persekioja...6?

Pradėjo D.W. I know, gruodžio 09, 2013, 18:32:11

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

D.W. I know

Oh je
Čia gal daugelis laikysit sutapimu  ar pan., bet man jau keistoka darosi
Jau geri du menesiai mane tiesiog persekioja tas skaičius 6
Pvz.: iš istorijos kontrų gavau 6ir 6. anglų kontrolinio taškai - 66, mane kviečia šeštą atsakinėt, 4ever atsiverčiu 66 psl........ dar vakar anglų žodyne pasižiūrėjau kažkokį ten žodį. ryte pažiūrėjau, kad atsivertus buvau 66psl!
ir taip atsitinka ziauriai daznai!
taigi, WTF??


la.benas

Spėju, kad reikėtų daugiau pasimokyt... :D


lt133

Mane persekioja 13. Čia galli būti paranoja  :o

Master

Nieko tai nereiškia. Nebent tik psichologinę problemą, pavyzdžiui, kaip bręstančia paranoją ar neurozę.
Iš esmės per daug reikšmini aplinką, gaudai smulkmenas, susikoncentruoji į vieną. Ir garantuoju, kad pati ieškai šešetukų. (nereikia taip daryti... sukelsi sau galvos skausmą ir veltui praleisi laiką apie tai galvodama :) )
Tai nėra joks ženklas, kaip norėtusi, kad būtų. Tiesiog dar kartą pakartosiu, į ką sutelki dėmesį, tą ir pritrauki į savo realybę, tą imi pastebėti. Imsi laikytis dietos, tave nuolat persekios maistas (kasdien reklamos per televizorių, valgantys žmonės, maisto įrankiai, parduotuvėje maisto skyrius), gedėsi artimo, nuolat jį prisiminsi (tą žmogų sugebės priminti spalvos, kvapai, daiktai, pasakyti žodžiai ir panašiai...) Bet juk tie dalykai tavęs specialiai nepersekioja... Ne, tu pati juos persekioji :)

snofru

skaitosi? (6+0=6) :)

omcikas

Jei taip tai tada mane persekioja skaičius 9 tiksliau jo kombinacijos.. pvz mano gimtadienis 18d (2x9), žmonos gimtadienis 27d (3x9), draugaut su žmona pradėjom  09mėn 27d (3x9), vestuves mūsų buvo vėlgi 9d nors norėjom kitos dienos, bet taip išėjo, kad teko rinktis 9d.  ;D
nors kai pagalvoji .... 9 tai juk apverstas tas pats 6..  :o

czech-kuolis

Citata iš: snofru  gruodžio 09, 2013, 19:23:24
skaitosi? (6+0=6) :)

Geras, šitą ir aš pastebėjau  :D Dar tema sukurta šeštą valandą. O jeigu sudėtume temos sukūrimo laiko skaitmenis (18:32:11) gausis 16.

O šiaip labai racionaliai situaciją paaiškino Master, kas jai nėra būdinga, todėl iš manęs gauna solidų nykštį viršun.

idenmeyou

Savo gyvenime esu mates taip pat skaiciu, kurie nuolatos neitiketinai kartojasi, ivairiose situacijose, jausmas toks lyg persekioja tie skaiciai, bet kazokiu prasmiu cia nerandu, geriausiai nekreipti demesio, visi tie skaiciu pasikartojimai sutelkia tavo demesinguma, pradedi dometis kas cia gali buti, bet tikrai niekas nepasikeis kazkas neitiketino

D.W. I know

#10
gruodžio 09, 2013, 21:01:39 Redagavimas: gruodžio 09, 2013, 21:23:46 by D.W. I know
Pasimokyt reiktu? na va, pirma kart tokius pazymius gavau is istorijos :D
o del to kad as tu skaiciu ieskau.. kzn. as, is tiesu, daugeli dalyku pastebiu ir suknistai atsimenu.
seniau VSIADA man budavo sk 2. na, dvejetu negaudavau :D, bet ir su gimimo data 100proc. val ir pan..
Well, čia kažkoks keistas daiktas :D

paragraf 78

Kalbėjau kažkada su vienu psichiatru apie tuos skaičius, tai jis paaiškino jog paprastai pasikartojančius skaičius mat žmonės kuriems yra kažkokia nervinė disfunkcija ar psichinė liga. Na panašiai kalbėjo kaip kad Master parašė.
Iš tiesų tu matai visokius skaičius, tik smegeninė išskiria vieną kokį nors skaičių. Pabandyk įdomumo dėlei pakeisti skaičių ir sąmoningai jo visur ieškoti, pamatysi, kad jo visur pilna. Tai ne skaičiai tave persekioja, o pats jo ieškai.

D.W. I know

gerai sakai Paragrafe :D
nes cia vos ne kaip velnias tuoj imsiu jaustis (666) :DDD


a.t.sielis

Nereikia sureikšminti ir tiek. Iš kokio nors skaičiaus kažko labai prasmingo ir reikšmingo neišspausi. Pvz. mano buvo sapnų, kai gana ryškiai sudalyvaudavo tam tikri skaičiai, kaip pvz. 270, ir pasigilindavau į jų numerologines prasmes, bet tai gi sapnuojam kiekvieną naktį, tai eiliniai pasaulio šnabždesiai, kažką simboliškai sakantys, tarp milijonų kitų šnabždesių. Kai pvz. nueini į mišką, medžiai ten ošia, ir kažkokį jausmą tau kelia, bet galiausiai tos akimirkos neapsprendžia viso gyvenimo. Akimirkos yra akimirkos, jos turi savo poveikį, ir tiek, bet jos yra tik nedidelės visuminės tėkmės detalės.

Taip ir su tais išsiskirančiais dėmesį pagaunančiais skaičiais. Gali būti kad tuo metu per tą skaičių pasaulis bando kažką pašnabždėti tau asmeniškai, galima pasigilinti, ką konkrečiau, bet nereikia to sureikšminti ir užsiciklinti ant to. Atėjo ir praeis, bus kitų šnabždesių. Gerai turėti šiokį tokį susikaupimą ir bendrauti su pasauliu, tame tarpe ir per ženklus, bet prioritetai turi būti išdėlioti teisingai. Esminės žinios apie gyvenimo kryptį - daug patikimiau negu atsitiktiniai ženklai. Sąmoningumas kyla iš žinojimo. Kiekvienas dalykas turi savo adekvatų svorį, taigi, viską galima subalansuoti, kiekvienai žinių sričiai skiriant dėmesio atitinkamai pagal tos srities svarumą.

Iron Tara

Mano draugei lygiai tas pats yra su skaičiumi 17 ir 33. Mes abi įsitikinę, kad tai ženklai gyvenime, kurie tau parodo, kad eini teisingai. Na, kiekvienam tie ženklai skirtingi, tačiau 'skaitiniai' ženklai yra 'populiariausi'.
Pavyzdžiui vakar - bandėm pataisyti mano mašiną. Apturėjau tokią visai nieko avariją ir po kurio laiko dar paprievartavus tą mašiną važinėjant toliau, ji nusprendė neužsivesti vieną rytą, kai man jos labai reikėjo. Taigi, ieškojom visokių kontaktų su kuo galėtume pasikonsultuoti ir nusprendėme paskambinti buvusiam mašinos savininkui. Taigi iš karto ji pastebėjo, kad jo telefono numeris baigiasi skaičiumi 17. Taip ji gavo daugiau vilties, kad einam teisingu keliu. Po kelių skambučių jam, jis galiausiai sugalvojo, kad reikia patikrinti saugiklius. Ir jis sako: Patikrinkit saugiklį numeris 17. Tada ji išsišiepė. Ir mes patikrinom jį. Na, paklibinom ir kitus, tačiau pamatę, kad jiems viskas tvarkoj, viltį praradom. Bet tada aš iš niekur nieko sėdau į mašiną ir pabandžiau užvesti. Ir ji užsivedė.

Taigi... Va. Manau, kad tie skaičiai yra kaip 'kelio ženklai'. Dar priklauso ir nuo to, kaip reaguosi juos pamatęs, nes jie gali rodyti, kad eini teisingu keliu arba klysti į lankas.

Aukštyn