A.Hitleris nenusižudė ir pabėgo į Argentiną

Pradėjo Benamis, lapkričio 13, 2013, 15:33:14

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

Benamis

Garsus Argentinos publicistas Abelis Basti, pasižymėjęs sensacingais nacizmo istorijos tyrinėjimais, savo naujoje knygoje teigia, kad nacių lyderis Adolfas Hitleris ir jo žmona Eva Braun 1945 m. gegužę nenusižudė, o pabėgo į Argentiną ir ten ilgai slapstėsi.

Knygoje "Hitleris Argentinoje" A.Basti remiasi liudininkais, kurie esą buvo susitikę su fiureriu skirtingose šalies vietose, ir cituoja slaptą FTB dokumentą, kuris neva patvirtina šią versiją.

Autoriaus duomenimis, A.Hitleris ir dar maždaug septyni žmonės į Argentiną atplaukė povandeniniu laivu ir išsilaipino mažame Kaleta de los Loros miestelyje tarp 1945 m. liepos ir rugpjūčio. Laivą, plukdžiusį Trečiojo Reicho vadą, jo žmoną ir kelis palydovus, lydėjo dar du submarinai. Išlipus A.Hitleriui ir kitiems į krantą, laivai buvo paskandinti.

Anot A.Basti, minėto miestelio vandenyno rajone jam ir jo kolegoms "specialia įranga" pavyko 30 metrų gylyje aptikti tris paskendusius laivus. Publicisto teigimu, apie šiuos skenduolius nėra užfiksuota jokios informacijos nė viename dokumente.

Savo teiginiams pagrįsti A.Basti cituoja ne vieną liudininką.

"Mažame Kordobos provincijos miestelyje La Falda gyveno Walteris ir Ida Eicchornai, žinomi kaip pagrindiniai nacistinės Vokietijos finansų agentai Pietų Amerikoje. Eicchornų namuose ilgus metus kaip tarnaitė dirbo Catalina Gamero, kuri gyva iki šiol ir pasižymi blaiviu protu bei stipria atmintimi. Ji man papasakojo, kaip 1949 m. ji patarnavo A.Hitleriui mažame viešbutėlyje, kuris priklausė Eicchornams. Jie vadino fiurerį "Pusbroliu". Viešbutyje A.Hitleris gyveno kelias dienas, o paskui persikėlė į naują namą Pan de Asukare. Be to, išliko to meto susirašinėjimo laiškai tarp Eicchornų ir "Pusbrolio" bei jų bendros nuotraukos", - rašo A.Basti.

C.Gamero tvirtina, jog "Pusbrolis" kontaktavo su Eicchornais iki 1964 m., kol numirė Ida Eicchorn.

Pagal A.Basti versiją XX a. septintojo dešimtmečio viduryje A.Hitleris persikraustė į Paragvajų, kur jį priglaudė diktatorius Alfredo Stroessneris.

lrytas.lt

paragraf 78

Ot tai naujiena, apie tai dar kokiais 1995 metais apie tai skaičiau straipsnį, berods laikraštyje "Žvilgsnis"

omcikas

Kur tik Hitleris nebuvo po mirties.. ir antarktidoj ir mėnulio tamsiojoj pusėj.. Kaip mires tai gan aktyvus..

paragraf 78

Hitleris kaip ir Elvis, vis dar gyvas.
Tik jis iš tiesų plastinę operaciją dabar pasidarė:

šamanas

Skamba nerealiai. Kaip iš apsupto Berlyno galėjo pabėgti i Argentiną?

ponaitis


Benamis

Citata iš: šamanas  gruodžio 25, 2013, 19:30:22
Skamba nerealiai. Kaip iš apsupto Berlyno galėjo pabėgti i Argentiną?


Man kaip tik skamba realiai, kad jis mire naturalia mirtimi kazkur toli nuo Vokietijos. Vien tai, kad jokie DNR tyrimai nepatvirtino Hitlerio tapatybes daug ka sako... Aisku jo bendrai kuriems Hitleris buvo tarsi mesijus kalba kitaip (atseit sudegino ji), bet kodel to iki siol negalima irodyti? Prisiminkime ir garsiaja kaukole kuri nezinia kiek metu buvo laikoma Hitlerio, bet po atliktu tyrimu paaiskejo, kad tai moters skeleto dalis. Aisku po tokiu sensacingu tyrimu rusai pradejo kita dainele giedoti, kad atseit niekas ir nesake, kad buvo tikima 100%, jog kaukole Hitlerio, o tik buvo daroma "prielaida" (orig. zodis kuris buvo naudojamas "galbut").

Kasius

Tą lavoną, kurį rado Berlyne, identifikavo tik pagal A.Hitlerio dantisto pagamintus dantų tiltelius. Ne kažin koks įrodymas, kai 8-tame dešimtmetyje rusai lavonus sudegimo KGB tuo metu apie DNR tyrimus ir identifikavimą mažai ką žinojo.
A.Hitleris iš Berlyno galėjo pabėgti, nusižudė jis ne paskutinę Berlyno apsiausties minutę, tačiau vargu ar toks egocentrikas ir didybės manija sergantis asmuo taip pasielgtų. Žlugus viso gyvenimo svajonei ir nusivylus visoms savo idėjoms važiuoti į Pietų Ameriką ir ten leisti pensininko dieneles? Kad tai įgyvendinti, jis galėjo tiesiog kapituliuoti kokių 1944 m. pradžioje ir baigti beviltišką karą. Be to, nemanau, kad jis pats tikėjosi dar labai ilgai gyventi - sveikatą 1944-45 nusigydė kaip paskutinis invalidas.
Pagaliau savižudybės mintis Hitlerį persekiojo nuolatos kai tik jis susidurdavo su sunkumais ir po Pirmo pasaulinio karo, ir po Alaus pučo, ir po pralaimėtų rinkimų ir po dukterėčios savižudybės - visą laiką jis kalbėjo apie kulką į kaktą - galų gale 1945 m. pasiryžo.

Benamis

#8
sausio 15, 2014, 11:14:53 Redagavimas: sausio 15, 2014, 11:16:27 by Benamis
Citata iš: Kasius  sausio 15, 2014, 07:22:37
Pagaliau savižudybės mintis Hitlerį persekiojo nuolatos kai tik jis susidurdavo su sunkumais ir po Pirmo pasaulinio karo, ir po Alaus pučo, ir po pralaimėtų rinkimų ir po dukterėčios savižudybės.


Taip teigia tik istoriniai saltiniai, bet jokiu budu ne pats Hitleris.

Citata iš: Kasius  sausio 15, 2014, 07:22:37
visą laiką jis kalbėjo apie kulką į kaktą - galų gale 1945 m. pasiryžo.


Cia labiau tiktu klaustukas, o ne taskas.

Kasius

Nemėgstu aš tų vokiečių, o ypač vokiečių vegetarų ir abstinentų, tokių kaip tas austrijokas, bet kad kovojo fronte, tai kovojo, mirties nebijojo ir gyventi 90 metų nesiruošė.
Yra jo tas vadinamas testamentas likęs, lyg ir niekas dėl jo autentiškumo nesiginčija. Man atrodo, kad tik savižudis tokius vokiečių tautą nekenčiančius ir pasmerkiančius tekstus rašyti gali.

elteide

anomalija.lt perskaičiau straipsnį su foto apie senuką iš Argentinos prisistatantį Adolfu H. , galiu pasakyt man labai panašus ..ką jus manot?

Skeletonas

Citata iš: elteide  birželio 22, 2017, 23:42:17anomalija.lt perskaičiau straipsnį su foto apie senuką iš Argentinos prisistatantį Adolfu H. , galiu pasakyt man labai panašus ..ką jus manot?
Man taip pat panašiai atrodė. Labai sudomino tas straipsnis. Ir metai ir išvaizda.. Gal ir nera(ar nebuvo) toks blogas žmogus. Bet juk suprantama dauguma žmoniu neisigilinę į cituacija tik bando pritapti prie kitų.

elteide

laukiu dabar jo knygos :)
suintrigavo
čia gal nesutapimas , rado dar ir nacių artefaktus Argentinoj

Skeletonas

Citata iš: elteide  birželio 23, 2017, 00:02:03laukiu dabar jo knygos :)
suintrigavo
čia gal nesutapimas , rado dar ir nacių artefaktus Argentinoj
Taip, labai idomu butu sužinoti daugiau, belieka tik laukti knygos. Aš kažkaip nei vieno žmogaus blogu nelaikau, stenguos kažka gero kievienoje butybeje ižvelgt ;)

Linas Esu

Įdomi dokumentika apie jį

Aukštyn