Help

Pradėjo Leja, sausio 28, 2017, 19:01:36

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

Leja

Labas vakaras. Prieš kokius du metus ėmiau sapnuoti sapnus, kurie pradeda pildytis. Išsipildo tikrai ne visi, tačiau keletas tikrai. Esu susapnavusi žmogų, kuris sapne su manimi atsisveikino ir po kelių savaičių mirė. Man buvo didelis šokas, kadangi nieko panašaus man nebuvo nutikę. Vis dėl to maniau, jog tai tiesiog sutapimas. Tačiau praėjus porai mėnesių, susapnavau kitą žmogų. Sapnas buvo labai ryškus, prisimenu kiekvieną detalę net ir praėjus metams. Sapne regėjau, kaip žmogus, su kuriuo nebuvai labai artima, sėdėjo ligoninės laukiamajame. Aš pasisveikinau ir paklausiau ką čia veikia, o jis man tiesiog liūdnai nusišypsojo. Kitą dieną sužinojau, jog jis patyrė infarktą tą naktį, kurią jį ir sapnavau. Ačiū Dievui, jis liko gyvas.
Tuomet supratau, jog su manim kažkas ne taip. Ėmiau bijoti užmigti, stengdavausi likti žvali kiek įmanoma ilgiau, kadangi visi mano sapnai buvo pilni negatyvos ir bijojau, jog ims ir išsipildys. Ne kartą buvau susapnavus šeimos narių mirtis, ir velniškai bijojau, jog tai išsipildys. Visa laimė, jog taip nenutiko. Vėliau sapnavau kek mažiau reikšmingus sapnus, kurie išsipildė. Pavyzdžiui, pokalbį su drauge, kuris įvyko realybėje, arba tam tikrus žodžius, kuriuos man pasakė žmogus kitą rytą.
Tačiau šiąnakt nutiko kai kas labai keisto. Sapnavau, kad ėjau tamsiu šaligatviu, vienui viena, tačiau pajutau, lyg kažkas man būtų trenkęs į veidą, nors nieko nebuvo. Mano burna prisipildė kraujo ir aš atsibudau. Net ir prasibudinusi jutau kraujo skonį burnoje, tačiau netrukus vėl užmigau. Ryte pamačiau, kad apatinė mano lūpa kiek ištinusi, o lūpos kampe yra mėlynė - lūpa atrodo kaip praskelta. Galbūt tiesiog išsigandusi prasiskėliau į lovos atlošą? Papasakojau mamai apie sapną ir visa kitą, ir ji papasakojo, jog šianakt taip pat sapnavo labai panašų sapną.
Ji pasakojo, kad mes kartu ėjome vakare į miestą, ir kažkoks vyras man trenkė per veidą, taip nusėdamas jį mėlynėmis. Galbūt šioje grupėje yra žmonių, kurie padeda išaiškinti sapnus? Ar toks sapnas turi kažkokią reikšmę? Ar jis tiesiog paprastas sapnas ir tai, kad mes su mama sapnavome tą patį tėra sutapimas?
Ačiū už bet kokią informaciją.

cs

Didžiausia bėda, kurią nustačiau yra, kad tu neturi nuomonės ir nepasitiki savimi. Tau sapnai rodo ženklais, kaip tapti labiau pasitikinčiu, bet tu nereguoji. Sapnai dar nėra sumelavę, tau tereikia perversti ir suvokti, ko iš tavęs tikisi. Sapnai tau rodo ženklais ir pavyzdžiais, tai ką tu turi, bet nepanaudoji.

Niekada nepatarčiau sapnų ieškoti, kaip tiesioginėmis reikšmėmis susijusių, nes sapnai tėra sukurta vizualinė pagalba, nurodanti, ko pas tave nėra, bet tu nori kad būtų. Ir ko tu nori, kad atsispindėtų realiame gyvenime, gali tikėtis gauti pažinimą ar instrukciją per sapnus.

Tiek maksimaliai galiu pasakyti iš savo pusės. Ezoterikai turi irgi savo paaiškinimus, bet pati paskirtis nevisada praverčia, neretai ezoterikai ne padeda, bet nukreipia toliau kentėti ir dar labiau įbaugina. Kalbu apie tas pačias ''sapnų reikšmes'', - tiesiog naivus pasitikėjimas, gali nukreipti nevisai teisingai kur.

Apie sutapimus. Sutapimai tai dar nėra sutapimai, kol nesupranti, kokia iš to nauda, kam tau suprasti kaip tau asmeniškai sutampa sapnai ir realybės įvykis. Tai dar neteikiantis garanto išvadinis nuosprendis. Kol neišnaudoji ko turi, gyveni steriotipais ir nesistengi išmokti naujų dalykų. Todėl, sapnai painiojasi su realiais įvykiais, kuriuos tu nusprendei, kad iki galo gali žinoti.

Aukštyn