Anunakiai – kas jie?

Pradėjo Benamis, kovo 02, 2015, 00:16:22

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

mangirdas.bu

Esam lietuviai, šnekam lietuviškai, o mūsu Lietuviu kalba yra ganetinai sena ir turinti nemažai išskirtiniu bruožu. Tai kad Anunakis, reikštu akį iš dangaus, kodėl gi ne.
Akis gali reikšti trečiąją akį, arba gali būt išvis be reikšmės, nors ne tai svarbiausia. Anu=dangus. Trečioji akis duota iš dangaus. Nes kaip yra žinoma visos antgamtinės ar gamtinės žmogaus galios eina iš trečiosios akies. O ji tėra liauka, epofizis, kuri yra visos evoliucijos pagrindas. Ką paminėsiu, labai mažai ištirta ir nėra pilnai ištirtos jos funkcijos, kaip ir smegenų, šiuolaikiniam mokslui tai nėra pilnai prieinama. Nors galiu kaškiek klyst, nes ganėtinai senokai teko domėtis ką žino- teigia mokslininkai apie ją. Tai toks organas, ląstelė kuris yra atsakingas už nervus? Patiriama skausmą? Skamba neįtikėtinai, nors nelabai. Kaip vieni žmones geba visiškai nejaust skausmo išdarinėdami skausmingus dalykus vardan gineso rekordu ar panašiai.

Man visai patraukliai skamba tai, kad mes nesam tik žmones. Nors abejočiau dėl to, kad mes tik žmones :D
Bet va tas ir yra, o tai koks tas tik žmogus. Kokie tie sugebejimai tik žmogaus, kokios ribos tik žmogaus.
Aišku tai gali būti tik evoliucija, trečiosios akies, čiakrų, genų mutacija. Ir tu jau super tik žmogus arba Krištolinis žmogus turintis baltą-sidabrinę aurą.
BEt tai gali būt ir košmaras ir svajonė, arba AnuŽmogis!

Planetos gyventojai, išlikite ramus. Gavus naują įrangą. Atlikus mokslinius tyrimus paaiškėjo, kad 15% žmogaus dnr yra neaiškios kilmės, tai reikštu, kad ta kilmė yra aiški, bet ji nėra žemiškos prigimties. Kai bus ištirta daugiau, bus informuota.

Aukštyn