sapnu kontroliavimas

Pradėjo linceiv, gruodžio 23, 2015, 22:24:27

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

linceiv

Sveiki, taigi sužinojau kad yra pagalbiniu vaistažoliu (dream herb) kurios padeda kontrolioti sapnus ir t.t. Gal kas yra bandes ? Kokie potyriai?

Benamis

Calea zacatechichi - bandziau, bet nesugebejau gert reguliariai. Ka ten reguliariai, as net puoduko isgert negalejau, nes is karto prasidedavo vemimo refleksas.

Skoni ypatingai kartus. Niekas nepadeda, nei cukrus, nei medus, nei citrina - niekas. Jeigu esi isitikines, kad sugebesi sita geri isgerti, tai gali uzsisakyti Ebay.

Atidaviau draugui, tai jam sekesi gerti kur kas geriau. Deja, sake, kad jokio efekto nepajuto (t.y. nei ryskesniu, nei labiau isimintinu sapnu nebuvo).

LinceIV

O isigyti kur jos butu galima ? Nes labai noriečiau pats išbandyti. Gal dar tavo draugas turi augaliuko ?

Benamis


LinceIV

Žinau kad galima iš ebay ir kitu svetainiu tik aš labiau noriečiau kad butu bent Lietuvoja nes siunčiau prieš keleta dienu tai sušalo ir neprigyjo augalas.

Benamis

Citata iš: LinceIV  gruodžio 23, 2015, 23:59:23Žinau kad galima iš ebay ir kitu svetainiu tik aš labiau noriečiau kad butu bent Lietuvoja nes siunčiau prieš keleta dienu tai sušalo ir neprigyjo augalas.
Kas neprigijo? Tu turi siustis jau paruosta naudojimui "arbatele". Ji prigyt niekur neturi.

Stai pvz.: http://www.ebay.com/itm/3-5g-Calea-Zacatechichi-MEXICAN-LEAF-DREAM-HERB-Lucid-/391343974134?hash=item5b1deb26f6:g:2pkAAOSw42JWDX3b

Pasidarai sau arbata ir geri. Ka daryti, kaip gerti ir kuo galima paskaninti (nors man realiai paskaninti nepavyko) gali suzinoti cia: http://amycope.com/calea-zacatechichi-tea/

Arba tu apie kazkoki kita augala kalbi.

LinceIV

As ne arbata siunčiausi o visa augala. Nes noriejau pats pabandyti ji užsiauginti. Beto jo dar vis neuždrause Lietuvoja?

Benamis

Citata iš: LinceIV  gruodžio 24, 2015, 00:18:03As ne arbata siunčiausi o visa augala.
Tada nieko negaliu patart. As nemegstu zaisti, todel renkuosi visada lengvesni varianta: parisiunciau jau paruosta produkta ir isbandziau.

Citata iš: LinceIV  gruodžio 24, 2015, 00:18:03Beto jo dar vis neuždrause Lietuvoja?
Kiek zinau ne. Taciau negaliu garantuoti 100%.

LinceIV

Na gerai tai gal kos nors turi parduoti augaliuka?

Mandavoškė

Tu botanikas būsi ar kas? Kam tau tas augalas, jeigu jau taip nori išbandyti poveikį? Gali tiesiog nupirkti gatavą produktą ir nesukti sau galvos.

LinceIV

Taip pusiau botanikas. Nes tik išbandymo noras butu ir pačiam auginti.

Kestis

Sveiki, pastebejau kad kai kurie išbande augala sako poveikio nepajute, bet yra ir tam tikros vartojimo taisyklės efektyvumui padidinti, augalo net neužtenka prieš miegą suvartoti, geriausias poveikis būna kai jį suvartoji po 4.5 valandų miego ;)

Aukštyn