas atseit ateiviai statė ir t.t.

astropasaulis

Nesugalvojau, kur geriau įkelti foto, tačiau, kaip jūs manote, ar ši foto yra tikra?

Benamis

Stai tikra foto:


la.benas



Va, pažiūrėkit, dar vienas illuminati pasirodymas  filmuose....

Benamis

Geras su tuo "ASK ABOUT ILLUMINATI" :)

omcikas

Na manau dar reiktų įsitikinti ar tikrai čia originalūs kadrai ar nebus toks pats variantas kaip su astropasaulio pateikta nuotrauka.

la.benas

Originalas manau. Ten tai akivaizdu buvo, kad fake'as. Šiaip autoriai kažką yra sakę dėl tų, bet aš nebepamenu.

Benamis

Citata iš: omcikas  sausio 27, 2013, 08:26:13
Na manau dar reiktų įsitikinti ar tikrai čia originalūs kadrai











omcikas

gerai jau gerai, tikiu tikiu  ;D

fucksystem

Taip ir nesuprantu kas tas illuminati, kad ir kiek beskaityčiau viską :)  Žmogus? Žmonės? Grupuotė? Kur ji yra... ?

la.benas

Tai didelė grupė žmonių, slapta, žinoma.  Visi sako, jog jos nariai, arba jiems parsidavė yra daugybė žymių žmonių. Jų tikslas valdyti pasaulį, žinoma. The New World Order.

Ignas1992

Tikiu, kad egzistuoja kažkokia pogrindinė ir slapta grupuote. Neteigiu jog tai Illiuminati, bet kad kažkas tokio yra tai manau čia faktas. O kalbant apie tuos ženklus, tai nematau jokio tikslo dėl jų rodymo :) Aš pats žiūriu tuos klipus, man patinka ta pop/velnio muzika, bet as tikrai nesijaučiu jog man būtų praplautos smegenys :) Kaip kažkas jau minėjo, jei jie norėtų likt nežinomi abejoju ar taip akivaizdžiai reklamuotusi ir leistų saviems dainininkams kalbėt apie juos ir ,,sutartis su velniu"

bs2000

todel kad zmones kai kurie yra ant tiek buki jog nesupranta ju zenklu,o jie nori jiem primint kas pasaulio valdovai,as tik pamatau nors viena ju zenkla iskart perjungu klipa nes eina bloga energija,stebejausi infinity ink - infinity , va cia tai daina ir klipas,nori mum dar karta primint kad mes nemirtingi,amzini

Aukštyn